Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
Persze így nem lehet menni, hogy nem tudod mikor mivel lesz verseny. Persze hiába is tudnám én nap közben dolgozok nincs idõm gyakorolni. Nekem 1 hete sincs meg a játék így természetes, hogy instabil még kicsit az autó alattam, nincsenek meg a féktávok setup semmi csak basic. Bajnokságban idõben ki van hirdetve a pálya és autó kombináció így nincs gond vele be lehet gyakorolni az ember stabilan tud menni amire a verseny ideje eljön nincsenek olyan problémái mint nekem: A féktávokat keresem még és a kanyarsebességgel sem vagyok mindenhol tisztában azt is próbálgatom jellemzõen idõ szûkében a versenyen.

Bajnoki futamon, ha Masters akkor komoly fegyelmet és odafigyelést igénylõ szabályrendszer van amit a pilóták többsége be is tart még akkor is, ha becsúszik néha 1-1 hiba ami nem gáz, mert emberbõl vagyunk mindannyian, de az akkor büntetést kap.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

barcalaci84
valami könnyed nyári bajnokságra már most is lehetne használni bõven...
akkor talán nem lennének törések , zúzások ...ami remélem most csak annak tudható be h mindenki küzd még az autók kezelésével és nincs meg a szükséges stabilitás...
az is látszik szerintem h nem minden autónál ugyanolyan az ütközés...
eddigi tapasztalataim alapján a KTM illetve a GT autók azok ahol az apróbb koccokat egész jól kezeli le a játék...
de pl a tegnapi Bömbi is egész jó volt ilyen szempontból...persze itt kilöktek ezerrel, nem csak koccok voltak 😊
alma2
Elobb tudja egy jatekos aki mar csinalta, mint egy "szerveruzemelteto" 😊

Nekem volt, hogy kifagyott, mondjuk a qualify utan, aztan visszamentem meg a verseny elott, idom megmaradt betett a megfelelo kockaba is.

Egyszer meg hiaba volt mert idom, talan lecsusztam a visszaszamlalot a versenyig, akkor meg a pitbe visszatett. Ugy szoktak "csalni", hogy mehetsz is a mezony ele ilyenkor, ha jol vettem ki.

szerintem

Igazad van, na de ez egy alpha félkész valami, ahhoz képest meg, szerintem nagyon jó. Persze nem lehet ezzel még bajnokságokat indítani meg szabályrendszert alkotni, de ahogy mondod funra jó. 😊

barcalaci84
igazából most h már értem h mûködik a dolog rájöttem h public szempontjából pont ugyanolyan mint más lobby-s rendszer pl f12013...
csak azokat a szervereket kell kilistázni ami nem üres és booking idõszak van, és elég sok közül lehet válogatni fõleg délután...(erre meg is vannak a szûrõk)
semmivel sem nehezebb versenyt találni mint a jó öreg bugmasterses csodánál...

az entry listre viszont kiváncsi vagyok h mûködik... mûködik már?😊
ott vajon be tud lépni késõbb is (akár verseny alatt) az aki rajta van az entry listen ?
errõl írhatna valamelyik "szerverüzemeltetõ"...
Kicsit lemaradtam. Valaki elmagyarázná, hogy ennek a "booking"-nak hivatalosan mi az értelme?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Arra várhatsz, hogy a booking eltûnik. 😊
Kb akkor tûnik majd el szerintem, mikorra lesz esõ is. 😉
barcalaci84
mert válogatós vagy...😊
délután , de amúgy máskor is, simán lehetsz booking vadász...
2 perc alatt találok valamit...
illetve ha versenyezni akarsz ráírsz valamelyik friendsre, elindultok valamelyik magyar szerveren és pillanatok alatt 15 -20 külföldi is megjelenhet😊
csak a bookingos keresõt kell benyomni és akkor percek alatt bent vagy valahol...
lac coo
Hát hogy mit írtunk, az egy dolog 😊)) az csak találgatás, itt mindig a legrosszabbra számít az ember 😊

Minden esetre ezt a bookingos f..ságot remélem elfelejti ,mert ez használhatatlan. Hogy az ember nem tud legalább edzés alatt belépni az nonszensz ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
meg ugye azt írtátok biztos nem lesz dedikált szerver se az elején 😊...

többet kaptatok mint vártatok....😊

én ezeket az esti összeröffenéseket nagyon élvezem, még akkor is ha állandóan lebombáznak 😊
hihetetlen h public szervereken jobban biztonságban érzem magam , mint ezen a magyar szerven...😊
lac coo
Ezt mondom ,vezetni jó, de a rengeteg hiány miatt nehézkes, idegesítõ a használat....Az AI visszalépett kb egy 3 hónappal ezelõtti szintre. A multi rendszer elég gáz, legalább is én nem bámulom órákat, hogy hová sikerül bejutnom, igaz válogatós is vagyok 😊)
Jelenleg tényleg csak funra jó, se törés, mindenki olyan segítséget állít be amit akar stb ...Átlagban nekem egy 20 perces versenyt kb 1 órás tökölõdés elõz meg ....

barcalaci84
pár napja jelent meg a multi , ami elvileg alpha fázisban van...
állítólag 2 HÓNAPJA kezdtek hozzá...
ahhoz képest szerintem elég jó, sõt úgy önmagában nézve is szerintem már most nagyon élvezetes tud lenni...

sok minden hiányzik még , de ha belegondolok akkor én többet , jobbat kaptam mint amit vártam , vártatok...😊
Alexease 1 hónapja írogatta h szerinte csak 1-2 autót lehet majd kipróbálni multiban , max 5 körös versenyeken stb...
lac coo
Nem is a vezetessel van baj, hanem a szolgaltatasokkal.Nem, hogy extra nincs, de idegesitoen hianyos minden resze....

Már most is játszható, egy-egy verseny tök jóra sikeredik. A hibák ellenére nagyon évezem, és ne mondjátok, hogy ti nem.<#vigyor2>
Az AC lesz az LFS után a következõ mérföldkõ a szimulátor játékokban. A pCArs 3 év alatt hol tart? Az AC már most jobban áll.
Persze nem akarok flémet indítani <#integet2>

Alexease
Igazabol az AC most jelent meg, a online-nal. Mindegy mi a verzioszama. Innen nem update-ek lesznek, hanem patcheles😄

Persze a beigert karrier meg hianyzik, de arra nem nagyon izgul ra senki, raadasul tisztan latszik, a jelenlegi allapotokkal (nincs tores, serules, kopas, kicsit hulye az AI, nincs pitetles es startegia) nem is sok ertelme lenne. De ha hirtelen megis megjelenik, valszeg a jelenlegi allapotokat fogja tukrozni, lenyegeben egy osszefuzott, Evenet-sorozat lesz, pontokert.

Mivel minden auto elerheto, nem sok mindenert lehetne kuzdeni. Elvenni, meg csak nem veszi el az autokat es payakat?!😊)))))
Alpha/beta/earlyacccess jatekkal karrier tipusut epiteni, nem nagyon lehet😛

Talan kiad meg egy-ket gyors javitast, aztan 1.0 ("vegleges"), es utana bejelenti, hogy a kovetkezo patch-ekhez tobb ido kell. Azok majd jonnek, akmikor elkeszul vele, eloretervezett idopontok nelkul.
lac coo
Hát azt nem mondták, hogy jó is lesz rögtön minden ...😊)

gviski
3.0-nál meg még játszható is lesz 😄

Virtual SimRacing

lac coo
Itt bármi lehet ! 😊)

Már csak kétfordulós karrier kell bele, és minden megvan amit ígértek az 1.0-hoz ! 😊
Van AI, multi, autók pályák megvannak stb ... 😛 Egy szavunk sem lehet ...😄

gviski
azt majd jönnek a 0.9.9x verziók 😄 0.9.9a; 0.9.9b;... stb 😄

Virtual SimRacing

Még ma meg lesz az 1.0😊YEEEE!
Holnap már a Dlc?Nord?
0.9.8
- Fixed restart in single player races

barcalaci84
0.9.7
- Fixed ingame GUI keyboard
- Improved multiplayer collisions ez jól hangzik 😊
- Fixed AI Race fuel evaluation
Szabi
jött frissités

"Nulla tenaci invia est via"

bigiboi
Köszönöm! Oksa hogy ott van csak tegnap ota a jelszóemlékeztetõ még nem jött meg a mastersrõl ezért nem tudtam meglesni....<#nemtudom>

elküldöm privátban, amúgy itt van: GTR-Masters Nyílt szerver

Most van megint booking...

tjoe
Minden progi kilõve. Már mindent minimumra húztam. Élsimítások is kikapcsolva. Most néztem, 5 AI-val is azt csinálja mint 23-al. vsync kikapcsolva. 100-ra állítva az fps-t hozza is amíg belassul 20-ra, aztán vissza ugrik 100-ra és ez megy folyamatosan. Bekapcsoltam a rendering stat-ot vagy mi a tökömet, és ott alul van valami folyamatábra. Amikor belassul ott a két egyenes vonal (kék-piros) elkezd ugrálni mint a földrengésmérõ, aztán visszasimul amikor abbamarad a szaggatás.

De hová tűnt Damon Hill?!

lac coo
545 szerver... Bazz 😄DD

bigiboi
Egy jelszót adjatok már légyszi a BMW funhoz!
Köszi!

Alexease
Ejjnnyee😊
macleody
Köszi, bakker azért nem találtam mert hülye fejjel még a 0.6.2-es tört verzió mappájában kutattam 😊
bardocz
Szerintem az nem az volt, hanem csak úgy fékezgettek. Passz, de legalább nem forgattam ki senkit, ennyi kihagyás után siker.
Alexease
Ja, eleg cumi, amikor valaki kap egy buntit, es elotted besatuzza a program az autot😄DD
bardocz
Bocsi attól, akit kétszer is megtoltam, de ezt a fékezés padlógázazást nem tudtam lereagálni.
Na, be is teltünk, indítottunk még egy szervert a #10-est!<#kacsint>

lac coo
Szerinted ? 😊) Visszaterek regi szokasomhoz, nem megyek mert kort, utolso helyrol varok egy 10 masodpercet az indulassal 😊)

Alexease
Millio es egy problema lehet. Szimezeshez, foleg az online-hoz, meg a bongeszot is erdemes becsukni.
bardocz
Mi volt a rajtnál? Idõmérõt nem is tudtam menni, de második lettem <#idiota>
Alexease
Az AC install konyvtaraban acServer.exe 😊
Ebben meg a beallitasok vanna; /SteamApps/common/assettocorsa/server/cfg/server_cfg.ini

Vagy ez: acServerLauncher.exe (allitasz, inditasz).
A portokat nyitogatni kell.
Ja, meg jó lenne a torrentet kilõni a háttérbõl, mert lehet rohadt nagy csomagtorlódás van nálad emiatt ajátékban és ezért késlelteti az adott szála(ka)t az assetto. (de ez csak tipp)
Mit lép single playerben 15 AI-val?
lac coo
Hat....nalunk most Lego Gyuruk Ura fut, nincs szivem elzargatni a gyereket 😊

Booking pár perc múlva megint... eddig 15-en vagyunk

tjoe
Kilövöm még az avast-ot, de ha nem lesz változás nem tudom mit csinálok. Ha lemezen lenne már felaprítottam volna, de így?!

macleody
Szervert hogy tudok indítani? Biztos én vagyok vak de nem találom.
tjoe
AI-val nem is próbáltam, csak online. Már mindent minimumra állítottam de semmi nem változott.

lac coo
Az AI most ilyen vacak, nalam is megeszi a procit.Multiban nincs gon vele.

Alexease
Ha mar adnak szervert, csak belefer egy regisztracio😉 Ezen szerintem nem kell kiakadni. Raadasul Magyarorszag egyik legregebbi szimes kozossege, szinte kotelezo regisztralni😄
lac coo
En regeve vagyok csak nem tudom a jelszavam ! 😊)

Alexease
Ott valami beallitas problema lesz vagy megalomania😊 Fele ekkora geppel is megy rendesesen, a GTX285 teljesen jo. Persze nem full hd, mega-giga beallitasokkal kell probalkozni, de azon a gepen elvileg max-on is mennie kellene. Tukrozodeseket vedd le minimuumra, teljesen felesleges.
De azért ez így egy kicsit spammelés szagú, értem én hogy toborzás, de hagy regisztráljak már önszántamból a fórumotokra és ne csak azért hogy megadjatok egy jelszót...