Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
0.8.7
- Fixed Race weekend output
- Improved AI
- Improved AI Fuel evaluation
- Fixed FF vibration with stationary car (Mclaren GT3)
- Graphics optimizations
0.8.6
- Default launcher theme: fixed lap number for special events not updating
- Default launcher theme: various UI element placement adjustments
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
😄
Igen, jelentem be van pipálva.
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
Egyébként biztos piszkálja a gumikat is rendszeresen, mert például az F40-ekkel sokkal jobb idõket mentem, hangyfasznyit jobban tapadhat vagy csak türelmesebb voltam.. de a ktm-mel a drift is tapadósabbnak tûnik.
Nem tudja valaki mitõl lehet, hogy ha a natív felbontásnál kisebbre veszem az AC-t miért kapok keretes képet és nem húzza ki a szélekig? Korábban mûködött F11-el, de most semmi. Alt+Enterre bal felsõ sarokba teszi csak át.
Próbáltam a fájlellenõrzést steamen és töröltem a profil mappát is a dokumentumokból, de nem hatotta meg.
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
van ebben az ai-ban még nagy -nagy potenciál a gyerekbetegségei ellenére...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Itt az uj, nem probaltam, de gondolom mukodik: Assetto-Corsa-v085-Race-100-Laps.zip
Nagy ritkán még szépen be is próbálkoznak : 😊)
Az alap 50-100 vicces volt, mert 2-3 kor alatt korozgettuk le mezonyt😊
A 80-100 eleg jo, ha jol ossza el es kicsit tobb AI van.
Valszeg nem fog gyarilag igy maradni, es belekerul valami hasonlo lehetoseg (random vagy elore beallitott
De egyelore ezzel a sajat cuccal el leszek egy iideig😛
az ai kikerülgetéséhez már hozzászoktam😊
mindenesetre legalább nem lehet vagdosni mint race07-ben..
mentem már itt egy pár 30-köröst AI ellen és nem nagyon jött volna össze egy büntetésre való...
és azért remélem Online azért normálisabb ellenfelek lesznek mint ez a mostani AI...
Bár lehet csak álmodozom, mert ezekhez ugye kéne a zsének folyamatosan áramolnia Kunosnak.
Mindenesetre biztos több javítás lesz a játékhoz, mint a GTR2-höz anno, mert ahhoz 2 volt 8 év alatt. 😄
versenyen ha vág valaki akkor a 3.-ik után kap egy büntetést , utána pedig mindegyikért...szerintem ezt nem is olyan nehéz lehet megírni (bár gõzöm sincs hozzá😊 )
Jobb lenne, ha hotlapon/idomeron egyszeruen csak elvenne a kort, nem valssitana vissza, versenyen pedig az iR-jellegu, amikor szol a vagasert, es bizonyos idon belul (legyen 1 kor vagy 1 perc) vissza kell lassulni a program altal buntetett idore. Ha nem, mehet a pit-be 5-10 masodpercre toporogni😊
Az elso egyszeruen megoldhato, a masodik mar programozos, reszido figyelos, buntetos... Kunosnak maceras.
"Nulla tenaci invia est via"
Itt mindenki be tudja képzelni magát (gondolom) a kiforgatott helyébe, de sztem a kiforgató helyébe is...hiszen sztem aki ligázott az hibázott is.
Én is, persze nekünk könnyebb a térlátás hiánya miatt, de azért megérthetõ Bennani is, persze a hiba ettõl még hiba.
ON: 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az elöl haladó választja meg, hol megy, ezt egyszer módosíthatja, a hátul lévõnek nem marad hely, beszorul, akkor el kell vennie a gázt, ez ilyen szerintem. Nagyon sokan jártak már így pórul F1-ben is. Ha féktávon nem hagy helyet az más, ott nem tudsz jobban fékezni a max-nál. Pl Borkovic így forgatta ki Monteirot.
Na tényleg nem OFFolok többet és bocsi 😊
Ez van.
Persze ha sorozatos, akkor lehet, sõt szvsz ajánlott minimum egy füttykoncert a HunRingen a versenyhétvégén 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
na OFF vége 😊
De ha mondjuk Norbit forgatja így ki akkor soha nem bocsájtom meg neki, szóval én így fogom fel. De nagy show volt tegnap tény, mindenhol ott volt a kamera, mindent hallottunk...stb.
innen már csak egy lépés h lassítás helyett valami büntetés , zászlók stb legyen
mentem egy pár hétvégét ésnekem úgy tûnik h sok helyen túl óvatosak lettek az AI-k
a másik meg h egyszerûen annyira változó h adott pályán adott autóval milyen gyors az ai
pl mugelloban a gt3-as autók lassúak 100%-on is, de valahol meg világcsúcs közeli idõket mennek