Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bajnoki futamon, ha Masters akkor komoly fegyelmet és odafigyelést igénylõ szabályrendszer van amit a pilóták többsége be is tart még akkor is, ha becsúszik néha 1-1 hiba ami nem gáz, mert emberbõl vagyunk mindannyian, de az akkor büntetést kap.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
akkor talán nem lennének törések , zúzások ...ami remélem most csak annak tudható be h mindenki küzd még az autók kezelésével és nincs meg a szükséges stabilitás...
az is látszik szerintem h nem minden autónál ugyanolyan az ütközés...
eddigi tapasztalataim alapján a KTM illetve a GT autók azok ahol az apróbb koccokat egész jól kezeli le a játék...
de pl a tegnapi Bömbi is egész jó volt ilyen szempontból...persze itt kilöktek ezerrel, nem csak koccok voltak 😊
Nekem volt, hogy kifagyott, mondjuk a qualify utan, aztan visszamentem meg a verseny elott, idom megmaradt betett a megfelelo kockaba is.
Egyszer meg hiaba volt mert idom, talan lecsusztam a visszaszamlalot a versenyig, akkor meg a pitbe visszatett. Ugy szoktak "csalni", hogy mehetsz is a mezony ele ilyenkor, ha jol vettem ki.
szerintem
csak azokat a szervereket kell kilistázni ami nem üres és booking idõszak van, és elég sok közül lehet válogatni fõleg délután...(erre meg is vannak a szûrõk)
semmivel sem nehezebb versenyt találni mint a jó öreg bugmasterses csodánál...
az entry listre viszont kiváncsi vagyok h mûködik... mûködik már?😊
ott vajon be tud lépni késõbb is (akár verseny alatt) az aki rajta van az entry listen ?
errõl írhatna valamelyik "szerverüzemeltetõ"...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Kb akkor tûnik majd el szerintem, mikorra lesz esõ is. 😉
délután , de amúgy máskor is, simán lehetsz booking vadász...
2 perc alatt találok valamit...
illetve ha versenyezni akarsz ráírsz valamelyik friendsre, elindultok valamelyik magyar szerveren és pillanatok alatt 15 -20 külföldi is megjelenhet😊
csak a bookingos keresõt kell benyomni és akkor percek alatt bent vagy valahol...
Minden esetre ezt a bookingos f..ságot remélem elfelejti ,mert ez használhatatlan. Hogy az ember nem tud legalább edzés alatt belépni az nonszensz ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
többet kaptatok mint vártatok....😊
én ezeket az esti összeröffenéseket nagyon élvezem, még akkor is ha állandóan lebombáznak 😊
hihetetlen h public szervereken jobban biztonságban érzem magam , mint ezen a magyar szerven...😊
Jelenleg tényleg csak funra jó, se törés, mindenki olyan segítséget állít be amit akar stb ...Átlagban nekem egy 20 perces versenyt kb 1 órás tökölõdés elõz meg ....
állítólag 2 HÓNAPJA kezdtek hozzá...
ahhoz képest szerintem elég jó, sõt úgy önmagában nézve is szerintem már most nagyon élvezetes tud lenni...
sok minden hiányzik még , de ha belegondolok akkor én többet , jobbat kaptam mint amit vártam , vártatok...😊
Alexease 1 hónapja írogatta h szerinte csak 1-2 autót lehet majd kipróbálni multiban , max 5 körös versenyeken stb...
Az AC lesz az LFS után a következõ mérföldkõ a szimulátor játékokban. A pCArs 3 év alatt hol tart? Az AC már most jobban áll.
Persze nem akarok flémet indítani <#integet2>#integet2>
Persze a beigert karrier meg hianyzik, de arra nem nagyon izgul ra senki, raadasul tisztan latszik, a jelenlegi allapotokkal (nincs tores, serules, kopas, kicsit hulye az AI, nincs pitetles es startegia) nem is sok ertelme lenne. De ha hirtelen megis megjelenik, valszeg a jelenlegi allapotokat fogja tukrozni, lenyegeben egy osszefuzott, Evenet-sorozat lesz, pontokert.
Mivel minden auto elerheto, nem sok mindenert lehetne kuzdeni. Elvenni, meg csak nem veszi el az autokat es payakat?!😊)))))
Alpha/beta/earlyacccess jatekkal karrier tipusut epiteni, nem nagyon lehet😛
Talan kiad meg egy-ket gyors javitast, aztan 1.0 ("vegleges"), es utana bejelenti, hogy a kovetkezo patch-ekhez tobb ido kell. Azok majd jonnek, akmikor elkeszul vele, eloretervezett idopontok nelkul.
Már csak kétfordulós karrier kell bele, és minden megvan amit ígértek az 1.0-hoz ! 😊
Van AI, multi, autók pályák megvannak stb ... 😛 Egy szavunk sem lehet ...😄
Holnap már a Dlc?Nord?
- Fixed restart in single player races
- Fixed ingame GUI keyboard
- Improved multiplayer collisions ez jól hangzik 😊
- Fixed AI Race fuel evaluation
De hová tűnt Damon Hill?!
Ebben meg a beallitasok vanna; /SteamApps/common/assettocorsa/server/cfg/server_cfg.ini
Vagy ez: acServerLauncher.exe (allitasz, inditasz).
A portokat nyitogatni kell.