Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt majd itt is tudtok ...mögöttem ! 😛
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ott amúgy mi a multi ?? 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Most egy darabig nem leszek, mert F1 meg stb. Majd késõbb up-olom még itt a kiírást. 😊
simraceseries.com
maszim fb-t meg gondolom azok ismerik akik a maszim fórumot is látogatják...
kérd meg neilszab-ot h rakja ki a közös ac facebook oldalra , ha már õk nem szerveznek rendes funrace-t a hétvégén...pofán nem fog vágni...😊
ahhoz h elegen legyünk esténként és ne mindenki össze-vissza , csak összefogva lehet jelen pillanatban megcsinálni...de ezt már kitárgyaltuk...
egyik ligának sincs meg a bázisa hozzá...
simraceseries.com
simraceseries.com
Hát jah, ez az autó ami akkor fun ha sokan vagyunk, akkor viszont nagyon !
Bár sokan megriadnak tõle, hogy bevásárló kocsi, pedig jól megy ! 😄D
15 kör alatt meg kihullik aki nagyon hajtja, az tuti 😊
Az AC Hun FB-re nem lehet valahogy kitetetni? Ki(k) szerkesztik azt?
simraceseries.com
Férõhely: 24 fõ
TeamSpeak IP: 87.229.108.129
TS jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA
Penalty rendszer kikapcsolva!
A szerver jelenleg is üzemel 5 perces booking és 30 perces practice-el.
TOPIK: http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=23&t=2116&p=70825#p70825
simraceseries.com
Ezért nem is nagyon vezetem...megpróbáltam de annyira nehézkes volt hogy elfelejtettem hogy a játékban van. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Vagy visszalpoz es ad szep sorben szazat, mint ahogy Alex is megkapta 😊))))
Nem tudok visszaélni vele, nyugodtan küldjétek.
Ha gondoljátok akkor Maszim szerón tolhatunk vmit, csak akkor írjátok le, hogy mit szeretnétek! <#awink>#awink>
Tegnap posztolgattam pár helyre a Huayra-s FUN futamot, de elég kevesen voltunk. Gondolom a BL döntõ is közrejátszott, ma meg az Indy500 miatt ülhetnek kevesebben kormány elé, de ha ettõl független szeretnétek futamokat, akkor írjátok az autó&pálya kombókat!
simraceseries.com
Ennek a plusz & mínuszozásnak hol látszik az eredménye? Azt látom, hogy minden hsz-nél van ilyen gomb, de mást nem. 😄
simraceseries.com
nyomok mindig mikor meglátlak azt kész, nálad nyugodtan ki lehetne venni ezt a szrt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tényleg utána kell néznem mi micsoda a setupban, mert gõzöm sincs mikor mit kéne állítanom. Csak ne lennék ilyen kurva lusta 😊
Próbáltam most, hogy a Steam mappában lévõ SteamApps/common/assettocorsa/cfg/ mappában lévõ race.ini-ben is átírom, de ugyan az a jelenség. Így egyelõre marad a jelenlegi fapados megoldás, mégpedig a cr fájl átnevezése.
Egyébként anno ITT olvastam ezt a megoldást. Persze próbáltam <> nélkül is, de az sem segített. 😊
simraceseries.com
Okos user szerintem kikapcsolja ezt az egészet, én elsõ nap lelõttem ....
Szerencsetlen nyomoronc, ilyennel ugy sem lehet mit kezdeni.
Csak azert kellemetlen, mert vannak akiknek be van allitva a szures, elobb-utobb (ha ennyire turelmes), lassan eltunok mindenkinel😉 Gazos, mert tobb helyen vagyok hazigazda, segitenek es irogatnek, de ha nem latnak, akkor maceras.
Nekem maxon a hátsó merevítés és felezve az elsõ, hogy joban forduljon, aztán kipróbáltam lefele, akkor lett dobálós.
Igaz a köridõnek jót tett mentem vele 6:50 végét úgy hogy a hülye teknõt (elsõ) kívülrõl vettem mert nem tudtam beleejteni, aztán meg hiába próbáltam összerakni még egy kört annyira sokat buktam az elején az addigi idõmhöz képest, hogy halálba idegesített, túl jól sikerült a hibáig...amikor még nem vagyok a teknõnél és már másfél másodperc minuszban vagyok az kiidegelt.
Ezért autót váltottam, utoljára KTM-l mentem rajta, az is jó versenyre, egyszer sem dobtam el, és egyhuzamban 3 kört mentem online 8:07, és most Lotus-t próbálok hogy kb. mivel lenne egálban a KTM, megnézem az Evora GTE-t meg az Exige240r stage3-t...talán. bár sztem lassabbak lesznek viszont a DTM Bmw meg gyorsabb..de mndjárt többet tudok. 😊
Nekem csak nick van kitöltve , de ahol van minden azt is be kell írnom vajon ?