Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amikor széthullott a ligánk évekig kerestem hasonlóan jó csapatot, benéztem több ligába...elkeserítõ volt.
Az említett problémák, elsõ kanyar problémája az esetek 90(!) százalékában, vagy vezetési segítségek vitája, láthatósági problémák-balesetek, mert nem mindenki szereti a belsõ nézetet...és aamit a legjobban utálok: a pálya vágása (nálam az AC-ban is bent van/bent volt-lesz az idegesítõ 5mp/50km/h). Már gondolom mindennel mentem online ami autóverseny, nem az eredmény a fontos.
Persze vannak olyan futamok online amire nagyon jó emlékezni, sõt olyan évadok...de ez szinte mind egy-két társasághoz kötõdik.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Virtual SimRacing
Épp ezért jó, ha hosszabbat kell fékeznem már lesem a tükröt hol van, és úgy helyezkedek, mintha Pistike rongyolna mögöttem online ! 😄
Az online atrocitások is kiküszöbölhetõek, ha egy csoport jön majd itt össze hetente párszor.
Igen, egyenesben kitol a fûre, random fékezget, és ha véletlenül hosszabbat kell fékezni, mert elõtted van valami, kibasz a picsába<#eljen>#eljen>
Visszatérve az AI-ra: ha kell, hogy nagyobb számban eladhassák, több pénzt keressenek és ezáltal gyorsabban lássanak el minõségi tartalommal akkor ámen.
AI kell, es fejlessze csak amennyire tudja, es kesz ! 😊
Persze biztos kell az ai!
nekem nem😊
Az iRacing-ben nincs egyedul, de abban sem azert, mert nincs ra igeny, nem kellene senkinek, nem lehetne tobbet eladni belole, hanem csak azert, mert Kaemmerek rinyalnak a warez miatt!
A causal gamer-ek igényeiért sírjanak csak a causal gamerek... 😊
Szóval ha nincs kivel menni online, akkor megyek csak magamban azért, hogy mehessek és a vezetés puszta élvezetéért.
Pizzát se rendelek egy szutyok pesti étterembõl sem, amióta ettem rendes olasz pizzát, mert csak mindig elszomorít.. inkább eszek mást.
(jó, néha rendelek, de az elsõ két falat után mindig megbánom)
Ezt pontosan tudja Kunos is....
<#banplz>#banplz><#vigyor2>#vigyor2>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nem mindenki tud idot szakitani (mindig) az online-ra (idopont, felkeszules, futam hossz stb.), es jol jon gyakorlasnak is. Ha az AI messze van a valostol, akkor is jobban ki lehet kiserletezgetni a fektavokat, elozesi pontokat stb.
Es egy jo AI, sokszor korrektebb mint egy free szever😄DDD
Az rF2 megjobb lett. Meg az alap rF1 AI-val is latvanyosan jobban megy, jobban kihasznalja a palya szelesseget, tobb az "automata" vedekezes is. Az rF2-ben, ami ujdonsag (ha jol lattam, AI-t csinalni nincs turelmem), hogy kulon meg lehet adni a tobbi utvonal (bal, jobb, kozpep, idealis stb.) melle folyamatotos vedekezo nyomvnalat is.
Rfactorba is a pályákra kell húzni jobb és bal ívet, de minek ha a modok nem használják ki, csak vonatoznak egymás mögött. De elvileg nem csak a felvezetõ körben használják, szerintem (de Alex javíts ki ha tévednék!), mert pl a Lemax által kiadott Yugo V2 modban, viszonylag sokat mennek egymás mellet, elõzgetnek, egymás seggébe autóznak. És csak nagy ritkán fékezgetnek bele... A legtöbb modban ez a baj hogy beállnak egymás mögé és bele bele fékeznek, az egyenesben is!!!
Itt AC-nál talán annyi a jó, hogy egyenesben nyomják neki mint a barom, ott van azért küzdelem velük 😊
Én is elgondolkoztam a telepítésén, a Windows 8.1 kérdésed engem is érdekelne.
mûködésre lehet bírni win 8.1 alatt?😊
ez a videón valami grafikai kiegészítõvel ellátott verzió lehet vagy ez ilyen szép volt már akkor is?😄
!Forza Ferrari!
Autó távirányítót lehet javíttatni ? Ahogy látom leugrott egy mikrokapcsoló ( legalább is a fele 😊 ) a nyáklapról 😞
ha kimennek egy random olasz útra és végiglézerezik reggel 4kor nekem az is jó 😊
pl. a Pagani vagy a Lamborghini gyár körül 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Azért ezt AC színvonalon el tudnám viselni. <#nevetes1>#nevetes1>