Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Nem hogy hátráltató, ez így életképtelen publik célra !!!! Ha megbeszélt idõben van futam akkor jó ez, de máskor.... ! Nem is értem ezt hogy találták így ki 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Vagy nem találok normális autót ( mindenki a GT-t nyomja 😊)

vagy esélyem sincs belépni ! 😊)

Ilyen vackot még életemben nem láttam, üljek itt egy órát, hogy elcsípjek valami bookingot???!!! 😄DD

barcalaci84
jelen formájában ez a booking rendszer inkább hátráltató tényezõ 😊
eddig 7 fõ volt a legtöbb amikor mentem a masters serveren...
így kb úgyanúgy futott mint hotlapozáskor...
maga a netkód jónak tûnik, nem érzékeltem laggot stb
lehet erre építeni csqak felhasználóbaráttá kell tenni😊
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

kigyi
Mennék, de nem megy a játék 😞 Egyjátékos módban nem fagy ki, de amint a masters-re be akarok lépni a join után kifagy....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Alexease
A problema inkabb a modellekkel van, mert a 10 egyforma autot is tizszer tolti be😄
Az lehet a gaz, hogy ha egyszer mar elindult a kliens, utolag mar nem tud betolteni semmit.
Ezert kell a Booking, hogy elore feltoltson mindent, aztan a Prac/Qual/Race alatt mar minden fix.

Ezeket meg nem neztem: A szerver automatan porog? Ha lejar a Booking es nincs senki, akkor is elindul? Ha nem, de 1 ember jelentkezik, utana mar megy gondolom, vagyis ha nem jon kozben senki, akkor bukta? Es mivel Start gomb sincs, igy ha tul hosszu a Booking, hiaba telik meg a szerver, akkor is vegig kell varni? Vagy ha tele van elindul?
A VSR, a PSRL és a GTR-Masters összefogott és közösen szervezik meg az Assetto Corsa elsõ tesztfutamait:

Ma este a GTR-Masters nyitja a sort, 20:30-tól kezdõdik a buli, örömmel látunk mindenkit a szerveren, aki a fairplay szabályainak maximális figyelembe tartása mellett szeretné próbára tenni magát és az Assetto Corsa-t online!

Bõvebb infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4933

0.9.4 most jött le
kigyi
Nekem egyenlõre ennyi volt a multi, hogy be tudok bookolni... Ugyanis a Join-ra nyomva kifagy a game.....

lac coo
Én nem sírtam 😄DD

Én mindig azt mondom ,majd ha kész meg használható kiadja 😊 Pont emiatt , hogy ne legyen szívás a vége ...

Menet közben áttöltögetni a kocsik külsejét minden kliensnél azért nem annyira leányálom, meg pályabetöltés után variálgatni a skin-t...
lac coo
Hát, jah, remélem helyre rakja majd lassan 😊
Most nekem egybõl ilyen vissza az idõbe érzésem volt 😊

bardocz
rF-ben szerintem jó volt az, hogy egy doboz ment amíg be nem töltötte a kocsit. De ha már van ugyan olyan modellel autó a pályán, akkor megoldhatnák, hogy a doboz helyett megy az, fehérre festve, a festést meg késõbb tölti be.
Alexease
Ja, de bekerult a szelvedo tores shader, mint ujdonsag😉 Nem tudom, mukodik-e, de biztos lesz szep pokhalosodas😄
Alexease
Arra az online vs. AI dologra azt hittem, azert van, mert fel tolti az indulo, kicsit ures szervereket AI-val (valaszthato opcio). De nem, ilyen lehetosegnek meg hire sincs😛

Egyelore szerver filterezes sincs (leszamitva a palya elhagyast), vagyis barmi, barmivel belephet: full help, akarmilyen nezet meg ami kell.

Ez a Booking jo otletnek tunhet, de inkabb csak hatraltat es macera, ez volt az egyszerubb megoldas. Jobb lett volna egy-egy kapcsolo, hogy melyik session-be lehet menetkozben belepni, es ha belehet, akkor mit csinalhat az illeto (csak zelodes vagy autozas is ).

Ha csak a Booking-nal lehet belepni, es ha az tul rovid, tul porgos a dolog, szerencsejatek. Ha tul hosszu, akkor OK, hogy be van tarazva, de lehet varni jo hosszan. Esetleg egy varunk, inditunk akarmi gomb?!

Minek a hivatalos szerverekre 15 perc idomero, amikor csak 10 koros a verseny?😊 Ha meg tetre menne, foleg napi egyszer, akkor OK. De egy loopolos lobby-ba minek, amikor rotalva van. 5 perc Prac aztan Race😊

Szervert nem tudtam inditani, mert visszadobja a Lobby szerver...
Ennyi erõvel kiadhatták volna akkor pénteken is. Ennyire jó lett volna optimalizálatlanul is. Max mással szívnánk, nem az egyjátékos ai-val.
De legalább mostmár nyugodtan patch-elgetheti kétnaponta, nincs rajta a nyomás, hogy visszatartsa még eg hétre az updateket 😊
Ez van, majd jobb lesz.
Szabi
várható volt hogy ez lesz.. sírás hogy miért nincs multi.. majd sírás hogy miért lett szar az egyjátékos... hogy nektek semmi se jó... 😄D

bardocz
Szerintem szimplán elkúrta, nem a nyomás miatt.
lac coo
Totál elrontották most, érzõdik, hogy a nyomás hatására mindent bevállalt, csak hogy mûködjön valahogy az MP a héten 😞(

Szabi
most már talán érted, hogy miért írták azt, hogy a multi kinyírta az egyjátékos részt... képzelheted hogyha ezt már kimerték adni, akkor milyen lehetett egy hete... 😄D

lac coo
100 .

Hány %-on van az AI?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Pörögnek itt a build számok, ha így haladunk meg lesz az 1.0 hétfõre 😊
lac coo
Egy hónapja :

lac coo

Nem értem mi történt , tegnap még jól ment az AI, FPS-el sem volt gondom, bár ahogy nézem azt is az AI fogja meg mikor megbolondul ....

lac coo
Mostaninál az is jobb....
Tegnapról úgy maradt a játékban a versenybeállítás, számtalanszor mentem nagyon jó versenyeket, ugyan így, kb hozzá se szoktam nyúlni, ráindítok ha van idõm és go.... Majd megmutatom most hogy megy 😄DDD

lac coo
Csak engem nem érdekel se a GT se a Lotus F1 😊)))

Alexease
<#idiota>
Addig menj vissza pCARS -ozni... 😊

nemtom nektek mibajotok nekem semmi fps vesztésem nincs minden high on 16x élkisimítás és eddig 100 fps alá sose ment.. én érdekes mód 1-2 perc keresgélés után mindig bejutok 30 as meg 25 ös szerókra egybõl
lac coo
Fórumon gyorsan be is zárták a topikot, ketten tudtuk elmondani, hogy valami nem ok, nagyon rossz lett az egész 😄DDDD

kigyi
0.9.3 is on the way
- Password bug fixed
- Race.ini related bugs solved
- Launcher multiplayer screen: even higher leniency towards timeouts

lac coo
Online továbbra se jutok be, bár nem is eröltettem, de az egész játék visszament vagy 5 hónapot... FPS szar, AI ismét segghülye, alig küld ki adatot a dasmeternek, minden szar lett! 😄DD

Ezért kár volt multit kiadni ,ha amiatt minden mást kikapcsolt, labutitott , tököm tudja ....

Most én vagyok pipa, bekaphatja Kunos, ez így használhatatlan ...

Alexease
Lejott az update, belenezunk mi tortent az elmult 1 honapban😛
Alexease
Majd lesz, csutortokon <#idiota>
Sirokkó' mán van??? <#idiota>

lac coo
Gondoltam kipróbálom .... Van BMW M3, F1, Kisfiat, GT3 ...ez ötszáz szerveren, belépni sehová nem lehet, pedig a legtöbb szerveren pangás van 😄DDD

Krunky
Segítsetek kérlek!

Ha csinálok egy szervert a saját gépemen akkor én nem tudok rá csatlakozni?
Vagy én vagyok a balfaX valami beállításnál?

Köszi!
lac coo
Én elõbb a singlét néztem meg, azt csúnyán elbaszták az eddigi stabil fps -em van hogy 20 alá esik ! <#levele><#levele><#levele> Valszeg az üt5közésmodell a szar, mert akkor a legrosszabb ha picit bunyóznak az AI- k.... De gondolo mez nem csak ott gond , multiban is .

Ezt kár volt így kiadni .

gviski
Hát még nem tiszta a server oldal se 😄

Virtual SimRacing

lac coo
Ááááá, bocs az offért, de ezt nem bííírom 😄DDDDD

Alexease
Olyasmi😊<#idiota>
Dietrich
Jó sokat írtok..akkor van már gondolom multi. 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

alma2
1 oraja jott egy 1 megas patch. Most az elkovetkezendo napokban tuti omleni fog felenk is, mar a fejlesztes.
Par napja azt mondtam szivesen tesztelem ebben az allapotban is, most se gondolom maskepp.

szerintem

barcalaci84
a practicnak mikor van vége?😊 mert számlált tovább...
versenyt állítottatok már?
Igen ezzel szopunk most mi is, hogy nem lehet csatlakozni még pracitce alatt sem, csak booking alatt a legelején... ezért most 10 perces practice-okat állítottunk.

b-type
szörnyû 😄
Nekem ez az 5. versenyem, bszki 5 különbözõ autóval 😊
Macerás, utolsó versenyen pl. sztem kilépet 10 ember (Fiat500), mert 5-n versenyeztünk, a java meg bent ült a pit-ben..szal õk valszeg már kiléptek valamikor.
...de tudtam idõt javítani (Magione:1.29.6), tehát nem röccen akkorát.
Szal jó...de van még mivel elütni az idõt a fejlesztõnek. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Sose mondtam hogy programozo zseni😉 Sot😛 Multitalent, mindent megcsinal, de sajnos nem "igazi" programozo.
Akarmelyik reszet megnezzuk a programna, igazabol egy hatalmas barkacsolas, drotozas, ugy ahogy sikerul. Nem tudom, hogy akartak ez kiadni 2 eve, de ott valami esze-veszett optimizmus volt, vagy inkabb vakitas😄

Az AC-t Kunoshoz kell merni, az nKP-hez es az nK-hoz.
Meg ha valoban profi lenne, akkor sem tudna mindent megcsinalni. De magahoz merten jo. Meg veletlenul sem kell/lehet hasonlitani az ISI vagy foleg a Papy engine-hez. Az ehhez kepest urtechnika😄

A lenyeg, ha par honapon belul osze tudja drotozni, lesz egy nagyon elvezetes, hasznalhato valami.
bardocz
Ja, csodálatos, hogy mire rákattintok már betelt, és mondjuk egy órás practice alatt nem tudok csatlakozni<#eljen>