Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kar, pedig sokkal jobb volt igy 😊 De akkor ki kell kapcsolnom a pp-t...
szerintem
Köszönöm!Az angolt érteni-értem,csak én valamiért a játék főkönyvtárában kerestem a mókolás helyét.
Most,hogy leírtad,így simán rájöttem mit kell pontosan keresni.
Köszi!<#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.02.18. 20:16:15
THX!
Hogy tudom,vagyis hol tudom visszaállítani és mire állítsam?
Magyarország legnagyobb Assetto Corsa megmérettetése új szezonnal folytatódik, 9 futammal, a teljes GT3-as mezőnnyel, izgalmas helyszíneken!
A nyílt gyakorló szerver 0-24 elérhető, setup pedig megtalálható a futam kiírásában. Az előző szezonban közel 70 versenyző vett részt és most is már több mint 100 köridő található a prekvalon, így nagy mezőnyre számítunk, ahol a kezdők és a profik is egyaránt megtalálják a magukhoz méltó ellenfeleket! Tegyétek próbára magatok Ti is!
GT3 Bajnokság: www.gtr-masters.hu/tema/6182
Szezonnyitó futam: www.gtr-masters.hu/tema/6173
Most vasárnap este nyílt bemelegítő futam, gyertek bátran! <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.02.18. 15:14:28
Nem is kell hozzá Assetto ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.18. 14:51:27
Ha csak allohelyzetben zavar, akkor van
Magyarországon az 1976. január 1-én hatályba lépett 1/1975 (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet, azaz az akkori új KRESZ vezette be a biztonsági öv kötelező használatát a személygépkocsik első ülésein.
szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
- skin template added for the new Audi Sport quattro S1 E2
- Fixed Ferrari LaFerrari erratic aero behavior on Highland high speed jumps
- Fixed shadows caster on grass at highlands long
- Tweaked city surface ffb effects at highlands, long and drift
- Fixed mirrors UV on Audi Sport quattro S1 E2
- Fixed Lotus 98T yellow tyre wear indicator on new tyres.
- Updated Lotus 98T performance envelope by tyres, diffuser and front wing ride height sensitivity and other changes.
- Fixed Tatuus FA01 tyre compound wear
- Updated acServer with a fix for bookmark registration mode
- Added IGNORE_RESULT_TELEPORT in system/cfg/options.ini to avoid teleport to pit at the end of each online session.
- Updated walls on highlands track in order not to use them as advantage
Más kérdés hogy később az épített/újááépített vagy eleve replikának szánt kocsikba mi került. Nálunk is van űrlada (vfts) szekiváltóval.....
Lehetne érvelni azzal hogy mostanság már ilyen Audi S1-eseket látunk amibe rángatják a kézit, csak akkor azon se csodálkozzunk, ha kiadnak egy pl 1997-es Benettont, de Renault V10 helyett csak egy jóval gyengébb Judd motor lesz benne, mert olyan van a Boss GP mostanság. Angliába néztem régebben valami bajnokságról infókat és ott még olyan is volt hogy a V10-es 90-es évekből származó kocsiba raktak egy GP2-es(2005től) motort....<#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.02.16. 20:16:46
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.16. 14:24:47
En is ugy gondoltam, hogy a gyarilag epitettbe nem terveztek, de az egyeb utolag atepitett/hasznalt autoban azert mukodhetett.
Aris jol irta, jobban tudja mint en, de a "vitak, felreertesek" miatt, keszithettek volna ebbol is egy XY "altipust", amiben van, es akkor nincs "gond". Benne van a tuti gyari, es az igenyeket is kielegitik.
Az mas kerdes, mit szol hozza az Audi😉
With the new v1.12 update, we have introduced a new section in the "controls.ini" file located in your "Windows Documents\Assetto Corsa\cfg" path called "
If you are using a very old steering wheel like the Microsoft Sidewinder or Saitek R440, or other hand-made ones, you need to open the "controls.ini" file, and set the "FF_SKIPS_STEPS" value to "4". It should look like this:
VALUE=4
This should solve any "CPU OCCUPANCY > 99%" warnings related to the force feedback refresh rate.
Please always double check this value if you load controls profiles created before v1.12 update! In case, please create a new controls profile with the proper value!
dirt-rally-handbrake-and-transmission-information
Persze, tuti amit mond, de attol meg lehet benne kezifek (valszeg volt is nehanyban, epitestol fugg), ki lehet azt kuplungolni. Most nem keresek videokat, de tuti van olyan, ahol kezifekkel hasznaljak.
Irja azt, ok olyat modelleztek, amiben nincs😊
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.02.16. 00:08:00