Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Jó, csak nem neked kéne ezt barkácsolni, hanem Kunosnak, olyan alap dolog, mint hogy legyen szavazás, kick a publikon 😄D !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Én végigmentem 3x-os kopással, megemelt benzinhasználattal 😄DD

lac coo
<#worship><#worship><#worship>

Szuper! <#taps>

Hogy mûködik, hogy lehet felrakni és a következõ update nem fogja-e kinyírni? <#vigyor0>

Alexease
Alexease
Kicsit barkacs a dolog, de csinaltam magamnak Favorites gombot, amivel csak a VSR.hu es a GTR-Masters szervereket listazom es frissitem😊 Kicsit jobb a helyzet, hogy nem kell keresgelni, filterezni, es foleg nem +400 szervert kell frissitgetni, hanem csak 15-20-at;P
gviski
Én voltam aki Lagolt, a szomszéd szobába elkezdtek torrentezni (ezek a nõk...) 😄

Virtual SimRacing

gviski
Indítottam egy pár publicot, de ami fontosabb a VSR.hu #7es szervert felajánlom a SG-nek ;-)
Jelenleg KTM és mugello van, és a PW: alex

írjátok mit szeretnétek és beállítom ;-)

Virtual SimRacing

Köszi srácok a mai KTM-es estét!Valami nagyon jó volt!Az utolsó meg egyszerûen pazar!:Egy külföldi sráccal úgy mentünk végig Mugellon,hogy a legnagyobb távolság kettõnk között 4-5 tized volt,ami 10 kör után a célban 3 tized lett.Elõzni sajnos nem tudtam,mert kötélbõl voltak az idegei,de így veszíteni élmény..Már ezért megérte megvenni ezt a játékot!
UI: a rajtnál viszont láttam a lámopár, de mire zöldre váltott volna és engedett váltani, addigra már a mezõny kb 200 méterrel elém ugrott... 😊
Köszi, jó volt. Mostmá szunya van nekem.
Amúgy biztos a fröccs tehet róla!Olyan vagyok mint a részeges karatemester😊
lac coo
Jah. 😊

alma2
Amit bekapcsolsz, az el nalad, vagyis haromszoros gumikopas is feltetelezem.
de irkalja az egyik app a statuszat is latod, ha kopik.

szerintem

mehet még egy utolsó!!

lac coo
Jó volt köszönöm !
Én valamit tuti rosszul csinálok, az 5 . kör után úgy elfogyott a gumim alig tudtam fékezni 😊) Pedig nem szokott ennyitõl ,fõleg addig szép biztonságos tempóban mentem .

Bakke, ha nem vágódók ki a pályáról vagy 3x, simán lehettem volna 7. is... 😄 Amúgy most jó volt minden, nem volt nagy dodzsem.
alma2
ahhh, a mesterharmast osszehoztam. harmadik mai verseny, harmadik pit, harmadik kanyar, de most nem kiloktek, hanem a masodik megcsuszott elottem, es lementem az ivrol. Ismet utolso hely 😊
Nem nekem valo ez az online elet, vagy csak azert szivat, mert 1 honapja meg eletemben nem mentem online autos jatekkal...

szerintem

Ja és elõször láttam lagot. Nem volt szép itt sem. 😉
Nem szerver lag volt, hanem az egyik autó elõször eltûnt, és csak a neve maradt kint, majd visszajött, és nekiment valakinek, mintha nem látta volna, hogy ott van.
Vicces volt VSR-en. Indul a race, és elsõnek kijön valaki a boxból. 😊)
Minek kinlódok a qualival. 😊
Norbi1990
Ennyi 😊
GT autókkal tudod ki szenved a setupolással. Itt csak beülsz és kurvajó <#nyes>
Kormány természetesen!😊
lac coo
nyomom nyomom.
amúgy nem tudom számít-e de most látom hogy a summarinál nekem 3X os gumikopás volt beállítva ...Ha mûködik akkor szopatom magam rendesen .😊

alma2
indul 20 jatekossal.
lehet frissitgetni bal felul, ha mar bookingoltal, hogy lassad hanyan vannak, de felesleges.

szerintem

én látlak bent.. nyomj 1 refresh player list-et

lac coo
most mi van, elvileg bookoltam de csak 3 embert ír a szerver, mindenki neve halványra változott?

Tyuki te mész gamepaddal ? 😄 kölcsön adhatnád 😄 elég beteg idõket mész 😄

Alap setuppal mentem, nagyon csúszkált az egséz, de bocs ha valakit feltartotam. Kerüljetek ki 😊
Jó de azért szabad nekem is egy olyan idõmérõ kört menni, aminél nem löknek ki...
GYEREKEK EZT ANNYIRA ÉLVEZEM!(nem azért mert nyertem-félreértés ne essen)Egyszerûen csúcs versenyeket lehet menni a ktm mel.Nagyon jóindulatú!
Gondoltam benézek a vsr re a gt szerverre,de eszem ágában sincs kedvem menni😊😊😊😊
alma2
azert nehez nem neked menni 😊, versenyen amikor mogotted voltam, olyan fektavokat vettel, hogy mas meg gyorsul ott, amikor mar taposod a feket. Szoval szerintem nem direkt csinalta, eleg korrekt kis tarsasag volt.

ja ket embernek is kifogyott a fuel. Szerintem siman kapcsolajatok ki a fogyasztast, ha a fele banda ugyis ugy meg. 10 l benzinnel aztan kesz,

szerintem

UI: ha valaki dobna egy gyors setupot, hogy mit állítsak, az jól jönne
unable to contact server, ész új kör (másik pályán? 😊)
Tök jó hogy egy tirpák külföldi elsõ mért körnél célegyenesbe letúr, egy másik meg a második és egyben utolsó mért körön, és még neki áll feljebb hogy mért nem engedtem el.
alma2
azt leszamitva, megint kiloktek a hamardik kanyarban igy utolso helyrol toltam, olyan emberek is betevedtek, akik most verseny kozben az rsr-es top-30-as idoket folyamatosan megutottek, nagyon durva...harman is voltak.
Tyukival egyutt.

Megint kifagyott, kozben rajottem, hogy a jatekbeli chatrol, neha elmegy a fokusz utogetem az entert es kifagy a jatek..

akkor inditom az imolast

szerintem

Igen, most mentem én is. Közbe rájöttem, hogy ha visszamegyek a boxba, újra tudok menni, hiába meghalt a motor.
lac coo
Most vége van a Lacconak szerveren a KTM futamnak, ott voltál ?

Ezt a KTM tényleg jó! ...majd elfüstölt a motor 😄
barcalaci84
Csinálj egy steam integrity check-t
Nálam megoldodott egy hasonló probléma...
lac coo
Többi jó, ezzel van valami baja, fórumon van akinek semmit nem tölt be, megáll töltés alatt ...

majd keress rá a listából,nekem sem mindig hozza be...de azért mindig idõben be tudok menni.
alma2
Akkor majd utana, megyunk imolan, remelem az jo, ha mar a neved alatt fut a szerver 😊
kozben betelt..

szerintem

lac coo
Arra nem tudok, valamiért nem tölti be ez a build nálam azt a pályát ...😞

alma2
hatan vagyunk meg csak.

szerintem

alma2
A nyertes atszavazta a kovetkezot a nurburgra, (Ez a jutalma 😊 ) szoval most az megy. Jojjon aki tud.

szerintem

lac coo
Gyulnenk mi de beeloztek minket 😊)

jöjjön mindenki!!!!lacconak a szerver név!!ktm este!!Nagyon faja!
Nektek biztos fasza lehetett !én nagyon magányos voltam..mondjuk az egyik lekörözendõ elkezdett kötekedni,de nagyon befûztem aztán a tükörbõl láttam hogy nagy igyekezetében belevágta magát a gumifalba😊
Na ez nagyon adja, 10 kör ktm-mugello, ilyenen kellene innen gyûlni : )
alma2
ja lattam ahogy a 8. kor vegen az orrom elott kicsusztal.

szerintem

alma2
ahh de jo volt... nagy izgalmamba rosszul rajtoltam a 2. kockarol, kettot valtottam fel, kesobb kiloktek meg a celegyenesben, 15 helyrol ment a tornaszas, de rohadt jo volt szerintem.
Tyuki meg fel kort ravert a mezonyre 😊

Inditok megegyet.

szerintem

b-type
arghh..KTM-Mugello: vazz azt az Axel valakit kb. 5-6 alkalommal próbáltam megelõzni, hát egyik sem jött össze 😄
képtelenség volt, bárhol voltam kirakott, belül-kivül tök mindegy. Már féltem utolérni 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
Tegnap én alig tudtam követni este h éppen melyik szerveren lesz a következõ 😊