Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztook kérdésem az lenne hogy van egy v0.0.2-es verzióm talán még az elsõk közül, és nem frissítik magát a játék? menübe beajánlja hogy már van 8-as verzió, rákattintok és nem tölti le magának meg semmi, steamen nem tudom honnan kell elszedni hozzá valaki help

jaa még annyi a gondom, hogy eldöcög a játék mindig minimumon van szinte, dee a fák szaggatottak, és kilógnak az útra, el van csúszva a háttér textúrája minden pályán!
tehát játszahtatlan szinte a játék! :S
ez mitõl van? új verzió javítana rajta?
bardocz
El kell ismernem, kurvanegatív vagyok<#idiota>
bardocz
Itt a célegyenesben nálam rendszeresen nekimennek belsõ íven a falnak, aztán fékezgetnek. Ha csak picivel hagyok több helyet az elsõ nyújtott balosban, mint ami elég, akkor is fékezgetnek. Szélárnyékból meg szinte sose bújnak ki, megy mögöttem jobbra balra, és fékezget 😄
lac coo
Úgy van nekik is féktáv, hogy ha elétolakodsz váratlanul ,sokszor nem tud már megállni 😄 Rajt után minden játékban balfasz az AI, egymást feltartják ....

Persze jótól messze van ez még, de az sem igaz, hogy öt méterenként kilökik az embert 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Milyen féktáv van meg nekik? Ebben a kategóriában(GT3) 100%-on kifékezem õket ezen a pályán szinte akárhol. A sikán utáni random fékezgetés meg a padlógázas kanyarban, agyfasz. De mondjuk a 458-cal 100%-on semmi esélyem. Már a rajtnál se.
lac coo
Végül is én elvagyok az AI-val ....Figyelni kell rájuk...helyet hagyni nekik, a féktáv nekik is megvan nem eléjük tolakodni ....

Privátban folytatom az offolást.
Azért ez nem így van! 😊 A látótáv eszi meg, azzal komoly gondok vannak, de ezen max a Mantle vagy a DX12 tudna segíteni.

www.smart-bus.hu

Ha arra gondolsz, hogy az Arma3 sehogy nem fut, semmilyen hardveren, akkor tényleg nem ér hátrány. 😊
lac coo
Nem lehet, meg nincs ilyen opcio.

Nem... többféle pisix van... amire te gondolsz, ahhoz valóban NV GPU kell (batman köpenye, zászló lengedezés, stb szarság), de itt valószínûleg az lesz mint ami az ArmA3-ban is van, vagyis semmiféle hátrány nem éri az AMD júzereket.

www.smart-bus.hu

A session skipet tudja már valaki hogyan lehet életre hívni?
A physx-re meg csak annyit, hogy természetesen csak az nvidia gyorsítja gpu-ban, amd nem. Az meg azért zsákutca, mert manapság azon dolgozik minden physics motor író, hogy gpu-val gyorsítsa a motorját, ami physx esetében megint csak zsákutca, mert az csak nvidia támogatja, és tudtommal nincs opencl-es kódja. Na mind1.
lac coo
Ne legyen flem belole, de ezek, meg hogy egyiken joval gyorsabb valami ...baromsagok 😊 Physx , shadowplay mar kesz fonyeremeny volt 😊)))

Pont rosszkor vettél, mert manapság minden az AMD-rõl kezd szólni. 😊
Nekem az a gyanúm, nvidia lassan de biztosan kezd hanyatlani, de ne legyen igazam.
lac coo
többinél már rég rászoktam a H-ra, nem tudtam ellenállni 😄D

Akkor jó <#vigyor> Köszi!
bardocz
Azért a GT2-tõl elég messze van teljesítményben, súlyban meg nagyon.
Alexease
Van egy kis anomalia, az teny, valoban csak disznek van a kuplung, es a tobbi automata (blip/lift).
Ennel mondjuk nem gaz a ket pedal es pillango, foleg ha a GT3 spec-et nezzuk. A leirasok, brossura es a videok alapjan is latszik, folyamatosan fejlesztettek (botvalto 3 pedal; pillango 3 pedal; pillango 2 pedal).
Az AC-ban mar a pillangos uj cucc van bent, de a regebbi botvaltos modellel;DD
lac coo
No de ok, a kuplung mûködik ha benyomom , de alapjában a pillangóval megy, csak dísz a kuplung , elvált anélkül is, sõt szerintem megy az automata kuplung, blip lift...minden 😊

Alexease
#10033 😊
lac coo
De a kuplungot csak kamuból nyomkodjam ? 😊)

Alexease
Alexease
A ket uj Lotus (GTC/GX) nekem is tetszik. Foleg hogy a GTC foleg GT3 spec. (ABS+TC), a GX meg GT2. Vagyis a ketto kozul erdemes a GX-et valasztani vagy a masiknal kikapcsolni a dolgokat. Plusz hatso szarny felere😉

Valtora/kuplungra hivatalosan ugyanazok, visszafele kuplungos mindketto. Ezek meg botvaltosok, de az ujakat mar paddle-vel csinaljak (de azok is kuplungosak).
Vagyis probald 3 pedallal, ha nem ugy mennel vele, ugy izgalmasabb - a botvaltot nem irom, mert tudom, hogy a G27-en nincs😉
Alexease
Nincs tankolas, ne keresd😉
Mar az is pozitiv, hogy ki es be tudnak menni a pitbe. OK, nem allnak be rendesen, de az most mindegy😊
Még mindig nem jöttem rá,hogyan lehet box kiállásnál tankolni.Most én vagyok ennyire láma,vagy csak annyi az egész frissítés hogy néha bemegy az ai a pit-be és ott fejezi be a versenyt?Valaki írja már meg... <#idiota>
lac coo
Na ezt megnezem, en is eleg reg mentem azzal.Az uj Lotusnak minden estre zsenialis lett az ffb -je, en orulnek ha kicsit megcsuszna neha gazadasra, de az ffb miatt nem lehet abbahagyni, olyan elvezetes ! 😊)

lac coo
Dehogy csak azon....😊 Amugy nvidiat kell venni, en eletemben most vettem eloszor nv-t, de nem bantam meg hogy valtottam, tamogatottsag, szolgaltatas tekinteteben sehol nincs az amd.....

SirAlo
Mas PhysX-es jatek is fut ATI kartyakon, csak a Physx extrakat nem tudja olyan jol kihasznalni

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Akkor csak nvidian futna a játék, ami jó vicc. 😉
Szabi
"ezt kicsit "trukkozve" tudja, ami kihatassal van a tobbi autora is."

ezt a részt továbbra se értem, mire gondolsz ?

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Es ket jo hir, erdekesseg.

A GT3-as McLaren valoban raz allo helyzetben, ami eleg idegesito. De ugy nez ki, talan nem hiba, csak ismet atalakitott vagy beepitett valamit (uj/frissitett gumi, FFB, fekmodell stb). Reg mentem vele, de mintha (sokkal) jobb lenne kormanyzasra, FFB-re, gumivisszajelzesre.

Az iR-hez lefrissitettem a NaturalPoint-os cuccot (MotionCockpit), registry del aztan aktivalas, es most eloszor mukodik az AC-ban a jobbra-balra nezes az autoban😊
Mivel tegnap nem teszteltem (NP piszkalas elott), talan mar Kunos oldotta meg az update-ben, hogy ne akadjon ossze, es amugy is mukodik, ezt nem tudom.
Alexease
Teny, hogy ez alapjan valoban poen, de azt azert tartom, hogy ezt kicsit "trukkozve" tudja, ami kihatassal van a tobbi autora is.
Alexease
Eppen a Silviara akartam irni, hogy tegyelk inkabb BMW-set, de gyorsan megjott;D
Szabi
lehet ilyet E30-al is csinálni

ja de tudom, a videón is gagyi a fizika és vezetõi segítségeket is használ... 😄D

Addig amíg tudom, hogy igazi autóval is meg lehet csinálni, nincs baj.
A baj az, hogy Én miért nem tudom???
Szabi
ezt most nemigazán értem 😄

csak kellõen erõs motor és egy kis gyakorlás kell hozzá 😊

Alexease
Azert a "hatrafele" drifteles mar eleg vad😊 Ertem en, hogy miert ilyen a gumi (latvanyos, elvezetes, konnyen kezelheto), de sajnos ez kicsit/neha negativumkent is jelentkezik egyeb autoknal/felhasznalasnal.
Alexease
Es most szurtam ki, hogy megjelent egy PhysX logo (bar Kunosek elirtak a nevet, de ezen mar nem is csodalkozom😄). Ugy nez ki megis PhysX lesz ODE helyett?! Koraban eppen az ODE-ra csereltek (meg tervben) a PhysX-et?!
Lehet problemas volt az utkozes es toresmodell, ami komolyan az online-ra is kihat, es a PhysX megiscsak fizikalisan jol tamogatott.

Infok nincsenek, talan/lehet ezert (is) csusznak a dolgok.
Alexease
Dehogynem, csak ujra kell irni az egeszet😉
De igazabol, ebben a kategoriaban (szimek), nincs is dobozos jatek. Mindegyik folyamatosan keszulo, online, beta, vasarolgatos, elofizetos cucc.
Ez inkabb Forza/GT-stilusu probalna lenni: egy jol mukodo, mindenki szamara jol hasznalhato alap, es rendszeresen megjeleno, kulonfele fantazia nevu "olcso" DLC-k (nagyritkan 1-1 palya, es foleg 5-10 auto).

Próbálkoztam backwards entrykkel, de még nemigazán érzem 😄
lac coo
Ebbõl a legjobb szakember, de még a jóisten sem varázsol olyan játékot amilyenek a nagy dobozosok ! 😊

oneal1
😄DDD

!Forza Ferrari!

Ginger17
Ti nyavajogtok az AI miatt? Nézzetek AutoGP futamokat... sztem teljesen élethû az AI. <#idiota>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Van nagyon sok indie srác is, meg olyan is akit pl leépítetek crytektõl(pl magyarországról a csapat kétharmadát) vagy ubisofttól, le merném fogadni hogy találnának, ha akarnának. Egy ember ekkora játékot nem fog rendesen leprogramozni, csak jópár év alatt... (kiadás után még eltelik egy év sztem mire nagyjából minden a helyén lesz)
A másik dolog, hogy akármilyen ász is Kunos, nem érthet mindenhez. (fizka, ai, idõjárás rendszer, netcode, adatbázisok mind mind 1-1 szakembert igényel(ne) )
Köszönöm, nekem kicsit tovább tartott volna (meg se tudom nyitni ezt a fájlt) 😉
Alexease
Tessek, itt az osszes AI random beallitas 50-100%-tol 90-100%-ig: Assetto Corsa (v0.85) AI Strength Randomizer 02
Alexease
Az 50%-ot teszt miatt irtam, lehessen latni/erezni hogy tortenik valami. Kunos 80% ala nem megy, mert ott valoban "lassuak" lehetnek😉

En igazabol meg egy centit nem mentem vele, csak otletszeruen, kavezas kozben atirtam😉

Amugy fapados Javascript, programozo tudas nelkul is barki at tudja irni.

A letoltott file-ban a kovetkezo 3 sorszamu sort kell keresni: 803, 848, 925
Vagy rakeresni a "AI_LEVEL" valtozora.

Az ertek eredetileg fix 100 volt, az lett atirva erre: Math.floor((Math.random()*50)+50))

Programozo vena nelkul is logikus (szerintem😛), hogy a ket erteknek egyutt kell kiadni a 100%-ot, az masodik szam pedig a minimum.

Vagyis ha valaki 80-100%-os AI-t szeretne, annak a beallitas:
Math.floor((Math.random()*20)+80))

De annak aki nem akar/szeretne kiserletezni, annak megcsinalom a 50-90%-os minimummal is😉
Alexease
Az AC AI erosseg allitas csak a fektavokkal (fektavolsag, megkozelitesi sebesseg) foglalkozik, a tobbi ugyanaz.
Nagyon alacsonyra allitva az erosseget, mar a startnal, allohelyzetbol is, 5 meterenket padlot fekeznek, mert "kozeledik" a kanyar😄DDDD

Nincs (nem tudok rola, nem latszik, nincs allitas stb.) egyeb "extrakra" (ami ISI-nel regen van): startolasi kepesseg, agresszio, elozekenyseg, elozesi hajlam, udvariassag, race es qual atlag ido-sebesseg, tores/hiba hajlam, befejezett verseny szazalek stb.
Race Weekend-nél próbáltam Imola 10kör 7 AI (új Lotusok). Az elsõ az tuti 100-as erõsségû volt, ketten mentünk gyakorlatilag. Az 5. körben jött egy lekörözött, én elmentem simán, õ beragadt mögé.. a kilencedik körre utolértem a többit is : D
Lehet, hogy az 50% az nagyon lassú. De mûködik, látszik szépen <#eljen>