Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-bõl van 40+ mindig. Viszont van amikor figyelmeztet hogy 95% felett van a processzor kihasználtsága. Lehet gyenge a procim és a hangot nem tudja lekezelni??
3 magos AMD 3ghz órajelû (AMD Athlon X3 440)
De semmi lag meg anomália. Recsegõ hang mondjuk volt nekem is.
Infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4934
Az eseményeket érdemes még követni a következõ helyeken:
Assetto Corsa Hungary Facebook
Assetto Corsa Hungary Steamgroup
nem véletlenül a hivatalos serverek 15 fõsek...
15 fõ felett hirtelen procilimitem is lesz a semmibõl😊
De jelemzöen sok a hülye aki nem érti a versenyzés etikettjét...ráadásul még lassúak is.Pl:Leáll velem harcolni miközben lekörözném ráadásul 3 mp-el jobb köröket megyek nála!???!Feltart,mikor elmegyek mellette(nem szándékosan de nekem csúszik stb)
Virtual SimRacing
Public az public, ha magyar, ha tájföldi, tök mind1.
Tegnap elsõ futam, elsõ sikánban 23. helyrõl 6. lettem, mert a fél mezõny összeakadt. 😊
Mondjuk valahol nagyon nem szeretnek téged Jackal.😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
AC installation folder/system/cfg/assetto_corsa.ini for the following line
WARNINGS_AS_ERRORS=1
change the 1 to a 0
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
Nálam mindig is fps probléma volt,ami a multiban abszolút nem érezhetõ,eddig.Elég fapados,sok minden hiányzik,sztem nem egy felhasználóbarát.Jó versenyeket nem nagyon mentem eddig,mert ha azonos autókkal voltunk,akkor a 3-4 mp el voltam gyorsabb mindenkinél(pedig csak úgy tét nélkül,minimális koncentrációval toltam)ha multiclass versenybe ugrottam be,volt hogy a mezõny elejében végeztem mert gyakorlatilag a mezõny 2/3-a csak egyenesben tud vezetni.Azt gondolnám,hogy egy ilyen játékot azért inkább az ügyesebb kezû pilóták játszák...de ebben tévedtem.Egyszerûen siralmas a public mezõny.Képtelenek akár egy kört is értelmes módom körbemenni.Este mindenféle képen valami magyar szerverre be fogok lépni.Gondolom itt is nyomjátok az infót!?Steamen tyukodi1980 vagyok!ha van mozgolódás szóljon már rám valaki!Köszi!
Virtual SimRacing
A kis autókkal nehéz nagyot rontani, de ott is lehet határon menni. És ahogy mondod sokkal közelebbinek érezni.
De az iR-ben nekem megis tetszik, mert egy-egy minimal allitassal is (guminyomas, diffi prelode) mashogy viselkedik, nem csak koridore, hanem erzesre is.
Az AC-ben egyelore sajnos nem volt indittatasom hogy a setup-pal is foglalkozzak, valahogy nem ereztem semmi extrat.
Egy stabilabb lassabb net jobb, mint a szupergyors es megbizhatatlan (szakadozas, alacsony pingek)😊
Es persze a program. Tizeneve a Papy engine-nel (NR2003, iRacing), az akkori 512/128kbps net-emen, en voltam otthon sokaig a szerver, hetente ketszer, tobb oras futamot nyomtunk le gond nelkul 12-en.
Ahhoz kepest akkoriban a tobbi engine harmad-negyed annyit birt.
Attól mi még mehettünk volna ! 😄<#vigyor>#vigyor>
Lassan el kell gondolkodniuk azon, hogy talaljak majd a fizetos DLC-ket a 0.9.x.x verzios EarlyAccess-hez😊