Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem szokott egyébként probléma lenni, nem szoktak vagdosni...
meg azért nem ilyen lökdösödéses versenyek a jellemzõek...ma sokaknak rossz napja volt😊
majd holnap valami egyszerû géppel😊
meg azért nem ilyen lökdösödéses versenyek a jellemzõek...ma sokaknak rossz napja volt😊
majd holnap valami egyszerû géppel😊
Na oké, de akkor nem kap 5 másodpercet? Egyébként igyekszem iracinges szinvonalamig fejlõdni, ott tiszta versenyeim voltak csak, 99%-ban nem az én hibámból volt ha baleset volt. Csak kicsit még szokni kell itt.
\"If in doubt, flat out!\"
Baszki most nézem valaki beszórt egy 38-as idõt a prekval oldalra. Azt hogy a bánatba?
az én hibám😊
eredetileg t125 s1-et kértek és arra írtam h azt csak hétvégén készülve szabadna csak...
és erre írtam h ezt az autót nem próbáltuk még és ezzel is lehet száguldozni...😊páran mellém álltak, ez lett a vége😊
eredetileg t125 s1-et kértek és arra írtam h azt csak hétvégén készülve szabadna csak...
és erre írtam h ezt az autót nem próbáltuk még és ezzel is lehet száguldozni...😊páran mellém álltak, ez lett a vége😊
én voltam korábban is és jobbnak láttam félreállni a tapasztalatok alapján...😊pont elfordultatok😊
de hamar utolértelek titeket csak a srác elõttem a mai nap negyedjére is belémfordult miután megijedt a gyorsabb autótól...😊
de hamar utolértelek titeket csak a srác elõttem a mai nap negyedjére is belémfordult miután megijedt a gyorsabb autótól...😊
Nekem ez az autó vezethetetlen, kénytelen vagyok másodperceket benne hagyni mert egy pici parányi apró hiba és megyek a levesbe, a gázt gyakorlatilag sosem padlózom csk tökegyenesben. 😊
jaja ez a bünti nagyon veszélyes.
bár attól tartok amíg nincs bajnokság addig lesznek ilyenek:S
bár attól tartok amíg nincs bajnokság addig lesznek ilyenek:S
!Forza Ferrari!
Javaslat:
A hétközi fun futamokra egyszerûbb pálya/autó kombók legyenek, a hétvégi komolyabb félfun-ra meg jöhetnek a maihoz hasonló kombinációk. Ezzel az autóval ezen a pályán gyakorlás nélkül nagyon sok embernek voltak problémái, egyesek olyan optimista féktávokat vettek, hogy elõször azt hittem simán direktbe vágni akarják a sikánt.
Példa:
Hétköznapra: Silverstone int.national (a rövid) valamelyik lotussal, vagy valami közepes gyors autóval.
Hétvégi elõregyakorlós setupolósra meg jöhetnek a maihoz hasonló komolyabb dolgok.
A hétközi fun futamokra egyszerûbb pálya/autó kombók legyenek, a hétvégi komolyabb félfun-ra meg jöhetnek a maihoz hasonló kombinációk. Ezzel az autóval ezen a pályán gyakorlás nélkül nagyon sok embernek voltak problémái, egyesek olyan optimista féktávokat vettek, hogy elõször azt hittem simán direktbe vágni akarják a sikánt.
Példa:
Hétköznapra: Silverstone int.national (a rövid) valamelyik lotussal, vagy valami közepes gyors autóval.
Hétvégi elõregyakorlós setupolósra meg jöhetnek a maihoz hasonló komolyabb dolgok.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Köszönöm szépen a lehetõséget, szép volt jó volt, de többet ne hívjatok <#idiota>#idiota>
Ez az autó egy agyrém... A 9 órási futamra értem csak haza, de itt nem volt semmi gáz, mindenki elfordult az elsõ kanyarban. Barcalaci te a rajt után miért mentél a fûre, majd a sorvégére? Büntit kaptál? <#vigyor>#vigyor> Nem értettem az egészet, motorfékkel gurultam az elsõ sikánhoz és néztem mindenfele, hogy most mivan 😊
Ez az autó egy agyrém... A 9 órási futamra értem csak haza, de itt nem volt semmi gáz, mindenki elfordult az elsõ kanyarban. Barcalaci te a rajt után miért mentél a fûre, majd a sorvégére? Büntit kaptál? <#vigyor>#vigyor> Nem értettem az egészet, motorfékkel gurultam az elsõ sikánhoz és néztem mindenfele, hogy most mivan 😊
idõmérõn láttam érdekes vágást, de lassított egy kicsit az illetõ h ne legyen feltûnõ az ideje,csak egy jó helyezés az elejében😊
Durva kiegyenesitest es kanyarlevagast en is lattam. Sajnos ha nincs ott a fal es nincs bunti, akkor lazabban veszik a dolgokat.
Elobb utobb kell valami bunti, de persze nem ez a belassitos, mert ez veszelyes.
Jo lenne ha APP-bol is le lehetne kezelni, es valami olyasmit legyartani, mint ami az iR-ben van.
Elobb utobb kell valami bunti, de persze nem ez a belassitos, mert ez veszelyes.
Jo lenne ha APP-bol is le lehetne kezelni, es valami olyasmit legyartani, mint ami az iR-ben van.
Alexease index nélkül lehúzódik...😊
pont nagyobb ívben akartam venni a Lesmot, de Alexease mögött figyelni kell erre is😊
pont nagyobb ívben akartam venni a Lesmot, de Alexease mögött figyelni kell erre is😊
jó kis versenyek voltak.
azért van 1-2 viselkedési forma amit nagyon gyorsan ki kell írtani a szerverrõl, szerintem még így fun futamok alatt is.
az oké hogy valaki elfékezi magát és elmegy egyenesen a sikánnál, na de hogy az utána lévõ kanyarban kilök... a követekzõ kanyarban pedig lecsípi a kanyar bemenetét nem kicsit.
lehet mégis jó volna a szerveren a büntis rendszer, két ember estében néztem hogy újra értelmezték a pálya vonalvezetését 😄 😄 😄
azért van 1-2 viselkedési forma amit nagyon gyorsan ki kell írtani a szerverrõl, szerintem még így fun futamok alatt is.
az oké hogy valaki elfékezi magát és elmegy egyenesen a sikánnál, na de hogy az utána lévõ kanyarban kilök... a követekzõ kanyarban pedig lecsípi a kanyar bemenetét nem kicsit.
lehet mégis jó volna a szerveren a büntis rendszer, két ember estében néztem hogy újra értelmezték a pálya vonalvezetését 😄 😄 😄
!Forza Ferrari!
Én a feles futamon végül elindultam, bár ahogy láttam nem kellett volna. Nagyon zavaró, hogy kvázi érzékelhetetlenek az autók, race inj-ben valahogy jobban lehetett tudni, hogy ki hol van. A rajtnál ugyan tolakodtam, de nem érzékeltem tisztán, hogy most miattam volt a baleset, vagy sem. Ezért elnézést, ha igen. Bár ahogy néztem utána a többieket, lehet hogy itt más is okozott bõségesen gondot. Ahogy nekem tûnt, a rajtnál túl lassan vette valaki a sikánt, illetve utána az egyik jobbosban a keresztben álló fekete vagy kék szart nem tudtam már kikerülni. Viszont pazar volt a parabolica-ban megpördülõ kékferrari és velerántott barcalaci párost kikerülni. 😄 Közben egyébként 43-as idõig lementem, úgy érzem most már jobban megy. Bár ezzel az autóval továbbra sem vagyok kibékülve.
Az úgy szokott lenni...
mikor ötven méterrel elõbb fékezek elsõ kanyarnál, akkor tuti az egész mezõny szépen befordul 😄DD
mikor ötven méterrel elõbb fékezek elsõ kanyarnál, akkor tuti az egész mezõny szépen befordul 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
na most félreálltam rajtnál ere most nem volt baleset....😊
deamit utolértem az utolsót egybõl megijedt és keresztbeállt elõttem😊
deamit utolértem az utolsót egybõl megijedt és keresztbeállt elõttem😊
Az igaz, sokszor elég elég egy kis önbizalmat adni nekik, hogy menni fog és elfékezi szépen melletted 😊
Mondjuk a sokkal gyorsabbat én is el szoktam engedni, a többiek meg megdolgoznak érte 😊
Mondjuk a sokkal gyorsabbat én is el szoktam engedni, a többiek meg megdolgoznak érte 😊
1. Ha nem engedem el, akkor megeloz. De a bizalom (itt meg) nem az erossegem😊
2. Ha en engedem el, ott es ahogy en akarom, akkor eppen annyit vesztek vele, mint amennyit "szeretnek".
3. Sokan csak idealis korulmenyek kozott tudnak haladni, igy ha udvariasan masik ivre "kenyszeritem", sokszor a susnyasban vegzik😊
2. Ha en engedem el, ott es ahogy en akarom, akkor eppen annyit vesztek vele, mint amennyit "szeretnek".
3. Sokan csak idealis korulmenyek kozott tudnak haladni, igy ha udvariasan masik ivre "kenyszeritem", sokszor a susnyasban vegzik😊
De mier kell elengedni, majd megoldja, foleg ha gyorsabb 😊
Ja, nekem megint ez volt az utolso;P Bar most megusztam, gond nelkul vegig mentem.
A vicc az, hogy a pit-bol indultam, ugy hogy a startnal indultam el, korlatozoval vegig a pitben. Es meg ugy is utolertem a roncshalmazt az elso kanyarban, es a kor felenel mar 6. (16-bol) voltam😄DD Persze senkit nem kellett elozni, mindenki fuvet nyirt;D
A vegen ugy lettem 5., hogy 2-3-szor elengedtem a gyorsabbakat, de talan volt olyan, hogy ugyanazt szerintem ketszer is😊
Lehetett volna meg egy pozicio, kezdtem taktikazni, tartogattam az utolso korre, de durvan vagtak elottem a sikanokat.
A vicc az, hogy a pit-bol indultam, ugy hogy a startnal indultam el, korlatozoval vegig a pitben. Es meg ugy is utolertem a roncshalmazt az elso kanyarban, es a kor felenel mar 6. (16-bol) voltam😄DD Persze senkit nem kellett elozni, mindenki fuvet nyirt;D
A vegen ugy lettem 5., hogy 2-3-szor elengedtem a gyorsabbakat, de talan volt olyan, hogy ugyanazt szerintem ketszer is😊
Lehetett volna meg egy pozicio, kezdtem taktikazni, tartogattam az utolso korre, de durvan vagtak elottem a sikanokat.
Nekem egyertelmu volt, hogy 2-3 masodperccel gyorsabb vagy, igy elengedlek😉 Persze nem igy szoktak, de nekem ezzel nincs gondom, regen mindig megoldodott😊 Persze ehhez az is kell, hogy valakit mar ugy-ahogy ismerjek. Mert ha a szuper gyors John Doe III. jon mogottem, akkor eleve belulre helyezkedem, es ot a kulson engedem el. Ott vagy el tud menni vag megy a susnyasba😊
Ja, nekem megint ez volt az utolso;P Bar most megusztam, gond nelkul vegig mentem.
A vicc az, hogy a pit-bol indultam, ugy hogy a startnal indultam el, korlatozoval vegig a pitben. Meg ugy is utlertem a roncshalmazt az elso kanyarban, es a kor felenel mar 6. (16-bol) voltam😄DD Persze senkit nem kellett elozni, mindenki fuvet nyirt;D
A vicc az, hogy a pit-bol indultam, ugy hogy a startnal indultam el, korlatozoval vegig a pitben. Meg ugy is utlertem a roncshalmazt az elso kanyarban, es a kor felenel mar 6. (16-bol) voltam😄DD Persze senkit nem kellett elozni, mindenki fuvet nyirt;D
Meg ez a hang ! 😊
Tiz kor utan ongyilkos lennek 😊))
Tiz kor utan ongyilkos lennek 😊))
Én meg eléggé elsetupoltam az autót, utolsó helyrõl indultam, de hamar feljebb kerültem a szokásos elsõ sikánnál.. aztán véletlen ugyanott pár körrel késõbb egy leheletnyit koccoltam valakivel, keresztbe is állt, szerintem még bele is mentek 😊 bocsi!
Felhúztam a replay size-t maxra és nem mentett el csak 14Mb-t 😄
Felhúztam a replay size-t maxra és nem mentett el csak 14Mb-t 😄
Valaki el tudná küldeni a Lotus Exos 125s1 eredeti hangfájt??
A mostanira nem is megyek idomerot, az elso kanyar utan ugy is utolso lennek megint😄
Kicsit izgultam, mi tortenik majd mogottem amikor elengedtelek, szandekosan kanyarban, temposabban, nem akartam sokat vesziteni az elottem levohoz. De osszejott😊 Ilyenkor jo lenne egy index😛
Kicsit izgultam, mi tortenik majd mogottem amikor elengedtelek, szandekosan kanyarban, temposabban, nem akartam sokat vesziteni az elottem levohoz. De osszejott😊 Ilyenkor jo lenne egy index😛
1 órányi próbálkozás után feladom. Ezzel az autóval én soha a büdös életben nem fogok versenyezni. Ilyen egy fos szart még nem láttam. Itt van kb 800 lóerõ és akkor egy ilyen orrtolós fos az egész. Én nem is értem a 41-es idõket. Kigyorsításon kezelhetetlen, kanyarban meg alulkormányzott. A bekormányzást egy erõs széttartással orvosoltam, de alapvetõen borzasztó a viselkedése. A tegnapi bajor kupa az teszett volna, sajnálom is hogy nem csatlakoztam.
Ezek vért ittak,de nem keveset!Beszarás!
Jóóóó! 😊)
Állat hangjuk van 😊
1.20 -nál ahogy csúszik ,na az nincs meg AC-ban 😞(
Állat hangjuk van 😊
1.20 -nál ahogy csúszik ,na az nincs meg AC-ban 😞(
Nem kifogás, nem tetszik azt annyi 😊
Ma esti program közkívánatra: Ferrari 599XX - Monza
A buli 20:00-tól indul és az új prekval rendeszünknek köszönhetõen a futamok minden órában pontosan egészkor és félkor indulnak, valamint hagyományos booking-ra sincs többé szükség!
További infók itt, gyertek!
GTR-Masters.hu - AC nyílt szerver
A buli 20:00-tól indul és az új prekval rendeszünknek köszönhetõen a futamok minden órában pontosan egészkor és félkor indulnak, valamint hagyományos booking-ra sincs többé szükség!
További infók itt, gyertek!
GTR-Masters.hu - AC nyílt szerver