Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaa még annyi a gondom, hogy eldöcög a játék mindig minimumon van szinte, dee a fák szaggatottak, és kilógnak az útra, el van csúszva a háttér textúrája minden pályán!
tehát játszahtatlan szinte a játék! :S
ez mitõl van? új verzió javítana rajta?
Persze jótól messze van ez még, de az sem igaz, hogy öt méterenként kilökik az embert 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nekem az a gyanúm, nvidia lassan de biztosan kezd hanyatlani, de ne legyen igazam.
Ennel mondjuk nem gaz a ket pedal es pillango, foleg ha a GT3 spec-et nezzuk. A leirasok, brossura es a videok alapjan is latszik, folyamatosan fejlesztettek (botvalto 3 pedal; pillango 3 pedal; pillango 2 pedal).
Az AC-ban mar a pillangos uj cucc van bent, de a regebbi botvaltos modellel;DD
Valtora/kuplungra hivatalosan ugyanazok, visszafele kuplungos mindketto. Ezek meg botvaltosok, de az ujakat mar paddle-vel csinaljak (de azok is kuplungosak).
Vagyis probald 3 pedallal, ha nem ugy mennel vele, ugy izgalmasabb - a botvaltot nem irom, mert tudom, hogy a G27-en nincs😉
Mar az is pozitiv, hogy ki es be tudnak menni a pitbe. OK, nem allnak be rendesen, de az most mindegy😊
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
ezt a részt továbbra se értem, mire gondolsz ?
"Nulla tenaci invia est via"
A GT3-as McLaren valoban raz allo helyzetben, ami eleg idegesito. De ugy nez ki, talan nem hiba, csak ismet atalakitott vagy beepitett valamit (uj/frissitett gumi, FFB, fekmodell stb). Reg mentem vele, de mintha (sokkal) jobb lenne kormanyzasra, FFB-re, gumivisszajelzesre.
Az iR-hez lefrissitettem a NaturalPoint-os cuccot (MotionCockpit), registry del aztan aktivalas, es most eloszor mukodik az AC-ban a jobbra-balra nezes az autoban😊
Mivel tegnap nem teszteltem (NP piszkalas elott), talan mar Kunos oldotta meg az update-ben, hogy ne akadjon ossze, es amugy is mukodik, ezt nem tudom.
ja de tudom, a videón is gagyi a fizika és vezetõi segítségeket is használ... 😄D
A baj az, hogy Én miért nem tudom???
csak kellõen erõs motor és egy kis gyakorlás kell hozzá 😊
Lehet problemas volt az utkozes es toresmodell, ami komolyan az online-ra is kihat, es a PhysX megiscsak fizikalisan jol tamogatott.
Infok nincsenek, talan/lehet ezert (is) csusznak a dolgok.
De igazabol, ebben a kategoriaban (szimek), nincs is dobozos jatek. Mindegyik folyamatosan keszulo, online, beta, vasarolgatos, elofizetos cucc.
Ez inkabb Forza/GT-stilusu probalna lenni: egy jol mukodo, mindenki szamara jol hasznalhato alap, es rendszeresen megjeleno, kulonfele fantazia nevu "olcso" DLC-k (nagyritkan 1-1 palya, es foleg 5-10 auto).
Próbálkoztam backwards entrykkel, de még nemigazán érzem 😄
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
A másik dolog, hogy akármilyen ász is Kunos, nem érthet mindenhez. (fizka, ai, idõjárás rendszer, netcode, adatbázisok mind mind 1-1 szakembert igényel(ne) )
En igazabol meg egy centit nem mentem vele, csak otletszeruen, kavezas kozben atirtam😉
Amugy fapados Javascript, programozo tudas nelkul is barki at tudja irni.
A letoltott file-ban a kovetkezo 3 sorszamu sort kell keresni: 803, 848, 925
Vagy rakeresni a "AI_LEVEL" valtozora.
Az ertek eredetileg fix 100 volt, az lett atirva erre: Math.floor((Math.random()*50)+50))
Programozo vena nelkul is logikus (szerintem😛), hogy a ket erteknek egyutt kell kiadni a 100%-ot, az masodik szam pedig a minimum.
Vagyis ha valaki 80-100%-os AI-t szeretne, annak a beallitas:
Math.floor((Math.random()*20)+80))
De annak aki nem akar/szeretne kiserletezni, annak megcsinalom a 50-90%-os minimummal is😉
Nagyon alacsonyra allitva az erosseget, mar a startnal, allohelyzetbol is, 5 meterenket padlot fekeznek, mert "kozeledik" a kanyar😄DDDD
Nincs (nem tudok rola, nem latszik, nincs allitas stb.) egyeb "extrakra" (ami ISI-nel regen van): startolasi kepesseg, agresszio, elozekenyseg, elozesi hajlam, udvariassag, race es qual atlag ido-sebesseg, tores/hiba hajlam, befejezett verseny szazalek stb.
Lehet, hogy az 50% az nagyon lassú. De mûködik, látszik szépen <#eljen>#eljen>