Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig az volt h nincs idõd és nem tudsz elõre tervezni és csak akkor ülsz az AC elé (vagy más elé)ha éppen van idõd (és nem 8-kor általában)
tessék itt a lehetõség hetek óta...egybõl menübe lépés után pár kattintás és játszhatsz a szerveren ahol vannak emberek is...ha pont "peched" van akkor 8 környit (hosszabb pálya estén 16-20 perc is lehet 😊 ) autókázhatsz vagy közben pötyögsz és csinálod a dolgod...de nem leszel mindig "peches"...😊
elején így indult egyébként: 8 kor indítottam a servert...
csak uigye kinõtte magát a dolog... mostmár elõtte is rendszeresen vannak a serveren , sokszor 10 felett már 8 elõtt...
jelenleg inkább csak az a gond h a 15 fõ nem elég legtöbbször...
lehetne emelni viszont annak ára is van...egy plusz tartalék szerver teltház esetére lenne szerintem az igazi megoldás...
és azt meg többször elmondtam (neked is) h a 8 óra csak irányadó arra h valószínûleg akkortól leszünk igazán tele...
Nekem az lenne a jo, ha elore tervezhetnek, bar tudom ez hihetetlen nektek, mert ti raertek egesz nap, de nekem fontos volna idoben indulni.
De hat nem vagyok en semmi elrontoja, ha nem nem, valamiert en abban voltam, higy a nyolc ora az nyolc ora. 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
lehet rosszul fogalmaztam, nem értek egyet veled inkább...
tehát azt akarod mondani h az lenne a jó ha 8 kor újraindítanánk a servert nem foglalkozva azokkal akik épp csatáznak a serveren, mert te nem vagy hajlandó be cstlakozni és kivárni h befejezzék...(közben már játszhatsz vagy csinálod a dolgodat...)nem órás futamokról beszélünk amúgy sem...
múlt héten mikor 5 kör volt a NOrdon a program , akkor így jártunk el 8 kor újra lett indítva a meghirdetett idõpontban...
de h 5 vagy "rossz" esetben 15 percet nem tudsz várni (közben akár játszva) az rohadtul nem arról szól h neked nem lenne idõd...akármennyire is ezt a baromságot hozod fel néha ...
ha 30órás futamok vannak az a bajod h az komolytalan ha hosszabb akkor nincs idõd stb... kurvára össze-vissza beszélsz...
de tegyük fel 8 kor újraindítanánk , nagy összegben fogadnék h akkor azt mondanád 20:11 perckor h neked nincs idõd várni a 8 órát és mivel már pont elindult a verseny így nincs értelme az egésznek és szar az egész...
pontosan mit is vársz Kunostól ez ügyben , mert az se világos...
freejoinnal bármikor ki beléphetsz...van restartolási lehetõség amivel tegnap éltem is a tömegbaleset után (bár én megúsztam) és újraindítottam (eli s jött utána mindenki szépen)
nincs join lag , nincs leszakadás , magával rántás mint ami szinte minden más multiban van...
tehát nem tetszik a freejoin , de akkor h alakítanád át?
race-n ne lehessen bekapcsolódni (mert ez is megoldható egyébként)
tényleg hajlok a változtatásra, csak gyõzz meg érvekkel: mert ez az össze-vissza beszéd bõl nem nagyon értem h h javíthatnánk a dolgokat...
lehetne máshogy csinálni a dolgokat ez igazából jelenleg rajtam áll...mert azért van állítgatási lehetõség bõven h h bonyolítsuk le...
De ha nem vagyok ott kivanatos szemely csak mondjatok 😊
Amugy gagyi ez mindenhogy, csak vitatkozunk rajta, Kunosnak illene ezt renberakni .
becstlakozol megnézed hol járnak és hza nincs kedved körözgetni addig akkor csinálod a dolgodat amíg nem kezdõdik a következõ q...
miért szakítsuk félbe mások szórakozását ? valamelyik nap pl 8 elõtt volt a legjobb legélvezetesebb futam...
csak azért mert te nem érted meg h folyamatosan mennek a versenyek egész nap...
ráadásul most el is aludtam...😊és erre kelek h hülyeségeket beszélsz...😊
amíg pontbvan indultak a versenyek mastersen akkor az volt a baj...nem órarendet akarsz bla bla meg mindenképpen félórás az egész q-val és az nem tetszik bla bla...
Ami fura volt, hogy fehér vonalat senki nem vette figyelembe, ahol csak jól jött ki ,mentek négykerékkel 5 méterrel a pálya mellett 😊
Kar erte, hogy raszanjak az idot, de alapveto gagyizasokkal van tele. Egyszeruen csak tl akarnak lenni a konverten, aztan annyi.
Persze az ilyen "gyors" konvert 1x ido, a normalisabb 10x, a korrekt 20x. Ertheto a dolog.
és mire is kéne az az admin jog?
még mindig nem látom a problémát...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vagy rosszul emlekszem 😊))
De valamiadmin jogot igazan kerhetnel szerverhez.Mondjuk ha tele van hogy lepek fel, hogy megnezzem ? 😊
viszont itt be tudsz lépni és valóban látod h hány perce nyomják sõt gurulhatsz is addig h szokjad a pályát...
te tényleg reménytelen vagy és össze vissza szarozol mindent és gõzöd nincs mirõl beszélsz...
Azt meg nem ertem verseny kotlzben miert csatlakozna barki is.
Freejoinos is ugyanúgy látod h mi hol tart...csak itt meg tudsz is pluszban egybõl belépés...
Itt dekkolok, nem merek elmenni, mert nem.irja a hatralevo koridot.
Bookingnal legalabb lattam hol tart az event.Ez azoknak jo, akik orakhosszat ulnek egy jatek elott 😊
Gondoltam megyek a 8 órási ,Fiatra erre Lotus verseny van ....

ezer éves, tegnap azzal mentem a Fiat500-ra <#idiota>#idiota>
érdekes volt FFB nélkül. Ilyeneket sajnos meg sem próbálhatok, csak lassabb kocsikat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Teljesen jo a modell, de ami lenyegesebb, van rendes cockpit.
Vezetesi elmenyre teljesen jol igazodik az AC tobbi reszehez, boven hiheto a dolog.
De most nézem h nem is csak a látottak miatt vartak ki a silverstonei gp2-s futamig...ugye gyári AC pálya és az egyik segítõ indult a valóságban is...
Már írta is h gyors kanyarokban már jól viselkedik, viszont a lassú kanyarokban, és kigyorsitaskor nincs akkora tapadás mint az õ gp2 -és autójában...
videó róla
!Forza Ferrari!
simraceseries.com
akár thiago Lima konvertjét befejezni normálisan (mert õ nem fogja...😊 )
de mégjobb lenne ha codemasters f1-ekbõl átkovertálni (ugye a COTA is onnan van)és szépen megcsinálni...(persze szigorúan titokban csak a magyar AC közösség számára...😊 )