Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki akreom próbálni a játékon belül a hungaroring konvertemet, de betöltésnél crashel miután a texturákat stb log file alapján rendesen betölti mindegyiket...
a log file vége ahol már hibát ír:
WARNING :: ncars = 0! ***************************
mi a tököm ez az ncars=0 ???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De elég jó sztem a szintkülönbség, a szervízutak, pláne a lejtõs nagy visszafordító amibõl jön a felfele sikán és az emelkedõ majd bal-jobb és célegyenes...a visszafordító szervízutja, amin rengeteg ember vándorol az copy/paste valóság...qva jó, ...és szinte látom hol lehet keresztül menni az erdõn Zebetyin felé 😊
Eddig is sok Brno-n mentem már, de ez most valamiért tökre jó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nézz rá a cfg-re, mert restart után még mindig Hungaroringet tölti be. Majd jelezz és resizem ismét a szervert. 😉
simraceseries.com
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Eleg szuk, multiba megy majd a lokdosodes.
virginia
szerintem
Telepakolta uj objecttel, uttal, vegre lejebb vette a sarga takonyt amitol delben is ugy nezett ki mint ha naplementeben mennel.
Ahh kaphatna egy dijat a srac, na meg a tobbieknek lehetne ez a minimum, amit elvarnank egy nullarol felepitett palyarol. Hallod laccoo 😊
gentrack
szerintem
Viszont pl mugellon a celegyenes harmadik feleben, mesz padlogazzal 240 korul, egyszeruen nem marad az uton, barmit csinalsz.(persze el kell venni a gazt egy picit) Van egy minimalis emelkedes az utban ez teny, de azert ilyet egy auto sem csinal a jatekban. Persze ra lehet fogni, hogy mar repulni akar ilyen tempoval, 0 tapadas mellett. De azert fura, ha meg ilyet nem tapasztalt az ember.
ui: uzenem annak a felkegyelmunek aki minden hozzaszolasom minuszolja, kitartas 😊
szerintem
Teljesen jo, es meg szep is, mehet multiba valamikor.
eastern 0.91
uj nord, nextgen track stb.
szerintem
Segítséget szeretnék kérni saját szerver indításával kapcsolatban.
Egyszerûen akár mit is csinálok ( Már látszik a szerver nevem a listában )
de a Ping az istenért nem akar megjönni.Ha valaki tudja mi lehet a gond akkor nagyon megköszönném!!!
A routerben már szét port-oltam magam de semmi.(Lehet rosszul!!)
Válaszotokat elõre is köszönöm
Üdv
Ha az atlagos AC auto file-meretekbol indulok ki, akkor 18GByte lenne a MOD, ha ebbol a Shelby-bol, akkor 89GByte😊))))
rakd szépen 900-ra driverben és játékban is és minden autó úgy fordul majd mint ahogy kell...a kormányzásod 1:1-es lesz és automatikusan a megfelelõ kormányszöget állítja az egyes autókhoz...
Kérnék egy kis segitséget!!Olyan gondom adodott.hogy nem tudom öszhangba hozni a LDFGT kormányomat a játékkal.Szeretem az azonos kormányszöget vagy mit....280 fok kb.Mindig nagyobb az elmozdulás mint kéne.Fél fordulat a kormányon mondjuk a játékban 3/4 fordulat.Mit tehetnék??Probáltam a driverben,több mindent..nem lett jobb.Autó setupban is,de ott sem leltem.Nem láttam a kormányszöget..van??
köszi
Ja még annyit esõ nem lesz benne???
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
gondoltam hogy lesz valami ezért igyekeztem tiszta helyen korán fékezgetni, de aztán leszakadt a káosz 😄
ami így fura a sok Grid után a sebességérzet 😊
Simán egy 80-ra tippeltem erre lenézek és 130 😊
Meg ide már setup kell mert az alap kb semmire nem jó . a pálya is elég érdekes néhol feldobja az autó orrát vagy mit csinál ...
De jó autó , tetszik .
Kicsit olyan mintha farmotoros lenne, mint az elsõ szériás 911, ha elindul nem nagyon lehet mit csinálni...setupolni kell.
De én úgy leizzadtam, hogy kész, nálunk esett aztán megállt a levegõ mint a szög, jó csatában voltam, de úgy izzadtam mint a ló..detto kiléptem mielõtt tócsát csináltam volna 😄
Elileg ez meg 0.1 verzio, igy valszeg jo lesz ez meg😊
Amugy nem rossz, de nem kell eroltetni, lassan, megfontoltan kell visszavaltani, nem kell hagyni hogy megcsusszon vagy elkezdjen sodrodni. Ami persze nem egyszeru😄
Ki is léptem ezt így most nem eröltettem 😄
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Macbook Air M1 2020
A 70-es b.balance sokat segít a stabilitásban + nagyobb kerékdõlés. A visszacsillapítást is érdemesebb magasabbra tenni.
Picit tekeredik az nem baj, csak tegnap ejjel mentem vele ket kort es imolan, iven azonnal kifrogott.
Mondjuk ne legyen atomstabil, ez gondolom ilyen, eleg csak ranezni, aero es egyensuly ismeretlen fogalom.... 😊
Konkrétan a rázókövön olyan mintha nekem jönne egy láthatatlan kocsi és kilökne.
Féket told el 72-re.
gázelvétre nekem jó.
A 70-s féken is csavar kicsit, de ennyit csavarjon is sztem.