42876
-
Thread #40513 Nem biztos hogy hatrany de elegge mersekelt gyorsasagu a mozgas, sima ablaktorlo motorokkal is ilyen keskeny kitamasztasnal mar felpattogna a parkettarol. -
Thread #40512 Ezért kell a szék rendszeréhez vonatkoztatni, szóval a székhez rögzíteni a lighthouse-okat, valamilyen karral. Nem láttam még hogyan oldják meg, de biztos jobb lenne mint szoftverből. Ha már szoftver, rá kéne segíteni a meginduló mozgás helytelenségére, nem tudom lehet-e. de akkor az valami furcsát szimulálna, pl. irreálisan nagyot mozogna az ülés az autóban. Na jó, ilyet biztos nem csinálnak, inkább egy igazi felső forgáspont kell, de ez már egy másik probléma. -
Cshavez #40511 Nem vészes az ára 999 $,nem egy komoly cucc .A videón 3dof van,a képeken meg 2dof.dofreality
Utoljára szerkesztette: Cshavez, 2017.04.11. 07:29:30 -
Cshavez #40510 Figyeli,vive esetében 2db lighthouse,és ez a probléma ,mert a motion cockpit a vezetés közbeni hatásokat próbálja utánozni,és ez a fejed kimozdulásával jár,azaz hiába kötöd magad a székhez,fékezésnél előretol,ez vrben mintha kifejelnéd a szélvédőt,vagy kinéznél rajta. -
Thread #40509 Vagy hogy van ez ujabban? a VR sisak sajat maga dönti már el a poziciot? Nincs egy kozponti egyseg ami figyeli? -
Thread #40508 Koszi, nezem a lapjukat, http://www.motionsystems.eu/software/vr/
Ha jol latom, ez azt sporolja meg, hogy a VR sisak referenciapontjat ne kelljen a szekhez rogziteni, hanem maradhasson egy fix helyen. Mondjuk eszembe nem jutott volna hogy a gyakorlatban nem a szekhez rogzitest valasztja valaki, hanem szoftverbol kompenzalja. -
tbazsi95 #40507 -
Cshavez #40506 Pesten volt szerencsém kipróbálni az asseettot,egy folyamatos körbeforgásra képes cockpitben,hát beszarás volt,ha egy kanyarba belementem,olyan gyorsan forgott körbe,olyan nyomás terhelődött rám mintha tényleg nagyon nagy sebességgel egy kanyarba lennék! :)
-
Cshavez #40505 Ez a vr-ben kompenzálja a mozgós cockpitben adta kimozdulások helyreigazítását,hogy ott legyél ahol kell és ne legyen hányingered.
Működik, igen működik,és a szoftver nélkül játszhatatlan az assetto motionnal vr-ben. -
Thread #40504 Ez mi? -
#40503 "15-20perc alatt hozzá lehet szokni"
ez azért nem ennyire egyszerű :)
mindenkinél tök más és teljesen érthetetlen, megmagyarázhatatlan, hogy kinél, mikor és hogyan jön elő a probléma.
akinél nincs gond, vagy csak minimális (és az is elmulik), nem értheti, mit él át a másik.
és akinél előjön, általában azt mondja, hogy "köszi, elég volt EGY ÉLETRE" - és soha többet nem akarja átélni, amit átélt, számára ott a VR vége.
én két haverral is "befürödtem", nem lehet rávenni őket, hogy akár csak újra megpróbálják :))) -
Pitti #40502 Na igen ez teljesen rendben van... mondjuk ebbe is bele tudnék kötni, mert itt meg "kicsik" a mozgások, de legalább minden egyben mozog ezt inkább kipróbálnám... a VR szemüveg témába most nem mennék bele. :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.04.08. 08:06:44 -
Cshavez #40501 -
Grabowsky78 #40500 Való igaz még a felbontás elég kevés, ami főleg a távoli dolgoknál lehet picit zavaró, pl egy egyenesben 3-400 méterre lévő autót már nem igazán látod, hogy milyen autó is az! Viszont annyira más élmény VR-ben Corsásni, hogy az, hogy picit kevesebb a felbontás, mint egy monitoron egyáltalán nem számít! Vettem pár hónapja egy Oculus cv1-et és azóta nem vagyok hajlandó monitoron autózni, pedig van 3 monitoros rendszerem is, de egyszerűen sokkal jobb VR-ban autózni, mintha erre találták volna ki! Azonnal érzed, ha az autó segge megmozdul, azonnal bele lehet nyúlni! Beülsz egy autóba és érzed, hogy milyen pici az utastér, f1es autónál látod a kanyart, a rázót, hogy merre kanyarodsz nagyon pontosan lehet menni! A kerék-kerék elleni csatáknál is sokkal jobban érzed, hogy hol is vagy pontosan! Ez csak néhány a rengeteg élményből ami VR autózás közben ér! Ezt mindenkinek ki kell próbálni aki szeret szimulátorozni! Vannak akik nem bírják elsőre, picit megkavarja a gyomrot, de ez normális, 15-20perc alatt hozzá lehet szokni! -
Grabowsky78 #40499 Itt komoly gondok lehetnek, ha a szék mozgása nem pontosan szinkronizál azzal a képpel és mozgással amit a OR-ben látsz akkor tuti lehányod a kormányt 2 perc alatt! -
#40498 Ízlés kérdése. Én majd akkor szállok be ha 4szerezik szemenként a képpontokat, remélem a következő második generáció már képes lesz rá -
Cshavez #40497 Nem olyan kicsi az a felbontás.
2,4 x supersamplinggal egész jól néz ki az assetto. Nagyon erős vga kell hozzá,meg steam vr beta. -
goldboy #40496 Nem olyan rossz az már, de azért Le Mans a 70 perces shakdown-on rendesen beleégett a retinámba -
#40495 Ha valaki 200-300ezerért vesz valamit, az szerintem próbálja ki előtte és ne más szavára adjon
Én már kipróbáltam mindkettőt (oculustból DK2) és ezért .... dobpergés ... egyiket sem vettem meg. Túl kicsi még a felbontás szerintem
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.07. 20:33:21 -
Solt #40494 Nem tudjuk eldönteni, vedd meg mindkettőt! :)) -
Tyuki80 #40493 Na most már döntsétek el melyik a jobb,mert az ujjam rajta az enteren! :) -
Solt #40492 :D
Szimhez az OR "gazdaságosabb"... persze, ha hadonászni is akarsz a levegőben azokkal a bigyókkal, akkor alternatíva lehet a Vive is! :)) -
#40491 Jogos, akkor az már bárkinek elérhető...
HTC Vive-ot amúgy inkább vennék, de ízlések és pofonok -
Solt #40490 Oculus már 200K alatt van... :) -
#40489 Pc: 500 ezer
VR: 300 ezer
Pedál: 450 ezer (vagy lehet hogy pro? akkor fele annyi)
Kormány szett: 500 ezer
És akkor a mozgó cockpitről nem is esett szó (foglamam sincs mennyi egy ilyen)
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.07. 13:54:00 -
goldboy #40488 Pitti ezt neked ajánlom:
+képek -
goldboy #40487 -
Jackal #40486 Egyik esti fun-ra be kéne tenni. -
#40485 Van valami mód arra, hogy az AC-t fixen beállított felbontással indítsam? Az elsődleges monitorom 1920x1080as, a simhez használt monitor 2560x1080as. Hiába próbáltam bármit, nem engedi beállítani a 2560as felbontást és átírja a video.ini-t is. Rfactor 2-ben, iRacing-ben ez simán működik, szóval biztos van rá valami megoldás -
goldboy #40484 -
Pitti #40483 -
El Gigante #40482 :D -
Morgolodo #40481 Nagyon süti!
Itt egyébként cakepit nézet van.
Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2017.04.03. 19:27:42 -
#40480 És milyen a cockpit nézet? -
GPx8 #40479 A törésmodellje milyen? :) -
#40478 muha :DD -
goldboy #40477 Erre miért vannak annyira rákattanva az emberek?
-
#40476 "The mod for Assetto Corsa was scheduled to be released in Q1 of 2017. That said, the DRM Modding Team also stated that the mod will only be ready when it’s ready." -
goldboy #40475
Ez mikor fog már elkészülni? -