Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
este 19:00 től lehetne és gyülekezzünk 20:00 körül.
Mugello és Bömbi 5 kör 7 perc kvali.
Oks?
Köszi!!
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2017.02.11. 16:42:20
Csinálhatok kicsit később...
Mondjuk bmv M3-Mugello,vagy mx 5 utcai -mugello vagy bármelyik pálya.
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Na de tereljük vissza az ac re a szót a makettekről.:
Ma nem dobunk össze egy jó funt?
Valaki csinál szerót?
M3 Bömbi-valahol
Csak mert nagyon elfeledett autó lett,pedig jó.
20:00?
Kb mint billentyűzettel ac-zni.
Egyébként köszi a dícséreteket!
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2017.02.10. 22:47:31
Ezt mindig minden klippen kapcsold be ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.10. 22:19:05
A Fiesta wrc,ami makettező "pályafutásom" egyik legjobban sikerült munkája az Belkits.Ez egy viszonylag új belga cég,ami inkább a frissebb rally típusokat gyártja le olyan majdnem tamiya minőségben,de azért melós készletek.Van nekik Fiesta wrc,s2000, Polo wrc, Fabia s 2000, 207 s 2200.
Én az automakett.hun a Szűcs Laci barátomtól vettem a dolgaimat.Ő a legjobb,ha autómakettezős cuccokról van szó.Nála minden van,ha nincs szerez.
A promodell 2013/3 számában megjelent az írásom,fotókkal,építési naplóval a makettről,ha az építésre adnád a fejed,akkor érdemes elolvasni,sok hasznos tanácsot leírtam.
2013/3
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem is van még bontatlanul egy Corolla WRC-m, meg egy Subaru Impreza WRC 2001-es, Tamiya mindkettő. Ha érdekel valakit, eladó.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.02.10. 21:09:55
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ja...a szurkolói hangok kicsit átlátszóak, de hát ez van 😄 gondoltam beleteszem
(Vegassal csinaltad ? )
Marco kirakott egy csokor képet az jövőbeni autókról...
A fotókhoz meg külön gratulálok, szvsz. nagyon nehéz jól fotózni egy 1:24-es autót.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Na mindjárt fel is töltök valamit, ma babanap volt, kaptam 2 teljes órát. Megtámadtam Puy-n a 3perces időmet, és aztán vagy 5 másodperccel le is gyűrtem...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.10. 13:20:29
Nekem valami trust kormány volt az első, ffb nélkül 2 rugó ellenében tekerted 90 fokot. 😄
De a GP4 meg GTL úgy is király volt.
Ezt mondom!Mindannyian betegek vagyunk!!
Íme: <#hawaii>#hawaii>
Szóval én megértem ha valaki beleöl a szimezésbe sok pénzt.Én is befizetném,de már befizettem máshova.<#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.10. 12:00:11
Nekem kepek n i ncsenek nagyon, mert akkoriban meg nem volt digitalis fenykepezes 😊)
Ott az összes kép a makettről van? <#wow1>#wow1> bokám lef*som <#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.10. 11:49:00
Lenyeg, higy draga. Persze kategoriajaban nincs is versenytars, szoval siman kerhet ennyit....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.10. 11:48:32
Amúgy sztem tök igazad van.A hobby sosem olcsó mulatság...ezért hobby!Ha fotóznál, bringáznál, túráznál,vagy rc autóznál,horgásznál stb az sem lenne olcsóbb.
Én anno a gyerekek megszületése előtt rally maketteket készítettem,előbb magam szórakoztatására,majd versenyekre is.Az elején még egy autó meg volt egy 20 as ból kb és ennyi volt az összköltség.Majd jött egy komolyabb retuspisztoly,szobakompresszorral,jobb minőségű festékek,lakkok,matricák,kiegészítők stb.Rögtön vagy 50 be fájt egy 1:24 makett.
Igaz,rengeteget is tanultam abban a jó 12 évben,a festésről, fényezésről stb.Meg hát az utolsó autóim már rendesen több száz óra munkát igényeltek,hogy a legtöbbet kihozzam a kittekből és magamból.Mosonshown mester címet is kaptam.Egy szó mint száz,a hobby drága,de örömteli,kellemes időtöltést.
Ez az,amit a nők nagy része nem ért<#eplus2>#eplus2>
Akit érdekel itt nézheti meg az építési naplót is: Ford Wrc
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2017.02.10. 11:46:08
Ha az összes jogosítvánnyal rendelkező magyar állampolgárhoz méred a 14 használt Ferrarit akkor az valóban nagyon kevés...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.10. 11:26:11