Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
A normalis programok, autotol fuggoen, addig hasznaljak csak, amig az igaziban is van. Meg az F1-ben is 500 kornyeken van.
Az egyetlen ami meg ertheto, ha a valodi auto kormamyelfordulasa eleve keves, nem lehet allitani a koramnyattetelt, es igy megszokastol fuggoen van akinek tulsagosan erzekeny, akkor a JATEKBAN (rF2, AC, iR) erdemes visszabb venni az elfordulast, ami ugy meg linearis is marad.
én simán profilerbe hagyom 900on, a játékba meg semmit nem állítottam, még gomb kiosztást se 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
vagy enél a játéknál elég annyi amit írsz?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
jó ez a steam friends-es app, már rég abbahagytam volna a körözést ha nem látom az idõdet magam elõtt...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
most már tényleg csak pár pályát kell az IR-tõl szerezni 😄

www.smart-bus.hu
Ez nem egy nehéz dolog szerintem 😄
5kor bejelentik hogy elég pénz jött össze, szóval leállnak a fejlesztéssel <#idiota>#idiota>
Amúgy:
Assetto Corsa Facebook:
Hello followers, get ready for some special news! Today, 17.00 CET
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
lõdd be rendesen 900-ra és tökéletes lesz, még úgy is küzdõs egyenesben tartani az s1-et...(egyébként ha jól vettem észre akkor a t125 s1 kormánya max 360-at fordul, tehát felette minden érték jó lenne ennél a kocsinál)
A kalibralos resznel elvileg mintha lehetne (kattintasos min-max pont) - nem probaltam.
De mivel ugy is fake a dolog (nincs attetel allitas), allitsd a koramnyelfordulast 450 fokra, ugy teljesen jo (legalabbis nekem😄), nincs holt jatek, es 90 fokon nem akar visssza fordulni a palyan😄