Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy a rajtnál már úgy indulunk mintha 19 kört ment volna a mezõny?
Vagy 19-szer gyorsabban gumizodik a pálya?
A replay kibovitesere van már lehetõség?
28. kör:
Gagyi, de végül is jó .A benzin gumi kezelés jó, 50 perc verseny a végén már csúszkál de még lehet leggyorsabb kört futni, mert jóval könnyebb az autó. Az FFB nagyon jól visszaadja, hogy tele a tank 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A grafikai beállításokkal szórakoztam, a szemem nekem is égette, úgyhogy a hdr-t kinyomtam. Eléggé zavart az is, hogy az árnyékok az autón olyan darabosak voltak, de a Faces per Frame-t felvettem 3-ra, így már az is jó. Anisotropic Filtering 8x elég neki, nem kell 16x mert zabálja ez is az fps-t. Anti Aliasing Samples 4x meg levettem a Cube Map Resolution low-ra.. így is tökjól néz ki minden és 20 különbözõ AI-val szépen lehet játszani. Bár minden pályán van olyan hely, általában kanyar ahol kicsit belassul.. 60-ról beesik ha nagyon durva 45 fps-re. Szóval szerintem teljesen jó, de baromira kiváncsi leszek a multira és várom már : D Utolsónak is lenni kell...
Egyebkent az a fura helyzet van, ha az ember esszel , vigyazva megy mint ahivy online szokas es kellene, akkor teljesen jo az ai.Ha figyelek elore es hatra pis, akkor nem is ernek hozzam, ha eroszakos vagyok folyamatosan akkor baj lesz belole, mint ahogy online is 😊
csak arra írtam , h ha valaki hosszútávú versenyeket akar , akkor könnyedén lehet olyat találni vagy szerkeszteni már jelenleg is és a benzin se fog kifogyni mert annyit tankolsz az AI-nak is amennyit akarsz...
egyébként ha jól tudom akkor jelenleg már quick race-nél is lehet akár a saját setupodat is használó AI-k ellen menni (UI még nincs hozzá, de már mûködik ez is)tehát akár ott is tankolhatnánk neki amennyit nem sajnálunk tõlük 😊
Ahogy Lacc is irta, alapbol a QuickRace-szel volt a gond, azt korlatoztak le 10 korre. Azt irtam at 100 korre.
Az event egy dolog, azt nem tudsz (meg) hivatalosan csinalni. Jelenleg es kesobb is a QuickRace es RaceWeekEnd lesz/lenne a lenyeg, ahogy gyorsan beallitod hol, mivel, mikor, hogyan, mennyit es start.
Az elozo update-ben toltak auto default beallitasokat, eppen a gyors versenyek miatt, mert az AI egyelore nem foglalkozik a reszletekkel. Mivel a legtobben rovig versenyt mentek, valszeg ahhoz allitottak a dolgokat.
Minden update-nel, file-onkent (1-200db) szoktam megnezni min es mit valtoztattak, szeretem tudni mi tortent;D
Esõ is jó lenne majd,éjszakai verseny stb,de ezek mind olyan dolgok amik nem elengedhetetlen dolgok egyelõre...
Szépen lassan ezek is lesznek szerintem idõvel, addig meg az a lényeg hogy élvezetes futamokat lehessen tolni...s ez szerintem már most is adott...offline is teljesen tudom élvezni,amit más játékkal ezelõtt sose,mi lesz ha lesz multi is:-)
Mire azt megunnam pedig biztos jönnek majd a plusz ficsorok,aminek akkor legjobban fogok örülni:-)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
lehetne csinálni benzinspórolós versenyeket, ha már ez a divat a forma1-ben idén😊
biztos lesz is box a késõbbiekben, de ahogy mondtad , szerintem is az emberek 90% (de több szerintem) nem fog menni olyan hosszú versenyeket amihez szükség lenne tankolásra mert nem elég a full tank...
ezért nem is tartják ezt jelenleg a legfontosabb dolognak Kunos-ék
a dodzsemezés meg csak a játékostársaktól függ, ha van törés ha nincs...
Ha csak az iRacingbõl indulok ki ott is elsõsorban a 30 perces versenyek a nyerõk mind1 hogy milyen kategória,autó típus.
Persze ritkán vannak kivételek de az kevés.
Pedig ott van versenyzõ elég ,néha látok 100 köröli induló számot is egy egy adott "rövidebb" versenyen,(persze több szerverre leosztva).
Igaz néha vannak a hosszú távú versenyek is ,ott is nagy létszámú az indulók száma,de ezek ritkábban vannak..
Én speciel 25-30-35 perces futamokat preferálom,az 1 és több órást meghagyom másnak.
Arról a kis apróságról nem is beszélve,ha egy hosszú verseny elsõ körében-köreiben leamortizálnak annyira ,hogy utána nem sok kedved lesz még 50-60 ,vagy még 80 körhöz.
Az ilyen hosszú távú versenyeknél meg elengedhetetlen a tankolás,stb(box),sõt ez adja meg az igazi verseny hangulatot,persze manuálisan ki-be állás,stb,nem automata megoldással.
Vissza térve, nekem se hiányzik a box különösebben,úgyis rövidebb versenyeket fogom díjazni,de azért egy szimben elengedhetetlen ,persze csak akkor ha van benne törés,mert különben csak dodzsem parti az egész.
ha sok köröst akarsz akkor marad egyelõre a spec eventek készítése...
persze én is örülnék a boxnak, de enélkül is fasza hosszú verse4nyeket lehet menni...
szuperlágy meg nem versenyre való , azzal elmókázok hotlapozáskor...gt autóknál a közepes keverék végigbírja a 40 kört , bár a végén már elfogynak...ha meg összetörnének akkor a fene megette a versenyt...
box jó lenne , kellene , de huszadrangú szerintem is jelenleg...
így is kíváncsi vagyoki hányan jönnek majd pl innen ilyen "rövid" 30 körös versenyekre , ha lesz multi...
http://www.racedepartment.com/forum/resources/gt-endurance-series-special-events-pack.1921/
belenézegettem most a file-okba és gyak pofon egyszerû létrehozni akármilyen versenyt, illetve testre lehet szabni...
ai-t egyénenként beállíthatod hány liter benzine legyen, milyen erõsségû legyen, milyen skin-t használjon , hogy hívják , sõt még ha jól látom akkor setupot is lehetne neki beállítani...
valaki aki szeret ilyenekkel mókolni, csinálhatna egy lotus exos s1-es sorozatot is ez alapján😊 (ott kiváncsi vagyok mennyit bírhat full teletankolva...)
Valamit szerintem te rontottal el, nem írtál át...
Lehet nincsenek talent file-ok sem ahogy mondod, de én úgy tapasztaltam h más- más tempórá képesek...
Ringen pl páran nagyon durva köröket mennek, a véget meg be is lehet daralni szépen lassan, türelemmel...
Ahhoz képest h mennyien sírtak a box miatt,szerintem nem probaltatok ezeket a hosszú versenyeket azóta se...
Egyszerûen valóban igaza van Kunos- nak h nem olyan nélkülözhetetlen egyelõre a box...azért ezek a versenyek is kb 1 orasak vagy tobb , ami azért már nem a sprintrol szól...
Probaljatok ki ti is...
Valszeg azert fixaltak le a korszamot 10-re, hogy ne legyen problema belole.
Jelenleg semmilyen AI beallitas nincs, csak korbe-korbe tudnak menni. Elobb utobb szukseg lesz talent file-okra (hogy nem legyenek egyformak), es versenykalkulaciora, hogy szamolni: autotipus vs palya vs korszam.
A verseny kozbeni tankolas az meg erosen felejtos.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Eleinte nekem is fura volt autószimulátorban a TrackIr, de jó beállítással könnyû hozzá szokni. Eleinte én is rosszabb idõket mentem, ha használtam, de most már nincs különbség, az élmény meg sokkal jobb... az pedig jobban érdekel, mint pár tizedmásodperc. 😊
www.smart-bus.hu
Rivali OV1 v3.0
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Viszont a nyitott egyuleses geppekkel? 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
tapsztalatbol en is azt mondom, hogy inkabb egy jo nagy monitor pl. 27" kb 80-90 cm rol nezve, egy jol beallitott trackirrel, nem igazan rosszab egy 3 kepernyos megoldasnal, ahol ott vannak a zavaro monitor kavak is.
Igaz, en elegge kezdo vagyok az autoszimekben, de repszimekben mar sok mindent probaltam. Persze tudom, nem igazan lehet osszehasonlitani, ugyhogy ez csak a az en meglatasom.
www.smart-bus.hu
Nfs shift-tel lehet peldalozni, ott van hasonlo funkcio, benez a kanyarba, de szerintem nincs olyan ember aki ezt hasznalta jatek kozben, max egy proba erejeig, mert hasonlo az eredmeny. Gondolom a carsban is lesz ez a feature.
Na de nem gyozkodok senkit, akinek tetszik hasznalja, na meg mar egy honapja kb ugyanezeket leirtam.
szerintem
Próbáltam head trackert, sõt csináltam olyat ami szinte teljesen együtt mozog a fejjel. Nem volt gáz, sõt, velem élt a kaszni, nem egy statikus dobozban éreztem magam. Ha fordult a fejem, õ is fordult.(kanyarokban pl akaratlanul is bedöntöd a fejed)
A probléma inkább az volt, hogy a monitor nem elég nagy, hogy kényelmesen elfordíthasd oldalra a fejed, ezért a szemeddel vissza kell nézni kicsit.
A 3ds teven probalt grid utan, most egy kicsit visszavette az oculus rift utani lelkesedesem is, mert jol fog mutatni, lehet gyonyorkodni, de ha nem jon a plusz segitseg vele az ivekre a tavolsagra stb, akkor csak mokara lesz jo.
szerintem
Le lehet ezt így is programozni: