42876
-
#40353 Ismet LIVE kedvenc csatornam:)
Barmeddig le tudok ragadni melette, barminek toljak ki a szemet. Raadasul, ilyen idoben tokeletes.
-
Pitti #40352 Nyilván nem eladni viszik ki... de minden évben a Citroen standnál pl. kint volt a versenyszimulator.hu force dynamics mozgó cockpitje. Azt volt alkalmam kipróbálni, TM500rs volt rajt teljesen kikapcsolt ffb-vel, hogy a gyerekek is bírják tekergetni gondolom. Na az úgy nagyon rossz volt...
De ez a direct drive kormány érdekel nagyon, na meg valljuk be az a simtag cockpit nem mindennapi.
És közben az infót is megkaptam, ...kint lesznek a cockpitek a hungaroringen május 12-14 hétvégén. Én ott leszek!!! :) -
#40351 Ugy lenne nekik igazi uzlet, ha rajta lenne az arcimke, talan valaki megveszi, nem kell visszacipelniuk;)
-
#40350 remélem előtte összekészíted az árát és utána már csak a BUY gombra kell nyomni! ;) -
#40349 -
tbazsi95 #40348 -
Sziasztok!
Várunk mindenkit sok szeretettel este egy fun futamon. Nemrég megjelent egy 2017-es F1 mod, ami nyilván még messze áll a valóságtól,viszont elég jól megcsinálták és funnak tökéletes. A helyszín az idei év első állomása, Melbourne. >Infók,letöltés< -
Pitti #40346 Remélem elhozzák a hungaroring wtcc hétvégére is... sosem volt alkalmam direct drive kormányt kipróbálni... :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.14. 13:32:23 -
Pitti #40345 Szimulátor cockpit topicból :Michelisz Simtag
Monzai WTCC teszt alatt Monteiroval inkább ezen szimulátoroznak... szigorúan Assettoval!!!
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.14. 13:29:23 -
#40344 A legjobb ha a mod készítője frissíti a moddot. ...ha nem győzöd kivárni, akkor kicserélheted bármilyen hangra ami neked tetszik, ennek a módszernek megvan az a hátránya hogy csak akkor lesz igazán jó, ha a a motor fordulatemelkedése és esése nagyjából egyforma, illetve a fordulat vége is oda esik mint a donor modautó fordulatának vége. ..ha ki van csomagolva akkor a a fordulat végét érdemes lehet ráigazítani, ezzel belép a határoló (limiter) hangja, ami sokat hozzátesz a vezetés hangulatához, persze a szimesek minden pillanatra váltanak, de mindegy, az életben azért lehet hallani a limitert.
Erre a cserére használhatod az 'carsmanager' progit, ezzel két kattintással megoldhatod az 'sfx' cserét, de csak gyárira, azaz hiv. AC tartalomra.
..vagy pedig kiválasztod a neked tetsző modautót aminek állat a hangja, és nagyjából egy kategória, és áteszed az sfx könyvtárból a 'blank és guids' cuccait, értelemszerűen az eredeti autó sfx könyvtárból le kell menteni a két alapfájlt biztos helyre, hogy ne írja felül.
Megnyitod a guids fájlt notepad-ban mondjuk, edit/replace és lecseréled az összes régi bejegyzést.
..és kész.
..hozzátsezem a VFTS nem egyszerű legalább hozzávetőlegesen jó hangot találni, a legjobb lenne csinálni...nem bánnám ha több lenne. -
ToMy_ #40343 Assetto-db-ről töltöttem le Lada VFTS-t, de nincs motorhangja.
Lehet ezzel vmi kezdeni? Vagy régi a mod, és az új patchek miatt elszállt a hang?
Suzuki Swifttel nincs ilyen gondom, azoknál csak a külső nézetben nincs motorhang. Viszont ilyenkor visszadurrogás az van, ami tök mókás, olyan mintha a nagy csendben valaki lövöldözne a pályán :) -
Solt #40342 Nyugodjon békében! -
#40341 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meghalt az egyik legnagyobb formátumú versenyző: John Surtees.
Egyedüliként nyert világbajnokságot a kétkerekűek, és a négykerekűek királykategóriájában.
..motorosként hétvégente rajthoz állt 250-350-500cc kategóriában is, olyan pályákon mint Man sziget(!) és nyert. F1-s versenyzőként szivarautóval döngetett és nyert a régi Nordschleife-n(!)..ő még ment Monza-ban a döntött oválon(!)
Nagyon bátor ember és mellette nagyon visszahúzodó fazon volt, még mostanában is régi technikákat restaurált. Egyszemélyes klub szűnt meg a halálával. Ennél nagyobbat nem lehet mondani. -
AssettoDriftER #40340 Valaki szokott az El Banditos Nord szerveren körözni?
Most a winter mod fut rajta,hogy mismatchel kidob, vagy Én basztam el valamit az Assettoban? -
mtom1984 #40339 Sziasztok! Megosztanék veletek egy koreai pályát, egész jó! Inje Speedium.Itt a link:
https://ufile.io/34cfc
Itt pedig a hivatalos oldala:
http://www.speedium.co.kr/company_eng/content/01_01.jsp -
#40338 Tegnap olvastam, ezen en is elrohogtem magam:))))
Pagani-t meg megismerem, tobbszor lehetett latni az uj autokkal. De Ruf-ot sose lattam (tegnapig).
Bar egy regebbi, tapasztaltabb ujsagiro azert talan megismerte volna. -
Ratrak #40337 Kicsit OFF, de ezen felvinnyogtam:
Tudva, hogy mire képes a cég, odamentem az első szimpatikus úriemberhez és feltettem a kérdést:
-Elnézést, ön itt dolgozik?
-A nevem Alois Ruf, enyém a cég.
-
Tyuki80 #40336 Vendégem vagy egy sörre!
Köszi szépen!Ez volt a bibi,de én erre nem is gondoltam!
-
#40335 Az AC alap esetben teljes képernyős ablakban fut. Ha kilépsz az asztalra és vissza, akkor windowed módban fog futni ezek után. Ez is egy plusz funkció, ami például az rfactor2ben nagyon jó dolog, mert különben crashel asztalra lépésnél
Miután visszalépsz, nyomj egy alt + enter-t, az megoldja a problémád, mert visszateszi teljes képernyőre. Sajnos ellenőrizni csak úgy tudod, hogy abban van e, ha megnyomod a windows gombot. Ha azonnal bejön a tálca, akkor windowed módban van
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.03.08. 21:47:27 -
Tyuki80 #40334 Sziasztok!
Ismét technikai kérdés.
Megjavult a gépem.Egy tisztítás kellett az alaplapnak és ennyi.
Viszont egy érdekes dolgot vettem ma észre!
Ha játszom az ac vel az én kis tizenéves gépemen van olyan 60 fps fixen közepes beállításokon online.Tök játszható a dolog.
Ha viszont kilépek a win gomb segítségével (mert mondjuk közben zenét akarok hallgatni,vagy egy mailt megírni stb) és leteszem tálcára a játékot,majd visszalépve a játékba,teljesen szétesik.30 fps max és tiszta lagg tiszta akadás az egész.mi okozhatja ezt?
Tudom:a megoldás,ha játszom,játszak,ne mással foglalkozzak. :) -
Pitti #40333 Az lehet, hogy a fél bigét már az első frémen látod, vsync-el viszont az egészet a másodikon. Hát nem megéri várni?
Tudod mit csinál Usain Bolt, ha lekési a buszt.... megvárja a következő megállóban...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.07. 17:01:31 -
#40332 Vsync nelkul meg egy felbevagott no, ugyan ugy a masodik fremmel....:)) -
#40331 Az lehet, de vsync-el az első nőt majdnem a 2. képkockán látod meg, legalábbis akkora késleltetéssel készül el az első képkockád -
Solt #40330 Akkor szerintem vegyél pelenkát! :D -
#40329 Bejon a no, atsetal majd kimegy :)
Tehat egy ora alatt 120 no meg keresztuk amibol en 60-at latok... Ha negyed pereckent menne az egy no , az egy ora alatt 240 peldany, akkor is csak 60-at latok belole.
Szoval en beszarnek ha 60-as monotornal barmi jelentosege lenne a 120 fps nek :))) -
#40328 ..nem vagyok matekzseni, de hogy büdös lesz az biztos, és ha csak egy sima 4*4-s szoba akkor ugye fizikai akadályai is vannak a dolognak...tisztára mint a monitornál.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.03.07. 15:55:17 -
#40327 Ezt meg pont, hogy nem tudhatod. Diplomamunkának egy gombfocis programot írtam, ahol ezt a kapcsolatot pont ki be lehetett kapcsolni. Azaz volt az egyik eset ahol a fizikai frame után rajzolta ki a grafikát, de volt hogy külön szálon futott a kettő teljesen más frame/sec-et produkálva
Ezt maximum egy assetto-s fejlesztő tudja
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.03.07. 14:50:32 -
Pitti #40326 Egyetlen előnye a sok fps-nek, hogy ha minden képkocka között újraszámol az engine, akkor értelemszerűen pontosabb az irányítás, és a fizika. Nem fogok több képkockát látni, és nem is lesz simább a kép, (sőt) de ettől lehet gyorsulni századokat.
Ebben meg vagyok győzve... de nekem meg fontosabb ha folyik a kép reccenésmentesen... -
Solt #40325 Igen, felhívja, de miután azt ignorálod, jól látható a különbség... :) Egyébként az egész lényege nem ez, nem a látható különbség, de ez taglalva van abban a linkben amit mutattam. ;) -
Pitti #40324 ha beleszámoljuk a tearinget akkor talán talán az egyik fele, persze csak ha lagolsz -
Pitti #40323 Az az ősrégi java alkalmazás még fel is hívja a figyelmedet, hogy 60herzen hiába kapcsolod 120-ra. Mit kell még magyarázni? :)
a különbség amit látsz 60herzen az kamu...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.07. 14:29:20 -
#40322 Ha egy szobaban minden egesz percben keszitek egy fenykepet, es minden 30. masodperben bejon egy meztelen no hany csaj lesz a fenykepeimen egy ora alatt ....? :) -
Solt #40321 Ezek szerint nem látod a különbséget? :D Ez már a korral jár... :D
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.03.07. 14:17:41 -
Pitti #40320 Hát nem ezt próbálom én is magyarázni? -
Pitti #40319 Én nem akarok már gyorsabb lenni, ...így is túl gyors vagyok ...a minőség a fontos -
#40318 Szerinted van különbség egy 60Hz-es monitoron a 60 és a 120 fps-el száguldó labdák között?
http://frames-per-second.appspot.com/ -
GeriDoc #40317 Pitti, hidd el, hogy bár folyamatos a kép, a késlekedés miatt lassabb leszel - vagy fordítva, 100 körüli fps-el gyorsabb leszel.
Viszont az is igaz, amit mondasz, nem lesz folyamatos a kép, valóban 1-1 alkalommal remeg (ahogy te fogalmazol). iR-ben próbálgattam rengeteget, volt amikor 110 fps-el tökéletes volt, volt, amikor nem szabadott lockolni, máskor 101 () fps-el volt a legsimább, de frissítésenként változik a dolog. Itt most van olyan 130 fps-em lock nélkül, és talán így a legjobb, de néha vannak remegések, ez kétségtelen.
60Hz-es monitoron. Ja, és kipróbáltam ezt a fast sync-et. 120 körülre állította be, de ezzel volt a legrosszabb eddig. -
#40316 Nem láthatsz, de a generált kép nagyobb fps-nél sokkal közelebb lesz a valódi képhez időben ahhoz, amit meg kell jeleníteni. Gondold végig Persze v-sync esetén pontosan ott lesz időben a frame, csak cserébe kapsz egy szép nagy lagot -
#40315 Ma este ismét bolyozó. MX5 vs GT86!
Bolyozós esténken egy elfeledett legendát a Toyota GT86-ost eresszük össze, a népszerű Mazda MX5-ös utcai verziójával. Helyszínnek Silverstone kissebb, nemzetközi verzióját választottuk, hogy könnyen együtt maradhasson a grupetto, bármikor ki-be lehessen csatlakozni, hogy csak úgy pöröghessenek a körök.
Infók: http://gtr-masters.hu/tema/6202 -
Pitti #40314 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy még egy utolsó kérdés aztán tényleg befejezem. 60Hz függőleges frissítésű monitoron láthatok-e 100 képet másodpercenként? vagy akár csak 61-et?
Ugye akiknek a 60 fps szemmel láthatóan kevés, azok nem 60Hz frissítésű monitoron nézik?
Sertrex, neked pl minden bizonyal 120Hz tévéd van...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.03.07. 10:28:55