Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy 500 Abarth/Magione kombót ma tudtam menni asszem 4en voltunk csak, de jó volt. De ahol értelmes magyar mezõny alakulna ki oda még soha nem tudtam bejutni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Nagyon szét volt húzódva a mezõny a kezdeti tömegszerencsétlenség miatt, 2-3 embert tudtam csak megelõzni versenyhelyzetben.
utána pedig mégjobban összerázódott a mezõny...
vagy legalább eldöntenék elõre h mit akarnak és azt kiírják valahova...
(páran biztos vették volna a fáradtságot és mennek az adott kombókkal 3-4 kört elõtte hamár idõmérõn nem lehet...)
miért kell egy este "letesztelni" a teljes választékot...
nem sok értelmét látom az ide-oda kapkodásnak...
úgy érzem az esti "tesztfutamok" csak autókínálat bemutatók az új embereknek...
nagyobb káosz volt a pályán mint a rosszabb public szervereken...
Egy szervert sem látok az online felületen, illetve gyanús, hogy a kezdõ képernyõnél a z Assetto Corsa Channel sem tölt be... Mi lehet a gond??? Köszi.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
csak nekm kell pár kör míg átáll az agyam h ez egy teljesen más autó és hogy is kéne menni vele...
utolsó köröknél már úgy éreztem h na akkor jöhetne egy következõ verseny ezzel a kombóval és tök jól tudna menni mindenki
napközben a public szervereket sokkal jobban élveztem...
Megenzegetem, hatha at tudom irni a klienst, e skibovitem egy favorites resszel, hogy csak azokat a szevereket listazza.
mire kigurultam felvezetõre már csak 4-5 perc volt hátra...
felvezetõn próbáltam elengedni mindenkit aki gyors körön volt és így a mért körömön végig se értem...
így mehettem hátulról és kerülgetni kellett a tömegszerencsétlenségeket...
A kis Fiat-tal az volt a baja sokaknak tegnap este szerintem, hogy elõtte gyorsabb autókkal mentünk Mugello-n és emiatt baromi lassúnak tûnhetett azok után : )
+1 Fiat500 / pálya mindegy végülis
Amúgy- bár elsõre unalmasnak tûnik végigérni a hosszú egyenesben - , a nagyobb pályákon jobb ám a Fiat ! Trackday ! :P
Ami sztem nem mûködik:Nincs értelme fiatt 500 után indítani egy gt3 lobbyt,mert annak mindig roncsderbi lesz a vége.(mint tegnap is)2.helyrõl indultam,körültekintõen rajtoltam,majd valaki hátulról az egész mezõnyt letarolta,visszaestem a 17. helyre,majd alig volt 2-3 normális elõzésem,mert estek keltek az emberek féktávon,aztán valahogy 2. lettem:)
Sztem a szervereket úgy kellene indítani,hogy le legyen fedve mindenki igénye,gondolom ezt úgy hogy legyen egy pályaautós(nagy teljesítményûek)meg legyen egy kisebb kategória.
Amúgy tegnap a legjobb párosítás a mugello Fiat500 páros volt:)Rendesen élvezetes volt!Ilyenbõl többet:)
Akkor én szavazok :
FIAT500 ABARTH S1, IMOLA, MONZA, MUGELLO,
Virtual SimRacing
Egy este egy autót használva egyre jobb futamok lehetnének a sok szar helyett...
A lenyeg, hogy ez a booking egyelore szar:) Meg public-ra is, mert minden porog automatan es miert indul el 1 emberrel is?! Miert nincs chat a lobbyban? Miert nincs start gomb, ha ugy erzik inditanak? Ha mar nincs gomb, miert nem indul el automatan, nullazva a bookingot, ha mar tele vana szerver?
De ezek beleepitheto funkciok, elobb utobb talan beleteszi.
Ilyen rovid versenyeken ha megelozol 1-2 embert, az mar jo. Az most mindegy hogy az 10. vagy az elso helyert megy.
Nekem ugy-ahogy eleg volt a qual: mentem egy kort, megneztem a fokozatok, vegsebesseget es aerot, allitottam, aztan menetem megy kort. Nem idore, hanem hasznalatra.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Sot, az egyszerubb autokkal lehetne jobbakat menni, mert autosabb es "macerasabb" a kezelesuk.
De ez egyelore masodlagos, mert semmit nem lehet lekorlatozni (segitsegek, nezetek), es senki nem fogja/tudja ugyanugy hasznalni (pedalok, valtok).
Egy gepeszkedosebb autoban masodperceket is jelenthet a normalis kezeles hatranya.
Mar az is eleg, ha valaki jelenleg mindent ketpedaloz es pillangozik, hogy kivancsisagbol kiprobalja, milyen "egylabbal" megfekezni egy macerasabb autot;) Nem biztos, hogy elsore korbemegy:D
Második futam már biztos jó lett volna...
De akkor már új autóval szerenvsetlekedett a mezõny...
Virtual SimRacing
Virtual SimRacing