Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lesz holnap multi.
És azt is gyanítom, hogy az sem lesz tökéletes, de nekem bõven jó, ha idõvel mind az AI-t, mind a multit tökéletesítik majd.
Engem ez a kétheti update meggyõzött, és bizalmat adott a folytatásra, mivel be is tartották, ami szerintem nem lehetett könnyû eddig sem nekik.
Gyakorlatilag minden egyes Ai ellenfélnek lehet külön - külön setupot, külön erosseget beállítani most is.
Tehát lehet egyedi ellenfeleket beállítani...
Vagy nem ilyesmire gondolsz?
Nem csak azon, hogy holnap kiadja, hanem hogy hasznalhato legyen, ne olyan allapotban, mint a program tobbi resze. Sajnos az nKP-nel is voltak gondok, sose volt tokeletes a rendszer, ez itt erosen bonyolodott (pl. az ODE bevezetesevel es az utkozesvizsgalattal). Mert sajnos az egyszeru lag-on kivul, onlinnal az utkozes is necces dolog😉
Es valszeg nem szazas a dolog, mert ha az lenne, akkor a beigert alapjan, marciusban kiadtak volna. Nem hinnem, hogy "csak ugy" nem adjak ki, valszeg reszelgetni kell meg egy kicsit;P
Sajnos a jelenlegi reszdszer, meg ha kesz is lesz, messze elmarad majd a kiforrott ISI-tol, de valszeg azer mukodni fog.
Peldaul valodi sorozatokhoz, azok erosorrendjehez, egyelore alkalmatlan, nincs is meg benne lehetoseg:/ Talan majd kesobb.
Ha AI-t akarsz tesztelni, akokr ISI engine (azokbol is a gyari foleg cuccok), az rF2 teljesen jo, de a DTM-be is eleg jol osszehozta a SimBin, bar alapbol az is rF1 AI.
Es persze Papy (NR2003), nem veletlenul tettem be toluk is ket videot, hiaba regi (10+ ev) es mar nem foglalkoznak vele, elvezetesen hasznalhato.
Pedig amikor fenykorat elte az NR, szinte soha nem hasznaltam, mert evekig online bajnoksag volt, heti 2 futammal, egyenkent 2-3 oras idotartammal😉
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ám lotus event szerintem se jó igazán egyébként...
Viszont pl gt3-as autókkal hosszabb távú versenyek számomra igen elvezetesek...
30-40 körös versenyeknel nekem is fullra kell tankolni a verdat, meg keményebb gumikevereket kell használni, és így számomra kemény kihívást tud okozni egy-két pályán az AI...
Ha jön a multi valószínûleg én is szinte csak azt nyustolom majd, de azért lehet jól gyakorolni az AI-val meg így kezdetleges formájában is...és számomra nagyon is hasznos dolgokat adott, ami jól jön majd multiban is szerintem...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

"Nulla tenaci invia est via"
Ez itt a dolog lényege. Mindenkinek más és más a fontos a szimulátorozásban és egyikkel sincsen semmi baj. <#wink>#wink>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Talan azert van csend, mert belehuztak a multiba. Eredetileg marciusra igertek, a veglegest pedig aprilisra. Amibol nem lesz semmmi, mert a kovetkezo update-nek mar veglegesnek lellene lennie😉
Egyszerûen annyi izzadságot nem tudtam még tét nélkül kiizzadni mint mások ellen.
De értettem ,mindenki máshogy vélekedik. Megbeszéltük.
Mentem már AI ellen olyat hogy videót csináltam ..konkrétan az rF megjelenésekor. Nevesíteni kell õket, jó erõsre felhúzni.
Nem azt mondom hogy helyettesíti azt az élményt amit mondjuk élõ és jó versenyzõvel csatázol, de ilyen arcból van 20-30 sztem nagyjából szétszórva.
Olyan arc, aki lekövet egy 14 körös futamon fenyegetve és próbálkozva, de nem teszi be lesz ami lesz alapon, hanem lenyeli hogy egy a tempó, de te vagy elõl és nem hibáztál.
Gyakoribb, hogy ott ülsz füstölögve kussban ha ki nem lépsz, hogy ezt miért kellett.. tönkrevágni az egészet mert Maldonado azt hitte..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szerintem óriási kihívás van benne, multiban még lehet könnyebb dolga is lesz az embernek...
Én is szoktam bohóckodni. Eddig AC-vel leginkább azt tettem. Így jó? 😊
Az meg azt jelenti számomra, hogy tét nélkül autózgat.
rutint kiesése miatt egy rossz megmozdulásom volt egy ligában éles helyzetben tavaly kamionozás közben.
a köridõkkel sincs semmi baj, persze gyorsulhatnék hogy nem botváltoznék, de botváltózom slusszpassz.
Max 20-30 kör alatt felépítek egy köridõt amivel középmezõny elejérõl rajtolhatok legyen az bármilyen szim, vagy pálya (persze ez függ a liga színvonalától),...nagyon kevés olyan van amin-amivel nem mentem még a 13 év alatt...vagy ne tudnám gyorsan összerakni fejben.
Egyszerûen nekem nincs bajom az AI-val, már az F1C-ben is 120-s AI-t használtam arra hogy melyik pályán kb. milyen idõket kell menni online.
Ez még az rF2-ben is mûködik.
A 'nincs ideje' úgy is érthetõ, hogy egy ligázás általában kötött beosztású...én jelenleg 3 mûszakban dolgozom, hétvégén csavargunk...ezért nem vállalok kötött ligázást már. De az AC-ban benne van 120 órám, szal azt nem mondhatom hogy nincs rá idõm
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Aki meg már elért egy szintet, annak a heti 2-3 óra már sok is. 😊
Én szeretem az AI-t, néha még küzök is vele és nem utolsó sorban legalább van valami élet a pályán, nem egyedül körözgetek.
Pl. ha kicsúszok, egybõl leelõznek és akkor nem ESC mint a hotlapozásnál, hanem visszaküzdöm magam az elejére.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
"Nulla tenaci invia est via"
Ez kéne faszán megcsinálva. Valamiért számomra ez a márka már sokkal komolyabbnak tûnik, mint pl a Ferrari.
Inkább azt mondanám, hogy addig kell csak az AI, mig egyszer nem mész egy egy szervezett online bajnoskágban. A klasszikus public online meg bohóckodni jó csak szvsz (nem iracingre gondolok).
"F1 2014 Bahrain Esteban Gutierrez Flip Crash "
szerintem