Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jon majd Nurburg es Spa, ezek elvileg keszen vannak. Ezert is fajo, hogy el kezdtek jatszani a verzio szamozassal, mert igy barmeddig elhuzodhat a vegleges, es igy ezt a ket palyat is addig huzzak ameddig akarjak (valszeg kelleni fog a vegleges promohoz, foleg Spa):/
Talan lesz Fiorano is, az egyszer mar kesz volt (FVA). Meg persze Trento, de az kicsit mas vilag...
Es Nord, de hat az meg nagyon messze van😊
En meg remenykedem a Angol/Brit palyakban (multkor irtam), mivel ott voltak, talan "beszereztek".
Realisan mas palya nem nagyon lesz, legalabbis a kozeljovoben. Talan/esetleg meg A1 es Zolder/Zandvoort eselyes lehet, es meg 1-2 Spanyol/Katalan palya. Mas foldresz necces (Japan, USA, Ausztralia).
A mod-lehetoseget valszeg nem az autok miatt akarjak eroltetni...😊
Én elvagyok ,az autók nagyon jók, élvezet vezetni még 100 óra után is, akár ugyanazon a pályán is ....
Itt minõség van, nem kilóra adják mint PCars-t .😄
Ez a pálya kínálat ,(de ha még egyszer ennyi lenne is)nagyon "karcsú" és még finoman fogalmaztam.
Azért ettõl több kellene bele.
Nekem speciel nem lét kérdés a scen alapú,ha már azt tudja mint a pCarban akkor jó,fõleg ha annyi lenne.
Így azért elég uncsi,még ha egyszer valamikor belekerül is az online funkció.
Jó tudom hogy van akit csak a hot lapozás és az AI érdekel és nekik elég ez a pálya kínálat,de ezzel nem teszik népszerûvé és leginkább eladhatóvá ha ilyen szegényes pályakínálatuk lesz a késõbbiekben is.
Bar nincs benne sok kilometer, de valszeg egy motorgeneral (plusz telok, rugok, fekek, gumik) talan/lehet rafer, esetleg azert ennyire "olcso"😄
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Valszeg a slip alapjan nem lenne nehez megoldani.
De gyelore a gumifust is fake, fuggetlen a gumi allapotattol es homersekletetol, mindig fustol ha eleg egy bizonyos kulonbseget a kerek es az aszfalt😉 Csak latvany elem, de ez legyen a legnagyobb gondja😛
De a sodrodas hang valoban jo lenne, es persze nem artana kesobb kulon-kulon hang a kulonfele gumitipusokra is (street, sport, slick).
Meg kell varni, amig a programon belul lesz allithatosag.
szerintem
Sem kulonleges, sem erdekes hangjuk nincsen eredetiben a szineszeknek, ok az akcentus igy mesterkelt, de teljesen jo a szinkron. (amugy eleg sok reszt pl a nemet beszedeket nem szinkronizaltak egyaltalan). A szoveget leszamitva meg ugye a hangok eredetiek, szoval nem is ertem 😊
A lenyegre terve
De eleg hihetetlen tortenet mar maga is, aztan a vegen meg egy csavar, meg még egy csavar, amire mar azt gondolna az ember igy nem lehetett, a film kedveert csinaltak. Aztan megnezve a wiki-n Lauda eletet, ugyanez a tortenet van leirva. Az teny eletrajzi filmnek nagyon bena lenne, mindket "fohos" eseteben, az atfogott idoszak is igen hianyos, elnagyolt de a maga stilusaban egy autoversenyzest nem szereto embert is lekot es odaszegesz a kepernyo ele.
szerintem
Laccoo, amit kilehetett hozni belõle azt kihozták. Mármint a sztoriból. <#smile>#smile>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
szerintem
Egyre rosszabb vagyok ! 😄DD
Õõõõ...sok a lusta user, aki nem görget le, azért raktam be újból ! 😄
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
A pro rankon valóban, de a simán nálam 1:41.744-et ír.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1