Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En a progiban 450-en hasznalom, ugy teljesen jo mindegyik autohoz. Lehet hogy nem forog szinkronban a virtualissal, nem neztem, de az nem erdekel;D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De teny, igy valoban F1-kozeli, es eleg utosen megy.
Eleve az eredeti Exos-t szandekosan F1-szerure epitettek, de kicsit letisztultabbra, "biztonsagosabbra", es eleve egy strapabiro motorral.
Höhö ilyen se volt még nagyon. Elég brutál a step-1 változat, bár ez kétlem, hogy megvehetõ, F1-es Cosworth motor van benne.
Elemet én is kikaptam a lapból, de semmi, aztán egyszer csak bejött a hiba üzi, onnantól már be tudtam menni biosba is .........
Reszeteltema BIOS-t (a beallitasokat😛), azota jo. De legalabb mnar tudom, hogy nem is 800MHz-es a RAM-om, hanem csak 677MHz 😊
De mondjuk ez legyen a legkisebb bajom 😊))
Valaki !
Behalt megint gépem, lövésem sincs mi lelte, fiamnál lefagyott, kikapcsolta fõkapcsolóval, és alig akart elindulni, se bios se semmi... aztán egyszer észhez tért, és valami bott marhaságról jajgatott, azóta megy megint. ez már a második ilyen volt, mi lehet ez ?
Idáig 1.52.645 a PB-m (Nürburgringen)...
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Tetszik nekem is a kocsi, kellemes nagyon. Ilyen autónál derül ki igazán a fizika "milyensége" és szerintem jól vizsgázik a cucc.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
most ezzel megszûnt a bajom (aztán lehet hogy semmi köze hozzá 😄 )
- New car Lotus Exos 125
- New upgrade Lotus Exos 125 S1
- New track Nurburgring GP
- Less noisy bodywork sound for GT cars
- Fixed hotlap penalties always on
- Friends Leaderboard :: filters lap for hotlap mode
- Some performance improvements
- Replay size reduced by 25%
- Gui now restoring hidden apps on exit
- Fixed Gui issues on apps
- Fixed smoke issues on replay
- Tuned low-level settings for smoke
- Fixed time attack start
- Some texture update for Autodromo di Monza
- Anticipated pit limiter when entering pitlane for Silverstone and Silverstone International race circuits
- "New" badge in UI cars thumbnails
- New "special tags" filtering. When you select a player car, the AI opponents selection is now suggesting similar cars. You can of course dismiss the special tag and choose more
- New "add visible" and "clear grid" buttons in custom opponents panel UI
- Launcher theme optimizations.
- Personal best lap is now recorded if penalties are off - steam achievements and online leaderboard times are not.
"Nulla tenaci invia est via"
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
szépen elõkészítette a festéseket, hogy felkerülhessenek a liszensz nélküli logók is, nem lepõdnék meg, ha megjelenés után nagyon hamar kikerülne egy ismeretlen moddertõl a már valódi neveket tartalmazó festéscsomag is 😄D
Nordschleife szeptemberi megjelenés megerõsítve!!
A hivatalos oldalon megerõsítették a fejlesztõk a decemberi ígéretüket, miszerint továbbra is 2014 szeptember a céldátum a több mint 20 km hosszú Nordschleife laserscan-nelt verziójának megjelenésére.
A DLC-ként érkezõ legendás pálya mellett még 10 darab, a közösség által korábban megszavazott autó fog helyet kapni a csomagban, olyan márkák kínálatából, mint a Nissan, az Alfa Romeo, vagy a McLaren...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64