Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem, nem csak 1 széria autót kapunk ezen a héten, hanem leszenk komolyabb "gépház alatti" dolgok is...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
1db palya keszitojuk van, o csak azt csinalja, fuggetlen a programtol.
Spa valszeg meg az 1.0-ba sem fog bekerulni (foleg ha valoban aprilisban kiadjak).
Egy ilyen kis cégnél sohase tudni...
bardocz
Pályakészítõnek nem hiszem hogy sok köze van a multihoz.
Csak nehogy spa miatt csússzon a márciusra(köv update) beigért multi...
bardocz
Azt írja Aris, hogy még nincsen kész, de már vezetni lehet rajta, mert az út megvan.
bardocz
Spa-ból már írják a végsebességet a paganihoz, de kiadni nem fogják.
lac coo
Jah, az nem lenne rossz !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Annak a resznek mar tobb ertelme van hogy magyarul is meglegyen. Majd valaki leforditja.
Én örülök a dediszervernek.

A magyar fordításban engem a setup képernyõn megjelenõ tippek érdekelnének a legjobban.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Alexease
Az AC a Steam-loginra hagyatkozik, vagyis hiaba nem tud a Steam csatlakozni, Offline-ban inditva hasznalhato. Nem szenvedjetek😛
Knife
Továbbfejlõdtek, már a weboldal is halott.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Knife
Én is emiatt vagyok rohadt pipa. Folyamatosan kib*szkod.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

lac coo
<#eljen>

Szabi
meghülyült a steam, nálam is azt írja, hogy nincs kapcsolat

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Megint miért nem tudok steamhez kapcsolódni, azt írja nem kapcsolódok a nethez ...???

Szabi
jó ha vannak gyári szerverek és lehet bérelni is szervert, de azért akinek x-éve van saját szervergépe brutálnettel az is indíthasson szervert..

Akkor lehet félreértettem valamit, ha ez a dedikált szerver publikus is lesz, tehát bárki csinálhat magának a gépen, akkor minden okés.
barcalaci84
Bár nem értek hozzá, de a dedikált szerveres multinak csak elõnyeirõl olvastam:
Így sokkal több játékos lehet egyszerre a pályán fennakadás nélkül
A hostolonak nincs elõnye, hisz õ neki is külön kell felmennie a saját maga indított szerverre( õ is csak egy a felhasználók közül)
Lagmentesebb,nem kell félni az állandó leszakadasoktol stb (lásd pl f1201x ahol ugye p2p multi van es hetvegente egy 16 fõs mezõnybõl jó ha 10-en be tudják fejezni a futamot)

Bocs, munka közben csak át szemezgetni szoltam a fórumból 😊
Szabi
ha olvasnád is amit írok... külön nyelvként van hozzáadva, de attól még az eredeti szövegeket lehet átirkálni 😄

Külön file-okban szokták ilyenkor tárolni a különbözõ nyelvû szövegeket. (vagy fileon belül külön részen xml-ben) Inkább mellé lenne érdemes berakni külön egy magyart, mint az angolt direktben átírni.
BooMiller
Ez nem egyenlõ a dedi szerverrel mert ki lehet adni a dedi szervert is, pl. rf1..
A warezt meg jó nehéz megoldani.. mikor is készült az LFS?😄

Szabi
sok-sok fájlból szedi össze a szövegeket, de úgy tûnik, hogy szépen átlehetne irkálni mindent magyarra és még az ékezetek is egész jól néznek ki, bár û és õ csak hullámos van 😄

Alexease
Ott van minden nyelvi file, lehet irkalni. De valoban semmi ertelme😉
Hátrányai, hogy nem tudsz saját szervert indítani pl a helyi haveroknak, hanem szépen mindenki felcsatlakozik a kunos és barátai által indított szerverre, ami valószínû jó távol is lesz, meg zsúfolt is. Elõnyrõl perpill nem tudpok, a warez visszaszorításán kívül.
Szabi
úgy tûnik, hogy minden szöveget szépen lelehetne fordítani és plusz nyelvként hozzáadni, a kérdés hogy van-e értelme, illetve kell-e bárkinek is ? 😄

BooMiller
LFS/RF1 is így mûködik ha jó a játék szarásig van szerver, bajnokságoknak saját szervere van, de elég sok ember rendelkezik brutál nettel simán indíthat szervert.
Már ha kiadja Kunos a dedi szervert közkézre😄

Elõnyei?Hátrányai?Ez most jó nekünk?Nem lehet majd saját futamokat indítani pl az itteni emberekkel?-hanem marad a public szerver és azon játszó idióta kamikáze 12 éves kis srácok?
BooMiller
Az elõ verzió a dedikált😄DDD ezeknél fix az IP pl simán megtalálod mindig stb.

BooMiller
Be állítasz egy szerver terembe egy gépet ami 0/24-ben megy és ott a szerver.. ellenben a most divatos aki kreál egy public gamét az a szerver..

Ezt én is olvastam már máshol is,hogy dedikált szerverek lesznek,de én sem vágom pontosan,hogy pontosan ez a kifejezés mit takar.Valaki leírhatná,aki tudja.
lac coo
Komolyan ! 😊))Mindent en sem tudhatok.... 😊 Vagy Kunos alairasa vana bal sarokban.... ? 😊

BooMiller
komolyan?😊

Tomsteel
Változnak a dátumok, tehát módosítja õket.
A launcher.ini-ben nekem nincs ilyen sor, hogy RunACSAsAdmin, de beírom majd és kipróbálom. Köszönöm!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
Miert , mi az a dedikalt szerver ? :?)???

barcalaci84
Hivatalos fórumon olvastam,a pár napja megnyert dijatadon az interjúban mondta a fejlesztõ a dedikált szerveres multit
Szabi
<#szeret>

cselt
Errõl hol írtak?
TeeBeee
Windows 8.1 64bit, alt +tab-ozok rendszeresen minden probléma nélkül.

barcalaci84
Az csak nekem hír, hogy megerõsítették hogy multiban dedikált szerverek lesznek 😊 ?
Szabi
win 8.1-em van, a felsorolt hibáidból én még egyiket se tapasztaltam , pedig állandóan alt-tab-ozgatok 😄

bosco05
akartam írni, hogy alt+tab kerülendõ, de megelõztél 😊
kiki888
#9135-re valami okosság? Megköszönném :/

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Alexease
Ebben is be van allitva az admin? Ha nem, talan segit.

c:/Users/TE_NEVED/Documents/Assetto Corsa/cfg/launcher.ini

RunACSAsAdmin=1

Ebben a CFG konyvtarban valtoznak a file-ok (tartalom, datum)? Tudja irni oket a progi?
bardocz
Semmi ilyesmivel nem találkoztam még, pedig én alt-tabolok rendszeresen :S
Tomsteel
Alt-tab-ot kerülöm, mert mikor visszatérek a játékba elkezd akadni az egész.

1 hetes win7, sajnos ahogy olvasom neten, nem én vagyok az egyetlen akiknél ilyen gondok adódtak, vannak cifrábbak is.

UI: alt+tab -os ablakváltáskor is, ha pötyögsz ide, a háttérben futó assetto szépen kezelgeti a bill lenyomásokat...
Billentyût használsz játék közben?
Tomsteel
Nem segített semmi, se ez se más. Ugyanolyan bugos szar az egész. Nem lép ki rendesen, magától állítgatja a segítségeket, nem tudok egy istenverte pro rankos kört futni, mert ezt a tetves játék kénye-kedve szerint hozzáad segítségeket.

Betelt a pohár. <#falbav>