Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valaki kezdeményez az át is megy...😊
ha jól tudom , akkor ha berakom a cfg-be a szükséges sorokat akkor a %-os érték a szavazatokat leadókra értendõ...
az elején még gondoltam h jó gyengék vagytok még a visszapillantóban se látok senkit...😊aztán 3-an megérkeztetek hirtelen a pály általam kevéssé ismert részeén...aztán egyenesben meg mintha nem is nyomnám a gázt úgy gyorsultatok le...
nézegettem a visszapillantót és elfelejtettem h az az egyenes nem véégig egyenes😊
Ki is nyirta magat a latvanytol 😊
---
Tok vicces, tegnap mig nem mondta a robotpilotank, hogy ez a kocsi het sebesseges, nezzem meg ugy a hangjat 30-cal, nem is tudtam, van benne ennyi fokozat 😊
szerintem
Akkor lenne normalis, ha csak a szavazok szamitananak, akik nem ernek ra foglalkozni vele, nem nyomnak semmit, azok nem szamitanak szavazatnak.
55 % korulire voksolnek.
szerintem
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
pénteki gumiégetõ barátunk ma már nem fog tudni csatlakozni...
illetve a szavazásos dologra is találtam megoldást...
serveroldalról lehet állítani, h hány százelék után menjen át egy szavazás...(milyen százalék legyen?)
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
FONTOS! a server név változott: MAGYAR AC FUN SERVER
Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetõen a MASZIM-nak...
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...
a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenki😊
Maszim TS: 87.229.108.129:9987
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA
azért lõttem be 15 fõre kezdetektõl , mert az kb a határ sokaknál amit még bír a gépük, illetve ennyi pit hely mindenhol van...
és amikor megcsináltam az elsõ ilyen freejoin-os servert , akkor a 15 fõ inkább vágyálomnak tûnt...😊 már 5-8 fõnek is örültem volna , mert már egy hete nem volt egy verseny se..😊és úgy gondoltam minek legyen terheljük az emberek gépét , ha csak 5-8 ember lenne max...
és 15 fõre gyártottam le a cfg fájlokat az egyes autókhoz...mondjuk nem egy nagy munka legyártani újból több fõhöz...(bár sok kedvem nincs hozzá...😊
szerintem
így vb alatt egyre nehezebben viseli a meccs , AC , meccs ritmust😊
meg azért még sokan le vannak ragadva a régi szimjeiknél és nehezen nyitnak az új felé...
meg azért gép is kell a játék alá...
szerintem már ez is csoda h így nyáron ,vb alatt MINDEN nap van olyan futam ami 10-15 fõvel megy...
az elmúlt egy héten a szerveren min 70 fõ megfordult...ráadásul úgy h egyelõre nem kaptunk Facebook támogatást sem...
ma pl örültem h volt 1-2 olyan játékos aki multi indulásakor járogatott néha , és most újra feltûnt...
elmúlt pár napban pl engem kicsit frusztrált h volt olyan h valaki nem fért fel a szerverre....mondjuk 1 hely felszabadul...😊
majd augusztus 20 után lesznek többen (amennyiben romlik az idõ)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
szerintem
xchat
szerintem
Lehet allitani a meretet, betut, szinte barmit, de ahogy nezem a sima chatablakba is megjelenik amit irok, akkor gyakorlatilag mindenki hasznalhatna. Sot mukodik verseny kozben is, van history stb.
Tok jo.
Tegye fel mindenki!
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?4979-CHAT-app-%28-XyChat-%29
szerintem
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tavasszal a nem tudom mire lehetett, nyaron a balcsira lehet fogni.
De hogy a masodik versenyre 4 ember maradt, akik vegig sem tudnak menni a palyan egyelore, nem valami biztato 😞
szerintem
Elozni nem lehet nagyon tenyleg, de mivel szinte senkinek nem volt tiszta kore meg kell varni, mig hibazik a masik.
A lekorozottek keson jovok, meg neha megnezhetnek az eredmenyt, ha mar kek szaszlo nem lengedezik, ne tartsak, lokjek fel mar az embert...
szerintem
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A StartNet csomag neve DIGINet 50-re, míg a sebesség 20/10 helyett 50/30 -ra módosult.
A BaseNet csomag neve DIGINet 100-ra, míg a sebesség 40/20 helyett 100/50 -re módosult.
Azon TopNET elõfizetõk, akiknél mûszakilag ez lehetséges, azok automatikusan átkerülnek DIGINet 200–as csomagba, azaz már az új csomag által biztosított megemelt sávszélességgel internetezhetnek.
Azon TopNET elõfizetõk, akiknél az átállás mûszaki fejlesztés végrehajtása (eszköz cserék) nélkül nem lehetséges, maradnak az eredeti TopNET csomagban. Ezeknél az ügyfeleknél folyamatosan fogjuk fejleszteni a hálózatot és ennek megfelelõen folyamatosan fognak átkerülni az új DIGINet 200 csomagba, melyrõl elõzetesen tájékoztatni is fogjuk Õket. A fejlesztés az év végéig minden ilyen elõfizetõnél megtörténik.
Üdvözlettel:
DIGI
Július 15-én pedig jön a a 1000/100-a (min. 300/50) net ott ahol mûszakilag telepíthetõ. (1 gigás swich valamint 4 érpár szükséges hozzá, tehát ha valakinek telefon és net megy most UTP-n annál kihúznak még1 UTP-t) ennek a netnek lista ára 6700 vagy 2 év hûségnél okos csomagban 4690Ft. digi.hu
Vegulis csak 1x ember szorakozasat tetted tonkre...
szerintem
a gigabites olcsóbb mint egy másik szolgáltatónál a 20 mb-s😊
1-2 hónapig hûde jó...aztán már megszokott.
kíváncsi vagyok a júpíszí mit fog lépni erre..
de ne offoljunk.
mondjuk a gigabites se drága, de ez a 100/50 elég lesz egyelõre
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

De szreintem a elgjobb elmeny ezen a palyan a nyomvonalul felul, hogy tok jol meg lehet menteni a kocsit, mindenfele helyeztben.
szerintem
Annak viszont örülök,hogy így megszeretted a nordot.
Amúgy meg az ilyen gyökereket meg csak szimplán kickelni kell,amikor megjelenik.Sipos Attila nevét sokan megtanulták tegnap.Én biztos hogy kickelni fogom amikor meglátom bárhol is.
holnap a két gt3 autóval megy a server (fele-fele arányban lesz választható a 2 autó)
lassabbat mentem jóval mint a kis fiattal😊
kicsit tényleg nehéz az autó...óvatosan kell menni ...fél egytõl jöhetne valaki/valakik gyakorolni egy kicsit...😊
A ma esti palyara nordschleife-ra visszaterve, talan 1 honapja ismertem meg, tanultam meg nagyjabol es klasszisokkal nagyobb elvezet szamomra, mint barmelyik gyari palyan korozgetni.
Mondjuk teljes embert igenyel, egy atlagos ember, ha nem ismeri este 8-ig azert meg tudja tanulni, hogy hiba nelkul, ha nem is gyorsan vegig tudjon menni rajta. Ez szukseges ahhoz, hogy a tobbieknek ne rontsa az elvezeti faktort. Kivancsi vagyok hany lelkes ember lesz. Es hany marad az 5 koros verseny vegere 😊 Mondjuk szerintem egy eleg nehez auto lett kivalasztva a palyara, ember legyen a talpann ki uton tartja.
szerintem
szerintem