Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De messze nem volt kimerito, ennel bonyolultabb sajnos a helyzet, de csak ennyit volt turelmem gepelni😊
Az rF2 profi cucc, osszessegeben sokkal komolyabb mint ez, igazi szim, rendes felkeszulest igenyel, komolyab dolgokra lehetne hasznalni. Ido kell hozza. Nem ennyire egyszeru es eye-candy a render resze, de boven megallja a helyet. Nincsenek hozza gyari divat-autok, de az osszes fontos versneykategoria benne van, ami szamit.
De sajnos az rF2-ot a rossz fejlesztes, a talalas, a marketing miatt elegge elbaltaztak:/ Erosen elhalalozott a dolog. Magyar reszrol semmi mozgolodast nem latok.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azért itt teszem fel a kérdést,mert itt biztosan van olyan akinek megvan mindkét játék/szim...
Érdemes-e legalább addig befektetni rfactor 2-be amíg ki nem alakul véglegesen az AC?Ami ügye lehet több év is 😄
Valamiben ügye többet is ad rf,vezetési élmény viszont nálam elmarad AC-tól.Fog-e rf fejlõdni még annyit,hogy megérje hiánypótlónak?
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
\"If in doubt, flat out!\"
szerintem
az effekteket én nem használom , mert felesleges teljesen szerintem...
a ffb gain olyan 75% körül használom játékon belül...de ehhez az erõhöz az én kormányomnál kell 15% filter is hogy ne clippingeljen...(hogy smooth-abb legyen , de mégis erõs)
Most vettem észre, hogy a kerékdõlés állításával látszik is a keréken a beállítás. Eddig ilyet nem láttam szimekben, persze lehet hogy csak nem figyeltem. A guminyomást szoktátok állítani vagy alapon használjátok? A másik kérdés az FFB-re vonatkozik. Beállításoknál a damping, kerb, road, sleep effektek csak kamuk vagy használjátok õket?
na este mediummal megpróbálom, meg valamit kitalálok erre melegítés problémámra😊
este is remélem, hogy jó lesz a futam! na meg hogy többen leszünk!😊
!Forza Ferrari!
nagyon király volt a 2. kör elején, néztem a tükröt hogy jössz te is.
Csak így van értelme amúgy ha vigyázunk egymásra.
Ugyan volt valaki még az elején aki mellett mentem és rámhúzta, de így járt mert õ forgott ki😊
Igen, a soft az elfogyott Lacinál is, viszont nekem a medium volt szenvedõs a 8-10. körig. utána isteni volt!😊
!Forza Ferrari!
a 2 kör elején ahogy elmentél Dani mellett , még én is befértem mögötted...😊 és kocc se volt...
ha a partnerek normálisak akkor nem sír senki az ütközésmodell miatt...nem kell egymáshoz érni...lehet ezt így is...
de a soft gumi nem volt olyan jó ötlet😊sokat lassultam rajta a 8.ik körtõl
de az eleje szépen korrekten, szabályosan ment...
Pont tegnap tunt fel, hogy pl azok a beton reszek ami nem kozvetlenul a palyahoz tartoznak, nem lesz gumicsikos.
szerintem
20km-s pályán még az sem vészes, pláne ilyen pályán...ettõl mi még nagyon jókat tudunk kergetõzni, vagy ha el is szakad egyik vagy a másik, nagyon nem lehet nyugodt...kivéve ha hiba van.
Most rá lehetne feszülni, lehet rá is fogok hogy megdöntsem az idõt, de annyira nüanszokon múlik itt 1-2 másodperc hogy ihaj.
Az elsõ szakasz az pl. elég snassz persze nordschleife mértékkel mérve Aremberg-ig. 3 jó rész van benne ahol muszáj lendületet átvinni, és ezért kicsit izgalmas, mindjárt az elején a gyors jobbos, aztán a dobbantó utáni gyors jobbos, majd az Aremberg elõtt a dombtetõ balos ahogy egy kicsit úszik az autó.
Aremberg után már kicsit nehezedik, több olyan kanyar van ahol sokat lehet bukni, pl. mindjárt közvetlenül Aremberg után megy a lejtõs bal-jobb-bal csikicsuki, majd fel az emelkedõn betalálni a balosba, de közben nagyon dobál...és ott piszkosul meglassul a tempó.
Fejben kb. a teknõnél szoktam újra leszakaszolni, tehát Arember és a teknõ közt egy pihentetõ döngetés van amiben csak egy kanyarra kell figyelni hogy teligázas legyen, itt lehet szusszanni, egyébként figyelõs nagyon.
A teknõ-tõl megint szakaszolom az ugratóig, ez egy nem egyszerû rész, pedig nem is annyira veszélyes, csak sok az ívtörés, meg a meglepetés amikor jó volt a kigyors, és mennél egy jót aztán jön egy kanyar mondjuk 'bal2-3 szigorú' 😊
..és ott vannak a kerékvetõk is persze,..és általában ilyenkor kicsit eshet a koncentráció. ..na és ott az ugrató, a DTM BMW-m halála, dobtam már el nagyon ütõs idõd, mert rosszul mentem bele, és becsapódáskor szevasz tökön-babon át a természetbe palánkig....bünti és káromkodás. 😊
Szal az ugratótól megint kicsit (nagyon) laza be kell találni a dombos balosba, ahonnan már a második, laza teknõ jön,...és az egyenes kigyorsát kell még összetenni.
..és persze a végén a féktávot azt vége is.
két másodperc 20 kilométeren nagyon kevés...bár annyit azért jelent hogy Bardocz ügyesebb volt mint én vagy magasabb szinten koncentrál, de a tizedekrõl nem is érdemes beszélni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tok mindegy, mert a fele mezony mindenkepp lelep, senki eleol nincs foglalva hely. Tudom becsapos, de jobbat nem tudok, nem en csinaltam ilyen vacakra ezt a lobbit....
Azert inditom el ezt a szervert, higy legyen hova beugorni. Igaz magyarok ritkan jatszanak 😊)))) A gep igy is megy, net birja had menjen. 😊 Mikor fent voltal pont raneztem, 11-en toltatok, te elol uridoket mentel, gyak neked nem mindegy hanyan vannak mogotted.. 😊)
Néha jó versenyzõk verõdnek össze, szoktam jókat menni ...
Következõ alkalommal gyakorlatilag be sem nézek hozzád...már bocsi
Estefelé jó szokott lenni .Maradunk vagy 10-en .
A gond az, hogy nem tudunk kommunikálni a résztvevõkkel, gyertek fel TS-re és akkor tudni fogtok mindent..
cím: ts.gtr-masters.hu
jelszó: masters