Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Dietrich
akkor inkább ez..1 the film

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

B0GE5z
végre egy értelmes pálya, na meg a lotus is<#hamm> valami hasonló kaliberû autóra várok az elejétõl fogva igaz nem forma1-es autó de még mindig közelebb van hozzá mint az abarth 😊 fel se kelek innen a hétvégén

lac coo
valami biztos lesz, épp ez a lényeg, ezért adja ki apránként , hogy szép lassan rakosgat bele mindent, teszteli, javítja . Tartalom az csak a mézesmadzag ezek mellett 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Remélem, lesz valami újdonság is a pályán meg az autón kívül.
Monjuk sérülés. (Nem feltétlenül látható egyelõre).
Gumi csere lesz majd valamikor?

Alexease
Szabi
<#finom>

"Nulla tenaci invia est via"

A pattogással nem lenne baj, a gumi deformációból jöhet ilyen pattogás, feltéáve ha te is arra gondolsz, amikor oldalterhelésnél kezd pattogni. Nem tudom mennyire fasza ez a gumimodell, de ha számol deformációt is, akkor lehet, hogy amiatt van.
Ha megnézel superlassú közeliket mondjuk a f1-bõl, ott is látszik ilyesmi, igaz kívülrõl nehezebben észrevehetõ, de belülrõl biztos jobban érezni.

Semmi különös nem történik, valószínûleg lézerrel beszkennelték a kamion formáját, és a pointclouddal bohóckodnak, hogy milyen jól néz ki, ha egy animációban rávetítik...

lac coo
Mondjuk ennek az autonak mar nem fog igazan jol allni a pattogas 😊)))

Totti5
Nem kitalált formula autó, mint más játékokban, ráadásul Lotus. Nagyon várós!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Csak amiatt mert nincs hivatalos versenyszeria veluk ?! 😊 hat...te tudod.

Nem nagyon...

lac coo
Akkor nálad az utcai autók sem játszanak ? 😄

Biztos jó móka, csak én jobban örülök, ha tudom valamilyen bajnoksághoz kötni. Pl. Formula Renault 3.5

lac coo
Mitol ? 😊

bardocz
Jó móka lesz ez is, gondolom valamennyire majd hasonlít a KS2-re, az meg elég jó móka.
Ettõl féltem...

BooMiller

bardocz
Ez egy megvehetõ hobbiautó, GP2-nél gyorsabb, Lotus T125. Nem F1-es.
TeeBeee
http://www.origo.hu/auto/20100810-lotus-exos-type-125-bemutato.html

Ez az autó F1-es? Ha igen, akkor melyik? 2011?

Szabi
off: de talán ide illik a legjobban a kérdésem...

a videó végén 2:10-tõl vajon mi a fene történik ? 😄

Köszönöm!
Az AIS a Netkarhoz egész használható volt.

Valami normális telemetriát kiadhatnának már, mert anélkül ezek az autók már nem setupolhatók. Már a Formula Abrath is necces, ez meg ránézésre is sokkal hegyesebb.

Szabi

Cosworth nem adta a nevét hozzá ? 😄

lac coo
Még ! 😊

Szabi
..még.. 😄

lac coo
A Dashmeter Pro nevu cuccban van ,bar csak alap adatokat jelenit meg, igaz az AC is eleg hianyos ezen a teren, nagyon keves adatot kuld ki.....

Hi!
Real time telemetry androidra A.C-hez van?
Alexease
Az auto jo, arra kivancsi leszek😉
Ha Nurburring is jon, akkor az nagyon OK, palya az nagyon kell. De sajnos, a weboldal alapjan csak a GP nyomvonal lesz, es az eleg nagy hiba:/
bigiboi
Én is arra tippelek + Nürburgring
bardocz
Lehet jön a T125 hétvégén? Ehhez kéne egy rendes hegyifelfutás is, az a KS2-vel is jó móka volt.
Alexease
Vagy mar regen kesz van😊 5-6 eve csinaljak az AC-t, az FVA-ban is volt Nurburg, az is scan, valszeg mar akkor elrendeztek Nord-nak a scan-jet is. Valszeg nem akkor kezdtek el csinalni amikor bejelentettek😛
Skypack
csak nem elkezdtek rajta dolgozni ?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

TeeBeee
GT2 egyértelmû...nagyon paraszt lesz, grat az ötletért. <#awink>

tonio2006
Szerintem E92-n jól nézne ki. De E30as se lenne rossz. 😄
Unbaised
üdv, gondolkozom, hogy M. Norbi 2012-es WTCC BMW festését rárakom valamelyik Assettos BMW-re, szerintetek melyik lenne a legcélszerûbb? GT2, E30, vagy más?

Szabi
<#worship>

Alexease
lac coo
Hát nyávogjon, az a jó, csak jó lenne ha hallás alapján tudnám mitõl nyávog 😊

alma2
Nekem pl a race07-ben az a susogos gumihang ahogy kezd csuszni az tetszetos Nem idegesito, nem nyekereg, nyavog, de a lenyeget kozli.

szerintem

alma2
90%-ban motorhazteto nezetbol tolom, ott a kocsi ini file-jaban at lehet allitani a motorhangnak az erejet, igy az akar 0 is lehet, az osszes tobbi hang meg marad.

szerintem

Szerintem ma már nem akkora dolog más földrészrõl scant szerezni. Kell keresni egy japán céget akik scanneléssel foglalkoznak, lebeszélni a licencet, megbeszélni a céggel, hogy menjenek ki csinálják meg a scant, és küldjék el emailbe kunosnak. Már jópárév eltelt azóta amikor még ritkaság volt ez a technológia.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Elég népszerû, biztosra veszem, hogy lesznek mod pályák hozzá....sok gagyi, néhány jó, de ez mindenhol így van 😊

Na igen eléggé reális amit írsz én is valahogy így látom....sajnos,de ezen igazából nem tudom mi tudna változtatni<#nemtudom> ,már mint a pálya kínálaton.
Ha már azokat amiket írtál benne lennének,kb + 10 pálya már nem is szólnék,de hát ez van....egyenlõre.
Mindenkinek mások az igényei és elvárásai egy-egy adott játékkal szemben,így egy percig sem bánom hogy befizettem az iracinbe már 2 éve,de jövõre ha lejár,már most tudom hogy megy tovább az elõfizu.
Azt a vezetési és online versenyzési élmény nem nagyon tudja egyik sem ûberelni ,(még a sok hibájával együtt sem)de remélem ez változni fog,már csak kérdés mikor és melyik lesz az a játék,na nem mint ha nagy választék lenne.......<#wink>
lac coo
Gumikopás van, akkor illene valami pt is ! 😊
Vagy mindenhol max 10 kört lehet majd menni, azt jól van ? 😄D

Alexease
Idomero (pontosabban weekend) az lesz/van. Pit-munka egyszer talan lesz, de nem animalt (ez az integeos ember is kulonlegesnek szamitott😛), a felvezeto kor es hasonlok (allo- vagy repulorajt, grid-edit, sulybuntetesek, forditott rajtracs, GT/NASCAR/WTCC/F1 szabalyok stb.) "extrak" (valszeg sose lesz😛).