Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A banner ala betettem a VSR linket is, a szervereleresekhez.
gviski
Replay nekem hiányzik, vagy én állítottam be valamit rosszul, hogy nincs multinál replay?

Alex!
VSR-nek is megy folyamatosan 2 szerver, majd beírod, lentebb már linkeltem a fórumot ;-)

Virtual SimRacing

lac coo
De mit csinal a letoltott skinekkel ? Gondolom le nem tolti senkinek....Csak en latom, nektek meg berak valami gyarit ? Nem mintha annyira szamitana 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Festés amit akarsz és dudálhatsz kedvedre : D
lac coo
A ktm es muogatas meg johetne ! 😊))
Persze az okolrazast is meg kellene csinalni 😊)

Alexease
Igen, csak gyari festest erdemes, a tobbivel nem tudom mit csinal. A bookingnal kivalasztod az autot, aztan valasztasz festest, utana nyomsz book-ot.
Replay-t nem neztem, nem erdekelt.
Duda es lampa van es mukodik;P
b-type
Monza-ban az életemet eluntam a Fiat-l. 😊
De én is szeretem, elég macerás tud lenni egy jó kör, de versenyezni nagyon jó.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Mondani akartam de nem mertem 😊))

Persze en sunyi vagyok, pontoan tudom, higy uj autot a mezony ketharmada ugyis tulerolteti, elrontja es felgazzal tok jo helyezest erek el. 😊))

lac coo
Mennek is ra ! 😊 Monzaban hatalmas fun a kisfiat 😊)))

gviski
hát én egy Abarth 500assal egy pár futamot megnéznék ;-) Szimulátoros tapasztalataim alapján mindig is ezekkel a kis autókkal lettek végül a legjobb futamok :-)

Virtual SimRacing

Alexease
Persze hogy nem voltam, teljes munkanap volt;D
Termeszetesen jobb versenyeket lehet menni, ha hozzaszoknak az emberek az autohoz es a palyahoz.

De null-kilometeres tapasztalattal is lehetne jo versenyt menni, csak normalisan kellene hozzaallni😛
Aki uj autoval es palyaval, az idomeron 2-3 kor alatt, nem tud beloni egy biztonsagos fektavot, autokezelest, palyanyomvonalat egy fun-racehez, ott mar eleve gaz van😊
barcalaci84
aki egy nap alatt akar végigpróbálni minden autót , pályát annak szerintem nem szim való...menjen forzázni ott lesz jó darabig...
autópróbálgatásra offline is van lehetõség...
ha már tesztelés , akkor válasszanak ki egy autót-pályát és este végére talán lesz belõle verseny is ...illetve ha késõbb elõvesszük az autót akkor is már nagyobb esély van jó versenyekre velük
nem értem hova ez a rohanás...
gviski
igen nagyon jó futamok lettek a végére :-) szerintem csak meg kell szokni ezt a rendszert. Amúgy booking alatt lehet offline tesztelni ;-)

Virtual SimRacing

lac coo
Festes valasztas , hogy megy, csak a gyari skineket engedi kivalasztani ?
Replay mukodik multiban ?
Es a duda? Az a legfontosabb ! 😊
Booking 10 perc, gyakorlas nem kell, egybol 10 perc idomero, most nehigy mar annyira fontos legyen az eredmeny..., utana tiz kor race . Nem tul sok, de meg igy is rengeteget kell varni annak aki lemarad.....

Alexease
Egyelore nem is erdemes tul hosszu futamokat inditani, mert a rendszer benasaga miatt csak szivas.

Idomerore a 10 perc, versenyre a 10 kor szerintem hasznalhatonak tunik.
A bookinggal nem lehet mit kezdeni, az minenkeppen szar. Ha tul rovid, nem lehet rendesen frissiteni, megtalalni, festest valasztani, belepni. Ha tul hosszu, es megtelik 1-2 perc alatt, akkor marad a felesleges varakozas.

Elvileg JS/Ajax/SHX az egesz, talan tudenk beleirni uj funkciokat, de ezt majd 2-3 honap mulva, ha Kunos nem csinalja meg😄DDDDD
lac coo
Ha szavazas lesz, akkor megint a gt lesz. 😊)

Egyel feljebb ment volna barcalacinak a válasz : )
barcalaci84
látszik h nem voltál pénteken a masterses szervereken...
akkor egy autó-pálya kombó volt, hasonló rövid etapokkal h aki lemarad véletlenül , annak se kelljen sokat várnia...
viszont így fokozatosan egyre jobb versenyek kerekedtek mert mindenki egyre stabilabb lett...
az elsõ verseny ugyanilyen káosz volt mint tegnap...
de utána király volt , mert nem a sóderágyban evickélõket elõzték az emberek , hanem lehetett egymással korrekten csatázni...
Gyakorolni, pályát-autót megismerni mondjuk lehetne offline is, nem kell ezért 20-30 perc practicet beállítani. Inkább az idõmérõ legyen picit hosszabb.. szerintem.
Alexease
Sajnos ez a rendszer, egyelore szinte csak a fun/driving-game jatekstilushoz valo. Ilyen es hasonlo az ACR es az SRW is, de azok attekinthetobbek, komolyabbak, atgondoltabbak.
Ezen meg van boven faragni valo.
gviski
Ma rajtunk a sor :-) aFacebookon meg lehet szavazni, hogy melyik kocsival szeretnétek körözni (Akinek nincs FB-je az írja meg itt nyugodtan és figyelembe veszem).

VSR Fórumban megtalálok majd minden server infót ;-)

Remélem minél többekkel találkozok a pályán :-)

Virtual SimRacing

lac coo
De túl sok ne legyen, mert akkor egy órát kell várni a futamokra 😊

Alexease
Ezek most szerver, rendszer, auto es palya tesztek, es persze csak fun😉 Nem az eredmenyrol szolnak. Az emberek azert estek-kelltek, mert azonnal versenyezni akarta es eredmenyt elerni😊

De en is irtam, jobb lenne a kovetkezo lepeshez kicsit hosszabb idomero (a megszokas es a beallitasok miatt), es legalabb 10 koros versenyek.
De ennel egyelore nem erdemes sokkal tovabb nyujtani.

Egyelore eleg "szar" a rendszer, ez a Booking es a rengeteg hianyzo funkcio (a bugokkal es anomaliakkal egyutt), elegge macerassa teszik a rendszert.
lac coo
Mindegy ma még maradjon így , mindenképpen felnézek majd 😊 Ha lesz jelszó valaki küldje el majd privátban, vagy írja be ide mert gtrmasters-re nem találom a jelszavam 😊)

barcalaci84
Mindegyik autót lehet élvezni, csak verseny nem volt, mert esett-kelt mindenki...
Mire megtalaltak volna az emberek a fektavokat,már jött is az abarth😊
Driving game-enni jó egy ilyen szervezés is,szimezeshez nem árt egy kis gyakorlási lehetõség is ha értelmes versenyszituaciokat is akar az ember...
Szervertesztnek jó, de azt eddig is tudtuk h jól bírja a 25 fõt...
Jó volt az az utcai bmw. Fura volt az biztos, de 2 kör után kezdtem ráérezni.
Nekem inkább az volt a bajom, hogy mugellohoz lövésem sincs, balfszkodtam rajta rendesen.
Norbi1990
Ki tudsz lépni és vissza is tudsz menni, csak meg kell keresni a servert amin fent voltál. Utána kell 25mp-et várni amíg tudsz megint Joinolni.
b-type
Az rossz ha minden programban hasonló, itt én úgy csinálom hogy belövöm annyira ahogy a formulákat még tudjam vezetni road effects is fel vannak húzva elég rendesen (64%), aztán kész, ezzel megyek mindenhol.
Drift-nél bele kell nyúljak de sehol máshol.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
azért ha van valami amibe nehéz belekötni a játékkal kapcsolatban az a az FFB...
egyszerûen zseniális a többi szimhez játékhoz képest...
Nibi nem akarlak elkeseríteni de ez nem fog nagyon érdembe változni.
Nem tudok más példát felhozni,mint az iRacing.
Ülj be gy bmw-be utána egy radiálba majd egy star mazdába és a végén a skippybe.....és megkapod a választ.
Gondolom nem mondod hogy az a játék még nincs kész.
Be kell lõni egy viszonylagos kompromisszumos ffbre és annyi .
Minden kocsi más és a ffb is (még szerencse) meg kell szokni mindegyiket és annak megfelelõen kezelni .
De mondok mást akinek nem jön be a ffb az vegye min.ra vagy kapcsolja ki,na az aztán nagyon valóságos lesz....
lac coo
Multi kozben ki tudok lepni a beallitasokhoz majd vissza. ? Gondolom nem..... 😊

lac coo
Abban mi a szar, hogy puhabb egy kisfiat mint egy gt vagy furmula ? Vagy ha leereszted a gumit puhabb , taknyosabb lesz az ffb... ? 😉

NIBI
De ez így nem jó!
Minden programban nagyon hasonló vagy teljesen azonos minden autóban. Szerintem ez így szar, minden autóra állítgathatok erõsséget meg mindent, hát nem nagy élvezet. :S Azért ezt ne hasonlítsuk a valós autókhoz. 😄
Az életben is más, nem is kicsit. Más futómû, szervó, gumi....

barcalaci84
szívesen végigpróbálok minden verdát...
csak tegnap úgy nézett ki h kb 20 embernek volt 2 köre arra h szokja a verdát, és akkor féktávokról még nem is beszéltem...
aztán jött a következõ...
fun vezetni mindegyik verdát , immádom szinte az összes kocsit , mert más és más élmény õket vezetni...
csak éppen verseny nem alakult ki...
annyival volt másabb mintha offline próbálgatnám , h még a többieket is kerülgetni kell, kilöknek stb vagy épp én lökök ki valakit 😊
lac coo
Beleszamolja a felfugvesztest, azert. Ha setupolsz akkor is erezni a valgozasokat. Ettol fuggetlenul jo lenne, egy autonkenti kromanybeallitas mentes......

NIBI
Engem az zavar hogy minden autónak más az FFB erõssége. :S
b-type
én benne lennék egy KTM vs. Lotus2 11 összecsapásban valamikor..
bár nem lehet rám ligát alapozni, de remélem tudok majd csatlakozni valami ilyenhez.

barcalaci84
azt hittem egy kis komolyságot azért belevisznek...
ha tesztelni akarják h melyen verdával érdemes majd ligát csinálni akkor ez nem jó út szerintem...
elsõ este szépen látszott h pl gt autókkal lehet nyugodtan bajnokságot indítani , mert könnyen kezelhetõ, gors versenyautó, lehet centikre is menni nyugodtan egymástól stb...
pedig ott is az elsõ verseny alapján azt mondtam volna h jajj istenments ha ilyenek a lennének a ligatársak😊

fun persze az egész , csak valami elképzelést belevihettek volna...
arra h autókat próbálgasson, vezetgessen az ember arra ott lenne napközben a lehetõség , ha beállítanák randomra a dolgokat...
tegnap ki lett próbálva pár autó , csak egyikrõl se tudtam meg h lenne -e értelme ligázni vele...mert azt mondanám hogy nem a benyomások alapján...de csak 8 perc alapján 😊8perc alapján meg semmivel nem érdemes
A segítségeket is tisztázni kellene, mert én megmondom õszintén benyomtam az abs-t és a tc-t is, a stability controlra meg 20%-ot adtam. De láttam, hogy a mezõny nagyobb része viszont ezek nélkül ment, úgyhogy kicsit unfairnek éreztem magam. A kis autók meg jók voltak, a féktávokat sokan benézik még vele, ennyi elõnye van csak a gt autóknak, hogy azzal olyat lassulsz amilyet akarsz : )
Egyébként az is érdekes, hogy most dfgt-nél fel kellett tennem a gain-t már 80%-ra, mert nagyon lötyögõs-lekönnyûlt lett a kormányzás.
lac coo
Igen az kevés egy új autóhoz 😊
De ezért fun szerver 😊)

barcalaci84
mindegyik olyan amilyen, nem az a baj...(f40-et is szeretem pedig az is elég kemény😊 )
8 perc alatt kellett volna megszokni...
utána megint 8 perc egy teljesen másmilyenre stb...
csak ugye a mezõny háromnegyede még a játékkal is most barátkozik 😊
úgy ment mindenki mint az ökörpisilés...

b-type
van sok szerver, én is mentem erre-arra 😊)
voltam a Masters szerveren is, de mivel nem volt lejelszavazva így mentem ide-oda.
..volt hogy e30-l mentem húzott Lotus Exos-k ellen 😄D
Ezt az idõszakot át kell vészelni, le kell jöjjön mire van igény, és a szerver oldalon is ki kell alakuljon egy elképzelés.
Volt hogy benéztem egy játékra, ahol csak egy embert láttam, aztán mire csatlakoztam már 15-n voltunk, nagyon csalóka.
De azt sajnálom hogy nem tudok keresni játékosra, mondjuk a TS ezen segítene, be kell szerezni egy mikrofont, aztán berendezzük a Lotus, KTM, Fiat, ...stb rajongók szobáját. 😊

lac coo
Melyik utcai verdára gondolsz ?
Hát igen, némelyik nem egy GT , észen kell lenni féktáv végén, de versenyezni nagyon is jól lehet velük, ezeknél nem elég egy jól sikerült kigyorsítás az elõzésre...
Majd megszokod, utána meg megszereted ! 😊

barcalaci84
Kicsit meglepett h össze -vissza probalgattatok mindent...(tegnap írtad h nincs értelme beallitani h valtozzanak a pályák autók😊)
8perc idõmérõ alatt kellett volna megszokni soha nem próbált autókat😊
Az eredmény lokdosodes , állandó kicsuszasok stb...
Elsõ napos GT versenyeken este végére azért szépen fejlõdött a mezõny...
Ez így driving game -s bohovkodas volt...
Idõmérõ után 20mp volt állítva...
A benzin mennyiséget mire beallitottam, már indult is a mezõny 😊
Ezek az utcai verdák meg nem versenyre valók, túl labilisak fektavon és csak a baj van,illetve nincs verseny élmény...
Ha már ilyen ranyomj versenyekwt csináltok, akkor azerverbe allitsatok be (napkozben pl nem lenne rossz), mert elég nehezen követhetõ h éppen melyik szerverre kell vandorolni....
lac coo
Nem ultem egesz nap elotte, most este csak nagy autokat lattam...Oda meg vegkepp lassu vagyok 😊))

Most úgy tudom éppen jelszó nélküli amíg az adminok ismét nem õrködnek felette.
Alexease
Amin en bent voltam, nem volt semmi gond. Lejebb irtam is, hogy az AC online resze meglepoen jo lett😉
Technikailag 1 embernel lattam csak alacsonyabb ping-et, pontosabban teleportalgatasokat jobbra-balra😊 De ez nem a szerver gondja.

A folyamatosan valtozo auto es palya kiralysag!😊

Esetleg fel lehetne huzni az idomerot 10 percre, hogy szokjak az emberek a palyat, es lehessen minimalisan utana allitani az autonak. A versenyt meg 10 korre, hogy a kezdeti "nehezsegek" es a helyezkedes utan, legyen egy kis verseny is😛
Alexease
A GTR-t szervert keresd. 2 szerver fut, minden inditasnal mas-mas auto es palya (volt Abarth, formula, GT3/GT2, BMW stb). Password-os, igy nem nyilt tores-zuzas, ismeros arcok, 20-25 ember.
Én ma este nem voltam, szóval szeretném megkérdezni, hogy rendben volt-e minden a Masters futamokon... vagy jól olvasom, volt vmi gubanc?