Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Kellene egy kis segítség. Nem tudom van-e itt valakinek MOMO-ja. Nem igazán sikerül frankón belõni a kormányt, túl ideges a kormánymozdulatokra a kocsi. Ha a gammát feltolom akkor meg középen lyuk van.
Norbi1990
Pontosítok.
14 autónál semmi, majd 15 felett már elkezd pattogni a hang.
Norbi1990
Valakinek van valami tippje miért lehet ha sok autó van (20 vagy felette) elkezd recsegni a hang?
FPS-bõl van 40+ mindig. Viszont van amikor figyelmeztet hogy 95% felett van a processzor kihasználtsága. Lehet gyenge a procim és a hangot nem tudja lekezelni??
3 magos AMD 3ghz órajelû (AMD Athlon X3 440)
TeeBeee
Tegnapi egyetlen versenyem pont ugyan így zajlott. 3-4 mp-eket vertem rájuk.
De semmi lag meg anomália. Recsegõ hang mondjuk volt nekem is.

Még gondolkozunk az ideális választáson, de a futammal kapcsolatban kérlek a futam fórumába írjatok, ennyi helyet nem fogunk tudni majd nézni egyszerre.. 😉

oneal1
pálya eldõlt már?😊

!Forza Ferrari!

Ma este újabb tesztfutam:

Infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4934

Az eseményeket érdemes még követni a következõ helyeken:
Assetto Corsa Hungary Facebook
Assetto Corsa Hungary Steamgroup

Indítom hozzá a szervert, illetve javaslom gyertek majd fel hozzá TS-re is. Bõvebb infók itt, itt lehet majd kérni szervert, meg összerázódni add-hoc futamokra: GTR-Masters 24H FREE szerver

barcalaci84
Akarom mondani masters 😊
barcalaci84
Forma1 idomero után osszeverodhetnenkpáran pl a mesterséges egyik szerveren...
bardocz
Sikerült mennem egy GT3-as versenyt. De sokat a multiról nem tudtam meg, mert 5 kör hotlapozás volt, pole pozíció, rajt-cél gyõlzelem, leggyorsabb kör. Ezért jó a public szerver, ilyen egy ligában soha sem fordulna elõ<#idiota>
barcalaci84
elvileg amúgy jelenleg max 15 fõre van optimalizálva a multi amúgy is...
nem véletlenül a hivatalos serverek 15 fõsek...
15 fõ felett hirtelen procilimitem is lesz a semmibõl😊
Nem teljesen ennyire sarkos a dolog..Most magamat is cáfolom:Mentem egy 20 körös Mugello Gt3 -al és valami hihetetlen jó volt.Megfutottam a leggyorsabb körömet is valami 1:45 500 körülit ami kb az elsõ 20 lenne az rsr en,de én ossstoba Tuk nem kapcsoltam be az appo4😊
De jelemzöen sok a hülye aki nem érti a versenyzés etikettjét...ráadásul még lassúak is.Pl:Leáll velem harcolni miközben lekörözném ráadásul 3 mp-el jobb köröket megyek nála!???!Feltart,mikor elmegyek mellette(nem szándékosan de nekem csúszik stb)
gviski
15 típus? akkor az lesz a baj, nekem is akkor kezdet el szarakodni, amikor azt akartam hogy az össze típus legyen bent a szerveren :-)

Virtual SimRacing

Szerinted miért kellenek a ligák? 😊
Public az public, ha magyar, ha tájföldi, tök mind1.
Tegnap elsõ futam, elsõ sikánban 23. helyrõl 6. lettem, mert a fél mezõny összeakadt. 😊
Ezt én sem tudtam. Na toltam neki én is egy pluszt.
Mondjuk valahol nagyon nem szeretnek téged Jackal.😊
bardocz
Ai ellen van tapasztalatom, az a legjobb eddig. Már nincs az, hogy összeér a két kocsi, õ megy sínen, én meg forgok tutira.
macleody
Alexease
Olyat meg nem lattam. Az RSR/RIVALI megcsinalta, az AC hivatalosan meg nem😊 Biztos bonusz funkcio lesz😛
b-type
mûködik <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Az SG profil beallitasaidnal meg lehet adni, hogy milyen ponthatarok kozott lehessen latni az embert.
Alexease
A portokat manualisan kell megnyitogatni neki (router, tuzfal).
lac coo
Na sikerult rendelnem egy 240/50-es kabelnetet, remelm jo lesz, akkor lesz itt kiasautoszerver estenkent 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nekem így mûködik :

AC installation folder/system/cfg/assetto_corsa.ini for the following line
WARNINGS_AS_ERRORS=1
change the 1 to a 0

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

lac coo
Azt beallitaskor meg lehet valahogy szuntetni ....Egy baromsag.Asszem jo sok minusz pontot kell megadni ami felett elrejti a hsz-t.

Ez esetben innen üzenném a minuszolóknak, hogy bõ nyállal...
B0GE5z
mert leminuszolták, engem is idegesít és szoktam neki pluszt adni hátha eltûnik <#idiota>

Danecay
A Te hozzászólásaidat miért kell minden esetben külön-külön kinyitogatni?

Jah vagy úgy?Hmmm😊
Nem a public mezõny siralmas, te vagy a deviáns 😊
Végre elértem addig ,hogy csapattam egy két kört!
Nálam mindig is fps probléma volt,ami a multiban abszolút nem érezhetõ,eddig.Elég fapados,sok minden hiányzik,sztem nem egy felhasználóbarát.Jó versenyeket nem nagyon mentem eddig,mert ha azonos autókkal voltunk,akkor a 3-4 mp el voltam gyorsabb mindenkinél(pedig csak úgy tét nélkül,minimális koncentrációval toltam)ha multiclass versenybe ugrottam be,volt hogy a mezõny elejében végeztem mert gyakorlatilag a mezõny 2/3-a csak egyenesben tud vezetni.Azt gondolnám,hogy egy ilyen játékot azért inkább az ügyesebb kezû pilóták játszák...de ebben tévedtem.Egyszerûen siralmas a public mezõny.Képtelenek akár egy kört is értelmes módom körbemenni.Este mindenféle képen valami magyar szerverre be fogok lépni.Gondolom itt is nyomjátok az infót!?Steamen tyukodi1980 vagyok!ha van mozgolódás szóljon már rám valaki!Köszi!
max 15-öt, elvieg
gviski
gviski
mennyi autót tettél be?

Virtual SimRacing

Valaki nem tudna segíteni saját szerver indításben? "CONNECTION TO LOBBY FAILED"
Hol lehet megnézni a "hivatalos" offline idõket? Valahol steamen van nem? Nem találom.

Én bevallom férfiasan, hogy talán öreg vagyok formula és gt autókhoz, oda nagyon kifinomult reflexek kellenek és pengeélen határon fékezni fordulni kigyorsítani, egy picit rossz kigyorsítás a második lesmo kanyarból fél másodpercet jelent az ascariban. Az AC-ben ez a "delta" részidõváltozó nagyon jól mutatja. (Ez az egyik legjobb segítség ebben a játékban, tök jól látszik hol veszítünk vagy nyerünk)
A kis autókkal nehéz nagyot rontani, de ott is lehet határon menni. És ahogy mondod sokkal közelebbinek érezni.

Alexease
Amugy mi a retek van/volt megint a varosban?! Az Andrassy kornyeken 1 orat szirenaztak folyamatosan, tomott sorokban. Atombombat talaltak valamelyik epitkezesen?!?!<#idiota>
lac coo
Mondjuk nkp ban ez a net is elbirt ot fot, sokat inditottam szervert. 😊)))

Alexease
Annal biztosan jobb lesz😊
lac coo
Mondjuk a Lotus GTC vel sokat megyek, az fektavon nagyon jo, kigyorsitas az meg olyan .....semmilyen. 😊

lac coo
Na jo de csak nagyobb eselyem van mint a mostani 60 kilobajtos feltoltesemmel 😊))

Alexease
A GT3 az iRacing-ben is sinautonak tunik, a tobbi autohoz kepest, foleg a bekerult ABS/TC resszel.
De az iR-ben nekem megis tetszik, mert egy-egy minimal allitassal is (guminyomas, diffi prelode) mashogy viselkedik, nem csak koridore, hanem erzesre is.
Az AC-ben egyelore sajnos nem volt indittatasom hogy a setup-pal is foglalkozzak, valahogy nem ereztem semmi extrat.
Alexease
Nem csak a net-tol fugg. Pontosabban nem csak a sebessegtol.
Egy stabilabb lassabb net jobb, mint a szupergyors es megbizhatatlan (szakadozas, alacsony pingek)😊

Es persze a program. Tizeneve a Papy engine-nel (NR2003, iRacing), az akkori 512/128kbps net-emen, en voltam otthon sokaig a szerver, hetente ketszer, tobb oras futamot nyomtunk le gond nelkul 12-en.
Ahhoz kepest akkoriban a tobbi engine harmad-negyed annyit birt.

lac coo
Azt nem mondom, lehet én vagyok túl lassú a GT-hez, de a kicsikhez is lassú vagyok akkor, mégis természetesebbnek, tartalmasabbnak érzem õket .

lac coo
Ha minden jól megy végre sikerül megszabadulnom a szar ADSL -tõl. UPC kábel akármi lesz, azzal tudok szervert csinálni egy pár embernek ?

Alexease
A GT akkor izgalmas, amikor az ember kitapossa a belet, es sinauto jelleggel hasznalva erzi a kulonbsegeket.
lac coo
Ekkora önzõ vagy ??? 😊)
Attól mi még mehettünk volna ! 😄<#vigyor>

Alexease
Es meg karriert is igertek😊
Lassan el kell gondolkodniuk azon, hogy talaljak majd a fizetos DLC-ket a 0.9.x.x verzios EarlyAccess-hez😊
lac coo
Félve írom le, de az az autó sokkal izgalmasabb mint egy GT, én a Lotus GTC-t szoktam használni ,az ilyen árkád a kis lotushoz képest. KTM hez mérve meg egyszerûen nulla ....