Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
valaki segíthetne 😊nagy nehezen el jutottam odáig h már majdnem betölti a pályát játékon belül 😊
ki akreom próbálni a játékon belül a hungaroring konvertemet, de betöltésnél crashel miután a texturákat stb log file alapján rendesen betölti mindegyiket...
a log file vége ahol már hibát ír:

WARNING :: ncars = 0! ***************************
RECORDING: 1
PLAYING: 1

mi a tököm ez az ncars=0 ???

b-type
ehhh csak találtam egy képet a pályán, ez min. több mint 5 éve éve amikor le is részegedtünk a pályán, itt még teljesen jószõrben 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De elég jó sztem a szintkülönbség, a szervízutak, pláne a lejtõs nagy visszafordító amibõl jön a felfele sikán és az emelkedõ majd bal-jobb és célegyenes...a visszafordító szervízutja, amin rengeteg ember vándorol az copy/paste valóság...qva jó, ...és szinte látom hol lehet keresztül menni az erdõn Zebetyin felé 😊
Eddig is sok Brno-n mentem már, de ez most valamiért tökre jó.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Ez a Brno kifejezetten jó...olyasvalaki csinálta aki nem egyszer volt kint a pályán.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Gadfly13
<#eljen>

simraceseries.com

barcalaci84
átírtam, mehet a restart...
lac coo
A fiatra megprobalok menni, imadom brnot.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Gadfly13
Laci!
Nézz rá a cfg-re, mert restart után még mindig Hungaroringet tölti be. Majd jelezz és resizem ismét a szervert. 😉

simraceseries.com

lac coo
Hallom, hallom, mit szeretnel ? 😊

Tomsteel

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

alma2
es vegul ez a virgina race track, meg picit steril, de teljesen versenyezheto, es vegre nem egy korzovel, vonalzoval rajzolt palya, mar-mar a nord-ot juttatja eszembe egy csomo helyen. Igazan jo moka.
Eleg szuk, multiba megy majd a lokdosodes.

virginia

szerintem

alma2
Az elobb elirtam, szoval gentrack1.
Telepakolta uj objecttel, uttal, vegre lejebb vette a sarga takonyt amitol delben is ugy nezett ki mint ha naplementeben mennel.
Ahh kaphatna egy dijat a srac, na meg a tobbieknek lehetne ez a minimum, amit elvarnank egy nullarol felepitett palyarol. Hallod laccoo 😊

gentrack

szerintem

alma2
Szerintem teljesen jo elvezetes, ez a shelby ahogy lehet vele trukkozni a kanyarokban.
Viszont pl mugellon a celegyenes harmadik feleben, mesz padlogazzal 240 korul, egyszeruen nem marad az uton, barmit csinalsz.(persze el kell venni a gazt egy picit) Van egy minimalis emelkedes az utban ez teny, de azert ilyet egy auto sem csinal a jatekban. Persze ra lehet fogni, hogy mar repulni akar ilyen tempoval, 0 tapadas mellett. De azert fura, ha meg ilyet nem tapasztalt az ember.

ui: uzenem annak a felkegyelmunek aki minden hozzaszolasom minuszolja, kitartas 😊

szerintem

alma2
Tegnap kijott egy uj eastern creek
Teljesen jo, es meg szep is, mehet multiba valamikor.

eastern 0.91

uj nord, nextgen track stb.

szerintem

köszi
Az igen!😊) Még a kép méret is 18 mega!😄 Mire az összeset kipróbálnám...😊
Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni saját szerver indításával kapcsolatban.
Egyszerûen akár mit is csinálok ( Már látszik a szerver nevem a listában )
de a Ping az istenért nem akar megjönni.Ha valaki tudja mi lehet a gond akkor nagyon megköszönném!!!
A routerben már szét port-oltam magam de semmi.(Lehet rosszul!!)
Válaszotokat elõre is köszönöm
Üdv
Alexease
Alexease
Kozben raneztem a HistorX-re (meg fent van, alap😛), 148 fele auto van benn! Nem festesek, annyi valtozat, mas-mas kasztni, felepites, motor stb.
Ha az atlagos AC auto file-meretekbol indulok ki, akkor 18GByte lenne a MOD, ha ebbol a Shelby-bol, akkor 89GByte😊))))
Alexease
Nem sajnalom, csak ott motoszkal bennem, es idegesit, nem birom ki😉 Neha azert el tudom lustulni a dolgokat, annyira nem gaz a helyzet😛
lac coo
5 percet ne sajnálj már magadtól 😊

Alexease
Igazabol kibirna, de bosszanott😉 Amugy most tettem le😄D De legalabb kozben megcsinaltam amit kellett. Bar lehet, hogy ma meg visszajon a cucc, tegnap (vagyis ma😛) hajnal fel ketokor ultem neki, eppen kikapcsolni keszultem a gepet, amikor kiszurtam a levelet😊
barcalaci84
mivel az autóknak különbözõ kormányszöge van így jó h nem tudod beállítani ugyanolyanra mindegyiknél...😊
rakd szépen 900-ra driverben és játékban is és minden autó úgy fordul majd mint ahogy kell...a kormányzásod 1:1-es lesz és automatikusan a megfelelõ kormányszöget állítja az egyes autókhoz...
moonster
Options - Controls
utána:
lac coo
És nem bírt ki 5 percet az a munkateflon ? 😊

Szép estét

Kérnék egy kis segitséget!!Olyan gondom adodott.hogy nem tudom öszhangba hozni a LDFGT kormányomat a játékkal.Szeretem az azonos kormányszöget vagy mit....280 fok kb.Mindig nagyobb az elmozdulás mint kéne.Fél fordulat a kormányon mondjuk a játékban 3/4 fordulat.Mit tehetnék??Probáltam a driverben,több mindent..nem lett jobb.Autó setupban is,de ott sem leltem.Nem láttam a kormányszöget..van??

köszi

Ja még annyit esõ nem lesz benne???
kiki888
Én csont utolsóként indultam és hatodikként fordultam 😄D

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Harapós kis gép, tetszik nekem is, jó hangja van és érezni az erõt benne. A bmw kezesbárány ehhez képest, bár a végére az már nagyon csúszkált.

b-type
Az elsõ kanyar az klasszikus volt 😊)
gondoltam hogy lesz valami ezért igyekeztem tiszta helyen korán fékezgetni, de aztán leszakadt a káosz 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Fékezés jó, azzal nem volt bajom ,de egyszerûen képtelen voltam felmérni mi a megfelelõ tempo, hogy elforduljon, mikor meg már csúszik,az istenek nem akar betapadni az eleje, bármennyire is lelassítom 😄

Alexease
Elottem volt valaki, vele kuzdottem pianoban, de miutan megerkeztel mogem, kenytelen voltam elmenni mellette, mielott mindkettonket megeszel😊 De aztan eltuntetek mogulem.
lac coo
Jó vezetni, de picit nekem szoknom kell,
ami így fura a sok Grid után a sebességérzet 😊
Simán egy 80-ra tippeltem erre lenézek és 130 😊

Meg ide már setup kell mert az alap kb semmire nem jó . a pálya is elég érdekes néhol feldobja az autó orrát vagy mit csinál ...

De jó autó , tetszik .

b-type
Munkás autó 😊)
Kicsit olyan mintha farmotoros lenne, mint az elsõ szériás 911, ha elindul nem nagyon lehet mit csinálni...setupolni kell.
De én úgy leizzadtam, hogy kész, nálunk esett aztán megállt a levegõ mint a szög, jó csatában voltam, de úgy izzadtam mint a ló..detto kiléptem mielõtt tócsát csináltam volna 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Valszeg a lengescsillapito bug miatt foleg ilyen es/vagy a gumi.
Elileg ez meg 0.1 verzio, igy valszeg jo lesz ez meg😊
Amugy nem rossz, de nem kell eroltetni, lassan, megfontoltan kell visszavaltani, nem kell hagyni hogy megcsusszon vagy elkezdjen sodrodni. Ami persze nem egyszeru😄
TeeBeee
Nekem nagyon bejött. Minõségi mod és élvezetes vezetni.

Alexease
En meg bakker, hetek ota vegre le tudok ulni autozni es online-ozni, erre 2 korrel a vege elott munka teflon😊 Nyomtam egy satut, azonnal korbefordult haromszor;DDD
lac coo
Lassítok 80, nem fordul még jobban 70 nem fordul. 60 még jobban nem fordul 😊)Legalább a gumi sírna, hogy tudnám hogy tolja magát, de nem hallok semmit 😊

Ki is léptem ezt így most nem eröltettem 😄

kiki888
Gyerekek ez a Cobra kiakasztó 😄 De mégis van valami élvezetes benn...jó lesz ez.

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

lac coo
Nem verseny van ? 😊

Alexease
Most van vele gyakorlas, gyere nyugodtan.
lac coo
Menni akartam erre a Shelbyre, de erre már picit gyakorloni kellene, tréfás autó, meg kll szokni, hogy elfordítsa valahogy az orrát ! 😊

BooMiller
Büdös életben nem fog úgy mûködni mint ahogy kellene😊

Gilb3rto
a 2. kanyarban meg van egy finom 30 fps-esés... és rondább a pálya mint rf1-ben😊

Macbook Air M1 2020

TeeBeee
Közben rájöttem, hogy a kocsi hátulját kell megemelni, mert a rázókövön leér def.settel. :S
A 70-es b.balance sokat segít a stabilitásban + nagyobb kerékdõlés. A visszacsillapítást is érdemesebb magasabbra tenni.

lac coo
Ertem, koszi, kiprobalom.
Picit tekeredik az nem baj, csak tegnap ejjel mentem vele ket kort es imolan, iven azonnal kifrogott.
Mondjuk ne legyen atomstabil, ez gondolom ilyen, eleg csak ranezni, aero es egyensuly ismeretlen fogalom.... 😊

TeeBeee
Pont most próbáltam én is, hát ez egy bughalmaz. Nem értem minõségi pályák mellett miért ragaszkodunk ehhez a foshoz. 😊
Konkrétan a rázókövön olyan mintha nekem jönne egy láthatatlan kocsi és kilökne.

b-type
sztem nem gázelvétrõl van szó.
Féket told el 72-re.
gázelvétre nekem jó.
A 70-s féken is csavar kicsit, de ennyit csavarjon is sztem.

Gilb3rto
ez a hungaroring egy bughalom.......

Macbook Air M1 2020

Alexease
Akkor minimumra, lehet hogy forditva mukodik (persze, mihez kepest forditva)😄
lac coo
Az nem nagyon segít, sot alapon is majdnem maxon van .