Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
Jól gondolod, de nem azért sok az üzenet :D Amíg nem volt addig offoltunk rendesen :D

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Alexease
90+ uzenet?!:) Gondolom van multi?:)
amúgy meg üzenném a sok síró embernek akik nemképesek elolvasni amit a játék elsõnek ki ír: hogy az online mód jelenleg még "alpha" stádiumban van, tehát elsõ sorban teszt célokat hívott szolgálni és a következõ idõszakban folyamatosan javítani fogják a mûködését.
booking rendszer meg szerintem jó. le kell foglalni a helyed és ha van belépés akkor join aztán bent is vagy! nem az van mint pár játéknál hogy össze vissza lépkednek be az emberek.. végre egy okos megoldás!
nekem is sikerült letesztelni a multit.. elég alpha még.. szerencsére olyan szerverre mentem ahol 16 an voltunk és átlagba 40 volt mindenkinek a pingje. nagyon jó volt a verseny kocoltam is párat szóval jó az ütközés modell! élvezetes izgalmas mecset nyomtam lagg mentesen mindenkivel. még azis látszik az elenfelek autóján ahogy rá megy a rázókõre és kicsit megdobja majd be rugózik az autója. teljesen jó! utána voltam egy olyan szerón is ahol 100-300 ping közötti emberek voltak. na az úgy játszhatatlan volt. mivel volt hogy elém teleportált egy autó majd össze ütköztünk és a levegõbe repültem. voltak olyanok is akik mintha a levegõben repült volna... nagy pinges szerókat nem ajánlom mert játszhatatlan!!
Teljesen kaotikus a dolog egyelõre, próbálkozni kell, nyomni a booking és a frissítés gombot, aztán elõbb-utóbb csak sikerül.

Érdemes feljönni TS-re és követni a fórumot, ezeket lent már belinkeltem.

De jó hogy, nekem azt irja ki a gtrmastersnél a join gomb után hogy, cannot join server currenctly, please reflesh server list....
másodjára
alma2
ahh, nagy valoszinuseggel elinditott valaki egy szevert 25 fovel, kozben ezen a palyan csak 22 pit van...

szerintem

alma2
Beleptem egy 15 fos szerverre. Egy csomo kocsit, mar amennyire kivettem, egymas tetejere tette, aztan lenyomtak a beton szint ala. Parszor probaltam back to pit-et. De gyakorlatilag nem lehetett elindulni. Kozben latom, hogy irogatja a koridoket, szoval sok embernek megy es mukodik kozben.

szerintem

bardocz
Szerintem ennél szarabb megoldást még nem láttam sehol :D
b-type
A multi alfa állapotban van még ahogy ki is írja.
autózható, versenyezni is lehet. Egyelõre nem túl felhasználóbarát sztem, le kell foglalni a helyet, aztán majd csatlakozhatsz.
Ütközésmodellt nem néztem, igyekszem nem törni :)
A vágás büntetése változott, az ziher mert egyszer elsokalltam a Roggia-t.
a bejelentkezések, a chat, szal fõként a kényelmi funkciók elég nyersek még..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

alma2
De pl aki felirta magat a listara, legalabb elindulna nekik a jatek, nem var x percet, mig lejar a booking ido...

Es a 10 perc practice utan kivag a jatek? Vagy aki bent van mar semmit nem vesz eszre az egeszbol, csak az uj erkezoket?

szerintem

Tomsteel
Voltam olyan naív és csatlakoztam egy 50 fõs szerverhez, 27. autónál kifagyott. <#idiota>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Így lehet csatlakozni, a 10 perces edzések között van 1 perc booking:

További infók itt: GTR-Masters Assetto Corsa szerver

alma2
Az entry listet, hogyan sikerult uresen hagyni szerver inditas eseten? Vagy fixen fel kell tolteni mondjuk a sajatommal csak, aztan akkor mar mehet a moka a tobbi menet kozben feltoltodik?

szerintem

Tomsteel
Agyf*sz kerülget ettõl a bookingtól...

alma2
utkozes modell valami van, szoval nem szellem autokat uldozol. Voltak megjeleno eltuno autok elottem, most azt nehez kitalalni, hogy a jatek szar, vagy a netje annak, akivel kergetoztem.
Alex programozo zseninek hivja kunost, en inkabb tákoló, gányoló mesternek, az jobban illik a jelenlegi allapotokhoz :)

szerintem

gviski
Csak Booking alatt lehet csatlakozni ;-)

Virtual SimRacing

Sziasztok, nincs valami módja hogy csatlakozzak a gtrmasters-hez? Mert már elindult és nem látom módját!
Krunky
Valaki igazán összefoglalhatná pár szóban a multit.
Érzet? FPS? Kinézet? Ütközésmodell? stb.

Köszönöm :)
lac coo
Rajtot megoldottak mar rendesre, vagy maradt a regi ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
Ahhoz haza kell érni..:-)
De én rajta vagyok :)
Nem tudom, de gyertek fel TS-re, aki most beszélgetni, vagy infót akar:

TS elérhetõség

barcalaci84
Valamilyen invite funkció van egyébként?
Nah, sikerült nálunk is minden megoldani, lehet jönni:

server: GTR-Masters.hu#1
pass: masters123

Minden további infót itt:
GTR-Masters.hu - Assetto Corsa Teszt Szerver

Janraki
igen, appok között

Tequila - Gabor Bernhardt

alma2
ingame chat van?

szerintem

Áhh nem gondoltam komolyan, hogy az elõzõ hozzászólásom után megjelenik a multi. :)
Janraki
Aki akar, most tud csatlakozni a VSR szerverhez, jelszó:1234

b-type
Ezt nem tudom megmondani, mert nem mértem, szemmel kevesebb talán, de nagyon hamar szétszakadt a mezõny, most meg várok a GTRmasters-re :)..látom már megvan a szerver

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

alma2
Ez igy nagyon nem szimpatikus megoldas, pont a gyors mokakat akadalyozza meg a jelenlegi felallas. a VSR szerveren 5 ember porog, practice modban meg 2 es fel oraig, ahova mar nem lehet csatlakozni. Remelem hamar modositjak ezt, hogy egy pipa es akkor akar a qualifyingra is be lehet csatlakozni barmikor.

szerintem

barcalaci84
Full Ai-hoz képest több vagy kevesebb fps?
b-type
na most látom, jelszó?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
nekem jó volt, élveztem, kicsit röcögött :( mert maxra volt húzva agraf.
Meg lemaradtam a rajtról, mert alt/tab és olvasgattam :DD

b-type
na pont kiszálltam ebbõl a vitából hogy megjött az online :)
..sza én erre mondom hogy szõrszálhasogatás, rosszabb napokon: okoskodás.
A szárnyprofil szrt sem ér, persze minél nagyobb a sebesség annál fontosabb az áramlástan, de kasztnis autóknál a szárnyprofilt felhelyezheted a....-ba, mert nem rásegít a dõlésszög a szárnyprofilra, hanem dõlésszög van csak, azért mert az a hangsúlyos. felrakhatsz te akármilyen szárnyprofilt, ha nincs dõlésszöge akkor nem dolgozik. Persze nem mindegy egy szárny kialakítása, mert minden lelépõ levegõ számít, lehetõleg minél simábban lépjen le...ne húzzon vissza (ez se pontos(!) megfogalmazás).
De itt most arról van szó hogy mi fizet egy autón, és ha neked megvan a megfelelõ leszorítóerõd, akkor dolgozhatsz az áramláson...az is fizetni fog, de nem azon nyersz stabilitást,..vagy/azaz másodperceket egy pályán. ..tizedeket viszont igen.

barcalaci84
Amúgy jónak tûnik?
Laggolas stb más anomália volt_e?
b-type
én nem látom :(

b-type
én hülye, tök jó verseny volt erre elkezdtem az App-k közt mászkálni..
Sok sanszom nem volt mondjuk a Lotus-szal GT3-k ellen, de a 4. hely kinézett, amikor a parabolica féktávjára akésõn érkeztem :(

GTR-Masters.hu

Ezt kéne látnotok. Egyelõre még ezzel az Entry list-tel küzdök, meg a portokat nem tudom át kéne-e állítani.. Ha vkinak van ötlete, az jöjjön fel kérem TS-re: TS elérhetõség

Köszi

Tomsteel
Nincs engedélyezve jobb felül a szerver listánál, hogy csak a Booking-os szervereket mutassa?

bardocz
Vagy tele van egy szerver, vagy unable to contact, meg még lehet jelszavas.
bardocz
Ezesetben passz.
Ez eddig ok... elvileg fut, de kliens oldalról nem látom..

barcalaci84
Nem sokára hazaerek.
Valaki leirna addig h milyen privát magyar szervert keressek majd...hol lehet a jelszót megtudni stb
Tomsteel
Ahogy látom mûködnek a mod-ok is, feltûnt már 1-2 Nordschleife is a pályák között.

bardocz
Játék mappájában van hozzá egy exe, amiben be kell pipálni mik legyenek, nevet meg jelszót adni, mást nem találtam róla.
Hát én még nem jöttem rá, hogy kell szervert indítani, aki már elõrébb jár, az a lenti linket TS-en megtalál, megköszönöm a segítséget.. :)

Masters TS

Tomsteel
Falken Drift szerveren a 100-as kvóta szempillantás alatt telt be. <#nyes>

Janraki
1234

alma2
VSR teszt szerver feltunt egy kis ideig. Ha mukodik a jelszot se felejtsetek megosztani.

szerintem