Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Sajnos kicsit gagyi hogy nem lehet attetelt allitani az autoknal meg persze ma mar kicsit az is, hogy nem lehet autokhoz rendelni a beallitasokat. Bar ez meg nem nagy gond, de az hogy az autoban/garazsban nem lehet opcios reszt allitani, az eleg gaz:/

En a progiban 450-en hasznalom, ugy teljesen jo mindegyik autohoz. Lehet hogy nem forog szinkronban a virtualissal, nem neztem, de az nem erdekel;D
lac coo
<#taps>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
<#idiota>
lac coo
Neked.... 😊És ugye azért egy ilyen autót már szokás pályához állítani ....

Norbi1990
900 fokon tökéletes.
lac coo
A kormány nekem nem jön be, csak kéne egy kormányszög állítás,fõleg ha már "F1" ....

Alexease
Ezek a stage auto valtozatok mar inkabb tartalomszaporito kamu dolgok, nem tudok rola, hogy epitettek volna T125-ot F1-es blokkal😉
De teny, igy valoban F1-kozeli, es eleg utosen megy.
Eleve az eredeti Exos-t szandekosan F1-szerure epitettek, de kicsit letisztultabbra, "biztonsagosabbra", es eleve egy strapabiro motorral.
Alexease
En meg nem lattam, most vettem csak eszre, de ritkan szoktak elore datumozni a dolgokat😉
bardocz

Höhö ilyen se volt még nagyon. Elég brutál a step-1 változat, bár ez kétlem, hogy megvehetõ, F1-es Cosworth motor van benne.
lac coo
Az eddig is így volt írva , nem ? Vagy most nem értem ...😊

Elemet én is kikaptam a lapból, de semmi, aztán egyszer csak bejött a hiba üzi, onnantól már be tudtam menni biosba is .........

Alexease
2010-2015
Alexease
Multkor nekem is volt valami anomaliam, tobszor kekhallal kifagytam, aztan meg a BIOS sem jott be.
Reszeteltema BIOS-t (a beallitasokat😛), azota jo. De legalabb mnar tudom, hogy nem is 800MHz-es a RAM-om, hanem csak 677MHz 😊
lac coo
Mit kell nézni, nem emlékszem elõzõleg mi volt ? 😊

Alexease
Valamit tudnak a fiuk😊
lac coo
Nekem pont szivacs, mert 4 X-esen szépen vitte és szép is volt, most a 6 még mindig sok, a 4-en meg most recés 😊))

De mondjuk ez legyen a legkisebb bajom 😊))

Valaki !

Behalt megint gépem, lövésem sincs mi lelte, fiamnál lefagyott, kikapcsolta fõkapcsolóval, és alig akart elindulni, se bios se semmi... aztán egyszer észhez tért, és valami bott marhaságról jajgatott, azóta megy megint. ez már a második ilyen volt, mi lehet ez ?

Norbi1990
Szerintem tök jó. Eddig 39.4 a Nürburgringen.

Jól setupolható az autó, és érezni is az autót.
Alexease
Valamelyik multkori patch-ben a world detail-t vette lejebb a default ertekeknel, azzal is hozott 20-30% fps novekedest. Ugy sem lehet eszre venni, de mindenki orult😉 Igy lehet gyorsan optimalizalni😉
Akkor neked lehet van bent valami ABS 😄 Én még 1 értelmes féktávot nem nagyon tudtam még venni, mert blokkol az eleje.. de azé' kezdek ráérezni 😄
Idáig 1.52.645 a PB-m (Nürburgringen)...

Tomsteel
Szerintem hamar jönni fog egy gyorspatch, Imolában önálló életre kell az indítás után. <#eplus2>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
Erdekes, hogy ennel tovig lehet nyomni a feket, nem.blokkol, igaz itt nagy sebessegnel van is nemi leszoritoero, de akkor is erdekes 😊

bardocz
Észre sem vettem, de 3,5Mb/sec volt a max!<#idiota>
Tomsteel
Jó az, már majdnem F1.

Tetszik nekem is a kocsi, kellemes nagyon. Ilyen autónál derül ki igazán a fizika "milyensége" és szerintem jól vizsgázik a cucc.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
Jó ez az Exos, kicsit érzékeny a kormány nekem. Jó lenne nagyobb kormányszög....De nem ez az autó legnagyobb élményvezetés ebben a játékban, kisebbek jobbak sokkal ...😊

lac coo
<#eljen>

Szabi
viszont fix 60+fps-em van 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Valamit piszkált az élsimitásoknál? Most csúnyább mint volt, ugyanolyan beállításoknál ...

bardocz
Ez az S1 upgrade ehhez a kocsihoz(T125) eléggé bullshit számomra.
lac coo
Sok érdekes nincs most benne 😊

Nekem is csinálta 1 darabig, (mondjuk elõzményként a steam is disconnectelt elég sûrûn) aztán valahol olvastam hogy parancssor mögé " steam.exe -tcp "
most ezzel megszûnt a bajom (aztán lehet hogy semmi köze hozzá 😄 )

Szabi
tölthetõ a 7.0

- New car Lotus Exos 125
- New upgrade Lotus Exos 125 S1
- New track Nurburgring GP
- Less noisy bodywork sound for GT cars
- Fixed hotlap penalties always on
- Friends Leaderboard :: filters lap for hotlap mode
- Some performance improvements
- Replay size reduced by 25%
- Gui now restoring hidden apps on exit
- Fixed Gui issues on apps
- Fixed smoke issues on replay
- Tuned low-level settings for smoke
- Fixed time attack start
- Some texture update for Autodromo di Monza
- Anticipated pit limiter when entering pitlane for Silverstone and Silverstone International race circuits
- "New" badge in UI cars thumbnails
- New "special tags" filtering. When you select a player car, the AI opponents selection is now suggesting similar cars. You can of course dismiss the special tag and choose more
- New "add visible" and "clear grid" buttons in custom opponents panel UI
- Launcher theme optimizations.
- Personal best lap is now recorded if penalties are off - steam achievements and online leaderboard times are not.

lac coo
nekem kicsit fura ma asteam, alig indul el, állandóan jajjgat, hogy nincs internet kapcsolat....

Skypack
akkor már miért nem 0.6.6.6 <#idiota>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

bízom benne hogy nem 0.6.6.1 😄<#idiota>

lac coo
Negy karakter lesz 😊)))

Szabi
vajon mi lesz a verziószám ? 0.6.7 ? 😄D

lac coo
Ha jon, majd irjuk be kinek mennyivel tolti ! 😊)))

bardocz
Mikorjönmár, játszani akarok.
lac coo
Elõbb lesz egy full F1 festés pack ! 😄DD

Alexease
LOL! 😊 Ez jo huzas volt toluk, onlinehoz jo lesz - majd valamikor;P
Szabi
megérte alkalmazni az új festõjüket! 😄

szépen elõkészítette a festéseket, hogy felkerülhessenek a liszensz nélküli logók is, nem lepõdnék meg, ha megjelenés után nagyon hamar kikerülne egy ismeretlen moddertõl a már valódi neveket tartalmazó festéscsomag is 😄D

bardocz
RSR méri az idõt joux-on. Oldalukon mondjuk nincs ott.
BooMiller
áááá😄DD de ez egy mai hír az FB hogy most erõsítették meg hogy így is lesz😄 De majd elhisszük ha kiadták...

Szabi
de basszus, ezt 3 hónapja leírták már hivatalosan.. a kérdésem az volt, hogy ez most mitõl új hír ? nem az hogy honnan másoltad ki.. 😄

BooMiller
Igen nézd már meg a postot😄DDD

"Assetto Corsa Hungary FB😊" az FB mit jelenthet?😄DD

Szabi
fb-on írták az egyik kép alá, mert a sok agyhalott nem képes felfogni, hogyha valamit hónapokkal ezelõtt beígértek szeptemberre, akkor az szeptember elõtt 8 hónappal nem fog megjelenni akárhogy is sírnak.. 😄

BooMiller
Ja bocs semmi😄

"A hivatalos oldalon megerõsítették a fejlesztõk a decemberi ígéretüket"

Szabi
ebbe most mi a hír ? 😄

BooMiller
Assetto Corsa Hungary FB😊

Nordschleife szeptemberi megjelenés megerõsítve!!

A hivatalos oldalon megerõsítették a fejlesztõk a decemberi ígéretüket, miszerint továbbra is 2014 szeptember a céldátum a több mint 20 km hosszú Nordschleife laserscan-nelt verziójának megjelenésére.

A DLC-ként érkezõ legendás pálya mellett még 10 darab, a közösség által korábban megszavazott autó fog helyet kapni a csomagban, olyan márkák kínálatából, mint a Nissan, az Alfa Romeo, vagy a McLaren...

De jó. 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Szabi
színhelyesen már nem is jó ? 😄