Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Te voltal az?!😊
Alexease
Igen, kicsit osszeakadtunk😊 Belul fordultam, elvileg volt hely, kenyelmesen lattam magam mellett, aztan kipattantam a szelere😛 Valami anomalia😛
barcalaci84
szerintem szolidaritásból amiért kilökött😊
b-type
én kicsit összeakadtam az elején, de aztán jó volt. Te meg megálltál az utcsó körben?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Elkéstem? 😊

lac coo
Hat mindegyik jo, nem az..... 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A Tatuus teljesen jo.
barcalaci84
a magyarok meg nem fértek fel...
lac coo
Ez lett a fiatbol ? 😊

A chat ablakban olyan piros színnel vannak a nevek, hogy nem látom jól 😄 Nem lehet más színt beállítani valahogy?
barcalaci84
már megint jönnek a külföldiek...király
Alexease
Ja, megegyet, hatha jobb lesz😉
Vagy inkabb szerencsesebb😊
b-type
na még egy Fiat belefér..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Közben megszakadtam, szokásos adsl router fagyás 😄DD

Alexease
Ja, ott vagyunk, meg 2 perc...
b-type
most indul egy Fiat-s szerver a Masters-n, igaz Magione

barcalaci84
a portoknál megakadtam 😊
Ha valaki tudna nekem a steamen üziben vagy ide privátba,kérlek írja már le a szerver nevet + a jelszavat,mert mindenképpen mennék a gt futamra.
Steam:tyukodi1980
gviski

Virtual SimRacing

Ma este a Masters nem szerver futamot, a VSR-nél lesz a buli, oda gyûljetek majd!

Az AC Hungary Facebook-on és a Steam csoportban lesznek mindig az infók, ide érdemes mindig felnézni esténként, hogy mi lesz... <#kacsint>

A Masters szerverek meg azért futnak most ilyen formában, mert mi is teszteljük, hogy mit bír a szervervas. Késõbb csak 1-2 jelszavas szerverünk fog futni kifejezetten a magyaroknak, és ha nincs szervezett futam, itt lehet majd kérni, mire állítsuk...

Alexease
Mondtam, csinalj szervert, megyunk😉
Amugy Steam chat-en vagyunk...
barcalaci84
pláne így sok értelme nincs ,hogy még jelszóval sincs védve...
gyakorlatilag egy szerver a sok közül...
sokkal több értelme lenne ha csak 1 szerver lenne jelszóval védve, akkor legalább magyarok is használhatnák néha...
szerintem itt vagy steamen könnyebb lenne összebeszélni...
napközben lehetne random is...
masters 1-re bookoljál be
lac coo
És azt tudom én hogy kell ? 😄DD

Gyere lesz mindjárt megint : )
Alexease
En bejutottam😊
Gyere Steam Group chatre, Masters szerverekkel probalkozunk.
lac coo
Lemaradtam 😄DDD

Lassan megunom én ezt mára, itt ülök másfél órája és még egy métert nem mentem 😊))

Még valami: nem lehet valahogy csökkenteni a rázókövek ütését? kicsit furán van ez megoldva a G27-en, legalábbis a szûk, kanyargós Magione-n elég nagyokat tud ütni a kormányon, ami nem tûnik annyira reálisnak.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

b-type
tök jó hogy azt se tudom milyen autóval vagyok, és azt sem mennyi lesz a versenytáv 😄
ezeket meg lehet valahol nézni?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
ez most van Lotus-l ...bszki azt se tudom ez melyik Lotus, de valami gyenge, mert alig lehet állítani:
Lotus és M1 Bmw

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

raczger
na lassan valahol mehetnénk, ha már törölték wtcc-n a második futamot 😊

Alexease
Kozben rajottem, ismet hulye vagyok😊
Van Assetto Corsa Hungary Steam Group. Azon belul be lehet lepni a chatbe. Ott lehetne ertekezni ki melyik szerveren van/megy eppen.
Most az 1-esre bebookoltam, Fiat500.. csak én vagyok egyedül 😄 van még 2perc.
Norbi1990
Ha bent vagy a pályán akkor jobb oldalt az appok között van olyan hogy chat, ott lehet írogatni.
Norbi1990
Azért hogyha az egyiken verseny van akkor ne kelljen várni a búkingra.
lac coo
Na már vagyunk legalább 6-an, akik kipróbálnánk a Fiatot . A step1 nem is olyan utcai bevásárlókocsis ...😊

Nem tudjátok véletlenül, a chatet valahogy elõ lehet varázsolni, vagy egyelõre nincs ilyen lehetõség?
Egyébként én is benne lennék egy kisebb versenyben, habár gyakorlat hiányában nem állok a helyzet magaslatán 😊 Abarth 500-at toltam Masters 1-en délután, de a nevekbõl ítélve nem volt sok magyar.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

lac coo
Eleve minek 5-10 magyar szerver a 25 embernek ? 😛

Kerestem, de mondjuk ami képet linkeltél nálam abból csak a 3-as és 9-es szerver látható. VSR jelszót meg nem tudok.
Alexease
Persze jo lenne egy chat is a lobby-ba, ha mar ott vagyunk es nezelodunk, legelabb ugyanazt a szervert nezzuk ki😊

A Steam-ben van chat, ket ember kozott, csoportost nem lehet inditani?!
Tudom, Teamspeak😛
lac coo
Az külön szopatás, hogy belépek valami ismeretlen publikra, aztán mire verseny van , maradunk jó esetben ketten 😄DD

Minek lépnek be akkor ...?És ez van, hogy fél órámba került 😄DD

Alexease
Full public, ismeretlen szerverrel nem erdemes szerintem probalkozni, mert eleg idorablo a keresgeles.
Akkor inkabb ismeros szerverek (GTRM, VSR), meg ha nem is olyan jo a valasztek.
Alexease
Ezek vannak most a Master-en. "Kaosz", de hasznalhato.
Hát én most léptem ki egy fiat500 vallelunga-ból, practice 15perc.. idõmérõ még 1x annyi.. minek? Ráadásul volt egy agresszív kismalac is a pályán, úgyhogy nem szivattam magam.
Tényleg elég gokart pálya a rövidebb verziója.. max 3-as fokozat : ) Mondjuk azt imádom ha kanyarban felváltok és ránt egyet a kormányon 😄
lac coo
Fiat 500 Step 1 -rõl volt szó, nagyobb pályákon ...
Én nem látok semmit csak a GT-t, meg régi formulát ....

A káosz csak rajtunk múlik.Aki úgy gondolja, hogy versenyezni csak versenygéppel lehet, de egy kisfiattal nem tud körbemenni, ott már baj van 😊

Alexease
Akkor csinalj sajat szevert valamivel, ugy ahogy szeretned, es talan osszejovunk innen nehanyan😊
Nekem mindegy mivel megyunk, ha Laconak tetszik, akkor mar harman leszunk😄

O nem tud csinalni, lassu a nete, en sem, mert az enyem meg hasznalhato, de ha elkezdenek TV-zni a kornyeken, akkor belassul es elhalalozik😄DD
barcalaci84
ezt honnan veszed h GT lesz este?
mert még semmi infot nem látok h mi lesz...
úgyhogy gondolom marad a káosz😊
lac coo
Hát hallod.....
egy órája itt ülök, nézegetem ,frissítgetem és semmi 😊 mondjuk végtelenül elszomorít, hogy mindenhol csak a GT fut...

Ennyire képtelenek az emberek egy odafigyelõsebb autóval megbirkózni ?
Hallgatom, hogy mennyire határon kell menni egy GT vel, de egy Lotussal nem tudnak egy féktávot venni, fõleg nem 20-at ? 😊 Hogy van ez ? 😊
Na csak legyen normális netem !! 😛

Alexease
Kunosnak sikerult (egyelore) osszehoznia a legrosszabb online-lobby-szolgaltatas reszt a "hasonlo" autosprogramok kozul (ACR, SRW)😊
lac coo
Gyanítom ott nem lesz értelmes magyar mezõny.....
azt hittem megbeszéltük, hogy lesz ma Fiat 500 nagyobb pályákon, erre van GT 😄DD