Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Jött valami? Csak fórumon láttam írva:

0.8.7
- Fixed Race weekend output
- Improved AI
- Improved AI Fuel evaluation
- Fixed FF vibration with stationary car (Mclaren GT3)
- Graphics optimizations

0.8.6
- Default launcher theme: fixed lap number for special events not updating
- Default launcher theme: various UI element placement adjustments
Köszi!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Knife
Jaaaj tényleg! <#mf1>
😄
Igen, jelentem be van pipálva.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

AI link a 90-100 az ajánlott.

Egyébként biztos piszkálja a gumikat is rendszeresen, mert például az F40-ekkel sokkal jobb idõket mentem, hangyfasznyit jobban tapadhat vagy csak türelmesebb voltam.. de a ktm-mel a drift is tapadósabbnak tûnik.
barcalaci84
full screen rendering be van pipálva?
Knife
Sziasztok!

Nem tudja valaki mitõl lehet, hogy ha a natív felbontásnál kisebbre veszem az AC-t miért kapok keretes képet és nem húzza ki a szélekig? Korábban mûködött F11-el, de most semmi. Alt+Enterre bal felsõ sarokba teszi csak át.
Próbáltam a fájlellenõrzést steamen és töröltem a profil mappát is a dokumentumokból, de nem hatotta meg.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Kicsit lemaradtam. Hol lehet az AI-k setupjait beállítani, valamint azt, hogy melyik milyen erõs legyen?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

barcalaci84
a mclaren gt3-at gyengének találtam mugelloban és beraktam nekik az én setupomat defaultnak és így nagyon élvezetes lett...
van ebben az ai-ban még nagy -nagy potenciál a gyerekbetegségei ellenére...
Alexease
Kikapcsolhato, egyelore felesleges. Az uzemanyag fogyasztasnak ugy is csak valodi hosszutavu versenyen van ertelme, amikor fontos a fogyasztas, erezni a kulonbseget, es persze kotelezo/kell tankolni is. Vagy a mindenkeppen ki kellene allni kereket cserelni. Ez egyelore felejtos, boven jo uzemanyag fogyasztas nelkul is.
lac coo
Azt én nem tudom 😊 De valami alap setup van, gondolom .... Vagy ki kell kapcsolni az üzemanyag használatot. Csak az olyan gagyi. De gondolom ezt hamar megoldja, most hogy már van hétvége ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Akkor gondolom a default setup-ba kellene megadni, hogy csutkara legyen tankolva? Vagy hasznalhatna a mi beallitasunkat. Vagy akarmi, csak ne igy😄DD
lac coo
Jah ! 😛

lac coo
De nem tankol az AI ! 😄DD

Alexease
Akkor bukta😛
Alexease
Ja, kozben volt update, gondolom felulirta😊
Itt az uj, nem probaltam, de gondolom mukodik: Assetto-Corsa-v085-Race-100-Laps.zip
lac coo
Nekem jó, csak az AI-nak nem ...! 😄D

Alexease
Multkor mar atirtam neked 100 korre, az nem volt jo?😊
lac coo
De, van, hosszabb távon már nagyon jó a kopott gumi ! 😄

barcalaci84
mondjuk így meg nem sok értelme van a hosszabb futamnak 😊
barcalaci84
Kapvsold ki az üzemanyagszimulaciot, és nem 10 kör lesz a max
lac coo
Hát nálam még nem lehet 😊 Legalább is elõbb még nem volt ...

barcalaci84
Mostmár lehet 30 kört beállítani quickrace-ben is állítólag.
lac coo
En is elvagyok vele, csak rohadt keves a 10 kor.Mire jonnek a jobb ellenfelek, es kezd elvezetes lenni a gumi vege van. 😊

Nagy ritkán még szépen be is próbálkoznak : 😊)

Alexease
15 AI kornyeken, ha jol sikerul a scriptnek a veletlen generator, es jol ossza el a mezony, eleg jo verseyeket lehet menni😉 Foleg ha a vegere-kozepere kerulnek a gyorsabbak, es az AI-nak is elozgetni kell a mezony.

Az alap 50-100 vicces volt, mert 2-3 kor alatt korozgettuk le mezonyt😊
A 80-100 eleg jo, ha jol ossza el es kicsit tobb AI van.

Valszeg nem fog gyarilag igy maradni, es belekerul valami hasonlo lehetoseg (random vagy elore beallitott ). Talan mar kesz van, csak ezt is (ertelmetlenul) adagolja.

De egyelore ezzel a sajat cuccal el leszek egy iideig😛
lac coo
A 90-100 AI-d jól mûködik, elsõ fél kör szar, de az mindenhol az, torlódnak kicsit utána teljesen jó hátulról indulva. Néha elõkerül egy-két lassabb szépen elõzi az AI is.És vannak jók is hátul akik szépen mennek elõttem felfelé .... JÓÓÓÓ! THX!

Valami idióta szembe megy az autópályán ! 1 ?! Há' több 100 😄

lac coo
Jó lesz, foltozza, számomra egyértelmû, hogy még kevés nagyon az a kód ami az AI-t vezérli....ami van az mûködik, de ezt sokkal-sokkal bonyolultabbra, összetettebbre kell még hizlalni .

macleody
Lenne ha tolatva megnyerte volna a versenyt 😊
lac coo
Nem mernek elmenni ha megállsz 😊))

Alexease
Teljesen eletszeru es mindennapos helyzet😊
lac coo
<#banplz><#banplz><#banplz>

lac coo
Hát úgy jobb, igen... Így hogy elveszi a gázt elég gagyi, és veszélyes ....

Nekem inkább az tûnt fel, hogy elég korrektül van beállítva a pályán kívüli rész figyelése. Sok játékban vagy túl szigorú, vagy túl engedékeny. Itt ez a kettõ közé sikerült, azaz pont jó.
barcalaci84
mondjuk wz a lelassítós bünti sem olyan rossz mint elsõ pillantásra volt...
az ai kikerülgetéséhez már hozzászoktam😊
mindenesetre legalább nem lehet vagdosni mint race07-ben..
bardocz
Naja, ez is igaz, de szerintem van 1-2 hely, ahol a valóságban még lehet szélesítenek is, de itt meg büntet érte, olyanból akár össze is jöhet, bár már nekem sem nagyon dobálja ezekért a büntetéseket, belül maradok többnyire mindenhol.
barcalaci84
mondjuk ha háromszor négyszer letolnak egy futam alatt akkor a fene megette az egészet😊
mentem már itt egy pár 30-köröst AI ellen és nem nagyon jött volna össze egy büntetésre való...
és azért remélem Online azért normálisabb ellenfelek lesznek mint ez a mostani AI...
bardocz
Az a baj, hogy ha letolnak és amiatt szélesítesz is vágásnak minõsül a jelenlegi rendszerben, és emiatt nem mûködne.
Az nem baj, hogy macerás. Az én vízióm amúgy is az, hogy az 1.0 után lehet majd szó a fincsiségekrõl, azokról, amitõl különbözõ lehet majd ez a játék. Fõleg, ha moddolni is lehet majd egyszer.
Bár lehet csak álmodozom, mert ezekhez ugye kéne a zsének folyamatosan áramolnia Kunosnak.

Mindenesetre biztos több javítás lesz a játékhoz, mint a GTR2-höz anno, mert ahhoz 2 volt 8 év alatt. 😄
barcalaci84
mondjuk szerintem még ennyire se kéne megbonyolítani...
versenyen ha vág valaki akkor a 3.-ik után kap egy büntetést , utána pedig mindegyikért...szerintem ezt nem is olyan nehéz lehet megírni (bár gõzöm sincs hozzá😊 )
Ezeket toljátok oda az assetto supportjára. Egyik se tûnik nagyon macerásnak.
Alexease
Ez a belassitas valoban idegesito, es versenyen valszeg veszelyes is.

Jobb lenne, ha hotlapon/idomeron egyszeruen csak elvenne a kort, nem valssitana vissza, versenyen pedig az iR-jellegu, amikor szol a vagasert, es bizonyos idon belul (legyen 1 kor vagy 1 perc) vissza kell lassulni a program altal buntetett idore. Ha nem, mehet a pit-be 5-10 masodpercre toporogni😊

Az elso egyszeruen megoldhato, a masodik mar programozos, reszido figyelos, buntetos... Kunosnak maceras.
Szabi
elég csak azt elképzelni, hogy Coronel Norbi autójába csapódik bele a betonfal helyet..

"Nulla tenaci invia est via"

bardocz
Van azért gond, nürburgringen van a gyors bal-jobb pl, az padlógázas, vagy nagyon pici gázelvétel, megyek az ai seggébe, és nyom egy satuféket a kanyar közepén, én meg repülök el. De tény, lényegesen jobb már, mint volt az elején.
b-type
Na akkor még egy OFf (sry Alex!) 😊
Itt mindenki be tudja képzelni magát (gondolom) a kiforgatott helyébe, de sztem a kiforgató helyébe is...hiszen sztem aki ligázott az hibázott is.
Én is, persze nekünk könnyebb a térlátás hiánya miatt, de azért megérthetõ Bennani is, persze a hiba ettõl még hiba.
ON: 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Félreérted, egyáltalán nem haragszom Bennanira, csak akik õt nem hibáztatják azok képzeljék magukat vagy kedvenc pilótájukat a kiforgatott helyébe és mindjárt máshogy látják. erre mondtam, hogy én ezt így fogom fel.
Az elöl haladó választja meg, hol megy, ezt egyszer módosíthatja, a hátul lévõnek nem marad hely, beszorul, akkor el kell vennie a gázt, ez ilyen szerintem. Nagyon sokan jártak már így pórul F1-ben is. Ha féktávon nem hagy helyet az más, ott nem tudsz jobban fékezni a max-nál. Pl Borkovic így forgatta ki Monteirot.
Na tényleg nem OFFolok többet és bocsi 😊

b-type
Nem szabad. Ez autóverseny, amiben sok minden benne van..de mindenki azért csinálja mert szereti. Norbi is egy közülük, õt sem védheti acélháló. A büntetés a bírák dolga, fel kell tudni dolgozni versenyzõként és szurkolóként is az ilyeneket.
Ez van.
Persze ha sorozatos, akkor lehet, sõt szvsz ajánlott minimum egy füttykoncert a HunRingen a versenyhétvégén 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szerintem itt mindenki könnyen bele tudja képzelni magát a kiforgatott pilóta helyébe, ami nem féktávon hanem egyenesben történik, szóval nem szaporítom a szót, szeretem Bennanit is mert szimpatikus, coronellt mondjuk jobban csípem,
na OFF vége 😊

Az egyik legjobb versenyzõgárda van a wtcc-ben, a legjobb haverok és társak. Nyíltak õszinték, stb..
De ha mondjuk Norbit forgatja így ki akkor soha nem bocsájtom meg neki, szóval én így fogom fel. De nagy show volt tegnap tény, mindenhol ott volt a kamera, mindent hallottunk...stb.

barcalaci84
igen ez az 50km/h-ra lassulás nem a legjobb, de az szerintem igen biztató h jól jelez ha szabálytalunul megy valaki...
innen már csak egy lépés h lassítás helyett valami büntetés , zászlók stb legyen

mentem egy pár hétvégét ésnekem úgy tûnik h sok helyen túl óvatosak lettek az AI-k
a másik meg h egyszerûen annyira változó h adott pályán adott autóval milyen gyors az ai
pl mugelloban a gt3-as autók lassúak 100%-on is, de valahol meg világcsúcs közeli idõket mennek