Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jol tudom lesz valami boszmeeros Mercedes is, az is olyan ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ez ilyen, sokat nem fog valtozni, meg igy is jobb mint mikor kiadtak, akkor aztan tenyleg arkad volt a gumi.
Sokkal.fo.tosabb lenne a felfugesztest helyrerakni, az nagyon meg tud bolondulni .
Meg meg ezer dolog kellene, hogy ertelmes szim legyen 😊)) Talan karacsonyra 😊
visszajátszásokból inkám szimárkádnak tûnik a játék mint szimulátornak...
remélem lesznek normális modok is, mondjuk egy 635-s BMWvel el lennék 😊
mondjuk nekem óvatosabban kell azért, de egyébként nem hinném h a valóságban ne lehetne könnyedén kigyorsítani velük így...
ezek a gt autók rohadt stabilak ez a közvetítésekbõl is átjön...
ezért is indulnak full amatõr pénzes emberkék is az ilyen kategóriákban...😊
Nekem tovabbra is vicc, hogy sokszat loerovel padlon gyorsitok lassu kanyarbol az iv kozepen kettesben 😊))
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni hhttp://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...
a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenki😊
Maszim TS: 87.229.108.129:9987
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA
viszont ahogy lacoo is írta azért szimulátorok közt még azért helyén is van a next gen kifejezés...😊
és nem csak grafikában, hanem FFB-ben , autókezelésben is szerintem...
törésmodell pedig 1.0 elõtt nem is lesz...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
https://fxmason.blogspot.com/
Tehát hidd el, hogy elég részletes adatokat kapnak, persze közel sem olyan részleteset mint a milliárdos költségvetésû komoly versenycsapatok saját fejlesztésû szimulátoraiban vannak, de bizony ezek az adatok azok, amik meghatározzák azt, hogy milyen lesz egy játék. Szép autót egy blueprintrõl is lehet csinálni, meg szép pályát is, az önmagában nem kunszt.
De nyilván ezen nem fogunk összeveszni. 😄
Minõségi munka meg nem attól függ, hogy moddernek nevezett emberek készítik, vagy valamelyik fejlesztõ csapat. Jó példa a SimBin: modderként indultak, GTR2 sokáig meghatározó szoftver volt, mára a SimBin (igaz, némileg átalakulva) már közel sem dolgozik olyan minõségben, mint 8 éve. Ellenpélda a CTDP: rF-ra adtak ki két, F1-es modot, a 2006-os autókhoz pl. kaptak is némi segítséget valamelyik ex-Toyota mérnöktõl; pedig a CTDP már nagyon régóta csak moddolással foglalkozik.
Nyilván ezekben a játékokban a valódi érték abból fakad, hogy igazi mérnökök a liszensz keretében osztanak meg autókról nagyon fontos adatokat, "semmit nem ér egy autó", ha a fizikája nem a mérnökök adatai alapján vannak beállítva. A pályák minõsége és használhatósága is nagyban függ attól, hogy milyen eszközökkel "mérik". A legnagyobb jóindulata ellenére sem fog tudni egy modder a szimuláció szempontjából értékes addont készíteni, azért nem mert nem rendelkezik nagyon fontos adatokkal. Persze látványosat fog tudni, de szerintem ezekben a játékokban az elsõ számú érték a mérnökök által megosztott és felhasznált adat.
Elméletileg a .bin fájljait nyitja a 3dSimedV2.6tól felfelé.
(ha máshol nem található meg)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Szerintem itt arról van inkább szó, hogy nem vacakolnak 1-1 projecttel akár több hónapot...
Oké hogy jó ha tesztelnek mások is, de azt kb ilyen 80-90%-os készültségi szintnél kellene megtenni."
Sajnos tapasztalatból tudom mondani, hogy lassan az életben nem találsz 3-4-5 olyan embert, aki még a készítés fázisában tesztelné, még a kezdetleges idõszakban. Ezért dobják ki így mostanság, még félkész állapotban, mert így a nép egybõl ráharap, és nagyobb eséllyel kap sok visszajelzést.
Oké hogy jó ha tesztelnek mások is, de azt kb ilyen 80-90%-os készültségi szintnél kellene megtenni.
Kipróbáltuk a Hungaroringet, hát a füvön is aszfaltként viselkedett....
A Delta összevissza ment, nem beszélve a kormányról ami a függõleges tengelyen forog...
A Micu evo 9 videó alapján elég jól mozog.
De legalább tudnák hogy milyen kocsit is csinálnak!<#csodalk>#csodalk>
Az a Subaru nem hogy nem WRC, de még csak nem is a kétajtós kiszélesített S22B változat. Csak egy sima 4 ajtós 95-97 körüli Impreza WRX, amin már az újabb hûtõmaszk van.
(Na utánna jártam közben, csak az a bamba, aki a videót készítette, aki eredetileg kiadta az csak Impereza STI nek írja)
Az a Delta is érdekes. Azt mondja Evo2, ami utcára létezett is, de akkor miért rak be képnek egy rallyváltozatot? Amibõl nem volt csak simán Integrale Evo, vagy Evolutione, vagy SuperDelta, vagy Deltona, kinek hogy tetszik az elnevezés.
Chevy Lumina témában:
Egyikõtök se tudja hogy a Milestone (aki most a MotoGP, SBK,és WRC játékokat fejleszti) 2009ben és 2010ben kiadta a SuperStarsV8-at feldolgozó játékát?
Superstars V8 Racing és Superstars V8 Next Challenge néven. Mindkettõben van Lumina, de az elsõbeli nem hasonlít rá. De a Next Challenge-ben lévõ teljesen ugyan olyan, mint amivel idén mennek. Katt ide a képhez!
Egyébként Rfactorra is át voltak konvertálva ezek a kocsik.
A Forzákból tudtommal nem lehet kivenni pályákat, csak kocsikat láttam eddig.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Toca3 óta követem nyomon az Ausztrál V8-as versenyeket és több évig szimulátorban is versenyezgettünk velük.. nem véletlen hogy pont ezt a típust írtam..
nem valószínû, hogy Ausztráliába kimenjenek Holden-eket fotózgatni, viszont ez a Lumina ott van náluk az országban.. biztos nem lenne túl nehéz engedélyt kérni, majd körbefotózni és lemodellezni 😊
na majd most

dlc-knél szimpatikus lenne az a megoldás amit írtak már, minden autóból legyen utcai verzió ingyenes frissítésbe, dlc-be meg a verseny verziók, akár havi 2-4ezreket vígan fizetnék nekik, csak jöjjön a sok szép minõségi autó és pálya <#finom>#finom>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
jó lenne az Olasz Superstars-os Lumina is a játékba hivatalosan.. 😊
lézerszkennelt Nordschleife is lesz.. mégis szarakodnak az rfactoros verzió szépitgetésével.. pedig semmi értelme 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
drukkolok hogy majd idõvel legyen pl. Citroen is, egy kacsa, meg DS3 Racing 😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64