Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ezt az uj F1-et durvan programozagatni kellene, az meg eleg huzos es nem eri meg.
Eddig még mindig õk hoztak ki belõle valami használhatót ..
Mondjuk nekem pont F1 nem hiányzik ide ....Akárhogy nézem, az AC jobban boldogul "utcai " autókkal .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De a felfuggesztes amugy is bugos, vagyis itt akarmi is lehet😊
Felfüggesztés bug? <#nyes>#nyes>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Most csinál a Steam egy fileellenõrzést aztán meglátom.
Sajnos sose tudjuk meg, milyen lehet igazabol egy olyan autoval, azon a palyan, ugy vegigtolni.
\"If in doubt, flat out!\"
Megy a szerver, 10 perc booking-gal, amibõl még van pár perc...
Ott a pont! Tényleg az.
infó meg sehol, pedig elvileg 4 liga szervezi közösen😊lenne felület ahol írhatnának valamit...
általában pont az ffb-t szokták dícsérni itt, mint legnagyobb pozitívum, bár sokan a netkarpro-t tartják etalonnak, de még lehet olyan vagy nagyon hasonló😊
én elõl széttartás teszek (negatív), hátra pedig attól függõen, hogy milyen az autó, vagy szét vagy összetartást (összetartás a pozitív, de a csuszka csalóka, nézzed az autó adatait inkább)
ha hátul széttartás van (negatív) akkor kigyorsításnál jellemzõen dobnbi fogja a seggét, na most ez leginkább nem kívánatos eset, de rre-ben a gt autóknál néha jól jött
Annó a nKPro volt nekem az isten FFB terén, egyszerûen nem tudtam élvezni semmi mást utána. Majd kijött az rF2 és ott már elégedett voltam. De ha elindítom az AC-t nekem nincsenek hiányosságaim (most csak FFB a téma).
Jó Fwd volt az rF elsõ részében is....még hazai is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Én hónapok óta elõ se vettem az rF2-t. Az újabb tartalmakat le se töltöttem.
Viszont fejlesztés ide vagy oda, értetlenül állok az elõtt, hogy az AC-ban még mindig nincsenek zászlók, szabályok, kuplung, box,stb-stb. Ideje lenni beültetni a versenyzéshez elengedhetetlen ALAP dolgokat. 😊
(nem vagyok guru, csak abból dolgozok, amiket olvastam)
h tudnám elérni h melegebb legyenek a gumik...
eddig 75 fok a max mediummal, de soft-tal is csak 80 😊
mit állítsak?
Autózni jó, elég szép. az idõmérés még nem igen megy neki, de megéri feltenni egy pár karikára 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az masban jo mint ac....
és valószínûleg nem is lesz😊
itt gyakorlatilag csak mi játékosok vagyunk a marketingesek...nem olyan poppos ez😊
az más kérdés h sokkal fogyaszthatóbb egy szimekben "újoncnak" is, mert ami már benne van azt egyszerûen de nagyszerûen tudja...
de valhogy a HC szimmereket is megragadta és ez nem véletlen szerintem , sõt...
az egyelõre fapadosságot fícsörök terén is tudja ellensúlyozni még náluk is...
én piszkálom a beállokat, teszem ezt itt is néha jól kicseszve magammal. ..és akkor eddig eddig rétegjátékosok voltunk aztán hirtelen meg most megpopposodtunk? 😊
..hiszen sok szimet kipróbáltam/tunk veszkõdtünk a beállításokkal.
Ennyi lenne? olcsó divatos tartalom, és el is csábultunk? Erre bukunk mind?
egy jó dolog, el is mentettem magamnak, mert nagyra becsülöm a ligák hozzáállását:

Hanem a koritesre, a szolgaltatasokra es a lehetosegekre.
Mindket program jo szim, jol vezetheto es elvezetes.
De az AC egy jol sikerult koncepcio. Legalabbis nepszeruseg szempontjabol. Olcso, sok divatos tartalommal, egyszeru de latvanyos renderrel, szimes de elvezetes vezethetoseggel. Ez eppen az a program, amire eleg szeles kozonseg bukik. Ezt erre terveztek.
Es itt eppen az "egyszeruseg" a lenyeg. NEM mukodesre, hanem hasznalatra!
Az AC: klikk-klikk, aztan lehet elvezetesen autozni. Az rF2-hoz "neki kell ulni", allitgatni kell, piszkalni, ido kell neki.
hát nem tudom, most h egy kicsit komolyabban készültem a bmw-s nurburgringes dologra jöttem rá igazán h bizony csak a versenyképességhez is nem árt ha feccöl bele idõt rendesen az ember...
csütörtök óta több mint 2 mp-t javultam (pedig azt hittem max fél sec van még bennem) ,mégis egyre hátrébb kerülök a rangsorban, mert mindenki találja meg szépen az extra mp-ket (lassan a világcsúcs is megdõl ahogy látom)
és szinte mindenkinél ezt látom, a távolság maradt kb az elsõhöz képest hiába a sok javulás tõlem ha többiek is javulnak😊
most pl fogalmam sincs milyen gumival menjek majd mert a medium jobbnak tûnik összeségében , de én a softot se tudom felmelegíteni rendesen😊
engem se tud meghatni h számol az rf2 mindent, csak a végeredmény lesz rosszabb mint itt már most...és ez a bajom vele...AC jelenleg kevesebbett számol jóval , csak azt a keveset ügyesen...😊
rf2 -nõl mindig az jut eszembe h ez a sok számolás kamu, és ott ez az eyecandy a HC szimeseknek...hogy õk is örüljenek h ez milyen komoly😊
Ahogy mondod!Tényleg vicces,így,hogy a fele sincs kész,már ekkora siker a játékosok körében.
csak éppen már nem játszom vele, ez van 😞 ..már kb. másfél hónapja volt utoljára...az indy cuccokat le se húztam, mert tudtam hogy nem veszem elõ.
Én is elég szimbuzinak tartom magam, vagy én legalábbis annak. 😄
De sosem bonyolódtam bele ebe a számításos dologba, tök mindegy mennyit számol ha sz@r nem? 😊
Az csak számolószimulátor.
Ott van a Panoz...na ne vicceljünk érted. Elhiszem hogy mindent számol és ha még sokáig süti a nap a motorháztetõt akkor esik a teljesítmény azt is számlja...de a végén nem jó.
Pont.
teleírhatok hat táblát egyenletekkel aztán jön valaki és áthúzza a felét, és mûködik. ...akkor én 12 táblát is teliírhatok, és beleszámolhatom a saját eltelt öregedésem tényezõjét is, akkor sem lesz jobb.
Ki így fogja meg, ki úgy, van aki tök sokat dolgozik a semmiért, van aki meg egyszerûbben csinálja.
Az rF is nálam ilyen, játszom vele? nem.
Assetto-val játszom? szinte minden nap.
...akkor minek hülyítsem magam?
Pedig valóban tök sok minden hiányzik még ebbõl a játékból, a röhej hogy így is jó. 😊)