Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SP romokban, MP kezdetleges , nincs pit, nincs törés, nincs normális ütközés, multi alap funkciók hiányoznak ....
Ez lesz még vagy 1,5 év mire gatyába rázza ! 😄D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sokunknak egy ilyent se lesz esélye élõben kipróbálni pályán, nem csak a GT kocsikat.
Már miért lenne ámítás, sokkal közelebbinek érzem a kis lotust mint egy gt-t ....A világon százezrek használják versenyzésre ezeket , akik megtehetik.
De ott van a KTM, Eleven stb ami gyakorlatilag versenyzésre született, miért ne lenne jó versenyezni vele ? 😊
Az elsõ kanyarban a két GT autó elõttem egyenesen továbbmentek a kavicságyba, átsuhantak a korláton majd eltûntek a fák között egy másik univerzumba. Én még köröztem kettõt, és figyeltem ahogy a mapon 30fekete pont ácsorog a boxban, majd kiléptem unalmamban.
Hát nem tudom, ezért kát volt másfél órát szenvedni a bookolással.
Az ütközés érdekes még, volt, hogy tetõre raktak, aztán kitett a pitbe. De egyébként nem rossz, nem kell ütközni : )
Szerintem jó lesz ez, akikkel mentem tegnap este GTR-Masters-en nekem nagyon pozitív volt : ) Csak tényleg legyen már majd más kategória is please : D
Na mindegy nem magyarázkodni akarok csak lehet-e belsõ hangot kérni külsõ nézetre? <#idiota>#idiota>
Többi futamon nem volt gondom.
Az apró utkozeseket jól kezelte viszont...
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Kar is ide autot csinalni, minek ?! 😊))))
Ezt kéne megoldani, h bármelyik session alatt lehessen bookingolni... Sõt berakhatna spectatorba is...
De tényleg a kód jónak tûnik, nagyon jól lehet centikre menni egymástól...
Talán az az elõre feltöltõs lista segíthet majd a boldogságon.
Bár a prequalon az sem segít.
VSR BMW E30 DTM server most jelenleg, ha már a kollégáknál GT van ;-)
Amúgy vagyunk szép számmal, tegnap Masters serverren voltunk 25-en, a kettes szerveren 8-asn és a VSR serverren is köröztek közben 4-en. Szóval egy idõben voltunk 37-en, és sokan jelezték, hogy most nem is tudnak jönni.
Ma nem tudom lesz-e közös tesztelés, mert se Szabi, se én nem vagyok, de vasárnap mindenképpen csinálunk egy összeröffenést ;-)
Amúgy ilyen 20-25 fõsnél még elfogadható az FPS gyengébb gépen is, az a tegnapi második futam nálam már 28-25fps körül mozgot, pedig mér motorház tetõrõl mentem és a visszapillantót is kikapcsoltam 😄
De ami megnyugtat, nem voltak LAGolások, szóval maga a multi kód az jó lehet és még csak Alpha állapotban van
Virtual SimRacing
Most két szerverünk fut napi 24H-ban, lehet bátran használni, majd kitalálunk hozzá vmi szisztémát... <#wink>#wink>
elvileg be lehetne állítani az FB-s hír alapján
Aztan egy kis allitgatas itt: ..Steam/SteamApps/common/assettocorsa/server/cfg/server_cfg.ini
Es esetleg egy kisebb szivas a routernel/firewallnal.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
bár elsõ futamon szépen legyalultak , de utána a többi futamot már nagyon élveztem és jó kis csatákat vívtam ...
fõleg az egyik futamon...
pole-ból indultam és rajtnál megelõzött Kulcsár Szabolcs akivel végig tudtam menni 5 körön keresztül fél mp-n belül haladtunk (nem is igen értünk össze egyszer se) és az utolsó kör utolsó kanyarban a Parabolicában tudtam bemenii mellé és végül 24 ezreddel sikerült is megelõzni
ilyen verseny AI-val nem nagyon van
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
bár az tény hogy már szinte mindenbe van indy-is szóval biztos ingyen osztogatják valahol a liszenszeket 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Jól toltad grat.<#eljen>#eljen>
Nálam a hang rendbe volt.
Amúgy királyság volt, a leglassabb autóval bejöttem a 9. helyre.. szerencsém volt : D Lehetne tényleg valami nem gt/f1 futam is. Az fps azér néha rendesen leszaladt nálam.
Nálatok is elkezdett brutálisan recsegni a hang a célegyenesben? Ma tapasztaltam elõször ilyet.
Ez az utolsó nagyon tetszett fõleg hogy asszem 20 egy néhányan voltunk és minden gond nélkül hasított,ugyan azokon a beállításokon(közel max) 3 moncsival.....
Jó lesz ez ,sõt már most is jó.....<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Az AI gond meg nem érdekel ,akinek az kell az most biztos rágja a kefét<#falbav>#falbav> ,de legalább az online jó úton halad.
Infók itt: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4933
Ez a statikus marad, nem tudok normalis tarhelyet😊
Inditottam szervert, a listaban latszik, de nem tudok sajat magamhoz csatlakozni;D
Egyelore ez most meguntam.
Hogy lehetne azt megoldani, hogy a Fiat500 hangja ne essen annyira le váltáskor, olyan mintha kimaradna két fokozat, pedig olyanba ültem, szépen van kiosztva a fokozat, nem esik így le a halálba a fordulat mint a hang alapján gondolná az ember ..
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Találtam egy Fiat 500 szervert, booking van, van még hely is... De 2 óra booking, 2 óra gyakorlás 1 óra idõmérés után tudnék menni 15 kör versenyt ? 😄D