Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
Nézz bele ott van 4 videó...
Tisztán látszik h a füstölõk (Ctrl a) mennyivel rövidebb fektavot mennek...

Csak azt nem értem h minek nektek sok különbözõ autó, ha kurvara nem érdekel maga a valós autó szimulációja...
lac coo
Amúgy pl kopott guminál rövidebbet lehet fékezni abs nélkül mint azzal, legalább is nekem úgy tûnik . aztán fene tudja, sose mértem, nem az idõ érdekel, hanem hogy élvezzem 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Én nem szeretem az ABS-t.
Ahol csak lehet kikapcsolom. Nem mindegyik autónál jó, pl az utcai McLaren szörnyû abs nélkül .
Azon nem gondolkodok, hogy csalás-e vagy sem, nem kell aztán ennyi 😄
AC gumija kicsit elavult, aprókat alig tud csúszni, vagy nem csúszik vagy rögtön úszik egy fél métert, kigyorsítások is elég simák, legalább a fék maradjon meg jónak 😊)
Pedig néha elég szívás ABS nélkül, mert fékerõ állítás nincs, és sok autónál a pedálút elsõ ötödében már blokkol a kerék, emellett még a gázpedált is birizgálnom kell közben. De élvezetesebb így .

Díjaznám én is.
alma2
szoval aki igy neheziti/noveli az elvezeti faktort maganak annak kalap emeles jar. Komolyan nem tudom hova tenni ezt a megjegyzest.

Ennyi erovel tobbek kozott te vagy a legnagyobb csalo, mert neked minden verdaban mellett ul az anyos es mondja "vigyazz auto jobbra" "melletted"
es hasonlo idegesito beszolasokat, mar reg betomtem volna a szajat :p

szerintem

alma2
"lábbal sokkal rövidebb féktávot lehet venni mint a gyári abs-sel..."
es ezt ugye csak gondolod? Fogd a tegnapi palyanak (blackwood) az elso kanyarat. Abs-sel egy ovis is beveszi, mindig ott beletaposva, mindegy melyik iven a kanyarnak. abs nelkul a kis domb miatt, ahol kikonnyul a kocsi segge egy gyors kocsival,egy jol fekezo is konyen repul el a semmibe. Aztan jon a kanyarba fekezes, ami meg kulon muveszet igy.
Na de csinalj videot 2 gyors kocsival, ahol lathatoan elobb fekezel, csak ne oregedjek bele a varakozasba 😊
Arrol nem beszelve, hogy ezt korokon, majd 100 kanyaron keresztul, aki van olyan ugyes, hogy ezt egy versenyen igy megoldja, minden kor utan adnek neki ajandekba 1 masodpercet vagy tobbet, mert o olyat tud amit sokan nem. Es ok a csalok, nem te vagy puha, ertem en 😊

szerintem

Dietrich
tegnap szerveren ami volt kis hokedli 😊
beszitált és mindig a falban végeztem, akkor 900-ra rakom.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

b-type
Attól függ mivel játszol, driftnél néha hasznos a kisebb elfordulás, de egyébként 900° a jó.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
Ezt a AC autókat még anyira sem lehet megfogni ha elindul a faruk mint az rf-ben? Vagy nálam volt gond beállításokkal? 720 fokon volt a kormány. Rakjam 900-ra?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szia!
Semmi gond!Így már értem,csak akkor nem tudtam hova tenni a szitut.El is baltáztam után az összes kört,mert a figyelmem teljesen elment,mert ezen pörögtem.<#gun><#gun><#vigyor2>
barcalaci84

barcalaci84
egyébként ezzekkel a gyári abs stb kikapcsolássalással úgy vagyok h gyakorlatilag csalás aki teljesen kikapcsolja...
itt egy szimulátor ahol afejlesztõk megpróbálják visszaadni h milyen az adott autó a valóságban...ABS-t nem lehet csak úgy kikapcsolni egy autóban...
erre jön a vérszimes és minden autóból megpróbál ugyanolyat csinálni a CTRL A-s trükközésssel...egyébként ha kikapcsolom lényegesen gyorsabb vagyok...
"lábbal" sokkal rövidebb féktávot lehet venni mint a gyári abs-sel...
(mondjuk a hibalehetõség viszont kevesebb)
vicces h sírnak az emberek h mégtöbb autó kéne, közben meg minden autóból ugyanolyat próbálnak csinálni a szimesek 😊
lac coo
Yas Marina + Lutos GTC ?

BooMiller
Olyan mintha le esett volna az álla😄DDD

Jó is volt, a kisfityó után metál 😄 Bocs - tõl és chrystõl is, kicsit hátranéztem és kimásztam a fûre, onnan meg repültem is vissza 😊

Alexease
Az elso Zonda inditas az elso kanyarban "kicsi a rakas..." kezdetu volt, de a masodik inditasnal MINDENKI (ha jol lattam) rendesen elfordult! Ez mar haladas!😊
alma2
A hosszu egyenes utani jobbos kanyar utan, a palyarol lemenve akar at is lehet esni rajta, szoval ovatosan a fucsatakkal 😊

szerintem

alma2
Ez nem valosag, kar osszehasonlitani vele.
A legtobben minden segitseget kikapcsolnak ugy jatszanak. Persze aki nem hasznal kuplungot az bekapcsolja az automata kuplungot.
Kocsiktol fugg, hogy van e benne gyari abs. Ha van benne, akkor az mukodik akkor is, ha az abs opciot kikapcsolod a menuben. Van olyan auto amelyikben tobbszintu van, a ctrl+a kombinacioval tudod kapcsolgatni ilyen esetben. De hat rohadt egyszeru azert rajonni van e abs, ha beletaposol a fekbe es csuszol, akkor nincs 😊
pl a mai napon a zondaban van egeszen 11 fele tipus, erosseg ki hogy hivja. Szerintem ezt a vezetok 90 %-a nem kapcsolja ki. Igy esz nelkul taposhatod a feket. A kedvcsinaloban latszik pl f1andris, meg a gyarit is kikapcsolja, fustola gumi rendesen.
Ha van jo pedalod, vagy csak erzed nagyon a jatekot, akkor elobb-utobb te is kikapcsolod a gyari abs-eket is, hogy total uralmad ala vedd a kocsit.

szerintem

Alexease
Minden autoban a gyari "segitsegek" (elektronikak ABS/TC) elerheto, azokat lehet hasznalni nyugodtan, hozzatartozik az autokhoz.
ABS: CTRL-A
TC: CTRL-T
Eddig nem nagyon érdekeltek az autók, autóversenyzés, de volt szerencsém kipróbálni a Race07et, utána pedig az AC-t. Megtetszett, így most vettem egy DFGT-t és rájöttem, hogy nagyon jó dolog ez a szimulátorozás. Viszont nem tudom, hogy a sokféle Assetto Corsa-ás, illetve a Race07-es vezetési segédletek közül melyek azok, amelyeket ki kell kapcsolni ahhoz, hogy a legvalóságosabb vezetési élményt kapjuk!?
AC-ben csak az automata kuplung+ideális ív felrajzolása van ON beállításon. ABS van egyáltalán a versenyautókban?

barcalaci84
hát ez kurva jó volt...
lac coo
Akkor már nem megyek 😊

TeeBeee
Fiat már csak 22h-tól lesz nem?

lac coo
no ,csak 120 minuszt kaptam kb fél óra alatt a Screenshaver klónoktól 😄DDDDD

lac coo
Fiatra megyek én is, de szigoruan csak a végérõl, jól lemaradva 😊)

lac coo
Ott !
Pedig ennél normálisabbnak azért már nem kellene lennem 😄 No mindegy, Jonnika ilyen, lassan összejön a szép sorozat, hogy milyen hsz-eket törölget, csak mert. .😊

Alexease
Kesz a levesem, megyek probalkozom a szerverrel😛
Alexease
Dedikalt render kellene a tukrokhoz, plusz harmas tukor kozepre, es persze mind allithatoan (poziciok+FOV).
Ez valszeg kesobb lesz csak, mert jelenleg full statikus az egesz, ezt nem lehet "bekapcsolni" vagy atscriptelni.
Alexease
LOL! Van elakadas jelzod?!😊 Csak nem a CARS topic-ban voltal, a "harom kiralyoknal"?!😛
Modtam hogy torold a topic-ot, amig nincs kesz a progi, igy semmi ertelme. Velemenyed meg ugy sem lehet rola😄 Az a 3 vagy 1 ember, ugy is kihozza beloled a flame-et, es most mar adminuk is van hozza😛 Es meg a minuszokat is begyujtogeted😄DDDDDD
TeeBeee
Ezt lekéstem 😊

lac coo
Hát messzire jutottam, két kanyart, pedig ennél kintebb már nem tudtam menn ia pályán 😊)
Igaz valóban szar az egész, akkora a holttér az autókban, hogy csak azt látni aki 15 méterre van 😊)) Jó lenne végre a tükör kameráját oda rakni ahol valóban van a tükör, nem egy méterre az autó mögé 😊)

barcalaci84
aminek nics végén h uj😊
barcalaci84
szerintem szolgáltatóval lehet gond...😊
gondolom a maszimos is azt használja mint én...
a net is elment 2 percre utána...
lac coo
Mar ketto is van belole, melyik a jo ? 😊

barcalaci84
a rendes server mostmár megy megint fiattal q
lac coo
Gány szar az egész ! 😄

Nem ér rá Kunos ,mert a szigeteken fogdossa a svábbogarakat ! 😊)

barcalaci84
valakik pedig fel tudnak menni rá mert látom aaz ablakban...
barcalaci84
úgyse...
lac coo
Freejoin nélkül sem?

barcalaci84
nekem a saját szerver se megy...
TeeBeee
A kamikáze elsõ kanyarba berepülõ pilótáktól kiégek. Utolsó körben elsõ vagyok, köröznék ha lehetne, ha tudná a versenyzõtárs hogy mi folyik körülötte, de neeem. Szépen elhibázza én meg bele...király. Még jó hogy ezt látva a második helyezett lelassított és folytattuk a küzdelmet tovább. Fair play. <#eljen>

barcalaci84
megy az új server
név ugyanaz a maszimos +uj
b-type
sajna igen, bár a Zonda-t jelenleg ezzel a kontroller-l nem szívesen nyomnám 😄
De a kisfityóra bátor voltam

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
indítok egy másikat itthonról
b-type
sikerült, érdekes élmény motorkormánnyal menni FFB nélkül 😄
..de már hiányzott.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Pedig gondoltam megis megyek egyet a Zonda-val😊
De akkor megyek fozni😛
Alexease
Igen.
barcalaci84
nálatok is server not responding?
Alexease
Semmi gond, NEM miattad leptem ki!😉
Alexease
Elvileg nem, mert ez a freejoin csak a belepo, szerver es kliens scripteket modositja. Bar, akarmi is megtortenhet😉