Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
a videó rávilágított h minden kanyarban rosszul megyek😊
de egyenesben ügyes vagyok 😊
<#eljen>
Janraki

Tequila - Gabor Bernhardt

Alexease
Az tenyleg johetne, az SRW-ben szerettem😊
Janraki
Mugellot még nem próbáltam, videó hamarosan.

Szabi
egy Morgan 3 wheeler jöhetne 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Mutatnál olyan hozzászólást ami alapján ez a véleményed kialakult? Én nem emlékszem olyan véleményekre, amibõl ezt a következtetést lehetne levonni.

www.smart-bus.hu

Alexease
"negykerekes": van benne mas fajta is?!:0 <#idiota>
barcalaci84
gratula, brutális kör...
egy videót én is néznék, hogy hogy kéne menni ezen a pályán...
a legegyszerûbb pályának tûnik, de szerintem a legnehezebb...
kipróbáltam a setupodat és marha jó volt így pár kör alatt,bár én csak 1.36.0-ig jutottam😊
mugelloban mit mész ezzel az autóval?
Jacek
Kicsi az lehet😊 de volt itt olyan liga ahol idõmérõn nem volt ritka ha beugrott hogy WR time😄DDD LFS&Kis Norbi és nem volt egyedül😊

alma2
Nekem az a sarga, nyitott, negykerekes, de csak hatso kerek meghajtasu, szocske hangu dragasag, a nevet nem tudom :p

szerintem

bardocz
Akkor hugom azért alszik még? 😄DD
bardocz
Videó jó lenne, megnézném 😊
alma2
oo akik ertetlenul allnak bizonyos kommentek elott, epp most mondta az unokahugom, a heten tavaszi szunet van az altalanos sulikban biztosan😊

szerintem

Janraki
Nem volt itt semmi mókolás, meg kell ismerni a pálya-kocsi kombót, és sokat szenvedni vele 😊
Hozzá kell tennem, hogy 200 kör volt benne kb, ebbõl 100 arra ment el, hogy összerakjam ezt a kört, mert nekem pl ezzel a programmal sokkal nehezebb tökéletes kört mennem, mint pl rFactorban. A setupot meg magamhoz igazítottam, innen letölthetitek: http://data.hu/get/7611607/1.ini

Ha kell csinálok róla videót, és akkor látszik, hogy nem is volt annyira bonyolult 😊

hát kis ország meg mindent ahhoz képest.. 😊

am nektek mi a kedvenc kocsitok a gamébe? Nekem egyik kedvencem a régi f1-es kocsi, meg az összes Ferrári 😊
ja meg majd a Nürburgring ha megjelenik a kedvenc pályám lesz na meg a Laferrari húú az jóó lesz csak jelenjen meg.

msot egyenlõre letettem a gamét mert billentyûzetem van és ha kanyarban rágázolok kipördülök így megvárom míg finomabb lesz az irányitás vagy veszek egy kormányt, ugyis Húsvét :p
alma2
Bar a monzat pont letojom, amugy kertem volna a tisztesseg kedveert, oszd meg a setupot hozza 😊

szerintem

alma2
gratulalok, legalabb elhallgattatod a sok siro, picsorgo emberket itt, aki nem nezi azt az oldalt, mert mindenki csalo aki jobb idot megy nala 😊

szerintem

bardocz
Lol, és ebben mégis mi a kemény? Magyarok nem lehetnek gyorsak? 😄D

Teqi, grat! Nem is kicsi az elõnyötök a harmadikhoz képest.
ezt hogy sikerült? tekergetted a setupokat vagy valami "mókolás"? az elég kemény hogy magyarok is tudnak elsõ helyezést elérni
Szerintetek ha megjelenik a játék lesznek online ligák hozzá mint f1-ben?
mondjuk a régi Lotussal rendezni f1-es versenyeket régi szinvonalon 😊
Janraki
Megfutottam elsõ WR-emet 😊

Engem még mindig letoltak az útról mint a huzat, még idõmérõn is...
BMW E30 gra, Nurburgring
b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Most vagy az ai lett lassabb, vagy en gyorsab az osszesen egy liter benzin miatt... ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ja <#vigyor>, azt szeretném én is. f458 akart lenni jóvanmá : )
alma2
ohh, hogy csak f10-ig nyomtam, mert utana jellemzoen mar mas van kiosztva nekem.
Koszi.

szerintem

Alexease
<#idiota>
Szabi
F430hoz jöhet link... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
F11
alma2
Elo lehet csalni virtualis visszapillantot, mondjuk a kepernyo tetejere valahogyan?

szerintem

Ezt a Grid 2 is tudja. Külsõ íven driftelve elõzni <#vigyor4>

Szép volt, vannak nagyon jó pillanatai az AI-nak 😊 Ugyanitt mentem aztán F40-el (5 sima meki, 5 F430 és 5 F40), nem volt rossz : )
lac coo
Méghogy buta az AI ! 😊))

Így még soha nem elõztek meg, fõleg nem ebben a sikánban, kívülrõl, kilincsel elõre 😊)) ( Kár hogy mindig feladja az AI, ha egy picit elõtte vagyok ...)

Alexease
Ha lesz idom atbongeszem mit piszkalgatott, de a nagyresze auto sestes es autobeallitas (abban vannak az autonkenti AI beallitasok is).
lac coo
THX !

Alexease
Nem mukodott, felulirtak, valamit modositgattak benne.

Itt az uj, ehhez a verziohoz (most csak a 80 es 90%-os van benne): Assetto-Corsa-v087-AI-Randomizer.zip
Elég élvezetes így is az AI, nyomja neki, de nem tol le ha utolér, sokszor mondjuk túlvállalja magát 😄 De lehet õket szépen elõzgetni

Alexease
Nem tudom, meg nem neztem. Meg dolgozgatom kicsit, leszedem az update-et, aztan megenzem.
barcalaci84
Viszont mostmár az ai nem használja azt a setupot amit beraktam neki 😞
lac coo
Az persze lehet, írta is hogy grafika optimalizálás is volt ...
Vagy az AI lett ott is okosabb, és jobban megoldja a helyzetet, hogy tumultus van ...

barcalaci84
igen, de nekem mostmár nem is esik le az fps elsõ kanyarnal sem...
Szép folyamatos full rajtracsnal is az egész
lac coo
Alex, a random AI cuccod megy a mostani verzióval is ?

lac coo
Az eddig sem mindig jött be, én úgy láttam inkább elsõ kanyarban estek komoly gondolkodóba az AI-k ,akkor kellet sokat számolgatni ...

barcalaci84
Full rajtracsnal már nem jön be a cpu warning...
lac coo
<#eljen> Jól beszélsz ! 😄

Alexease
Az nem jelent semmit. Onnan meg lehet 10 vagy 100 darab update is (szor ket het) az 1.0😄

Bar aprilisban nagyon kiakartak adni, amivel tuti csusznak, de szerintem nyarig nem akarjak elhuzni. Nyaron megerdemelnek 1-2 honap pihit, aztan osszel lehet tovabb update-elni es tolni a DLC-ket.
alma2
jol atvarialtak ezzel a patch-el az a.i-t, most mar nincs olyan latvanyos baleset nezelodes, nem zuznak annyira stb. Eletem eso 6 koros versenyet vegig is mentem veluk 😊

szerintem

Száguldunk a 0.9 felé 😊
lac coo
<#eljen>