Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
Mutatnál olyan hozzászólást ami alapján ez a véleményed kialakult? Én nem emlékszem olyan véleményekre, amibõl ezt a következtetést lehetne levonni.
www.smart-bus.hu
gratula, brutális kör...
egy videót én is néznék, hogy hogy kéne menni ezen a pályán...
a legegyszerûbb pályának tûnik, de szerintem a legnehezebb...
kipróbáltam a setupodat és marha jó volt így pár kör alatt,bár én csak 1.36.0-ig jutottam😊
mugelloban mit mész ezzel az autóval?
egy videót én is néznék, hogy hogy kéne menni ezen a pályán...
a legegyszerûbb pályának tûnik, de szerintem a legnehezebb...
kipróbáltam a setupodat és marha jó volt így pár kör alatt,bár én csak 1.36.0-ig jutottam😊
mugelloban mit mész ezzel az autóval?
Kicsi az lehet😊 de volt itt olyan liga ahol idõmérõn nem volt ritka ha beugrott hogy WR time😄DDD LFS&Kis Norbi és nem volt egyedül😊
Nekem az a sarga, nyitott, negykerekes, de csak hatso kerek meghajtasu, szocske hangu dragasag, a nevet nem tudom :p
szerintem
oo akik ertetlenul allnak bizonyos kommentek elott, epp most mondta az unokahugom, a heten tavaszi szunet van az altalanos sulikban biztosan😊
szerintem
Nem volt itt semmi mókolás, meg kell ismerni a pálya-kocsi kombót, és sokat szenvedni vele 😊
Hozzá kell tennem, hogy 200 kör volt benne kb, ebbõl 100 arra ment el, hogy összerakjam ezt a kört, mert nekem pl ezzel a programmal sokkal nehezebb tökéletes kört mennem, mint pl rFactorban. A setupot meg magamhoz igazítottam, innen letölthetitek: http://data.hu/get/7611607/1.ini
Ha kell csinálok róla videót, és akkor látszik, hogy nem is volt annyira bonyolult 😊
Hozzá kell tennem, hogy 200 kör volt benne kb, ebbõl 100 arra ment el, hogy összerakjam ezt a kört, mert nekem pl ezzel a programmal sokkal nehezebb tökéletes kört mennem, mint pl rFactorban. A setupot meg magamhoz igazítottam, innen letölthetitek: http://data.hu/get/7611607/1.ini
Ha kell csinálok róla videót, és akkor látszik, hogy nem is volt annyira bonyolult 😊
Tequila - Gabor Bernhardt
hát kis ország meg mindent ahhoz képest.. 😊
am nektek mi a kedvenc kocsitok a gamébe? Nekem egyik kedvencem a régi f1-es kocsi, meg az összes Ferrári 😊
ja meg majd a Nürburgring ha megjelenik a kedvenc pályám lesz na meg a Laferrari húú az jóó lesz csak jelenjen meg.
msot egyenlõre letettem a gamét mert billentyûzetem van és ha kanyarban rágázolok kipördülök így megvárom míg finomabb lesz az irányitás vagy veszek egy kormányt, ugyis Húsvét :p
am nektek mi a kedvenc kocsitok a gamébe? Nekem egyik kedvencem a régi f1-es kocsi, meg az összes Ferrári 😊
ja meg majd a Nürburgring ha megjelenik a kedvenc pályám lesz na meg a Laferrari húú az jóó lesz csak jelenjen meg.
msot egyenlõre letettem a gamét mert billentyûzetem van és ha kanyarban rágázolok kipördülök így megvárom míg finomabb lesz az irányitás vagy veszek egy kormányt, ugyis Húsvét :p
Bar a monzat pont letojom, amugy kertem volna a tisztesseg kedveert, oszd meg a setupot hozza 😊
szerintem
gratulalok, legalabb elhallgattatod a sok siro, picsorgo emberket itt, aki nem nezi azt az oldalt, mert mindenki csalo aki jobb idot megy nala 😊
szerintem
Lol, és ebben mégis mi a kemény? Magyarok nem lehetnek gyorsak? 😄D
Teqi, grat! Nem is kicsi az elõnyötök a harmadikhoz képest.
Teqi, grat! Nem is kicsi az elõnyötök a harmadikhoz képest.
ezt hogy sikerült? tekergetted a setupokat vagy valami "mókolás"? az elég kemény hogy magyarok is tudnak elsõ helyezést elérni
Szerintetek ha megjelenik a játék lesznek online ligák hozzá mint f1-ben?
mondjuk a régi Lotussal rendezni f1-es versenyeket régi szinvonalon 😊
mondjuk a régi Lotussal rendezni f1-es versenyeket régi szinvonalon 😊
Megfutottam elsõ WR-emet 😊
Tequila - Gabor Bernhardt
Engem még mindig letoltak az útról mint a huzat, még idõmérõn is...
BMW E30 gra, Nurburgring
BMW E30 gra, Nurburgring
nem rossz cucc:
http://www.lemans-tv.com/videos/2014-le-mans-24-hours-simulator-session-for-mark-webber/2509/0/1/0/0
http://www.lemans-tv.com/videos/2014-le-mans-24-hours-simulator-session-for-mark-webber/2509/0/1/0/0
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Most vagy az ai lett lassabb, vagy en gyorsab az osszesen egy liter benzin miatt... ? 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ja <#vigyor>#vigyor>, azt szeretném én is. f458 akart lenni jóvanmá : )
ohh, hogy csak f10-ig nyomtam, mert utana jellemzoen mar mas van kiosztva nekem.
Koszi.
Koszi.
szerintem
Ezt a Grid 2 is tudja. Külsõ íven driftelve elõzni <#vigyor4>#vigyor4>
Szép volt, vannak nagyon jó pillanatai az AI-nak 😊 Ugyanitt mentem aztán F40-el (5 sima meki, 5 F430 és 5 F40), nem volt rossz : )
Méghogy buta az AI ! 😊))
Így még soha nem elõztek meg, fõleg nem ebben a sikánban, kívülrõl, kilincsel elõre 😊)) ( Kár hogy mindig feladja az AI, ha egy picit elõtte vagyok ...)
Így még soha nem elõztek meg, fõleg nem ebben a sikánban, kívülrõl, kilincsel elõre 😊)) ( Kár hogy mindig feladja az AI, ha egy picit elõtte vagyok ...)
Ha lesz idom atbongeszem mit piszkalgatott, de a nagyresze auto sestes es autobeallitas (abban vannak az autonkenti AI beallitasok is).
Nem mukodott, felulirtak, valamit modositgattak benne.
Itt az uj, ehhez a verziohoz (most csak a 80 es 90%-os van benne): Assetto-Corsa-v087-AI-Randomizer.zip
Itt az uj, ehhez a verziohoz (most csak a 80 es 90%-os van benne): Assetto-Corsa-v087-AI-Randomizer.zip
Elég élvezetes így is az AI, nyomja neki, de nem tol le ha utolér, sokszor mondjuk túlvállalja magát 😄 De lehet õket szépen elõzgetni

Az persze lehet, írta is hogy grafika optimalizálás is volt ...
Vagy az AI lett ott is okosabb, és jobban megoldja a helyzetet, hogy tumultus van ...
Vagy az AI lett ott is okosabb, és jobban megoldja a helyzetet, hogy tumultus van ...
igen, de nekem mostmár nem is esik le az fps elsõ kanyarnal sem...
Szép folyamatos full rajtracsnal is az egész
Szép folyamatos full rajtracsnal is az egész
Alex, a random AI cuccod megy a mostani verzióval is ?
Az eddig sem mindig jött be, én úgy láttam inkább elsõ kanyarban estek komoly gondolkodóba az AI-k ,akkor kellet sokat számolgatni ...
<#eljen>#eljen> Jól beszélsz ! 😄
Az nem jelent semmit. Onnan meg lehet 10 vagy 100 darab update is (szor ket het) az 1.0😄
Bar aprilisban nagyon kiakartak adni, amivel tuti csusznak, de szerintem nyarig nem akarjak elhuzni. Nyaron megerdemelnek 1-2 honap pihit, aztan osszel lehet tovabb update-elni es tolni a DLC-ket.
Bar aprilisban nagyon kiakartak adni, amivel tuti csusznak, de szerintem nyarig nem akarjak elhuzni. Nyaron megerdemelnek 1-2 honap pihit, aztan osszel lehet tovabb update-elni es tolni a DLC-ket.
jol atvarialtak ezzel a patch-el az a.i-t, most mar nincs olyan latvanyos baleset nezelodes, nem zuznak annyira stb. Eletem eso 6 koros versenyet vegig is mentem veluk 😊
szerintem
Száguldunk a 0.9 felé 😊