42876

banner
  • Betyarkoro
    Reboot project:
    Abbahagyott, befejezettlen, elfeledett AC pályákat vesznek elő és újjítanak fel kunos standardra az alábbi oldalon. Jelenleg 9 pálya van rajta.

https://actrackrebootproject.wixsite.com/ac-track-re-boot
  • AssettoDriftER
    Valaki tapasztalt már olyat (Én a héten több alkalommal is) ha szerveren vagyok és az időmérő után letelik az x ms idő és jön az 1 perc záró mielőtt kezdődik a verseny és még azelőtt rányomok a kormányra, mielőtt kitesz mindenkit a rajtrácsra akkor ledob a szerverről?
    Ez most valami bug vagy fícsör?
  • neilszab
    Porsche 911 RSR - FunRace!

Most csütörtök este egy igaz tökös oldschool verseny vár rátok a hőskori Bridgehampton-ban a 72'-es Porsche 911-es volánja mögött!
    Mindenkit örömmel látunk, a gyakorló szerver már most is elérhető, jövő héten meg bajnoki futam ugyanitt! ;)

További infók: Porsche 911 RSR - Bridgehampton
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.06.07. 21:18:05
  • endy papp
    Akkor nem tudom,pedig 2x végig görgettem az appokat,de még meglesem.
    Mind egy úgy sem sokat használom,most is csak az újra telepítés miatt toltam vele picit,no meg hogy megnézzem milyen mikor mindent maxra tolok....hogy bírja az új technika.
  • Morgolodo
    Nálam most is meg van.
  • endy papp
    Üdv .
    Régebben volt hogy 3 monitorra lehetett konfigurálni jobb oldalt az appok között volt ilyen lehetőség,de most nem találtam.???
    Kivették vagy csak én nem látom.....??
  • Totti5
    Akciókamerához vehetsz ezer egy féle kiegészítőt amivel bérhova, bárhogy feltudod rögzíteni. Teljesen teszt jelleggel csináltam az alábbit, 2 napja jött meg a kamera. Nyilván nem nagy szám, nem is erre van kitalálva. Poénnak jó.
    Alábbi videó így volt
    Lehet vállra.
    Vagy fejre.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.04. 16:56:56
  • AssettoDriftER
    A felfogatást,hogy oldottad meg?
    Érdekelne.
  • Totti5
    Először próbálgattam ki ilyen felvételt, nem nagy szám, de ez az autó hatalmas fun.

• barcalaci84
    Holnap este (csütörtök) folytatódik a Porsche RSR bajnokságunk Vallelungában !
    Ha izgalmas csatákra vágysz , akkor ott a helyed a rajtrácson !
    Infók itt

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2017.05.31. 09:59:59
  • goldboy
  • tobias88
    Rfactor 2-ben van eső ami meg tud kavarni mindent, szóval csak néhány szimulátorból hiányzik
  • GeriDoc
    Nehéz így összehasonlítani az időket. Viszonylag későn mentek, szóval a levegő már hűvösebb volt, de az aszfalt még jó hőmérsékletű, felgumizva stb. A másik, hogy szerintem az elmúlt 1-2 évben nem lett összehangolva a kinti bop az ittenivel. Aztán a Land-os audisok (meg azt hiszem a WRT-sek is) a Michelin szerződés ellenére Dunlopokat raktak fel, amivel jóval gyorsabbak voltak. Na ilyen varia sincs itt.

Egyébként mekkora utolsó fél óra volt megint. Ezek a drámák azért nagyon hiányoznak a szimulátorokból.
  • TeeBeee
    Valaki próbálta AC-ban megfutni ezeket az időket? Nekem közöm nincs hozzá, igaz eddig az SCG003-at próbáltam csak.
  • alma2
    Amig nem jossz ra, addig is vedd le kicsire a replay file meretet jatekon belul, ha nem hasznalod illetve a minoseget sem art.
  • tbazsi95
  • Solt
    Ha így állítom be az auto-center-t, akkor egyenesben ha megmozdítom a kormányt elkezdi jobbra-balra egyre nagyobb erővel "rángatni". Ha a játékra bízom, akkor nem csinálja.
  • Zozzer
    Az lehet... :) Van ötleted azt hogyan lehetne kikapcsolni?
  • Alexease
    Az AC tuti semmit nem menteget a Onedrive-ra, szerintem az egesz Documents konyvtaradat szinkronizalod, amiben benne vannak az AC mentesek is;)
  • Zozzer
    Sziasztok! Nem tudjátok hol lehet kikapcsolni, ill hogy ne a (adott esetben a Onedrive-ra) mentsen az Assetto? A replay file-ok miatt állandóan csurig van a tárhelyem.
  • Solt
    Köszönöm, kipróbálom! :)
  • tobias88
    Persze hogy érdemes, sokat segít. Persze még direct drive-os kormánnyal is érdemes, rosszabb nem lehet tőle

A kormány progijában meg ugye így érdemes
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.05.26. 21:33:15
  • Solt
    Üdv Urak,

Ki milyen beállításokat használ T300-hoz? LUT generálást érdemes megcsinálni?
  • alma2
    kovess valakit par koron keresztul maris feljebb sorol.
  • GPx8
  • tbazsi95
  • Tomsteel
    Hogyan tudtam vissszaesni egy szintet ebben a szájbatolt Mino-buziságban egy rajt-cél győzelem alatt? Most nem enged fel AB-s szerverekre, mert C-be rakott úgy, hogy környéken nem volt egy lélek se, büntit se kaptam, és általánosan nem okozok baleseteket.
  • neilszab
    Porsche 911 RSR - FunRace!

Csütörtök este újabb nyílt futammal jelentkezünk, ahol ezúttal az Vallelunga-ban kell helytállniuk a részvevőknek az oldschool 911-es volánja mögött!

Jövő csütörtökön pedig bajnoki futam, a gyakorló szerver addig is 0-24 bárkinek elérhetők...
    további infók és setup-ok itt: Porsche 911 RSR - Vallelunga

Egy kis ízelítő, mi vár rátok:

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.05.24. 19:39:33
  • GeriDoc
    Jó mindkettő, élvezetesek. Az LMP-k is. A Lotus is.
  • lac coo
    Az Audi TT milyen lett...?
  • atiwrc
    Ez a dlc-ben lévő új celica st185 az ugyanaz az autó ami pár hónapja már kijött mint mod-autó?
  • macleody
    Kipróbáltam mindkettőt. Az ACFL az vicc kategória. RSS jó, tetszik. Kár hogy egyformák az autók, de ennyi pénzért nem is várhatom el, hogy le legyen minden modellezve. Letöltöttem a 2017-es skineket is, jól néz ki.
  • macleody
    Köszi a tippet. Csak paypallal lehet megvenni? Elég nagy baromság lenne.
  • Jackal
    Csoprtos akcióban benne lennék.
  • Fehercsoki
    Nincs, de az RSS által készített mod sokkal jobb, az ACFL nagyon gagyi és nem túl realisztikus. Szóval szerintem inkább azt szerezd be.
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.05.22. 13:04:34
  • macleody
    ACFL 2017 megvan valakinek?
  • macleody
    Monzán a parabolica előtt fele akkora féktávot vesz mint én.
  • lac coo
    Agriesszíót felvettem, szerintem kicsit bolondok, de nem rossz. Másik az a random képesség, egyik AI lassabb kicsit mint a másik, nem vonatoznak annyira .
  • macleody
    Az agressziót állítgattad? Meg van ott még valami csúszka az mifene?
  • lac coo
    Picivel jobb az AI, nem tapos bele egyből a fékbe ha melléérsz, védekezni viszont még mindig nem tud , meg sem próbálja védeni az ívet .