Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10-15x gyorsítás már elég jó érzetet ad egyébként.
Nekem sincs bajom vele, en is az utat nezem😛
Csak hat az elozovel (rF2) konnyebben, egyszerubben, gyorsabban lehetett volna megoldani a dinamizmust, az arnyekokat, a szelirany es az erosseget.
A mostani igy kicsit gagyi, foleg hogy csak korbe-korbe megy.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Az AC felho igy valoban gagyi, de az autoban ulve, normalis idogyorsitassal nincs vele gond. (Kiveve amikor a horizont alatt kuszik a felhopamacs😛)
Egerrel rangatos, mozgatos akarmi.
"Nulla tenaci invia est via"
Csak még annyi minden fapados meg hiányos, hogy nem is csoda hogy nincs online, képtelenség lenne egy szervezett versenyt összerakni: nincs box, nincs bünti, nincs zászló, nincs normális rajt (ez amúgy felháborító, nem tudok 1esbe kuplunggal rajtolni),nem lehet gombról vezérelni semmi infó ablakot stb-stb. És a leírtakban semmi fejlõdés idáig nem tapasztalható, tehát nem tudjuk hogy áll ezek programozása. A kövi update-ban minimum meg kellene nyitni a race weekendet és mindent testreszabhatóvá tenni.
Most egy kicsit negatívnak tûnök, de szerintem 0.8-hoz képest elég gyengén áll. DE mellette is szóljon valami ez a legjobban vezethetõ autós játék, az élményfaktor magasabb bármelyik másiknál.
szerintem
6 új special event (nem ír felül semmit)
100 kg üzemanyagot kaptak az autók (133 liter benzint kell tankolni h végig lehessen érni, ehhez mérten számoltam ki h hány körös legyen a verseny)
21 ellenfél , ferraris elsõ sor😊 mindenki a saját autójában stb Chilton autójával az utolsó helyrõl rajtolhatunk (ha valakinek nem bírja az ennyi ellenfelet jelenleg a gépe akkor csak át kell írni az indulók számát tetszõlegesre...)
(persze ahhoz hogy minden pilóta a saját festésû autójában ülhessen, rakjátok fel a lent linkelt skineket...)
www.dropbox.com/s/ve2itfrbjyk7ef0/f12014speceventsforAC.rar
a szükséges skinek:
https://mega.co.nz/#!HgpyUbCL!7ryAU9U8cYAzS8FJGsTPSBPexgTtLdm_-RmZVJArxGc
Az SLS GT3 mikor jön?
Kunosnak amúgy nagyon rá kell gyúrnia boxra, zászlókra, szabályokra (büntetés is), online-ra, és mindenre ami versenyhez elengedhetetlen, mert ez a program üvölt majd az endurance GT versenyekért. A legtöbb pálya otthont ad 12 vagy 24h versenyeknek, a Nordról meg a VLN-rõl ne is beszéljünk...
Na faja, szeptemberben lesz még 9.1 giga szabad helyem. 😄
Többi kombó feleslegesen foglalná a helyet. <#idiota>#idiota>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Hosszutavon az autokbol tudnak megelni, 3 havonta illik kitolni 5-10 uj autot.
Itt nem reszelgetnek honapokig egy-egy autot, ugy mint az iR-ben, de messze nincs is olyan komolyan osszerakva. Van egy jo alap, osszedrotozzak a modelt, Aris autozgat es ragyogyitja a fizikat, aztan kesz😉
Ha ennyi, akkor a szolgaltatas kicsit fapados lesz, bar vezetni kell nem piszkalgatni 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Mert jelenleg nekem kb 5 kört rögzít...
Valamelyik file -ban próbáltam átírni a korlátot 500-ról 2000-re, de nem változott semmi?
Mit kéne csinálni h mûködjön a dolog?
A dinamikus "idojaras" (felhok😛) mar teljesen jo volt az elozoben, egyszeru de szep latvanyos beallitasok voltak a teljesen tiszta idotol a teljesen borusig. Sajnos ezt most elbaltazta ezzel a 3D-s felhomaniajaval:/
Ez a gumizodas mar 0.1-ben is mukodott, kepet is tettem be rola.
Majd a RaceWeekend-hez kell, hogy a Prac/Qual/Race fokozatosan, mas-mas gumizodasu legyen.
A Replay-t mar a 0.1-nel is fel elehett emelni "akarhova"😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014