Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azert kivancsi lennek az ilyen "ember" lelkivilagara, tuti kezeles alatt all es/vagy elfogyott a gyogyszere😉
Pár kép még a tegnapi imolai crew-ról 😄 (Laccoo, Alexease, Rácz Gergõ, Szabi)
Ezt csak úgy, amúgy ennek se jó a belsõ tükre.. mondjuk nem tudom mi a fenét látna egyébként hátra 😊
De Alex benne volt mindenben nálam, ha õ tudott máshol menni akkor tuti mûködik .
Pontos Név
ID (innen lehet kimásolni :My documents/assetto corsa/cfg/race.ini)
Választott autó
Küldjetek ID-t meg ami kell, és bepötyögöm, utána már csak pályát kell átklikkelni .De akkor fix autó lesz, váltani csak úgy lehet , ha rendesen odaér az ember bookingra és ott választ autót .
aztan bepötyögöm, elmentem talán jó lesz valamire ...
Had tolja, ha ez az élete 😊)))
Csak akkor meg nem igen tud autót váltani, csak ha rendesen be tud bookolni .
Jó ez az entry de kellene valami állítás, hogy nem lép fel a VIP személy 😊 akkor ne indítsa el 😊
Password-os, 25 fos szervert kell inditani, es felvenni innen a topic-bol fixen 10-15 embert az entry listbe😊
Ezen az online-on meg van mit reszelni, sikerult megalkotniuk az egyik legszarabbat😛
Tegnap este lattam, a chat-et is sikerult jol megoldani: kivettek az APP-ot (azt csinaljon mindenki mas), es kitettek a fomenube. Az most OK, hogy van a fomenuben, de nincs az autban😊
Az hogy van egy akarmit-is-nezegetos APP, kulon ablakban, az OK. Ritkan kell, nem mindenki hasznalja, nem fontos.
De egy jol kitalalt chat mar annyira alap, jol bejaratott mukodessel es funkciokkal, hogy illett volna integralni rendesen a rendszerbe (gyors billentyuk, elore elmentett dolgok, gombnyomasra iras, esetleg szin/atlatszosag/pocicio konfig stb).
NextGen-nek reklamozzak a progit, de nagyon sok dologban annyira PrevGen, meg a 10 evvel ezelotti dolgokban is, hogy szornyu.
Ahhoz hogy NextGen legyen, alap lett volna, hogy a MOST futo normalis(abb) programokat (min. iR, rF2, CARS, R3E) vegignezik, lekoppintjak, es tovabbgondoljak.
Elhiszem hogy a technika is hatraltatja, nincs igazi egyseg, maceras osszedrotozni: GUI: html/js/ajax; core MSVS/CC++; coreGUI: Pyhton; online: GoogleGo 😊
Ugyanígy ha mindenki kilép, remélem akkor azért tovább lépteti 😊)
ott meg ugye erre élveznek a kisgyerek álregek 😄DD
Amig ott voltam es frissitgettem, 1 perc alatt valahonnak kaptal 30 minuszt😄DD
Nem tudom melyik topicban maszkaltal, de valahol nnagyon beragtak rad😉
Hét nekem húzós volt, meló reggeltõl estig ....
Egy hosszabb Fiat S1 versenyt szívesen tolnék, iszonyat jó, nem szakad szét a mezõny, nem marad le senki 500 métert ha egy picit hibázik, stb ....Bár az ütközésmodell elég trágya ...😞
Amugy a beallitasokban ki lehet ezt kapcsolni, hogy ne rejtse el az uzeneteket x pont utan sem.
szerintem
a héten a te autóid voltak, csak nem jöttél...😊
már neked is nyitogatni kell a hsz-eid?
automatizmusig még nem jutottunk el szerintem...😊
de lehet csak én rontottam el😊majd gadfly hátha kijavít...
ha mész egy versenyt, akkor automatikusan mentõdik a replay...a menteni kivánt verseny után mielõtt még új session-t kezdenél:
dokumentumok/assettocorsa/replay mappában lesz egy "cr" nevû fájl...
nevezd át valamire és onnantól be tudod tölteni azt a replayt játékon belül...
Mit lehet tenni ?
Mentem húzott Fiat500-l is, az igaz 9:10-s kör lett, de sztem jó versenyeket lehetne menni, mert több idõ, és lehetõség van elõzésre, de ugyanakkor egy nem túl gyors de hiba nélküli vezetéssel is lehet versenyezni a gyors de rizikós versenyzõkkel.
A Zonda-val végigmentem, gyorsabb mint a F599xx, de unalmasabb sztem...bár nem állítgattam.
még a P4/5 hátravan.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Majd holnap csinálok megint iylet, ez buli, nem számít mi történik, az ember megy tovább valaki úgy is utoléri, vagy megvárja, vagy õ ér utol valakit ...