Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tisztán látszik h a füstölõk (Ctrl a) mennyivel rövidebb fektavot mennek...
Csak azt nem értem h minek nektek sok különbözõ autó, ha kurvara nem érdekel maga a valós autó szimulációja...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ahol csak lehet kikapcsolom. Nem mindegyik autónál jó, pl az utcai McLaren szörnyû abs nélkül .
Azon nem gondolkodok, hogy csalás-e vagy sem, nem kell aztán ennyi 😄
AC gumija kicsit elavult, aprókat alig tud csúszni, vagy nem csúszik vagy rögtön úszik egy fél métert, kigyorsítások is elég simák, legalább a fék maradjon meg jónak 😊)
Pedig néha elég szívás ABS nélkül, mert fékerõ állítás nincs, és sok autónál a pedálút elsõ ötödében már blokkol a kerék, emellett még a gázpedált is birizgálnom kell közben. De élvezetesebb így .
Ennyi erovel tobbek kozott te vagy a legnagyobb csalo, mert neked minden verdaban mellett ul az anyos es mondja "vigyazz auto jobbra" "melletted"
es hasonlo idegesito beszolasokat, mar reg betomtem volna a szajat :p
szerintem
es ezt ugye csak gondolod? Fogd a tegnapi palyanak (blackwood) az elso kanyarat. Abs-sel egy ovis is beveszi, mindig ott beletaposva, mindegy melyik iven a kanyarnak. abs nelkul a kis domb miatt, ahol kikonnyul a kocsi segge egy gyors kocsival,egy jol fekezo is konyen repul el a semmibe. Aztan jon a kanyarba fekezes, ami meg kulon muveszet igy.
Na de csinalj videot 2 gyors kocsival, ahol lathatoan elobb fekezel, csak ne oregedjek bele a varakozasba 😊
Arrol nem beszelve, hogy ezt korokon, majd 100 kanyaron keresztul, aki van olyan ugyes, hogy ezt egy versenyen igy megoldja, minden kor utan adnek neki ajandekba 1 masodpercet vagy tobbet, mert o olyat tud amit sokan nem. Es ok a csalok, nem te vagy puha, ertem en 😊
szerintem
beszitált és mindig a falban végeztem, akkor 900-ra rakom.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Semmi gond!Így már értem,csak akkor nem tudtam hova tenni a szitut.El is baltáztam után az összes kört,mert a figyelmem teljesen elment,mert ezen pörögtem.<#gun>#gun><#gun>#gun><#vigyor2>#vigyor2>
itt egy szimulátor ahol afejlesztõk megpróbálják visszaadni h milyen az adott autó a valóságban...ABS-t nem lehet csak úgy kikapcsolni egy autóban...
erre jön a vérszimes és minden autóból megpróbál ugyanolyat csinálni a CTRL A-s trükközésssel...egyébként ha kikapcsolom lényegesen gyorsabb vagyok...
"lábbal" sokkal rövidebb féktávot lehet venni mint a gyári abs-sel...
(mondjuk a hibalehetõség viszont kevesebb)
vicces h sírnak az emberek h mégtöbb autó kéne, közben meg minden autóból ugyanolyat próbálnak csinálni a szimesek 😊
szerintem
A legtobben minden segitseget kikapcsolnak ugy jatszanak. Persze aki nem hasznal kuplungot az bekapcsolja az automata kuplungot.
Kocsiktol fugg, hogy van e benne gyari abs. Ha van benne, akkor az mukodik akkor is, ha az abs opciot kikapcsolod a menuben. Van olyan auto amelyikben tobbszintu van, a ctrl+a kombinacioval tudod kapcsolgatni ilyen esetben. De hat rohadt egyszeru azert rajonni van e abs, ha beletaposol a fekbe es csuszol, akkor nincs 😊
pl a mai napon a zondaban van egeszen 11 fele tipus, erosseg ki hogy hivja. Szerintem ezt a vezetok 90 %-a nem kapcsolja ki. Igy esz nelkul taposhatod a feket. A kedvcsinaloban latszik pl f1andris, meg a gyarit is kikapcsolja, fustola gumi rendesen.
Ha van jo pedalod, vagy csak erzed nagyon a jatekot, akkor elobb-utobb te is kikapcsolod a gyari abs-eket is, hogy total uralmad ala vedd a kocsit.
szerintem
ABS: CTRL-A
TC: CTRL-T
AC-ben csak az automata kuplung+ideális ív felrajzolása van ON beállításon. ABS van egyáltalán a versenyautókban?
Pedig ennél normálisabbnak azért már nem kellene lennem 😄 No mindegy, Jonnika ilyen, lassan összejön a szép sorozat, hogy milyen hsz-eket törölget, csak mert. .😊
Ez valszeg kesobb lesz csak, mert jelenleg full statikus az egesz, ezt nem lehet "bekapcsolni" vagy atscriptelni.
Modtam hogy torold a topic-ot, amig nincs kesz a progi, igy semmi ertelme. Velemenyed meg ugy sem lehet rola😄 Az a 3 vagy 1 ember, ugy is kihozza beloled a flame-et, es most mar adminuk is van hozza😛 Es meg a minuszokat is begyujtogeted😄DDDDDD
Igaz valóban szar az egész, akkora a holttér az autókban, hogy csak azt látni aki 15 méterre van 😊)) Jó lenne végre a tükör kameráját oda rakni ahol valóban van a tükör, nem egy méterre az autó mögé 😊)
gondolom a maszimos is azt használja mint én...
a net is elment 2 percre utána...
Nem ér rá Kunos ,mert a szigeteken fogdossa a svábbogarakat ! 😊)
De a kisfityóra bátor voltam
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
..de már hiányzott.