Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FONTOS! a server név változott: MAGYAR AC FUN SERVER
Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetõen a MASZIM-nak...
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...
a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenki😊
Nord 0.9.8 letöltés:http://www32.zippyshare.com/v/78410010/file.html
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
És eltalaltad h rá celozgatok elsõsorban... 😊
Amugy meg biztos olvassa ezt a forumot is...
http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=driver_profile&id=4998
szerintem
Ja!ezután egy páran el is mentek a lobbyból....most màr értem miért.
Amúgy,csak ràtette a ràzóra nagyon,az dobta meg.Vezetõi hiba.De ezek szerint akkora gyökér àllat,hogy nem bìrta idegileg feldolgozni.Barom....
szerintem
A rajtot nem kapta jól el,kicsit elléptem az elején,majd az elsõ kör végén talán behibázott és lemaradt.Gondolom ekkor megunta,hogy elsõ nem lehet és el kezdett idiótáskodni a pályán.A 2 kör végén az utolsó kanyarban elkezdett gumitfüstölgetni,amikor odaértem pont felém csapódott(ha jól emlékszem)és nagyon megzavart,annyira hogy ép csak elkerültem a kontaktot,de megpörögtem,ezzel vége is lett a versenyemnek.Veled csak azért ütköztem ,mert valahogy próbáltam visszajönni a pályára,de pont akkor jöhettél.Ezer bocs!
Remélem valaki felrakja a verseny elsõ pár körét mit mûvelt.És egy jó darabig mindenki kickeli ezt a gyökeret.
De ket honapja is tobbet panaszkodtak ra, engem is volt mar, hogy a cel egyenesben csak igy kilokott, egy igazi szerencsetlen. Szoval feldughatja a jo idejeit a seggebe, menjen hotlapozni magaba...
Valaki atadhatna neki, ha ismeri 😊
Az elso replay 15-os auto. Majd feltoltom youtube-ra....
szerintem
A hülyegyerek driftelget az utolsó kanyarban!
Elveszve nem leszek, mert tulajdonképp ez a topik is a zsebemben lesz. Már gondoltam arra is, hogy a topik RSS címét beillesztem a telón lévõ readerbe, de amennyit itt "néhanapján" posztolni tudtok, az tuti kinyírná az akksimat. 😄 😛
simraceseries.com
Minden esetre az idõzítõt beállítom 19:50-re és ha mobilnet is kezes lesz, akkor megpróbálok rajta lenni az ügyön. <#wink>#wink>
...ha esetleg nem jönne össze, akkor vegyétek úgy, hogy én mindent megtettem
Más:
A szervereket szombat & vasárnap reggel is indítsam újra?
simraceseries.com
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
<#nevetes1>#nevetes1>
szombat illetve vasárnap este 8-kor meg tudnád csinálni telóról a szerver lelövését/újraindítását?
mert ugye ha elõtte használják akkor könnyen lehet h épp verseny résznél tart és nem tudunk addig q-ra ugrani amíg vége nincs ...ami rengeteg idõ is lehet...😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"
de ha van jobb ötlet ne tartsátok magatokba...😊
keddre pedig a Circuit de Amerika-n ( a forma1-es pálya, a codemasterses f1-bõl van konvertálva a pálya) kéne kipróbálni valamit...
erre jó lenne valami autóötlet...

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Összegezve akkor a dolgokat ill. a felmerülõ kérdéseket:
-szerver átváltva a mai programra 😉
-maszim TS-t nyugodtan használjátok, van az AC-nak külön szobája
-Dietrichnek igaza van abban, hogy amikor bajnoki futamaink vannak, akkor általában minden mást leállítunk a szerveren, viszont az elmúlt idõszakban ez többször is elfelejtõdött <#whatever>#whatever> és igazából nem voltak gondok. Most vasárnap 19:00 órától lesz ismét egy ilyen esemény (F1 Silverstone), viszont az AC szervert nem állítom le max akkor, ha a bajnoki eseményén akadás észlelhetõ (quados a szerverünk jó sok rammal + gigabites hálóra van kötve az ezit szervertermében, szal elméletben nem lehetnek gondok). Ha még is lesz, akkor Laci steam chaten dobok majd egy üzit... 😉
@Laci
Ezt a TS dolgot is akár belefûzheted a kiírásokba. A lényeg annyi, hogy:
Maszim TS: 87.229.108.129:9987
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA
(én a hétvégén sajnos nem tudok majd jönni körözgetni, mert elutazunk, viszont telóról tudom majd frissíteni reggelenként az aznapi menüt)
simraceseries.com
a kettõt pont az különbözteti meg amit leírtam. Persze lesznek mindig afférok, de egy összeszokott csapatnál ennek a száma mindig csökken csak ott nem ahol cserélõdnek az emberek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de majd kijavít, ha mégse...😊
és sokszor egy ligafutam se sokkal különb látva egy két ligánál h több oldalas büntetéseket osztanak ki a futamok után...😊
rajtbaleset pedig életben is benne van sajnos...de szerintem javul a dolog sokszor...
de vasánap este ugynúgy tudok indítani majd én, mint eddig...
a lényeg h napközben is lehessen gyakorolgatni közösen akár...(elsõsorban hétvégén lehet ez hasznos)
De ehhez kellene a végleges AC verzió is addig meg evvan.
kívéve ha Maszimnak bajnoki futama van, jelen esetben F1 lesz náluk vasárnap este ilyenkor leállítják a többi szervert a laggot elkerülendõ vagy ezt már megbeszélted Gadflyal?
FONTOS! a server név változott: MAGYAR AC FUN SERVER
Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetõen a MASZIM-nak...
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...
a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenki😊
A háztartásban nem használta most más is a netet? Vagy nem lopja valaki wifi-n?:-)
Ha megveszed sem tudod olvasni, össze kell kötni a steam accoddal. Én már nem is nézem.
Erre ma már nem tudom olvasni a topicokat... Ez most vicc?? Egy hivatalos fórumot még olvasni sem lehet, anélkül hogy megvenném a játékot??
Lehet valakit pont az ösztönözne vásárlásra, hogy látja hogy kedvenc kocsijait, pályáit készítik hozzá. A legtöbb készülõ modnak pedig CSAK ott van topicja!
(Én is most vacilálok merre tovább AC vagy RF2 (mindkettõbõl próbáltam már régebbi(!) virágbolti verziót), de az ilyen hülyeségekkel el tudnak riasztani. Az az ütközésmodell is egy vicc, a Youtubera felrakott autókészitõ videóról nem is beszélve...
Mondjuk Rf2ben is van jónéhány dolog ami elriaszt. Drágább is, gépet is erõsíteni kellene hozzá. Lehet egy ideig még maradunk az RBR, Rfactor, KRP mellet, van pár befejezetlen projektünk. )