Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy versenyhelyzet, Bennani benne maradt a szituban, valóban hallani lehetett hogy nem vette el.
De a lényeg hogy a két versenyzõ viszonylag könnyen és emberi módon rendezte le.
Mindkét futamnál többet ért szvsz(!) az a jelenet amikor Coronel, majd Tarquini behajolt Bennani-hoz. Ritka az ilyen.
Coronel elvette a helyet, Bennani meg nem tudta feladni a szitut...ahogy Coronel is mondta: Bennani csak tolta és tolta, majd elfordult jobbra(!)....és ez azért árulkodó volt.
De mégis ez csak egy hülye versenyhelyzet volt, a lényeg a két versenyzõ kapcsolata szvsz.
ON:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
és szerintem igen jól jelez a penalty-s cucc(fõleg más játékokhoz képest amit láttam), vágni szélesíteni nem lehet gyakorlatilag...
A rankokat nem szeretem, mert egyrészrõl nem hiteles, vagy nem tudhatod, hogy az, másrészrõl olyan idõk vannak ott, aminek a körülményei nem ismertek. Egy prequal szerveren azonos körülmények között teszteled magad a másikhoz, és nem mellesleg ismerõs arcokkal teszed ezt, akikben megbízol. Persze ehhez olyan liga kell, ahol hardcore játékosok is vannak.
Az egyebekkel van meg gond: quickrace-ben is valtozatos erossegu AI (bar ezt most megoldodott😊; egyeb tulajdonsagok (lent irtam valahol, startolas, baleset, meghibasodas, aggresszio, statusz stb).
ha a saját idõdet feltölti , de másét nem látod , akkor az azért van mert egyik ismerõsöd se ment azon a pályán azzal az autóval...
ha a sajátodat se tölti fel pl hotlap módban , akkor meg az a baj h nincs bekapcsolva a büntetés pályavágásért..
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Aszongya kénytelen volt padlón nyomni mivel mögötte is jöttek.. hehe, ne szóljunk egy szót se 😊😊
Az AutoGP-ben fiatal tapasztalatlan, még ritkán gondolkodó tizenévesek mennek vörös ködben, mondjuk ettõl még életveszély de legyen. Viszont WTCC-ben azért ez elég vicces na 😊
Rohadt szépen és pontosan megy a csavo...
Nem a játék hibáinak kihasználásának tûnt a vezetése...nyilván minden profi vezetestechnikai lehetõséget felhasznál, ráadásul jól és iszonyat pontosan...
Sajnos nem találtam benne semmi kivetni valót, h ezt a valóságban nem lehetne így stb...
Tudja valaki hogy lehet steamrõl vásárolni hitelkártya nélkül?
de tényleg nem értem , mit csinálnak azok akik padlóval tudnak kigyorsítani a sikánokból a gt autókkal...
nekem úgy tûnik a valóságban még hamarabb tudják padlózni ezeket az autókat...nekem amígy nem vagyok tökéletesen irányba addig nagyon óvatosan kell megkezdeni a kigyorsítást...
amúgy nézegettem az idõmérõ eredményeket...
a pole-os idõ 2 tizeddel gyorsabb volt mint az AC-ban az RSR-es világcsúcs...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szerintem
És tényleg mint ahogy valaki írta, mint amikor autópályán azért van dugó, mert mindenki keresi a vért 😄
De a bmw nem volt mindig ilyen, epp azert nem hasznaltam , mert sinautos volt kicsit.De ebbol latszik, hogy fu alatt azert piszkalja a fizikat is, mert most valoban nem lehet ugy padlozni mint regen vagy mint a mclarent.....
De mindegy, korai errõl még beszélni, csak megpiszkálja ....
De mondtam kanyarban ki lehet , kigyorsítás már kicsit árkádos ...Még a gépszörnyeteg Ferrari F1 -el sem az igazi .
A gt autók meg a valóságban most h nézem õket meg stabilabbnak tûnnek mint az AC-ban...
Ezt mindenképpen jó lenne ha megpiszkálná...
Szóba jött a CM F1 , ott legalább elpörgött a kerék, igaz egyenesben tartotta az autót az állandó segítség, de elpörgött, itt totál padlógáz van 😊)
valszeg a pályafrissítésekkel érkezett egy potyautas is 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mas hotlap cuccot (RSR/RIVALI) nem is hasznalok, nekem tokeletes a gyari AC. Felesleges latnom tobb szaz idegen kulfoldi embert. Meg itt sem megy 2 ember egyforman, mindenkinel mas es mas az elvaras egy programmal szemben, kint meg aztan vannak igazi figurak, akik "mindenre kepesek"😊
A progikban sokaknak, ha nem "digitalis" a gazpedal, mar gaz van😊
Egy olyan autó kell amin szinte minimálisat lehet állítani, és kell nézni valakit akiben megbízom..nem hátulról vezet, normális FFB mellett és autósan megy...oda érdemes viszonyítani.
...és sajnos ki lehet kapcsolni a pályavágást.
Ezért kicsit bonyolultabb a dolog mint a való életben 😞
Van benne órám bõven, jelenleg a gázadásra szinte alig kell figyelni, ha nagy a tempó a kanyarban akkor meg szokott csúszni, a nagy sebesség miatt...
Persze nem tudom milyen egy GT autó, csak azt mondom, izgalmasabb lenne, ha a gázadagolásra is figyelni kéne ... McLarennel most mentem, a gázpedál gyakorlatilag simán lehetne bill is .
Szamomra eppen a WR-idok hajkuraszasanal, egy bizonyos hatar felett kezd nem tetszeni a kezeles. Nem azert, mert nem erem el az idot, az nem erdekel, hanem azert, mert egy ido alatt tulzonak erzem az auto mozgasat, a valodi idok es videok alapjan tulsagosan "jatekos".