Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
látom nagyon megmaradt benned 😊
Ez egy versenyhelyzet, Bennani benne maradt a szituban, valóban hallani lehetett hogy nem vette el.
De a lényeg hogy a két versenyzõ viszonylag könnyen és emberi módon rendezte le.
Mindkét futamnál többet ért szvsz(!) az a jelenet amikor Coronel, majd Tarquini behajolt Bennani-hoz. Ritka az ilyen.
Coronel elvette a helyet, Bennani meg nem tudta feladni a szitut...ahogy Coronel is mondta: Bennani csak tolta és tolta, majd elfordult jobbra(!)....és ez azért árulkodó volt.
De mégis ez csak egy hülye versenyhelyzet volt, a lényeg a két versenyzõ kapcsolata szvsz.
ON:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Azért erõs szarkazmus és cinizmus szól belõlem. Õszintén, sosem hittem volna, hogy padlógázon egyenesben kiforgatnak valakit betonfalak között. És azért nem veszi el a gázt mert mögötte is jönnek... szóval innen már én sem panaszkodom csak azt még nem értem, hogy ha már a füvön/sóderban vagyok miért tol még mindig 😊

Valamit segít addig is ez a friends valóban. A vágások helyett meg remélem pontozás lesz online futamokon, mert az csúnya lenne, a 50-el hasítanék az egyenesekben. Tuti tömegbaleset lenne elõbb-utóbb.
barcalaci84
azért jó szerintem ez a steam friendses alkalmazás...illetve a gtr masterses rank app is tök jó... amíg nincs online addig tök jó mankót ad , h mennyit kell még javulni h versenyképes legyen az ember ha majd esetleg lesz valami magyar liga...
és szerintem igen jól jelez a penalty-s cucc(fõleg más játékokhoz képest amit láttam), vágni szélesíteni nem lehet gyakorlatilag...
Szóval csak annyit akartam írni a hotlap, meg rank dolgokkal kapcsolatban, hogy én ezekben sosem biztam meg, és nem is akartam olyan köröket futni soha. Anno a mikor megérkeztem a ligába, akkor kezdõdött el a prequal dolog, és ez volt a legjobb amit kitaláltak. Fent van minden lényeges idõ, olyan amiben megbízol. Én rengeteg idõt töltöttem el a prequal szerverek miatt online. Egyértelmûen ott tanultam meg vezetni, mivel tudtam mit kell elérnem.
A rankokat nem szeretem, mert egyrészrõl nem hiteles, vagy nem tudhatod, hogy az, másrészrõl olyan idõk vannak ott, aminek a körülményei nem ismertek. Egy prequal szerveren azonos körülmények között teszteled magad a másikhoz, és nem mellesleg ismerõs arcokkal teszed ezt, akikben megbízol. Persze ehhez olyan liga kell, ahol hardcore játékosok is vannak.
Alexease
Az AI balesetekkel nincs gond, az a valodi sorozatokban is boven megvan, foleg a kisebb, olcsobb, fiatalabb, nyomulosabb kategoriakban.
Az egyebekkel van meg gond: quickrace-ben is valtozatos erossegu AI (bar ezt most megoldodott😊; egyeb tulajdonsagok (lent irtam valahol, startolas, baleset, meghibasodas, aggresszio, statusz stb).
Ja olvasnom is kéne. 😊
Semmit, Hotlapban kell futni az idõket, és a büntetéseket be kell kapcsolni.
barcalaci84
nem minden játékmódban mûködik az alkmalazás...
ha a saját idõdet feltölti , de másét nem látod , akkor az azért van mert egyik ismerõsöd se ment azon a pályán azzal az autóval...
ha a sajátodat se tölti fel pl hotlap módban , akkor meg az a baj h nincs bekapcsolva a büntetés pályavágásért..
Ginger17
Nekem nem ír ki semmit a Steames ismerõsök idõeredményeirõl az alkalmazásban. Mit kell bekapcsolnom?

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

Az AI teljesen reális... jó kicsi szarkazmussal, de aki hétvégén nézett AutoGP illetve WTCC futamokat az láthatta hogy megy ez élõben. Kiss Pál Tomi AutoGP elsõ futamon negyedik helyrõl rajtolva az elsõ kanyarban másodiknak fordul, majd néhány körrel késõbb az elsõ helyen autózó Giovesi rossz kigyorsítása után Tomi megelõzi, majd az egyenes végén lévõ sikánban az olasz kamikaze módjára távolról bevetõdve lerongyolja Tomit, mindketten a falban. Nyílt szervereken látni ilyet. De a legszebb seggtolós falbaforgatást Bennani mutatta be a WTCC második futamán. Egy az egyben AC AI 😊
Aszongya kénytelen volt padlón nyomni mivel mögötte is jöttek.. hehe, ne szóljunk egy szót se 😊😊
Az AutoGP-ben fiatal tapasztalatlan, még ritkán gondolkodó tizenévesek mennek vörös ködben, mondjuk ettõl még életveszély de legyen. Viszont WTCC-ben azért ez elég vicces na 😊

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi
naja, idegesítõ bug, de a gagyi váltoáttétel mégidegesítõbb 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Fehercsoki
PHról.

barcalaci84
Néztem jópár videót Wr körökrõl vagy ahhoz nagyon közeli...
Rohadt szépen és pontosan megy a csavo...
Nem a játék hibáinak kihasználásának tûnt a vezetése...nyilván minden profi vezetestechnikai lehetõséget felhasznál, ráadásul jól és iszonyat pontosan...
Sajnos nem találtam benne semmi kivetni valót, h ezt a valóságban nem lehetne így stb...
bardocz
Bankkártyával.
macleody
Bakker, annyit írkáltok a játékról, hogy kénytelen leszek megvenni.
Tudja valaki hogy lehet steamrõl vásárolni hitelkártya nélkül?
lac coo
Az uj lotussal sem... ?

barcalaci84
hányszor történt velem hasonló a játékban 😊

de tényleg nem értem , mit csinálnak azok akik padlóval tudnak kigyorsítani a sikánokból a gt autókkal...
nekem úgy tûnik a valóságban még hamarabb tudják padlózni ezeket az autókat...nekem amígy nem vagyok tökéletesen irányba addig nagyon óvatosan kell megkezdeni a kigyorsítást...

amúgy nézegettem az idõmérõ eredményeket...
a pole-os idõ 2 tizeddel gyorsabb volt mint az AC-ban az RSR-es világcsúcs...
lac coo
Na ugylatom vegig kell nezni az autokat, mert itt akkor komoly piszkalgatas volt ... 😊

alma2
ez a lotus eleven mindig ilyen drift auto volt? Jobban szeret keresztbe menni az uton mint egyenesen?😊

szerintem

bardocz
Váó, ezt még nem próbáltam, eszembe sem jutott, köszi!
barcalaci84
Rajtnál piros lámpa kialvasaig nyomd be a feket picit és akkor abbahagyja...
lac coo
Jah en is igy jartam most 😊))) De jo ez, legalabb bevarnak !

bardocz

És tényleg mint ahogy valaki írta, mint amikor autópályán azért van dugó, mert mindenki keresi a vért 😄
lac coo
Rajt elott nekem is remeg 😊 Aztan ha elindulok megjavul.

De a bmw nem volt mindig ilyen, epp azert nem hasznaltam , mert sinautos volt kicsit.De ebbol latszik, hogy fu alatt azert piszkalja a fizikat is, mert most valoban nem lehet ugy padlozni mint regen vagy mint a mclarent.....

bardocz
Nekem a McLarenben rajtnál még mindig széthullik a kormány, bmw-ben, meg új lotusokban nem.
lac coo
Mondjuk most megnéztem BMW GT-t, és az valóban jobb, az megforog ha nagyon vadulok. Mostanában csak McLarent és az új Lotusokat próbáltam, az padlós ....

lac coo
Én max akkor érzem, hogy figyelni kell a gázra, ha túl nagy lendülettel jövök ki a kanyarból és amúgy is picik csúszik a segge . Más esetben semmi, bátran digitális padló mehet, még sikánból kijövet is .

De mindegy, korai errõl még beszélni, csak megpiszkálja ....

bardocz
Én a GT3-as bme-vel mentem éppen. Amikor már le tudom padlózni, ott nem is csodálom, valóságban valszeg hamarabb lepadlózza egy versenyzõ, mint én itt.
lac coo
Mivel ?

De mondtam kanyarban ki lehet , kigyorsítás már kicsit árkádos ...Még a gépszörnyeteg Ferrari F1 -el sem az igazi .

bardocz
Most mentem puha gumin 10 körös versenyt, az elsõ mondatodra csak azt tudom mondani, hogy jó neked. Bármelyik kanyarban ki tudtam rakni a seggét kb, Nürburgringen. Szóval már tényleg érdekelne valami köridõ, meg videó, hogy hol rontom el.
lac coo
Jah, egyelore nem aggodom meg, en is arra szamitok, hogy lesz meg jobb is.Igy se rossz persze....

lac coo
Mert stabilabban mennek veluk, nem edgedhetnek meg semmi tancoltatast 😊

bardocz
Jól hallom, hogy a GT3-as BMW-ben(meg akkor gondolom az összes többi autóban) a váltó visítása a motor fordulatától függ, nem pedig a sebességtõl?
Alexease
Az AC-ban a gumi (es egyeb) funkciok fele lehet bekapcsolva vagy valami hasonlo. Multkor (bar lehet mar irtam😛) kiprobaltam 3000 fokos aszfalttal es gumival, es mukodtek "rendesen"😄 Legalabbis elstartolt a mezony, az elso kanyarig el is jutottak. Utana mar elhalaloztak, ami logikus volt😄DD
barcalaci84
Azért a t125 s1 elég fickos😊sõt...
A gt autók meg a valóságban most h nézem õket meg stabilabbnak tûnnek mint az AC-ban...
lac coo
Az a baj még, hogy szarrákopott lágy gumival sem akar virgonckodni, ugyanúgy digitálisan padlóra rakom és megy mint az álom .....

Ezt mindenképpen jó lenne ha megpiszkálná...

Szóba jött a CM F1 , ott legalább elpörgött a kerék, igaz egyenesben tartotta az autót az állandó segítség, de elpörgött, itt totál padlógáz van 😊)

b-type
megtaláltam a falat (nem volt nehéz <#idiota>)
valszeg a pályafrissítésekkel érkezett egy potyautas is 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Vanak bõven utcai autók, nézhetjük azokkal, pl az M-es bmw, ott olyan különbség nem lesz közöttünk, hogy kuplung meg váltó.
Alexease
A palyalevagas meg OK, mert az AC nem tolti fel az idokat ha ki van kapcsolva a bunti. Legalabbis a sajat hotlapra (Steam Friends).
Mas hotlap cuccot (RSR/RIVALI) nem is hasznalok, nekem tokeletes a gyari AC. Felesleges latnom tobb szaz idegen kulfoldi embert. Meg itt sem megy 2 ember egyforman, mindenkinel mas es mas az elvaras egy programmal szemben, kint meg aztan vannak igazi figurak, akik "mindenre kepesek"😊
Alexease
Stabilabba akartak tenni az egeszet, ami bejott, foleg igy ABS-szel, TC-vel, felautomata paddle valtoval egyutt. Talan jobb versenyek vannak, mert biztonsagosabbak, jobban tudnak kuzdeni.
Alexease
Nekem is sokszor a kigyorsitasokkal van gondom. Valodi onboard felveteleken, sok sorozatban latszik, hogy sikanban vagy kanyarbol kijovet amig egyenesbe nem all rendesen, gyorsitaskor ovatos negyed vagy felgaz. Meg a leni Evora-t sem padlozza, V8 es hasonlo kategorianal (a regi F1-eknel meg total) felejtos.
A progikban sokaknak, ha nem "digitalis" a gazpedal, mar gaz van😊
b-type
ez beállítástól is függ, sõt FFB-tõl is sztem.
Egy olyan autó kell amin szinte minimálisat lehet állítani, és kell nézni valakit akiben megbízom..nem hátulról vezet, normális FFB mellett és autósan megy...oda érdemes viszonyítani.
...és sajnos ki lehet kapcsolni a pályavágást.
Ezért kicsit bonyolultabb a dolog mint a való életben 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szabi
egyébként nevetségesen nagyok ezek a GT3as áramszedõk 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
ezért írtam szándékosan kigyorsítást, kanyarban határon menni ,nekem nyilván más mint egy top idósnek, de egy sikánból egyesben kigyorsítva ..ott is kéne lenni határnak, nem csak a padlóra rúgás! 😊 szerintem ...

Van benne órám bõven, jelenleg a gázadásra szinte alig kell figyelni, ha nagy a tempó a kanyarban akkor meg szokott csúszni, a nagy sebesség miatt...

Persze nem tudom milyen egy GT autó, csak azt mondom, izgalmasabb lenne, ha a gázadagolásra is figyelni kéne ... McLarennel most mentem, a gázpedál gyakorlatilag simán lehetne bill is .

Alexease
Az WR idok felejtosek, a legtobbszor azok mar tul mutatnak a normalis autokezelesen. Az alapjan max azt lehet megitelni, mennyi a kiskapu vagy mennyire engedekeny a progi.

Szamomra eppen a WR-idok hajkuraszasanal, egy bizonyos hatar felett kezd nem tetszeni a kezeles. Nem azert, mert nem erem el az idot, az nem erdekel, hanem azert, mert egy ido alatt tulzonak erzem az auto mozgasat, a valodi idok es videok alapjan tulsagosan "jatekos".
bardocz
Mennyire mész közel a wr idõkhöz? Mert ha másodpercekre, akkor nem mész a határ közelében. Én max ilyen 2sec-re tudom megközelíteni, ha rágyúrok, de azok a körök már tele vannak csúszásokkal, meg korrigálásokkal.
Alexease
Tenyleg, nem is lattam az oldalon, pedig ott van nagyban a Chevy logo😊 Ez jo, tetszik!😛
b-type
Jó volt Tomi versenye is, szépen feljött a dobogóra. <#eljen>