Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hogy mûködik, hogy lehet felrakni és a következõ update nem fogja-e kinyírni? <#vigyor0>#vigyor0>
Virtual SimRacing
Jelenleg KTM és mugello van, és a PW: alex
írjátok mit szeretnétek és beállítom ;-)
Virtual SimRacing
de irkalja az egyik app a statuszat is latod, ha kopik.
szerintem
Én valamit tuti rosszul csinálok, az 5 . kör után úgy elfogyott a gumim alig tudtam fékezni 😊) Pedig nem szokott ennyitõl ,fõleg addig szép biztonságos tempóban mentem .
Nem nekem valo ez az online elet, vagy csak azert szivat, mert 1 honapja meg eletemben nem mentem online autos jatekkal...
szerintem
Nem szerver lag volt, hanem az egyik autó elõször eltûnt, és csak a neve maradt kint, majd visszajött, és nekiment valakinek, mintha nem látta volna, hogy ott van.
Minek kinlódok a qualival. 😊
amúgy nem tudom számít-e de most látom hogy a summarinál nekem 3X os gumikopás volt beállítva ...Ha mûködik akkor szopatom magam rendesen .😊
lehet frissitgetni bal felul, ha mar bookingoltal, hogy lassad hanyan vannak, de felesleges.
szerintem
Jó de azért szabad nekem is egy olyan idõmérõ kört menni, aminél nem löknek ki...
Gondoltam benézek a vsr re a gt szerverre,de eszem ágában sincs kedvem menni😊😊😊😊
ja ket embernek is kifogyott a fuel. Szerintem siman kapcsolajatok ki a fogyasztast, ha a fele banda ugyis ugy meg. 10 l benzinnel aztan kesz,
szerintem
Tök jó hogy egy tirpák külföldi elsõ mért körnél célegyenesbe letúr, egy másik meg a második és egyben utolsó mért körön, és még neki áll feljebb hogy mért nem engedtem el.
Tyukival egyutt.
Megint kifagyott, kozben rajottem, hogy a jatekbeli chatrol, neha elmegy a fokusz utogetem az entert es kifagy a jatek..
akkor inditom az imolast
szerintem
kozben betelt..
szerintem
szerintem
Nektek biztos fasza lehetett !én nagyon magányos voltam..mondjuk az egyik lekörözendõ elkezdett kötekedni,de nagyon befûztem aztán a tükörbõl láttam hogy nagy igyekezetében belevágta magát a gumifalba😊
Tyuki meg fel kort ravert a mezonyre 😊
Inditok megegyet.
szerintem
képtelenség volt, bárhol voltam kirakott, belül-kivül tök mindegy. Már féltem utolérni 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type