Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a valóság, nem pedig egy szimulátor. A szimekben az a jó, ha irreálisan csúszik, mint a takony... mert akkor aztán "hûdenagyonhardcore". <#hehe>#hehe>
OFF
Nézem az új R3E IMSA Audit... világos, hogy drift videóval kell beharanfozni, egy ilyen autót. <#banplz>#banplz>
ON
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Viszont a 3d-re visszaterve sikerult a grid2-ot kiprobalnom ugy, latvanyos volt a menu, a kocsi, a motorhazteto, a tavolban levo kanyargo ut stb, de amiert erdekelt volna az egesz, hogy nyerek-e vele annyit, hogy pl egy ismeretlen palyan jobban erzekelem a kanyar ivet, tavolsagat stb, abbol viszont semmi nem jott at. CSerebe, ha megloktek megpordult a kocsi, meg uj szemet is kellett majdnem szereznem, annyira faraszto olyankor fokuszalni a megfelelo helyre.
szerintem
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Brutálisan tapadnak ezek az autók, dobálhatja bárhogy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jol tudom, hogy ez a palya akkor kb. szeptemberben lesz elerheto?
Ingyenes Dlc lesz vagy fizetos?
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
A saturaciot en is lejjebb vettem, nekem ugy jobb , elethubb. A hdrt mindig bealitom autohoz megfeleloen, es semi baj vele.
Nem hogy 3 moncsira.....<#fejvakaras>#fejvakaras>
No de nincs itt semmi gond mire kész lesz minden a helyére kerül...még pár év<#wink>#wink>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"Nulla tenaci invia est via"
Mentem most 10 kort a Formula Abarthal, és teljesen jó volt .... Csak kevés a 10 kör, megy az AI mint a meszes de szép lassan azért utol lehet érni.sokat javult most, ha rontok a féktávon kegyetlenül elmegy mellettem 😊))
lehet egyszerre pillangóváltón és tologatós válton is a váltás, így nem kell állandóan menüben váltogatni 😊
Ez mi is ?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyébként ennek az E30-nak nem igazán találták el a hangját, legalábbis így elég idegesítõ, digitalizált hangja volt, ami meglepõ, mivel ilyen téren nincs probléma a játékkal. Talán a Hueyra az ami nagyon eltér a valóságtól, egyszerûen hiányzik a turbo, porszívó hangja 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nurnburg ring , full rajtrács (25-26 ? ), 25-26 különbözõ autó. Minden maxon, kivéve tükrözõdés, az medium 2 frémmel, és az élsimítás, az 4X alap és full fast ....Ahhoz képest, hogy nem olyan rég 10 különbözõ autónál kb 1 fpst kaptam ha közéjük mentem rajtnál, elég szépen fejlõdött.... És persze ez csak teszt, életszerû használat mellett ennyi fajta autó nincs és ennyi AI is teljesen felesleges....
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10