Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bumpyt én sem látom

másnak is be szabad menni? 😊

lac coo
A laccósat látom ,csak 200-as pingem van oda...
A bumpyt nem találom ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

alma2
indittom egy szervert csak neken lacconak neven, lotus kocsik. En latom, nem tudom, hogy masok is?

szerintem

1-2 órára tudok csinálni, ha kell valakinek, csak hogy lássak már valamit mûködni élõben is, ha már nem játszhatok vele...
BumpyRace pass:5678
lac coo
Nem érdekel, csinálja valamit vele ! 😛

Alexease
Nem tudok, nem latom magam😊
Alexease
Nekem azokkal sem ment😊
Alexease
Ujrainditottak vagy hasonlo. Jott egyablak a Masters-tol, FFB off, kormany off, en mentem a kavicsagyba, vartam vartam, de kozben megszunt a szerver alattam😉 De az autok ott voltak😛

Most jo volt, voltunk ~20-an.
lac coo
Akkor, Alex csinálj egy all Lotus szervert ! 😛

UI: csak tudnám mért nekem kell gépészkedni ilyenekkel, megírhatnák normálisra is...
Itt a megoldás: 80-as portot átírni valami nagyobbra, meg
solution :
install the "Microsoft loopback adapter" (http://4sysops.com/archives/how-to-install-loopback-adapter-in-windows-8/), this will create a new virtual network interface
assign your external public ip address (http://www.whatismyip.com/) to this new interface (Click the right mouse button on the adapter in "Network and Sharing Center", choose "Properties" and go to the entry "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4), click "Properties")
TeeBeee
Én is itt vok, de nekem (vagy mindenkinek?) megfõtt. Qual vége, de race nem jön. 😊

lac coo
Már vége a bulinak ???<#wilting>

Alexease
Sajatra en sem tudtam csatlakozni, piszkaltam egy ideig, de meguntam😊
lac coo
Én meg is untam, már kifolyik a szemem 😊)))

Van ember a földön ,aki nem indított AC szervert ? 😄D

csinált már valaki saját gépen szervert és úgy csatlakozott hozzá?
Bent látom a szerveek közt, de mikor rá akarok csatlakozni, jelszó beír, request booking megnyom és kis idõ után benyögi, hogy unable to connect server...
bardocz
Bug, tutira bookingoltam, számotlt vissza, ott volt az ablak, majd unable to connect, és azóta nem is látom az õ szervereiket.
lac coo
Szerintem bugos, nálam már ment az esemény, vagy nem frissítéttél, vagy valami .

Amúgy gyorsan elment az emberek kedve ettõl ,alig látok valakit a szervereken, azt is egy ember egy szerver ....)

bardocz
Én bookingoltam, de csatlakozni meg nem hagyott..
Most jött egy 31.8 megás update....<#eljen>
lac coo
Most néztem már megy a gyakorlás vagy idõmérõ vagy valami .....

bardocz
Másfél perc még!
lac coo
Már lemaradtam 😊

Alexease
A GTR-Master-szen vagyunk/vagyok.
lac coo
Rohadt idegesítõ ez a multi, bóklászok ott a szervelistán, mindenhol csak GT meg bmw, ahol jó autó van az jelszavas, ahol nem jelszavas a kutya nincs fent, valami szûrés csak nem ártana, kinek van türelme ezt válogatni, van annyi szemét szerver mint a bûn 😊))

lac coo
De most felmegyek, megölök egy pár embert !

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Dietrich
nyugi még én sem 😉
kezdjük az alapoknál...
kormányt hova kell bedugni? 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Nem tudom hosszabb tavon mit terveznek, talan a funkciokat is reszletekben adjak oda, de ha mar ilyen sajat web-es Lobby-t barkacsoltak, jo lenne elerni valahogy a lobby-szerveruket😉 Ki lehetne tenni a banner ala 2-3 szervert, es az aktualis "tartalmat" (cars, track, session, players, times stb.). Igy aki itt boklaszik, latja mi hogy all, ha van ideje es kedve, fel tud menni.

Vagy lehetne sajat kedvencek reszt beallitani, es betteni 5-10 szervert, ami "megbizhato".

De vakon keresgelni, varni, probalkozni a tobb szaz szerver kozott eleg maceras😊

Persze most van GTR-Master, igy oda kell(ene) gyulni😛
Alexease
<#idiota><#zavart1>
lac coo
Es en meg fel sem mentem !!!! 😊)

Alexease
Sajnos ez a progi halmozottan telitett lesz az "idiotakkal"😊
Alexease
Es te tudsz csatlakozni sajat magadhoz?😊
Norbi1990
Jó tippet adtál! 😊

Nekem fent van a Razer hang progi ami turbósítja szoftveresen a hangot sokkal jobb hangzásúra (eddig valóban így volt), telepített hangszórókat is.

Na ez a Razer hangszóró volt alapértelmezettre beállítva nekem. Most beállítottam az alap normális hangszórót alapértelmezettként és jó lett! 😊

Gondolom a sok hanghatás miatt vagy valami miatt nem sikerült megbirkóznia a proginak ezért elkezdett így torzítani.

Köszi!
b-type
na most egy kicsit elszomorító a helyzet, elvétve lehet normális verseny futni a 'hülyék' miatt. ...hogy nem tudnak kihalni @#&

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Vezérlõpultban a hangszórók tulajdonságainál a speciális fülben mi van beállítva?
24bit 48000Hz-en nálam jól mûködik, nem recseg 20 autónál sem és volt olyan elsõ kör, hogy eléggé megfeküdt a gépem 😄 Igaz külön hangkártyám van, de egy próbát megér megnézni ezt a beállítást.
Túlterhelte a procit valószínû. Nem véletlenül van csak 15AI/user egy sessionben most.
Norbi1990
AI-k ellen lehet dodzsemezni <#idiota>
Nem tudom a piros micsoda. Ezt 19 autóval vettem fel, 15-nél nem volt ilyen felül de akkor is van ez a recsegõs hang, csak nem ilyen intenzitással.
kigyi
Te Dodgem-el mész? 😄

Érdekes az a piros hullám mit jelent? Nekem mindig középen van pontosan.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Thx, így jár az aki csak lan-on nyitja ki a portokat... Külsõ routeren elmaradt, mostmár megy frankón.
Norbi1990
Erre mondjatok valamit, hogy ezt hogy lehet orvosolni 😊
NIBI
Sehogy, az így van jól! Elengedni nem kell. 😊
Norbi1990
#11710-nek akartam válaszolni.
Norbi1990
Mindjárt feltöltök egy videót, hogy milyen.
üdv, bocs kicsit off: gtr2-ben miért van az, hogyha elengedem a kormányt akkor elkezd jobbra-balra forogni folyamatosan és egyre erõsebben? mitõl van ez, hogy tudom kikapcsolni? (g25, driver ffb 105%, játékban 30%, kamuefektek kikapcsolva)
szia! en momot hasznalok nekem ezek a bealliatsok egesz jok ehez a kormanyhoz:
gamma:1
filter:0.0
speed sensitivy:0.05
de en nem vagyok egy tul regi autoszimes, inkabb repszimes, ugyhogy cafoljatok meg, ha ez a beallitas hulyeseg a momohoz.

Mit jelent a pattogás?
macleody
Köszi a tippet, de egy DFGT is 40ezer használtan, a G25-rõl meg 27-rõl nem is beszélve. Egyébként kikérem magamnak, a MOMO csak 240°-ot fordul kb. 😊
360 fokos kormánnyal akarsz 900 fokos autót vezetni...
A legtöbb amit tehetsz, hogy a játékban is 360 fokra rakod, akkor talán a kissebb korményszögû kocsik nem lesznek olyan idegesek. De lassan új kormány után kéne nézned.