42876
-
Tyuki80 #40233 De ahogy nézem van benne még Liptakov is meg a Hradek gyorsokból is a videón.Ez olyan Barum rally vegyes felvágott! -
Tyuki80 #40232 Ez az RBR-ből a Semetin!Az egyik legszebb rbr -es pálya sztem.És az egyik legjobb.Nekem nagy kedvenc.
Linket rakhatna fel a kolléga,hol lehet leszedni. -
Pitti #40231 Szép
Ez milyen pálya ez? :) -
#40230 -
Thread #40229 Van az AC-ban ilyen kamera?
Utoljára szerkesztette: Thread, 2017.02.19. 15:46:15 -
Hegyipapa #40228 Valakinek kedve van kicsit csúszkálni, ajánlom a Winter nordschleife módot :) Innen tölthető le.
-
#40227 mindegy újra nem generáltam, mert gyanítom ugyanazt generálná a változatlan kormány , generáló progi...
De volt egy 5 % min force beállítva a játékba azt levettem nullára, valamint volt 3 % damper effect a driverben ( eddig kellett mert hajlamos volt a TM kanyar közben kicsit lötyögős lenni ...) azt is kilőttem, most nagyon jó lett.
eddig is remekül hozta a terhelődéseket, most viszont határozottabb lett az RF-IR féle " döcögés " is... -
#40226 http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5841-LUT-Generator
A kék az elvárt FFB érték, amit ugye tud kormány elmozdulásban mér. A piros pedig az elmozduláshoz szükséges erő. Ha felemeled 100ról 200ra az sem nagyon segít, csak több adatod lesz, de pontosabb csak néhány helyen lehet
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.02.19. 10:34:49 -
#40225 Annyiban azert segithet, ha "keves" a minta es a legalso szazalekot nagyon megemeli, talan ha tobb, akkor normalisabb lesz az atmenet alul (most csak a kozepso "terheletlen" rangatas miatt erdekes). Nalam (persze G25, ami divatosan fogalmazva lyukas FFB:P) az egyik "meressel" 2%-on 4%-ot, a masikon 6%-ot tol ki. -
#40224 No most ezt nem értem ...:)
Én úgy gondolom a játék kitol valamilyen ffb-t, aztán a pp effect utólag leveszi, erősíti a tartományokban ezért post process....
A generálás meg a kormánytól függ van az IR-es cucc hozzá, meg van a genráló , AC -nak semmi köze hozzá ... -
#40223 "a a 900 fokos kormanyon eddig 100 egyseg volt (csak az egyik iranyban nezi, igy 4,5 fokonkent van adat), talan erdemes felhuzni 200 egysegre."
Dehogy...
A program megnézi mekkora FFB hatásra mennyit mozdul el a kormány és ennek segítségével csinál egy mappolást, ami alapján már az adott játék a megfelelő FFB értéket tudja elküldeni = sokkal lineárisabb lesz az FFB-d. Ha a 100 nem segít, akkor a 200 sem lesz sokkal jobb
Tehát nem 4.5 fokonként van adat, hanem az FFB motorerőhöz viszonyítva
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.02.19. 10:26:21 -
#40222 Ugyanazt generalja, az kormanytol fugg, de a reszletesebb FFB miatt erdemes ketszer reszletesebbet generalni. Ha a 900 fokos kormanyon eddig 100 egyseg volt (csak az egyik iranyban nezi, igy 4,5 fokonkent van adat), talan erdemes felhuzni 200 egysegre.
Plusz megnezni, hogy a minimal FFB hova van allitva (eleg a kissebb vagy a nulla) es a global FFB ero (nem kell a +100%).
Az rF2-nel hasonlo "gondok" voltak evekkel ezelott mar a megjelenesnel, mert ok mar akkor dupla ennyi infot toltak ki kozvetlenul a kormanyra (raadasul ok elek kozvetlen felfuggesztes es gumit is szamolnak), volt is figyelmeztetes a regi kormayokra es rendszerekre; de mivel messze nem volt ilyen tamogatott es nepszeru, es a beallitasok is csak INI-ben voltak, igy a user-eknel csak a "nem jo" csapodott le;)
Amugy ott is megvoltak mindig ezek a FFB minimum, reszletesseg, fizikai oszto es gamma allitasok. -
#40221 naja, élvezetesek az autók, csak nemigazán teljesíthetőek a Special elevent idői.. jó lenne ha néha azt is igazitanák a frissitésekhez.. :D -
#40220 Régi BMW DTMJ is zsivány lett most ... -
El Gigante #40219 Én nem vettem észre semmi változást, de kipróbálom én is! -
#40218 Igen ? Akkor megprobalom hatha, bar elvileg ugyanazt kellene generalnia ......
-
#40217 Nálam minden patch után újra kellett csinálni a lut generálást, mert meghülyült az ffb. -
#40216 Valoszinu, de akkor hiaba generalom ujra, ugyan az lesz...
Kar, pedig sokkal jobb volt igy :) De akkor ki kell kapcsolnom a pp-t... -
#40215 Közben Marco facebookján lehet floodolni, hogy ki milyen Ferrarit szeretne viszontlátni AC-ben -
#40214 ahh, valoban koszi, erre nem gondoltam, hogy anno nem is volt minden kocsiban kotelezo a biztonsagi ov. Talan a legregebbi amiben ultem ezek kozul egy 80-as evek eleji bogarhatu volt, de abban biztosan volt ov, mert emlekszem, jo olajos lettem tole, illetve azota sem volt olyan erzesem, mintha egy lepukkant tankban ulnek, ahol a nyakam magassagaban kezdodik csak az ablak az ajtoknal :) -
Tyuki80 #40213 Látod,tudsz segíteni normálisan is!
Köszönöm!Az angolt érteni-értem,csak én valamiért a játék főkönyvtárában kerestem a mókolás helyét.
Most,hogy leírtad,így simán rájöttem mit kell pontosan keresni.
Köszi! -
#40212 Nem értem a problémád, ennél egyértelműbben nem nagyon lehet leírni, ha meg nem megy az angol akkor pedig írd azt, de mindenképpen ennél normálisabban... Megnyomod a főmenüben alulról a 2. gombot (Options), azután a felugró újabb menüpontok közül rámész alulról a 3.-ra (Controls), aztán kiválasztod felül hogy "wheel / custom", majd az "Advanced" fülre kattintasz, ott pedig a "Half FFB Update Rate" bejelölése visszaállítja a patch előtti FFB frissítési gyakoriságot.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.02.18. 20:16:15 -
Tyuki80 #40211 Köszönöm,de ez alapján nem értem még hogy mi a f@szt csináljak!Ha segítesz,akkor segíts normálisan!Ne csak idemásolj valamit,mert nem vak és hülye vagyok,hanem csak nem értem mit hol keressek!
THX! -
#40210 "If you experience "CPU OCCUPANCY > 99%" warnings, please tick "Half FFB Update Rate" in the the UI Options -> Controls -> Advanced and this will bring the value back to "1"." -
Tyuki80 #40209 Nekem nagyon terheli a procit ez az új ffb beállítás!
Hogy tudom,vagyis hol tudom visszaállítani és mire állítsam? -
neilszab #40208 Indul a 2017-es GT3 Bajnokság!
Magyarország legnagyobb Assetto Corsa megmérettetése új szezonnal folytatódik, 9 futammal, a teljes GT3-as mezőnnyel, izgalmas helyszíneken!
A nyílt gyakorló szerver 0-24 elérhető, setup pedig megtalálható a futam kiírásában. Az előző szezonban közel 70 versenyző vett részt és most is már több mint 100 köridő található a prekvalon, így nagy mezőnyre számítunk, ahol a kezdők és a profik is egyaránt megtalálják a magukhoz méltó ellenfeleket! Tegyétek próbára magatok Ti is!
GT3 Bajnokság: www.gtr-masters.hu/tema/6182
Szezonnyitó futam: www.gtr-masters.hu/tema/6173
Most vasárnap este nyílt bemelegítő futam, gyertek bátran!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.02.18. 15:14:28 -
#40207 A generalasanak nincs, de az AC a legeneraltat hasznalja. Lehet hogy a frissitessel es a megemelt gorbevel mar sok neki. -
#40206 De a görbe generálásnak nincs köze a játékhoz, nem ?
Nem is kell hozzá Assetto ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.18. 14:51:27 -
#40205 Ha generalt gorbet hasznalsz, akkor tuti erdemes ujrageneralni a dolgokat. Valszeg a generalt gorbe az aljan erzekeyebbre allitotta (ahpol "nem volt| adat), de most hogy van, nem tudja eldonteni mi tortenik;) -
#40204 Nem, haladva jön elő, de ahogy próbálgattam valami a pp ffb körül van ... -
#40203 Eppen a "0" beallitas az uj, amit visszahoztak (amit az update utan alapbol allit be), ez a dupla reszletessegu FFB. Ok proci terhelest emlitenek, de "erzekenyebb" kormanyoknal talan elofordulhat allohelyzetben a rangatas is(?!).
Ha csak allohelyzetben zavar, akkor van [LOW_SPEED_FF] beallitas is az assetto_corsa.ini-ben. -
#40202 nem, 0-án van .. -
#40201 nem véletlenül átírtad 1-re...a 0 az alap mostmár és az a "finimabb ffb" -
#40200 sűrűbb mintavétel ,vagy frissítés, ilyesmi, mittudomén..alátét ! -
Pitti #40199 Ez mi ez a finomabb ffb (vagy mi) ? :) -
Timbu #40198 Ezt nekem a régivel is csinálta. Rajt előtt elkezt jobbra-balra rángatózni. Ha elindult az autó, akkor már normális. -
#40197 Nem, csak középen rezeg. Mint a szokásos kormány elengedős begerjedős dolog, csak ez pici. no majd valamit keverek vele . -
#40196 Nem csak azért szűnik meg mert elég erősen fogod/tekered a kormányt ahhoz hogy ne érezd? -
#40195 Mindegy ha út ha nem ( szerintem nem...) csak középen csinálja, ha egy picit tekerek rajta egy csapásra megszűnik ...Ez meg így nem jó :) -
#40194 Ha valóban csak rezeg és nem az út egyenetlenségeire reagál akkor az probléma, próbáld ki sima aszfalton is. (pl Skidpad pályán, racedepartmentről letölthető)