Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Vagy az, hogy nem lehet gombokat hozzarendelni a kulonfele APP ablakokhoz, egyenkent kapcsolgatni, egerrel kell maszatolni.
Lehet hogy kesobb lesz valami funkcio, de egyelore idegesito.
Mert profi az RSR Hotlap, de mennyivel korrektebb lenne ha Kunosek uzemeltetnenek egyet, a hivatalos adatbazisbol/Steambol. Lehet hogy tervben van, lesz vagy mar keszul vagy mukodik, de mivel semmi hir nincs semmirol, igy marad a bizonytalansag es neha a felesleges barkacs.
Egy kis update mára is:
0.6.6
- Fixed old replays engine sound
- Launcher :: fixed small issues
- Audio : fixed low volume in a file
Itt van pl. ez a Steam-es hotlap-rendszer. Egyertelmu a dolog, csak ossze kellene rendesen lapatolni. Egyelore csak baratok, mindenfele szures es egyeb felulet nelkul. Igy marad vagy tovabb fejlesztik az erosen kerdeses.
A setup kerdes ugyanez.
Valszeg meg lehetne oldani, hogy jatekon belul, a garazs reszbol lehessen feltolteni a setup-ot es onnan listazni, szurni, valogatni, letolteni stb.
Ilyen es hasonlo funkciokrol soha semmi info nincs, igy semmit nem tudni, erdemes-e ezzel foglalkozni:/
Igen, láttam tegnap az idõdet, ha át tudnád küldeni, nagyon megköszönném.
Elég szépen felhozná az összesített pro rankomat ha 1-2 mp-el jobbat tudnék menni. Tuti biztos hogy jobban beállított kocsival megyaz elsõ 50 ember.
Még dolgozgatok vele egy kicsit,de ha úgy érzem,hogy jó,akkor átküldöm privátban.Még van benne sok!Szeretném bevinni legalább 1:54 közepére,de nagyon nehéz.Most fixen futom az 1:55 eleje idõket,saját körrekordom közelében,de nem tudom hol találok még plusz idõt.Ameddig nem áll össze a kép addig csinosítgatom a setupot😊
De amúgy az összes default set gagyi. 4-5 mp-et simán faraghat az ember mindegyikbõl 😊
Én odáig vagyok érte. 😄
Aztán mentem 10-20 kört és már nem ezt mondom 😄DD
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nem sok ertelme van, csak nehany korig poen, utana ertelmetlen.
MEGLETT!😊Köszönhetõen nagyon jó cimborámnak aki örömmel újságolta,hogy neki simán meglett szinte elsõnek,így nekibuzdulva elkezdtem hotlapozni.Lehúztam a köridõt, ahogy nem is olyan rég meg lettem említve az rsr-en a 6. helyig,de még ezekkel a köridõkkel sem jött az arany.Így ráálltam a barátom által futott 2:10 körüli köridõkreés láss csodát rögtön meg is lett10500 ponttal.WTF?
Eddig túl gyorsan mentem?Tehát?ha valakinek ugyanúgy nem menne mint eddig nekem és gyors,lassuljon😊