Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A multi,pár apróság belekerül áprilisban,no meg még pár kocsi mivel abból még úgy sincs elég<#zavart2>#zavart2>azt lehet tolni....
A többihez hogy mûködjön minden rendesen,min az év vége kell....de nem legyen igazam.
Csak ugye ha kiadják az 1.0 akkor mondhatják kész van ,és az utána kiadott tartalmakért (csomagonként) elkérhetnek min. annyit amennyit eddig befizetett a nép.
Így én úgy számolom 3-6 havonként kiadnak egy "nagyobb" csomagot (2 kocsi 1 pálya)4-5 ezerért és biztosítva lesz a bevétel.
A nép úgy is megveszi,mivel az 1.0-ban alig van-lesz tartalom,kocsikat leszámítva de az sem olyan acélos ,ha jobban megnézem.
Na mind egy ha lesz multi minden kiderül mennyire is használható,vagy csak netKar szint.
Bar, lenyegeben minden keszen van, csak semmi sem ugy mukodik, ahogy kellene😉 De majd utana...😛
Sima 32bites Win7-em van.
Ti nem tapasztaltatok ilyesmit?
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Midweek/Weekend
Assetto Corsa 5500Ft
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Egyébként lehet, hogy elõveszem ezzel is az LFS-t, habár nagyon nem akarok én drifelni, mivel nem az én stílusom, egyszerûen jól esik, ha powerslide-al jöhetek ki egy kanyarból. Az F40 amúgy tényleg nem biztos, hogy a legegyszerûbb, habár a 458-al is folyamatosan megpördülök, ha szándékosan rájátszok kanyarból kifele.
Chris Harris-nek amúgy van egy nagyon jó videója az F40-rõl, na valahogy így szeretnék vele én is szórakozni😊
Link
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Szóval nem éppen driftautó. BMW E30-al próbáld meg a driftes tuningal a csúsztatást kanyarból kijövet aztán ha már megy, jöhet a következõ lépcsõ 😊
Ez a kidriftelés kanyarból meg úgy vettem észre kicsit nehezebb AC-ban mint mondjuk LFS-ben, sokkal jobban oda kell figyelni a gázpedálra. Az is lehet hogy a gumival függ össze, lehet jobban megtapad gázelvételre. LFS-ben valahogy jobban lehet csúszkálni, íven tartani, pumpálgatni a gázt stb.
Szerintem is LFS-el lehetne megtanulnod a 900 fokot, illetve ne az F40-et hanem utcai gumis 458-at tesztelgess. És a gázpedálra is koncentrálj.
Bocs a regényért.
Ami nehéznek tûnik egyelõre a régi Momo-hoz képest, hogy idõben megfogjam a csúszást. Az F40-el próbáltam enyhe csúsztatással kijönni a kanyarokból, de ha még az elsõ mozdulatból meg is fogom az egyik irányt, akkor az ellenkezõ irányt utána már nem, mert képtelen vagyok ennyit tekerni a kormányon. Ti hogy fogjátok meg a kitörést 900 fokos beállítás mellett? 😊
A másik problémám a fék, ami pl a KTM-ben már akkor is blokkol, ha 1 centit nyomok rajta, gyakorlatilag alig kell hozzáérjek.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
( + Adelaide lézerszkent a népnek!!!)
Es persze grat a Volvo-nak!! 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
nagyon szeretem a nyitott egyules autokat, ezert foleg a Lotus 49, Exos T125 meg szerintem a kezdoknek legkezesebb Tatuus F.Abarth a legnagyobb elmeny.
Eloszedtem az ezer eve nem hasznalt Logitech Momo Racing et, nem egy mai darab, de ha esetleg van koztetek olyan aki szinten momot hasznal, ossza mar meg velem a tapasztalatait a controls beallitasok miatt, lehetoleg privatba, hogy ne offoljam szet a forumot, koszi.
Most ezek a bellitasaim:
Degrees rot: 235
gamma:0
filter:0.10
speedsensitivy:0.07
FFB
gain: 40%
a tobbi ffb beallitas nulla egyelore.
1-2 evre lekerult a geprol, de megkerulhetetlen az AI miatt.
"Sajnos" a Papy engine (GPL/NR2003/iR) nem csak az online-ban profi, az AI-t is egyszeruen de profin megoldottak. Ezert is kar, hogy az iR-bol hanyagoljak, verhetetlen lenne a cucc:/
Ha marad a verzio szamozas, akkor meg ~3 honap, az ehetivel egyutt 6 update (a 6. az 1.0). De meg se online, se tores, se karrier (az AI meg csak van😛). Ha az 1.0-at tuti veglegesre akarjak (ezzel a 4 rendesen mukodo fofunkcioval), ketlem hogy ket-ket update-es ciklusban ezeket be tudjak tenni es rendesesn "leteszteltetni" es javitani.
Tervezzunk 6 honapal, az a biztos😛 Az elso DLC-ig mukodnie kell.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
<#finom>#finom>