Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvettem ma az AC-t ha már lehet multizni, de egy kört sem tudok menni, mert egy idõ után kiírja hogy "cpu 95% occupancy". Innentõl akad mint állat 5-6 másodpercig. Aztán magához tér kb. 1 percre, de aztán kezdõdik elölrõl.<#falbav>#falbav>
AMD X4 4Ghz, 8GB, memo, GTX660, Win7 64bit. Nehogy már ez kevés legyen neki! Ezért kár volt pénzt adni.
AMD X4 4Ghz, 8GB, memo, GTX660, Win7 64bit. Nehogy már ez kevés legyen neki! Ezért kár volt pénzt adni.
De hová tűnt Damon Hill?!
Ez még egy darabig ilyen lesz.
Az Lfs-nél sem két perc volt amig "mindent" tudott az online.
Az Lfs-nél sem két perc volt amig "mindent" tudott az online.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ahol kulfoldiek is vannak (a booking vadaszok, ez lesz az uj jelzo😛), ott total kaosz van. Nem tudnak korbe menni, tornek, zuznak, ranezesre gamepad (ide-oda rangatozo kerekek)😄
Valszeg frissitgetik az osszes szervert, ahol a legtobben vannak es ahol meg booking, oda belepnek. Lenyegtelen milyen auto es palya. A szokasos driving-action-gamer😄DD
Valszeg frissitgetik az osszes szervert, ahol a legtobben vannak es ahol meg booking, oda belepnek. Lenyegtelen milyen auto es palya. A szokasos driving-action-gamer😄DD
Muszáj, szeretnénk megszûri ki jön fel a szerverre, illetve a topik-ban való hozzászóláshoz is kell a reg.
Booking most indult el a következõ körre, gyûlünk!
Booking most indult el a következõ körre, gyûlünk!
Fél kört nem tudtam menni , vagy kilöktek, vagy szembe beállt valamelyik a pályán, erre nem baszom el az idõm 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ma este kinél lesz a zúzás? vsr szerveren?
A regisztrálós képkattintós jelszómegosztásért ejnyebejne. Mem lehetne a jelszót néha betolni mondjuk a reklámozott fórumokba is? (ha már felhívás hogy menjünk, és nem azért hogy regisztráljunk az oldalatokra...)
Aki lemarad, jöjjön fel TS-re és mondjuk mikor lesz a következõ.
Kis idõ kell míg összegyûlünk és beindul...
Kis idõ kell míg összegyûlünk és beindul...
Sziasztok!
Indítottam egy BMW M3 E92-es Fun szervert ma estére, nyomunk pár futamot, gyertek, leszünk amennyien leszünk! <#vigyor0>#vigyor0>
Booking: 5 perc
Qual: 6 perc
Race: 5 kör
Szerver: GTR-Masters #9 BMW Fun
Pass és infók itt: GTR-Masters Nyílt Szerver!
Indítottam egy BMW M3 E92-es Fun szervert ma estére, nyomunk pár futamot, gyertek, leszünk amennyien leszünk! <#vigyor0>#vigyor0>
Booking: 5 perc
Qual: 6 perc
Race: 5 kör
Szerver: GTR-Masters #9 BMW Fun
Pass és infók itt: GTR-Masters Nyílt Szerver!
A Fiat Magionet, nem tudnátok valami nagyobb pályára átlõni , PLS ! 😄D
Mugello, Monza akár ...
Mugello, Monza akár ...
Ha jol olvastam Kunos Twitteren, kicsit beteg, talan holnap jon haza, vagyis nagy erdemi valtozasok nem lesznek egy ideig. Talan azert sem volt eddig olyan nagy a tempo😛
Vagy 0.9.7.1 -et 😊 Vagy valami hasonló 😊
az mitõl lehet h indítottam egy szervert és engem nem engedett be?...
úgy tûnik a többiek mennek rajta
úgy tûnik a többiek mennek rajta
szám szerint annyira vagyunk, de lehet ezt ezredes értékenként is számolni ! 😄D
Hát igen.
Komoly hiányosságok vannak még ezzel a progival. Pedig már csak 0.0.3 verziónyi távolságra vagyunk az 1.0-tól. Amiben azért illene sok mindennek benne lennie.
Az érzõdik az utóbbi idõben történtekbõl, hogy leginkább a programozással küzdenek.
Komoly hiányosságok vannak még ezzel a progival. Pedig már csak 0.0.3 verziónyi távolságra vagyunk az 1.0-tól. Amiben azért illene sok mindennek benne lennie.
Az érzõdik az utóbbi idõben történtekbõl, hogy leginkább a programozással küzdenek.
Ennek is Kunosektol kellene alapbol jonnie, mar most benne kellene legyen, de nem, ez sincs, nem tudom mit benaznak:/
Itt készülget egy kis alkalmazás az elõtted és mögötted közlekedõk távolságának kijelzésére:
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/delta-idea.7581/
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/delta-idea.7581/
<#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps> köszi <#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
assetto-corsa-online-favorites-0.9.7-1.zip
A lobby-ban jobb oldalon van egy uj gomb (ikonja nincs, annyira nem fontos😛), azzal lehet ki-bekapcsolni a listazast. Ez egyelore VSR.hu es GTR-Master.hu szervereket frissiti le (nev kereses alapjan, az IP-cimeket nincs kedvem vegig gepelgetni, igy beeshet extrem esetben mas is😛)
Ha lesz mas hasznalhato szerver, majd bovitem a szurest.
Nincs es nem is lesz ennel tobb kedvem belemaszni Kusosek helyett (😄), igy ennel extrabbat nem akarok csinalni😉
De aki minimalisan-kozepesen ert hozza, atirhatja teljesen az egeszet: csinalhat sajat listazast, feluletet, file-ba mentest es olvasast, a szerverek melle radio gombokat a listaba vetelhez vagy torleshez stb.
A lobby-ban jobb oldalon van egy uj gomb (ikonja nincs, annyira nem fontos😛), azzal lehet ki-bekapcsolni a listazast. Ez egyelore VSR.hu es GTR-Master.hu szervereket frissiti le (nev kereses alapjan, az IP-cimeket nincs kedvem vegig gepelgetni, igy beeshet extrem esetben mas is😛)
Ha lesz mas hasznalhato szerver, majd bovitem a szurest.
Nincs es nem is lesz ennel tobb kedvem belemaszni Kusosek helyett (😄), igy ennel extrabbat nem akarok csinalni😉
De aki minimalisan-kozepesen ert hozza, atirhatja teljesen az egeszet: csinalhat sajat listazast, feluletet, file-ba mentest es olvasast, a szerverek melle radio gombokat a listaba vetelhez vagy torleshez stb.
De mindjart megirkalom a "rendes" progit. Az annyival jobb, hogy az kozvetlenul az AC szerverrol csak a lekert szervereket frissiti, igy sokkal gyorsabb.
Valtozott az online script is, at kell irogassam a progit.
De addig egy gagyi megoldas, de hatasos.
A kilistaszta a szervereket, jobb oldalt felul lehet nev szerint kerestetni/szurni oket. Eleg macera beirkalni mindig, igy ezt meg lehet sporolni.
Sima HTML-t mindenki tud szerkeszteni (notepad.exe 😛), ezzel nem lesz gond.
- Ebben kell modositani: d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/launcher/themes/default/modules/online/online.html
- A jelenlegi kodnal a 93. sorban, ennel: <input type="text" class="serversearch" title="Search in server list" />
- Ilyenre: <input type="text" class="serversearch" value="vsr.hu|gtr-masters.hu" title="Search in server list" />
Lenyegeben fixen kitoltodik a kereso mezo, nem kell begepelni, eleg entert nyomni. Ezzel "|" lehet elvalasztani a kereendo dolgokat, hogy tobbet is be lehessen irni.
De addig egy gagyi megoldas, de hatasos.
A kilistaszta a szervereket, jobb oldalt felul lehet nev szerint kerestetni/szurni oket. Eleg macera beirkalni mindig, igy ezt meg lehet sporolni.
Sima HTML-t mindenki tud szerkeszteni (notepad.exe 😛), ezzel nem lesz gond.
- Ebben kell modositani: d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/launcher/themes/default/modules/online/online.html
- A jelenlegi kodnal a 93. sorban, ennel: <input type="text" class="serversearch" title="Search in server list" />
- Ilyenre: <input type="text" class="serversearch" value="vsr.hu|gtr-masters.hu" title="Search in server list" />
Lenyegeben fixen kitoltodik a kereso mezo, nem kell begepelni, eleg entert nyomni. Ezzel "|" lehet elvalasztani a kereendo dolgokat, hogy tobbet is be lehessen irni.
Assetto Corsa Hungary group chat
ott is egyedül vagyok 😊
Szerintem a Steam Assetto Corsa Group Chat-re menjen fel mindenki, aki versenyezni akar, ott egyszerubb kiirogatni ki, hova, mikor megy. Ide a forumba beirni hogy eppen 1-2 perc mulva ki hol lesz, nem sok ertelme van😄 Amig elindul a program, lefrissit a szerver, mar over;D
Kilinkelem, de elobb le kell szedjem az uj frissitest, lehet/talan frissitettek azokat a file-okat is, aztan azokba is bele kell irogatni a programreszeket😉
Parabolicaban milyen jot lehet dolni ! 😊)
vsr szerveren KTM mugello 1 perc múlva????? valaki??
pedig jókat lehet billegtetni az S kanyarokban 😊
Magionet felejtsuk mar el ! 😊
Eloben biztos jo lehet , ha kimenne az ember, de ugy jatekban nagyon lassu . Legtobben azt hiszik, higy kis auto csak kis palyara valo, pedig csak ki kellene probalni mondjuk Mugellon.
Eloben biztos jo lehet , ha kimenne az ember, de ugy jatekban nagyon lassu . Legtobben azt hiszik, higy kis auto csak kis palyara valo, pedig csak ki kellene probalni mondjuk Mugellon.
jólvan lejárt a booking, egyedül nem megyek be 😊
most indult megint egy gtrmasters fiat500 magione
az elõbb indítottam servert fiat500 imola, ketten voltunk valami külhonival, tök jó fej volt, bevártuk egymást ha hibázott a másik... fps is jó volt, stabilan ment, tetszett.
Volt az elõbb gtr masters szerveren fiat500 magione, egyedül köröztem,
Volt az elõbb gtr masters szerveren fiat500 magione, egyedül köröztem,
Nekem ennél az autónál nem fekszik a féktáv...nehezen kontrollálható. 😞
De a KTM Mugello az elég nagy sláger, kezdenek végre rákapni. 😊
Idõmérõn 2. hely, 21 induló, aztán esek-kelek, igazán már nem is emlékszem miért, sztem saját hiba.
Szinte tök utolsó hely, 17 aktív versenyzõ volt, elkezdünk kapaszkodni 12 kör sok mindenre elég, a nagyja 2:8-s idõket ment, én 2:5-t tudtam tartani.
kopik a mezõny, utolérek egy Olasz srácot, aki szintén eshetett és kapaszkodik fel. vele megyünk egyre elõre.
felérünk a 3-4 hely környékére amikor hibázik a célrafordítóban, és elmegyek neki, onnan én töröm az utat. utolérjük az elsõt...én nem tudom addig mit csinált, de amikor utolértük elkezdte nyomni a 2:4-s köröket, sikerült nekem is menni ilyesmiket. Mögöttem a srác 2:4.2-t asztatököm..két kör van.
..és befutottunk így, a pole-s srác is 2:4-t ment, és is, aki meg mögöttem volt az meg nagyon gyors volt de nem tudott elmenni, és mivel gondolom zavartam az ívválasztásban néha le is csúszott, vagy megbicsaklott az autója.
Qva jó volt.<#eljen>#eljen>
De a KTM Mugello az elég nagy sláger, kezdenek végre rákapni. 😊
Idõmérõn 2. hely, 21 induló, aztán esek-kelek, igazán már nem is emlékszem miért, sztem saját hiba.
Szinte tök utolsó hely, 17 aktív versenyzõ volt, elkezdünk kapaszkodni 12 kör sok mindenre elég, a nagyja 2:8-s idõket ment, én 2:5-t tudtam tartani.
kopik a mezõny, utolérek egy Olasz srácot, aki szintén eshetett és kapaszkodik fel. vele megyünk egyre elõre.
felérünk a 3-4 hely környékére amikor hibázik a célrafordítóban, és elmegyek neki, onnan én töröm az utat. utolérjük az elsõt...én nem tudom addig mit csinált, de amikor utolértük elkezdte nyomni a 2:4-s köröket, sikerült nekem is menni ilyesmiket. Mögöttem a srác 2:4.2-t asztatököm..két kör van.
..és befutottunk így, a pole-s srác is 2:4-t ment, és is, aki meg mögöttem volt az meg nagyon gyors volt de nem tudott elmenni, és mivel gondolom zavartam az ívválasztásban néha le is csúszott, vagy megbicsaklott az autója.
Qva jó volt.<#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type