Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Igen.
TeeBeee
Igen ez a legbosszantóbb, hogy 10 lap race, de nem tudod mennyi ment le már belõle. :)
Egy 500 Abarth/Magione kombót ma tudtam menni asszem 4en voltunk csak, de jó volt. De ahol értelmes magyar mezõny alakulna ki oda még soha nem tudtam bejutni.

lac coo
Legalább annyit írhatna , hány kör van még a versenybõl ha már megy,mennyit várjak még, itt ülök mint egy rakás ló...asz, azt semmi :DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
No most akkor a Fiat szerverrel mi van ? Egyet látok, nulla emberrel, a gokartnak való Magionéval .....:)

hezi
Szerver oldalról van lehetõség a penalty kikapcsolására?

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

lac coo
Lassan talan odaferek a gephez, mi megy most, vagy fog menni ma ?

lac coo
Egy apro eszrevetel :: nem tudom lehet e allitani a beton hofokat, de ha igen, akkor erdemes feljebb vinni, kevesebb embert fognak megtrefalni a fektavol a verseny elejen.....

Alexease
http://www.youtube.com/v/bl5eMkf1QPc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
TeeBeee
Maszim-es szerverre kb. 3 órája nem tudok bejutni. Mindig lekésem. :)

Nekem a tegnapi 12 kör Lotussal nagyon soknak túnt. már a 7.-8. környékén azt néztem mikor lesz már vége :) Én is inább az 5-6 kört támogatom.
Nagyon szét volt húzódva a mezõny a kezdeti tömegszerencsétlenség miatt, 2-3 embert tudtam csak megelõzni versenyhelyzetben.
barcalaci84
mindegy nekem ha 5 körös is egyelõre , minél kevesebbet kelljen várjon aki lemarad...de egy estére egy autó szisztémában ahogy pénteken volt, a kötelezõ roncsderbi után a másodikra már jó kis versenyek alakultak ki...
utána pedig mégjobban összerázódott a mezõny...
vagy legalább eldöntenék elõre h mit akarnak és azt kiírják valahova...
(páran biztos vették volna a fáradtságot és mennek az adott kombókkal 3-4 kört elõtte hamár idõmérõn nem lehet...)
Ezeket a problémákat orvosolná,ha 10 körös versenyek lennének.Idõvel ki tudna alakulni verseny is,a kötelezõ roncsderbi után...
barcalaci84
csak ez így nem volt teszt szerintem...
miért kell egy este "letesztelni" a teljes választékot...
nem sok értelmét látom az ide-oda kapkodásnak...
úgy érzem az esti "tesztfutamok" csak autókínálat bemutatók az új embereknek...
nagyobb káosz volt a pályán mint a rosszabb public szervereken...
Sziasztok! Ne haragudjatok, de tudnátok legyetek szívesek segíteni?
Egy szervert sem látok az online felületen, illetve gyanús, hogy a kezdõ képernyõnél a z Assetto Corsa Channel sem tölt be... Mi lehet a gond??? Köszi.
kigyi
Ne ezen vacakoljatok már ezek teszt versenyek tesztelni kell pályát autót ütközéseket, minél több felállásban. Majd az éles versenyeken lehet menni akár másfél órás versenyeket is ahogy GTR2-ben :D

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

lac coo
De az 5 kör verseny az nagyon kevés ...

barcalaci84
bmw 1m -nél azt hittem elromlott a váltóm, aztán rájöttem h ja ez pillangós :)
barcalaci84
amúgy nekem is tök mindegy h mivel megyünk, mert mindegyik tegnapi autót a végére megszerettem és jókat lehetne menni vele...
csak nekm kell pár kör míg átáll az agyam h ez egy teljesen más autó és hogy is kéne menni vele...
utolsó köröknél már úgy éreztem h na akkor jöhetne egy következõ verseny ezzel a kombóval és tök jól tudna menni mindenki

napközben a public szervereket sokkal jobban élveztem...
lac coo
Ugy suoktam, hogy a hazai szervreket a pingre listazva elorehozom ...

Alexease
Ami idegesito, hogy nincs kedvencek, se normalis szures (ami van kereso, az meg gazos), igy idegesito szerver kereses.
Megenzegetem, hatha at tudom irni a klienst, e skibovitem egy favorites resszel, hogy csak azokat a szevereket listazza.
lac coo
azt én is néztem tegnap éjjel már volt egy csomó !

Alexease
Jo latom hogy Kunosek mar 100db szevert inditottak (AC #XX)?!:)
Nekem amúgy tök mindegy!Mindenhol jól érzem magam!Kár hogy rally nincs benne:):)Sztem ahol jó lehet a fiat+a lotusok az Imola, Mugello, Vallelunga,Nür.Monza Silverston Maggione sztem felejtõs.
barcalaci84
én konkrétan egyiken se tudtam mért idõt menni...
mire kigurultam felvezetõre már csak 4-5 perc volt hátra...
felvezetõn próbáltam elengedni mindenkit aki gyors körön volt és így a mért körömön végig se értem...
így mehettem hátulról és kerülgetni kellett a tömegszerencsétlenségeket...
A letöltött skineket nem látja más szerintem csak a "gyáriakat". Legalábbis én nem láttam senkit letöltött skinnel menni.

A kis Fiat-tal az volt a baja sokaknak tegnap este szerintem, hogy elõtte gyorsabb autókkal mentünk Mugello-n és emiatt baromi lassúnak tûnhetett azok után : )

+1 Fiat500 / pálya mindegy végülis
lac coo
Na már ketten vagyunk ! :))
Amúgy- bár elsõre unalmasnak tûnik végigérni a hosszú egyenesben - , a nagyobb pályákon jobb ám a Fiat ! Trackday ! :P

Nem voltak rosszak a tegnapi futamok,de a quali idõ nagyon rövid.Pl:nem tudom miért de nekem volt valami szaródás,kb kellett 4-5 perc mire mûködésre bírtam a progit és beléptem,így egy gyors fékezési pont belövõs qualit tudtam menni szinte mindig,maradt a versenyre az autó megszokása(ami azért jól sikerült mert az elsõ 5ben mindig bent voltam,nagy on jó kis csatákat vívva.
Ami sztem nem mûködik:Nincs értelme fiatt 500 után indítani egy gt3 lobbyt,mert annak mindig roncsderbi lesz a vége.(mint tegnap is)2.helyrõl indultam,körültekintõen rajtoltam,majd valaki hátulról az egész mezõnyt letarolta,visszaestem a 17. helyre,majd alig volt 2-3 normális elõzésem,mert estek keltek az emberek féktávon,aztán valahogy 2. lettem:)
Sztem a szervereket úgy kellene indítani,hogy le legyen fedve mindenki igénye,gondolom ezt úgy hogy legyen egy pályaautós(nagy teljesítményûek)meg legyen egy kisebb kategória.
Amúgy tegnap a legjobb párosítás a mugello Fiat500 páros volt:)Rendesen élvezetes volt!Ilyenbõl többet:)
Sziasztok! Próbálná ma multit, de nem látok egy szervert sem. Mi lehet a gond? Köszi elõre is.
lac coo
Csak ugye hosszú pályán nem kell neki a 10 kör verseny, mert az hosszú .:)

lac coo
Dehogy, mindegyik jó neki ! Miért ne lenne jó. Imola is teljesen jó hozzá , Magione végig kettes hármas az pont nem olyan jó :))

Akkor én szavazok :

FIAT500 ABARTH S1, IMOLA, MONZA, MUGELLO,

Alexease
Vallelunga Club sem rossz neki;) Es meg talan Silverstone Int., de azt meg nem akarja kiadni:D A tobbi gazos.
gviski
De csak is Magione-én :-P

Virtual SimRacing

lac coo
akkor ma egész este kisfiat lesz ! :DD

gviski
Igazából túlélem, hogy nincs, úgy sincs most olyan jó gépem, hogy minõségi videót tudjak csinálni belõle, annak meg nincs értelme hogy megmutassam a nagyvilágnak hogy közel LOW grafon milyen a játék :-)

Virtual SimRacing

barcalaci84
Nem a mért kor a lényeg és nem is a rajthely.. Hanem h ahogy írod csak ugyahogy megtanultad kezelni...
Egy este egy autót használva egyre jobb futamok lehetnének a sok szar helyett...
gviski
Ha lehetne idõzíteni, akkor akár jó is lehetne ;-)

Virtual SimRacing

Alexease
Igazabol ugyanezt irta:DDD
A lenyeg, hogy ez a booking egyelore szar:) Meg public-ra is, mert minden porog automatan es miert indul el 1 emberrel is?! Miert nincs chat a lobbyban? Miert nincs start gomb, ha ugy erzik inditanak? Ha mar nincs gomb, miert nem indul el automatan, nullazva a bookingot, ha mar tele vana szerver?
De ezek beleepitheto funkciok, elobb utobb talan beleteszi.
Én meg pont fordítva mondanám. Publicra jó, de ligába felesleges.
Alexease
Ha nagyon erdekel a replay, bekapcsolom, megnezem it csinal, es ha megy, atkuldom a progit;)
Nem volt ez olyan gáz. 2 kör kellett, hogy megszokjam az autót, ha ismertem a pályát hozzá. Ez egy gyors teszt, és sztem ez így jó. Aki ennél többet akar, az legyen türelmes.
Alexease
Minek rendes mert kor? Egyelore nem mindegy honnan indulsz?:)
Ilyen rovid versenyeken ha megelozol 1-2 embert, az mar jo. Az most mindegy hogy az 10. vagy az elso helyert megy.

Nekem ugy-ahogy eleg volt a qual: mentem egy kort, megneztem a fokozatok, vegsebesseget es aerot, allitottam, aztan menetem megy kort. Nem idore, hanem hasznalatra.
SirAlo
Szerintem a Bookingot csak opciokent kellene beletenni a jatekba, public szerverekhez jo dolog de bajnoksaghoz nem az igazi

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Alexease
Mindegyikkel jo futamkat lehet meni, csak az autohoz illo palya kell, es normalis hozzaallas;)

Sot, az egyszerubb autokkal lehetne jobbakat menni, mert autosabb es "macerasabb" a kezelesuk.
De ez egyelore masodlagos, mert semmit nem lehet lekorlatozni (segitsegek, nezetek), es senki nem fogja/tudja ugyanugy hasznalni (pedalok, valtok).
Egy gepeszkedosebb autoban masodperceket is jelenthet a normalis kezeles hatranya.

Mar az is eleg, ha valaki jelenleg mindent ketpedaloz es pillangozik, hogy kivancsisagbol kiprobalja, milyen "egylabbal" megfekezni egy macerasabb autot;) Nem biztos, hogy elsore korbemegy:D
barcalaci84
Kb egy mert kört lehetett menni...
Második futam már biztos jó lett volna...
De akkor már új autóval szerenvsetlekedett a mezõny...
lac coo
Nana , hogy van.

gviski
Köszi, nem tudtam körbe járni ezt a témát, pénteken el voltam foglalva hogy végre van multi, azóta meg nem voltam a saját gépemnél :-)

Virtual SimRacing

Alexease
Megneztem a replay, ugy nez ki, egyelore le van tiltva.
gviski
Sokan leköpik ezt a sok lotust, de ott is van amivel szerintem jó futamokat lehetne menni ;-)

Virtual SimRacing

lac coo
Ahogy most neztem nincs replay, fagyas van :))