Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Át fog jönni a gokartos érzés.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha max 60-at allitasz be es a vsycnet kikapcsolod gyengebb kartyanal, akkor nincs kizarva a keptores, viszont ha a kartyad nem birja minden helyzetben, csak leesik az fps, de nem fog szaggatni, lemaradni, ugralni kep, olyan latvanyosan.
Ha gyenge kartyad van, akkor mindegy melyiket allitod, mert sehogy se jon ossze neki. Ha nagyon eros, akkor vsync-on, es nem fog szetesni a kep, illetve nem porgeti 200 fps-en a jatekot, vagyis sokkal kevesebbet fog fogyasztani a kartyad. Aztan van olyan ember is aki szereti ha megtobb kepkockat kiszamol a jatek, mikozben csak 60-at tud megjeleniteni a kijelzo, ez inkabb fps-nel jo, gyors mozgasnal. Akkor meg belovod a kivant ertekre pl 100 Fps es-re es orulsz 😊
szerintem
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"
En is probaltam hogy Shadowplayel csinaltam egy rovidebb videot max beallitassal (50k Bitrata...) es ez lett belole... :
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Itt vannak a beállítások amit kért pár ember. 😄 Kocsinál elõlre csak nagyobb terpesztést adok és hátra nagyobb guminyomás.. Idegen számomra a futómû beállítása MÉG ebben a játékban de 3 óra után nem várok csodát magamtól.. 😄
Én ezt szoktam használni. Három féle YT minõség van benne gyárilag. Nem csinál túl nagy fájlokat és ezen már nem ront a YT sem. 720p-t szoktam feltölteni és vágáson kívül nem szoktam semmi tömörítést csinálni vele.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
En Fraps-szel veszek fel, fix 10k-val kodolok, 2 lepesben, MP4 (H264), normal/high profillal. De lathatoan meg ezen is boven ront a YT.
Neki foleg a DX11 problema miatt irtam, mert ha valami lassu, az egy dolog, de ha el sem indul, az cseppet idegesito😉
Nekem is, az elso update utan mar nem indult el, atalltak fix DX11-re,
aztan 2 napos levelezest kovetoen epitette be a DX10.1 lehetoseget😛
De megeztem, az az ATI (HD 5700), mar tudja a DX11-et, azzal nem lesz gond.
Intel Core2duo, 4 GB Ram 800 Hz, MSI ATI HD R7770 1 GB...
Ezzel bír max 10-12 autót low-medium beállítások mellett 60-80 FPS-el.
Az ATI-hoz a HD6450-et irjak minimumnak. Ha a tied ismeri a DX10.1-et (NEM SIMA DX10!!!), akkor elindul.
Sebessegre, tippem szerint full low, kisfelbontas, max 1-2 auto.
De talan lesz valaki, aki hasonlo konfiggal tolja, probalta, igy lesz ennel normalisabb info is.
amd 2.2ghz dualcore
4gb ram
Ati HD 5700
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
- Default Exos setup now has maximum fuel for longer AI races.
- Some minor improvements in Lotus Exos AI
- Improvements on Nurburgring GP AI line for all cars
- Lotus Exos 125 hand gearshift animations
- Traction Control steps for Lotus Exos 125
- Improved downshift revs matching
- Fixed setup differential step on Lotus Exos 125
- Slight modifications on the range of the Lotus Exos 125' rebound dampers
- Default launcher theme: Fixed an issue with personal best times not being saved under certain conditions
- Default launcher theme: Control post-configuration check for required assists (e.g. activate autoclutch when no clutch assigned, etc)
- Added rotation limit option for in-game steering wheel.
Leárazás örömére megvásároltam.. 😄
MEGVAN A HIBA!!! Slick Medium gumi sokkal jobban tapad mint a Soft...épp csak körbe gurultam és máris javítottam 3 másodpercet. <#falbav>#falbav>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
ha 180 fokot fordítottam , akkor az olyan volt mintha 600-at fordítanék a g27-en
mert nekem az lenne logikus h ha lejjebb veszed a kormányszöget , akkor még érzékenyebb lesz az irányítás az amúgy is nehezen kezelhetõ formaautóban..
A virtualis kormany es az animacio ugy is csak disznek van, igy azoknak mindegy, nem azt kell figyelni, hanem az utat😊))) A lenyeg, valami mozgolodjon az autoban😛
Meg tedd fel AC-be azt a kis progit ami minden kanyar be min, kimeneti sebessegedet kiirja, igy konnyebb kicsit megtalalni, hogy hol vesz el az ido.
szerintem
Ha rbr-nek lesz egyszer majd melto utodja, megvaltozom.
szerintem
Nektek is így tapad default settel?
Azért kérdezem, mert én már napok óta setelek, hogy 2:01 alá tudjak menni és egyáltalán nem így viselkedik az autó. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ennek ellnere manualis valtos az autom, szoval valtas azert megy 😊
szerintem