Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bakker pont ma este nem tudok jönni.
barcalaci84

FONTOS! a server név változott: MAGYAR AC FUN SERVER
Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetõen a MASZIM-nak...
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...

a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenki😊

Nord 0.9.8 letöltés:http://www32.zippyshare.com/v/78410010/file.html

freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
TeeBeee
Ha akarunk jókat versenyezni a jövõben, akkor azonnal bannolni kell örökre az ilyen surmó gyökereket. Ez egy igazi veréb. Ilyet csinálni, pláne magyarként az egyetlen normális magyar közösségben...

barcalaci84
Már akkoriban is állandóan kicsuszott az elejebol ,aztán kamikazekent vetõdött be ha valakit utolert... Néha sikerült lehuzodnom😊
barcalaci84
Te írtál amúgy anno privát uzit vagy 2 hónapja mikor itt celozgattam arra h van egy pilóta aki csak hotlapozokent megy és leszarja h a többiek is a pályán vannak?
És eltalaltad h rá celozgatok elsõsorban... 😊
alma2
Es a legviccesebb, hogy a top3 leggyorsabb magyarban benne van. A sztarsag atka, gyenge idegekkel rendelkezik 😊
Amugy meg biztos olvassa ezt a forumot is...

http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=driver_profile&id=4998

szerintem

Ezt a görényt ki kellene tiltani örökre!
Ja!ezután egy páran el is mentek a lobbyból....most màr értem miért.
Amúgy,csak ràtette a ràzóra nagyon,az dobta meg.Vezetõi hiba.De ezek szerint akkora gyökér àllat,hogy nem bìrta idegileg feldolgozni.Barom....
BooMiller
ban.. ennyi

alma2
Akkor most...

szerintem

Jaja!privàt videó.Pedig kívàncsi lennék rà.
barcalaci84
Jó kis privát videó 😊
alma2
Tessek, valami megdobja az ut kozepen, elgurul a gyogyszere, aztan 1 koron keresztul ezt csinalja, csak az elejet toltottem fel, de epp eleg...

szerintem

barcalaci84
Mármint ha valaki feltolti, mert nekem nincs meg a replay...
barcalaci84
Belinkelem a videót mastersre 😊
Azt szokta nezegetni...
Nem tolatgatott!
A rajtot nem kapta jól el,kicsit elléptem az elején,majd az elsõ kör végén talán behibázott és lemaradt.Gondolom ekkor megunta,hogy elsõ nem lehet és el kezdett idiótáskodni a pályán.A 2 kör végén az utolsó kanyarban elkezdett gumitfüstölgetni,amikor odaértem pont felém csapódott(ha jól emlékszem)és nagyon megzavart,annyira hogy ép csak elkerültem a kontaktot,de megpörögtem,ezzel vége is lett a versenyemnek.Veled csak azért ütköztem ,mert valahogy próbáltam visszajönni a pályára,de pont akkor jöhettél.Ezer bocs!
Remélem valaki felrakja a verseny elsõ pár körét mit mûvelt.És egy jó darabig mindenki kickeli ezt a gyökeret.
alma2
Most nezem ide-oda tolatgat keresztbe a palyan.
De ket honapja is tobbet panaszkodtak ra, engem is volt mar, hogy a cel egyenesben csak igy kilokott, egy igazi szerencsetlen. Szoval feldughatja a jo idejeit a seggebe, menjen hotlapozni magaba...
Valaki atadhatna neki, ha ismeri 😊

Az elso replay 15-os auto. Majd feltoltom youtube-ra....

szerintem

Mélységesen fel vagyok háborodva!!!Sipos Attila nevezetû "versenyzõtárs"viselkedése nem való a magyar közösség játékos szellemébe.Az ilyen szemét egyedeket el kell távolítani!Ez nem megengedett még külföldi lobbykban sem.Mások versenyét teljesen elbaszni nem megengedett.Javaslom a replayt valaki töltse fel!!!!!!1 futam lotus!
A hülyegyerek driftelget az utolsó kanyarban!
Gadfly13
hehe..., mondjuk annyit módosítanék az elõzõ hsz-emen, hogy a reggel az lehet h csak egy délelõtt lesz. 😊

Elveszve nem leszek, mert tulajdonképp ez a topik is a zsebemben lesz. Már gondoltam arra is, hogy a topik RSS címét beillesztem a telón lévõ readerbe, de amennyit itt "néhanapján" posztolni tudtok, az tuti kinyírná az akksimat. 😄 😛

simraceseries.com

barcalaci84
Persze😊
Elsõ sör elõtt 😊
Gadfly13
Nem ígérem 100%-ra mert a Balcsin leszünk és este 8-kor nem tudom hol és már milyen állapotban leszek. <#wilting>

Minden esetre az idõzítõt beállítom 19:50-re és ha mobilnet is kezes lesz, akkor megpróbálok rajta lenni az ügyön. <#wink>

...ha esetleg nem jönne össze, akkor vegyétek úgy, hogy én mindent megtettem

Más:
A szervereket szombat & vasárnap reggel is indítsam újra?

simraceseries.com

Szabi
én használni szeretném 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Dietrich
miért Te akarsz esetleg? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
még senki nem csinált setup csomagot ? 😄

köszi <#integet2>
<#nevetes1>

barcalaci84
Ákos!
szombat illetve vasárnap este 8-kor meg tudnád csinálni telóról a szerver lelövését/újraindítását?
mert ugye ha elõtte használják akkor könnyen lehet h épp verseny résznél tart és nem tudunk addig q-ra ugrani amíg vége nincs ...ami rengeteg idõ is lehet...😊
Szabi
<#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stefano Casillo 😄

amúgy van róla kép? látta már valaki? 😊

barcalaci84
egyikse😊 õ a fülöp szigeteken van hónapok óta...bár lehet visszajött már...
Melyik Kunos? 😊

barcalaci84
hétfõre én Monza66 pályán Ferrari F40-re illetve Lotus 49-re gondoltom (kicsit legendes hangulat)
de ha van jobb ötlet ne tartsátok magatokba...😊

keddre pedig a Circuit de Amerika-n ( a forma1-es pálya, a codemasterses f1-bõl van konvertálva a pálya) kéne kipróbálni valamit...
erre jó lenne valami autóötlet...

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Gadfly13
Jó reggelt!

Összegezve akkor a dolgokat ill. a felmerülõ kérdéseket:
-szerver átváltva a mai programra 😉
-maszim TS-t nyugodtan használjátok, van az AC-nak külön szobája
-Dietrichnek igaza van abban, hogy amikor bajnoki futamaink vannak, akkor általában minden mást leállítunk a szerveren, viszont az elmúlt idõszakban ez többször is elfelejtõdött <#whatever> és igazából nem voltak gondok. Most vasárnap 19:00 órától lesz ismét egy ilyen esemény (F1 Silverstone), viszont az AC szervert nem állítom le max akkor, ha a bajnoki eseményén akadás észlelhetõ (quados a szerverünk jó sok rammal + gigabites hálóra van kötve az ezit szervertermében, szal elméletben nem lehetnek gondok). Ha még is lesz, akkor Laci steam chaten dobok majd egy üzit... 😉

@Laci
Ezt a TS dolgot is akár belefûzheted a kiírásokba. A lényeg annyi, hogy:

Maszim TS: 87.229.108.129:9987
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA

(én a hétvégén sajnos nem tudok majd jönni körözgetni, mert elutazunk, viszont telóról tudom majd frissíteni reggelenként az aznapi menüt)

simraceseries.com

Dietrich
vannak a vérpistike ligák meg vannak a bannerban felsoroltak.
a kettõt pont az különbözteti meg amit leírtam. Persze lesznek mindig afférok, de egy összeszokott csapatnál ennek a száma mindig csökken csak ott nem ahol cserélõdnek az emberek.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
TS-t nyugodtan lehet használni jelen esetben, mivel az AC szervert is a Maszim adja.

barcalaci84
szerintem felmehetünk nyugodtan, bár errõl se beszéltünk Ákossal...😊
de majd kijavít, ha mégse...😊
barcalaci84
és ez nem mindig így van...a héten azért volt pár balesetmentes futam, hiába a public jelleg...szimplán az embereken múlik...
és sokszor egy ligafutam se sokkal különb látva egy két ligánál h több oldalas büntetéseket osztanak ki a futamok után...😊
rajtbaleset pedig életben is benne van sajnos...de szerintem javul a dolog sokszor...
Szabi
<#eljen>

Maszim TS-t is használni fogjátok ? 😊

barcalaci84
nem ,ez nem került szóba...
de vasánap este ugynúgy tudok indítani majd én, mint eddig...
a lényeg h napközben is lehessen gyakorolgatni közösen akár...(elsõsorban hétvégén lehet ez hasznos)
Dietrich
Ez sajnos mindig így van publikus szerverrel és szokott megszületni belõle a szervezet, szabályokkal alátámasztott zárt bajnoki rendszer, ami kiszûri az ilyen embereket.
De ehhez kellene a végleges AC verzió is addig meg evvan.

Dietrich
a server állandóan üzemel

kívéve ha Maszimnak bajnoki futama van, jelen esetben F1 lesz náluk vasárnap este ilyenkor leállítják a többi szervert a laggot elkerülendõ vagy ezt már megbeszélted Gadflyal?

barcalaci84

FONTOS! a server név változott: MAGYAR AC FUN SERVER

Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetõen a MASZIM-nak...
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...

a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenki😊
Adam Jonas
Igazából az rF2 leginkább (akárcsak bármelyik játék manapság) procira kényes. Én ezt most tapasztalatból mondom, az egyik gépemen Phenom II-es proci van és GTX 660, a másikba A10-5800K és GTX 650Ti, és elég jól fut az újabb gépen a másikhoz képest, a gyengébb VGA ellenére.

De az lehet hogy használták, mert szét van osztva 3 gépre+wifi a telefonoknak.
barcalaci84
Mi szemszögunkbol csak te ugralsz ilyenkor... Ha jól gondolom tegnap veled csazazgattam az e30-Al...akkor tökéletes volt...alacsony is volt a pinged...
A háztartásban nem használta most más is a netet? Vagy nem lopja valaki wifi-n?:-)
Én nem vettem észre semmit se a legtöbb futamon. Az utolsóba kicsit ugrált a kocsid minimálisan.
bardocz
"Egy hivatalos fórumot még olvasni sem lehet, anélkül hogy megvenném a játékot?"

Ha megveszed sem tudod olvasni, össze kell kötni a steam accoddal. Én már nem is nézem.
Korábban regeltem a AC hivatalos fórumára, hogy beleolvashassak a topicokba, lássam mik készülnek. Akkor ki is volt írva hogy adjam meg a steam-es nevemet, mert korlátozni fognak. Gondoltam jól van, biztos majd nem irosgathatok be. Ez rendben is van, hiszen így nem kell figyelni azoknak a véleményeire, hibáira, akik pl virágbolti verziót használnak.
Erre ma már nem tudom olvasni a topicokat... Ez most vicc?? Egy hivatalos fórumot még olvasni sem lehet, anélkül hogy megvenném a játékot??
Lehet valakit pont az ösztönözne vásárlásra, hogy látja hogy kedvenc kocsijait, pályáit készítik hozzá. A legtöbb készülõ modnak pedig CSAK ott van topicja!

(Én is most vacilálok merre tovább AC vagy RF2 (mindkettõbõl próbáltam már régebbi(!) virágbolti verziót), de az ilyen hülyeségekkel el tudnak riasztani. Az az ütközésmodell is egy vicc, a Youtubera felrakott autókészitõ videóról nem is beszélve...
Mondjuk Rf2ben is van jónéhány dolog ami elriaszt. Drágább is, gépet is erõsíteni kellene hozzá. Lehet egy ideig még maradunk az RBR, Rfactor, KRP mellet, van pár befejezetlen projektünk. )

Nem a torrentbõl kiléptem, csak a Steam ment alatta meg a Chrom. Itthonról játszok. Van valami beállítás amivel csökkenthetõ ez a laggolás? Mi okozhatja? A grafikai beállításom a display menübe, a shadow resolution:medium a többi max. FPS:kb 90 környékét tartotta.
barcalaci84
biztos h ki lett kapcsolva?még most is nagyon lagoltál...100 körüli volt a pinged...vagy külföldrõl játszol?vagy valami más is ment a torrenten kívül a hálózatodon ami netes cucc?
barcalaci84
semmi gond...tényleg kiírom majd ezt is és akkor csak megérti a restart bajnok...
átírom majd este cfg.-t /kicserélem...
majd reggel indítsd újra a servert légyszi...köszi