Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt a teljes autólista, amirõl eddig tudunk:
Assetto Corsa autólista és megjelenések

Alexease
Olvasnivalo: Trackdriver, TD18
lac coo
Én úgy tudom, hogy az elsõ ingyenes lesz , aki megvette az early-t.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Lesz ingyenes is?
lac coo
Kocsibol lesz annyi mint a szemet, soha nem gondoltam volna, higy ennyi autot le tudnak zsirozni, mikozben nagy cegek meg toketlenkednek, vagy a soha nem halott proto vackokat toljak be......Elso ingyenes packban 10 auto 1 palya lesz.Most van vagy 35 auto kb......

Tomsteel
Én azt mondom, hogy kérjenek amennyit akarnak, csak maradjon meg a lelkesedésük és a kedvük, ne járjon úgy mint az LFS.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Gondolod hogy az 1.0 azt jelenti kész van-lesz a játék.......<#shakehead>
A multi,pár apróság belekerül áprilisban,no meg még pár kocsi mivel abból még úgy sincs elég<#zavart2>azt lehet tolni....
A többihez hogy mûködjön minden rendesen,min az év vége kell....de nem legyen igazam.
Csak ugye ha kiadják az 1.0 akkor mondhatják kész van ,és az utána kiadott tartalmakért (csomagonként) elkérhetnek min. annyit amennyit eddig befizetett a nép.
Így én úgy számolom 3-6 havonként kiadnak egy "nagyobb" csomagot (2 kocsi 1 pálya)4-5 ezerért és biztosítva lesz a bevétel.
A nép úgy is megveszi,mivel az 1.0-ban alig van-lesz tartalom,kocsikat leszámítva de az sem olyan acélos ,ha jobban megnézem.
Na mind egy ha lesz multi minden kiderül mennyire is használható,vagy csak netKar szint.
Tomsteel
Kipróbálom majd, köszi a tippet!

Alexease
Rendszergazdakent hogy megy?
Alexease
Ha valoban aprilisban kiakarjak dobni az 1.0-at, akkor bele kell huzniuk😛
Bar, lenyegeben minden keszen van, csak semmi sem ugy mukodik, ahogy kellene😉 De majd utana...😛
Tomsteel
Rendszeresen hibaüzenettel lép ki nálam, "Launcher mûködése leállt". Hiába raktam újra az egészet, full szûz állapotban is ugyanezt produkálja. Ellenben ha a dokumentumokba csak a legszükségesebb dolgokat másolom vissza akkor a töltéskori hibaüzenet megszûnik, és rendesen betölt. Gondolom kilépésnél rosszul/hibásan menti az adatokat, ezért sérülhetett meg egy-két fájl a dokumentumokban.

Sima 32bites Win7-em van.

Ti nem tapasztaltatok ilyesmit?

Sziasztok!

Ezzel már találkozott valaki?
Assetto Corsa: ad aprile la 1.0 con il multiplayer.
Tomsteel
Nálam megbolondult a játék, pálya/autó töltésénél hibaüzenettel kidob. Most rakom újra.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Dietrich
hétvégén volt ennyi
Midweek/Weekend
Assetto Corsa 5500Ft

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Gondolom azért lett az LFS ajánlva, abban nagyon jól ki lehet tapasztalni a kormányt, pláne ha tényleg nem rég óta barátkozol vele... 1 dolgot nem szabad vele,kapkodni hogy össze szedd. Aztán 1 kis idõ múlva természetes reflexszé válik mikor mennyire kell bele nyúlni, aztán lehet még a driftet is meg kedveled 😄

bardocz
http://indavideo.hu/video/Szinte_tokeletesen_vezet

Lol 😄
Köszönöm a válaszokat, és az advanced beállításoknál a FFB effektek közül mit, hogy érdemes állítani?

Egyébként lehet, hogy elõveszem ezzel is az LFS-t, habár nagyon nem akarok én drifelni, mivel nem az én stílusom, egyszerûen jól esik, ha powerslide-al jöhetek ki egy kanyarból. Az F40 amúgy tényleg nem biztos, hogy a legegyszerûbb, habár a 458-al is folyamatosan megpördülök, ha szándékosan rájátszok kanyarból kifele.

Chris Harris-nek amúgy van egy nagyon jó videója az F40-rõl, na valahogy így szeretnék vele én is szórakozni😊
Link

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kiki888
Széép estét! Van olyan, aki logi formula force ex-el tolja a játékot? Mert sikerült szereznem egy példányt, nem szeretném elherdálni, de új kormányra nincsen zöldhasú, EX-el meg nem valami élvezetes. Lehet, hogy csak pontosan kéne belõni a kormányhoz a játékot? Vagy felejtsem el, hogy egy ~200fokos kormánnyal játsszam? Köszönöm!

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Norbi1990
F40-et nagyon nehéz megfogni véleményem szerint. Szerintem nagyon kicsi a kormány áttétele és sokat kell forgatni, hogy elkezdjen fordulni.

Szóval nem éppen driftautó. BMW E30-al próbáld meg a driftes tuningal a csúsztatást kanyarból kijövet aztán ha már megy, jöhet a következõ lépcsõ 😊
TeeBeee
Nekem a G25 driverben 101 az FFB erõ, AC-ban pedig 60 asszem. Pedál nálam régóta Nixim-mod (házilag), így hozzá van állítva a linearitás a játékban és álom a fékezés.
Ez a kidriftelés kanyarból meg úgy vettem észre kicsit nehezebb AC-ban mint mondjuk LFS-ben, sokkal jobban oda kell figyelni a gázpedálra. Az is lehet hogy a gumival függ össze, lehet jobban megtapad gázelvételre. LFS-ben valahogy jobban lehet csúszkálni, íven tartani, pumpálgatni a gázt stb.
Szerintem is LFS-el lehetne megtanulnod a 900 fokot, illetve ne az F40-et hanem utcai gumis 458-at tesztelgess. És a gázpedálra is koncentrálj.
Bocs a regényért.

bardocz
Megszokod majd. Szedd le az lfs demot, és driftelj benne 900 fokos beállítással. Az sokat tanít, és véggi ellenkormányzonod kell, mert dirftelni akarsz, meg csúszkálsz.
Most kezdtem el barátkozni egy G27-el, tudnátok esetleg valami beállítást javasolni hozzá az AC-ban?
Ami nehéznek tûnik egyelõre a régi Momo-hoz képest, hogy idõben megfogjam a csúszást. Az F40-el próbáltam enyhe csúsztatással kijönni a kanyarokból, de ha még az elsõ mozdulatból meg is fogom az egyik irányt, akkor az ellenkezõ irányt utána már nem, mert képtelen vagyok ennyit tekerni a kormányon. Ti hogy fogjátok meg a kitörést 900 fokos beállítás mellett? 😊

A másik problémám a fék, ami pl a KTM-ben már akkor is blokkol, ha 1 centit nyomok rajta, gyakorlatilag alig kell hozzáérjek.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

TeeBeee
Én ebbe a Volvoba beleszerettem. Nagyon paraszt. <#szeret>
( + Adelaide lézerszkent a népnek!!!)

Alexease
Leszamitva hogy jo volt a befuto es poen/latvanyos a felfuggesztes, azert a ket pilota korrektsege es a palyan uralkodo hangulat is figyelemre melto!
Es persze grat a Volvo-nak!! 😊
<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Befuto + 0:16-nal "gagyi" felfuggesztes technika😊))))

Alexease
A tablazat alapjan kerulnek fel friss idok, vagyis a weboldaltol fuggetlenul, a hotlap resz ugy nez ki megis megy.
Nekem mind1, de azért jó lenne, ha a közeljövõben, legalább a mechanikai sérülésekhez és a verseny közbeni kerékcseréhez (AI-k is) eljutnának.

bardocz
Ezt nem láttam sehol. Most se, de elhiszem 😄D
Alexease
Valszeg MOST semmi sem fog csatlakozni: "We are moving our website on our new host. We will be soon back online" 😊
bardocz
Tegnap jó volt, most megint nem akar csatlakozni. Semmit sem állítottam. Nem értem. Pálya meg autó kombóhoz lehet köze? Mert a Mugello Exos S1 volt jó tegnap, ma meg a Nürburgring Exos S1 nem megy.
szisztok! par napja taltam ra erre a szimre,(veletlenul olvastam a steam akciot) es teljesen fuggo lettem, egyfolytaban nyomom, tegnap ejszaka lenyomtam jopar szaz kilometert,tetszik (igazabol foleg a repszimek vonalan mozgok).
nagyon szeretem a nyitott egyules autokat, ezert foleg a Lotus 49, Exos T125 meg szerintem a kezdoknek legkezesebb Tatuus F.Abarth a legnagyobb elmeny.
Eloszedtem az ezer eve nem hasznalt Logitech Momo Racing et, nem egy mai darab, de ha esetleg van koztetek olyan aki szinten momot hasznal, ossza mar meg velem a tapasztalatait a controls beallitasok miatt, lehetoleg privatba, hogy ne offoljam szet a forumot, koszi.
Most ezek a bellitasaim:
Degrees rot: 235
gamma:0
filter:0.10
speedsensitivy:0.07

FFB
gain: 40%
a tobbi ffb beallitas nulla egyelore.

Csináltam egy kis Slow Motion videót a játékból majd véleményezzétek. :-)

lac coo
<#idiota>

Alexease
Mostanaban ezt tolom😊 <#idiota><#zavart1><#alien>
1-2 evre lekerult a geprol, de megkerulhetetlen az AI miatt.

"Sajnos" a Papy engine (GPL/NR2003/iR) nem csak az online-ban profi, az AI-t is egyszeruen de profin megoldottak. Ezert is kar, hogy az iR-bol hanyagoljak, verhetetlen lenne a cucc:/

Tomsteel
Remélem amíg így pattognak a tetves autóik addig nem!!! <#falbav>

bardocz
RSr live timing a most used tracks között ott van zandvoort 1 emberrel 😮 Meg még 3, amit használtak páran, de nem írja ki a nevét.
Alexease
Szerintem ok sem tudjak😊
Ha marad a verzio szamozas, akkor meg ~3 honap, az ehetivel egyutt 6 update (a 6. az 1.0). De meg se online, se tores, se karrier (az AI meg csak van😛). Ha az 1.0-at tuti veglegesre akarjak (ezzel a 4 rendesen mukodo fofunkcioval), ketlem hogy ket-ket update-es ciklusban ezeket be tudjak tenni es rendesesn "leteszteltetni" es javitani.
Tervezzunk 6 honapal, az a biztos😛 Az elso DLC-ig mukodnie kell.
Ja. Azt én is tudom, hogy mitõl szimulátor a szimulátor...! 😄

cselt
Szeptember elõtt
Norbi1990
Amikor kész lesz 😄
Ki tudja? Mikorra tervezik az 1.0-s verziót?

lac coo
Végre F1 cucc ! Hát csak van értelme az életnek ! 😊

Alexease
Ez kettesben 150-et megy😄 Meg ki kell kapcsolni a sok elektronikat, mert azokkal csak egyenesen megy😛
Szabi
kettesbe, kéziféket rángatva jó lesz ez.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
Ez egy szépség, de vezetni annyira nem😊 Túl gyors, túl utcai, vagy csak eddig egyik játékban sem volt jó, de itt meg ütõs lesz!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
<#finom>

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Naná, vigyazni kell ra, draga egy ilyen GT auto ! 😊