Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ginger17
Arra gondolsz amikor lazán fél kézzel fogja a kormányt? <#zavart1>
Ez a valóság, nem pedig egy szimulátor. A szimekben az a jó, ha irreálisan csúszik, mint a takony... mert akkor aztán "hûdenagyonhardcore". <#hehe>

OFF
Nézem az új R3E IMSA Audit... világos, hogy drift videóval kell beharanfozni, egy ilyen autót. <#banplz>

ON

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

alma2
Autos jatekban sokkal tobbet vesztesz vele mint nyersz. Elveszted a fix pontokat, amit beneztel elotte hol, mikor fekezz stb. Persze meg lehet szokni, csak szerintem nem erdemes, megvakarod az orrod maris azt se tudod hol vagy egy pillanatig. Nem csak egyedul vagyok ezzel a velemenyemmel.

Viszont a 3d-re visszaterve sikerult a grid2-ot kiprobalnom ugy, latvanyos volt a menu, a kocsi, a motorhazteto, a tavolban levo kanyargo ut stb, de amiert erdekelt volna az egesz, hogy nyerek-e vele annyit, hogy pl egy ismeretlen palyan jobban erzekelem a kanyar ivet, tavolsagat stb, abbol viszont semmi nem jott at. CSerebe, ha megloktek megpordult a kocsi, meg uj szemet is kellett majdnem szereznem, annyira faraszto olyankor fokuszalni a megfelelo helyre.

szerintem

bardocz

Nem erõlteti meg magát az ai rajt terén.
bardocz
Én örülnék valami fejkövetõnek, amivel tudok rendes nézelõdni. Zoom-ot, meg a fej döntését ki lehet kapcsolni úgyis.
lac coo
Ha nézek ilyen videókat, mindig összezavar.... Most akkor ez nem túl árkádos? 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ahogy mondod!Az üldözõ lényegesen gyorsabb volt,ráadásul az ütközés elõtt egyszer már beültette a hintába amit a srác unfair módon védett le,amire jogos is volt az integetés.Már ezért felpofoznám a boxban😊Szerintem egy körön legalább 6-8 mp et vert volna rá,ha nem genyózik,így mind a ketten kiestek...Ja a Porschebõl vajon mi maradt?,mert láttam már egy két autót lángolni ennél kisebb lánggal,de amikor megállt akkor szabadult el a pokol.Pl Bútor Robi Veszprém peugeot 207 s 2000
A FaceTrackNoIR-t csak repülõ szim.eknél használok, autóban zavar.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

TeeBeee
Az a kék-fehér manheim feliratos Porsche túl tett mindenen verseny ide vagy oda. 1:06:00-nál meg szerintem direkt megy bele. Amúgy le a kalappal a pilóta elõtt, kötélbõl vannak az idegei.

bardocz
FaceTrack mellett mégis mi szükség van gombokra? Nekem az amúgy valamiért nem ismeri fel az arcom...😄
Én FaceTrackNoIR-t használok, úgyhogy belsõ nézetben egyik autóban sem mûködik. <#szomoru1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bardocz
A balra jobbra nézés megint nem mûködik. Be van állítva, a menüben látom, hogy mûködnie kéne, de a 312-esben nem jó.
Totti5
Ez nagy volt! Párszor összértek, de volt amikor már túlzásba vitte a védekezést ( 1 esetben már pofátlan volt ), kíváncsi lennék beszéltek e utána😊 kár hogy belerondított az a ( valami DTM szerû képzõdmény? ), már éreztem hogy most vagy soha lesz lassan, erre nem lett csattanó! 😊

Brutálisan tapadnak ezek az autók, dobálhatja bárhogy.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Ha még nem ismered, akkor valamelyik formulával tanuld, azzal hamarabb körbeérsz.
koszi. nagyon varom, nem lesz gyenge megtanulni ezt kb. 24 kilometert.

Fizetõs, szeptemberben.
Nagyon tetszik ez a palya (Nordschleife).
Jol tudom, hogy ez a palya akkor kb. szeptemberben lesz elerheto?
Ingyenes Dlc lesz vagy fizetos?

Ginger17
Volt már ilyen másoknál is. Írtunk is neki. A Luca gyerek elintézte azzal, hogy kapcsoljuk ki az nVidia Inspector progit, mert tuti az kavar be. Hiába írtuk, hogy nem is használjuk, arra már nem érkezett válasz. 😛 Valamit javítottak azóta rajta, mert, most már csak bizonyos pályákon és bizonyos fényviszonyoknál jön ez a hülyeség - persze vegyünk fel napszemüveget és kész.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Ez mekkora !!!! 😊) 46. perctõl erõsen ütik-vágják egymást 😊))

lac coo
Egy bloom effekt allito gomb megoldana a problematokat, irjatok forumra hogy rakja ki azt is valami billre mint a hdr expoziciot !

lac coo
Nekem nincsenek ilyen bajaim, hal istennek. 😊
A saturaciot en is lejjebb vettem, nekem ugy jobb , elethubb. A hdrt mindig bealitom autohoz megfeleloen, es semi baj vele.

Ginger17
Viccelsz? Láttad már, hogy milyen zöldeket produkálnak akkor a fák? Komolyan mondom ijesztõ! Fõleg a régi Monzán... <#wilting> Inkább pont, hogy vissza kell venni olyan 85-90%-ra, hogy legyen realitása és ne az a "értelmetlenül túlszaturált fotós HDR fíling" ordibáljon le a képrõl. Aztán lehet közben, hogy az én monitorom a rossz! <#zavart1> Bár ez utóbbit nem hiszem.

Ginger17
Igen, csak az égbolt sem világosodik a kékbõl fehérbe, hanem átmegy elõbb "bugyizöldbe"! Node hagyjuk... ez is olyan "felhõs" téma. <#banplz>

gviski
növeld a color saturation-t

Virtual SimRacing

bardocz
HDR még legutóbb nálam is szar volt, nem is használom inkább.
lac coo
Nalam nincs ilyen........Elobb eg ki az egbolt, amugy helyesen, mert.ott van a legvilagosabb ,mint a beton vagy barmi......

lac coo
Ne zavarjon , hogy az irodaban all egy meregdraga Fanatec cucc, es meg videokartyakat is kaptak anno tesztelesre 😊)))) Szoval van ott vas rendesen....

Biztos csak tablet-ra telik nekik......vagy a 22"moncsit is 1360-as felbontásba használják<#email>
Nem hogy 3 moncsira.....<#fejvakaras>
No de nincs itt semmi gond mire kész lesz minden a helyére kerül...még pár év<#wink>
Ginger17
Kiégeti a szemem az a fehérség... nem értem, hogy miért nem lehet ezzel kezdeni valsmit. Kunosék valami kegyetlenül sz@r monitorokon fejleszthetik a cuccot, ha az õ szemüket nem bántja. Azt hittem a legutóbbi update "fényviszonyok" része ezen fog javítani, de némely pályán nagyon rossz.

lac coo
Ott szerintem egesz a betonra is kienged....De kapcsold ki a bunetetest, meg a szamarvezetot is, nem hiszem el, hogy nem mentel eleget azon a palyan es ne ismerned minden meteret 😊))

Az a zöld mûfû érdekes, szerintem azért mi sem kapunk büntetést, legalábbis nekem sok helyen, ha már 4 kerékkel is kint vagyok rajta, nem ad büntetést.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Szabi
ejj de utálom amikor ha engem letolnak azonnal kapom a büntetést, de az AI az mehet akárhol.. -.-

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
<#eljen><#worship>

Mentem most 10 kort a Formula Abarthal, és teljesen jó volt .... Csak kevés a 10 kör, megy az AI mint a meszes de szép lassan azért utol lehet érni.sokat javult most, ha rontok a féktávon kegyetlenül elmegy mellettem 😊))

lac coo
Koszi !!!

Alexease
Elvileg igen, korabban lehetett modositani, megnezem...
lac coo
Alex, azt meg tudod csinalni, hogy ne csak 10 kort lehessen beallitani versenyre ?

lac coo
Akkor vagy van valami trükk, vagy mégsem az 😊

lac coo
Még egy kis felhõ 😊))

Szabi
bár most elindítva a játékot nem találok ilyen beállítási lehetõséget :-/

lac coo
Na tessék ! 😄DD Akkor jól gondoltam 😊

Szabi
amire ideáig vártam <#worship>

lehet egyszerre pillangóváltón és tologatós válton is a váltás, így nem kell állandóan menüben váltogatni 😊

lac coo
Controls configuration: allow sharing of buttons between sequential gears and h-shifter in manual assignment

Ez mi is ?

b-type
megint töltött 11megát..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Gratula, nagyon jól kontrollálod😊 Nem tudom megállapítani, milyen kormánybeállítással játszol, 900 fok? Én éppen próbálkoztam, 900-on továbbra sem tudom gyakran elkapni és megpördülök, ugyanakkor 500-on már talán valamivel jobb, legalábbis a BMW esetében határozottan. Az F40-el még úgyis szenvedek, amikor beüt a turbó (nem driftelek vele, egyszerûen nagyon gyakran kitör kanyarokban..)

Egyébként ennek az E30-nak nem igazán találták el a hangját, legalábbis így elég idegesítõ, digitalizált hangja volt, ami meglepõ, mivel ilyen téren nincs probléma a játékkal. Talán a Hueyra az ami nagyon eltér a valóságtól, egyszerûen hiányzik a turbo, porszívó hangja 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

lac coo
No .... voltam Ram Szakadékban kicsit mozogni, közben a hipernetemmel felment a videó ....😊)

Nurnburg ring , full rajtrács (25-26 ? ), 25-26 különbözõ autó. Minden maxon, kivéve tükrözõdés, az medium 2 frémmel, és az élsimítás, az 4X alap és full fast ....Ahhoz képest, hogy nem olyan rég 10 különbözõ autónál kb 1 fpst kaptam ha közéjük mentem rajtnál, elég szépen fejlõdött.... És persze ez csak teszt, életszerû használat mellett ennyi fajta autó nincs és ennyi AI is teljesen felesleges....

Soha nem értettem a lélektanát ennek a játék topickba való károgásnak.Egyáltalán nem értem,hogy egy assetto corsa nevû topickba miért kell állandóan más játékokkal példálózni.Bizonyára azok aki ezt a topicok olvassák,írásaikkal fent tartják ezt némi elfogultsággal teszik,mert rajonganak egy bizonyos közös dologért.Ezért nem tudom felfogni hogy mi a cél a károgással?Mondjam én is hogy-hogy utálom?NEM!Vannak a programnak hiányosságai de ennek ellenére a legélvezhetõbb vezetési modellt kapjuk,sok potenciállal..Hogy nincs multi?Menjél hotlapot!Van elég kihívás!Vagy maxold ki az achivementeket! (vagy a steam minek is nevezi...régi boxos vagyok😊nem tartom magam egy fakezûnek,de van egy két special events amibe beletört a bicskám.Minden két hétben jön valami újdonság,valami finom dolog.Ezekért még ha nem is egy tökéletes játékról beszélünk,de egy szerethetõ játékról van szó!Kevés a pálya?Kevés magyar top 10 es idõt látok az rsr-en azon a kevés pályán,vagy ezek a dolgok csak nekem jelentenek kihívást?.Nem tudom ki hogy van vele,de nekem egyenlõre elég.Az meg hogy jött pár új events.Örülök!Halom lotus?Na és?Miért? szar vezetni?
B0GE5z
nálam is elég sokat gyorsult a játék a tegnapi frissítéssel, egy +20 fps-t lehet dobott rajta

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Totti5
A világ hónapja látja az eredméyeket, azt meg nem lehet letagadni hogy nem ment az egész nagy fejlõdésen. Ez az igazi teszt, itt jönnek a ki a dolgok és ez alapján lehet csinálni. Õk jól csinálják ( lásd a SMS akik meg nem ). Az engem nem igen érdekel mi volt kész, és hogy adagolja. Amit beletesz az kb mûködik ahogy kell és ez tetszik nekem, nem alfa állapotú izékkel fárasztja az embert, amik évek alatt sem jutottak elõre. AI persze nem jó a letöbb esetben, de az az egyik legnagyobb falat, azt minden héten javítgatják, majd egyszer jó lesz úgy ahogy. Pályák, autók viszont nagyon jók és készek ahogy a fizika alapjai is erõsek így jelenleg is nagyon élvezetes és ha ez még jobb lesz azzal csak nyerünk. Persze a grafot is kell optimalizálni, fejleszteni, mert azt is hozzátartozik. Láthatóan igényes és részletes kinézetre hajtanak, így azt elhanyagolni butaság lenne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10