Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, tudom, a Shelby-be be is epitettem a setup-ba😄<#idiota>#idiota>
Egy problemaja van a dolognak, hogy ez a pythonos setp felulet nem kezeli le a tizedes veszot (ezert vannak mashol is idiota ertekek, es nincsenek mertekegysegek), a fekeroszabalyzas meg egyelore csak 0-1 kozott mukodik😊 Lenyegeben, ki-be mar tudom kapcsolgatni a feket;DDDDDDDDD
Egy problemaja van a dolognak, hogy ez a pythonos setp felulet nem kezeli le a tizedes veszot (ezert vannak mashol is idiota ertekek, es nincsenek mertekegysegek), a fekeroszabalyzas meg egyelore csak 0-1 kozott mukodik😊 Lenyegeben, ki-be mar tudom kapcsolgatni a feket;DDDDDDDDD
Setupos ffb állítás százalékos a menüben beallitotthoz képest...ha a damper 0 akkor semmit nem ér ha leveszed...
Azonnal kidobja, csak jo kell beallitani😉
Az ures es a teli szerver ikon is legyen bepipalva, mert bugos a rendszer.
A keresobe "maszim", es azonnal megjelenik:
Az ures es a teli szerver ikon is legyen bepipalva, mert bugos a rendszer.
A keresobe "maszim", es azonnal megjelenik:
Ezt a Magyar szervert nagyon nehéz megtalálni! Hiába a bal szélsõ ikon aktív nem dobja be ezt a szervert! Sõt nagyon kevés szervert talál így! Ez így nagyon nem jó...
jó, már hívom is ! 😊
az ffb nekem így elsõre fura, kicsit lökdösõs lett, igaz a dampert nem nagyon piszkáltam, le vettem 40 %-ra, de úgy is.
az ffb nekem így elsõre fura, kicsit lökdösõs lett, igaz a dampert nem nagyon piszkáltam, le vettem 40 %-ra, de úgy is.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Elmegy, csak a kormányszöget jó lenne állítani ... 😊
Telemetria app-al senki nincs képben? 😊
www.smart-bus.hu
Köszönöm!
En sem tudtam rola, mert nem nezegetem az oldalukat, mivel nem terveztem semmit mara😉 En is csak azutan lattam, akikor kirtak. De az FB-n mar valoban tegnap is kint volt a hir.
Nem tudom naluk mennyire nepszeru az AC, mennyi emberuk van, de ha van eleg, akkor csak jo szandek es bonusz plusz, hogy de is kiirtak.
Tovabbi infonak TS-t irtak, valszeg ott kiderul.
Nem tudom naluk mennyire nepszeru az AC, mennyi emberuk van, de ha van eleg, akkor csak jo szandek es bonusz plusz, hogy de is kiirtak.
Tovabbi infonak TS-t irtak, valszeg ott kiderul.
hetek óta nem is foglalkoznak az AC-val , de úgy látszik nem volt idõ rá normálisan meghirdetni...komolytalan...
ha te tudtad , akkor kiírhattad volna reggel a bannerba😊
szerintem egy kezemen meg lehetne számolni h hány ember tudott róla olyan aki egyáltalán tervezi h jönne...
az magyar AC-s FB jelszó is elveszhetett...😊
szerintem egy kezemen meg lehetne számolni h hány ember tudott róla olyan aki egyáltalán tervezi h jönne...
az magyar AC-s FB jelszó is elveszhetett...😊
Az a hir mar reggel is kint volt😉 Akit erdekel a GTRM, az tudott rola (valszeg mar korabban is😛).
A MASZIM-on nincsenek most szervezet versenyek, csak fun van.
A MASZIM-on nincsenek most szervezet versenyek, csak fun van.
még szerencse h nagy az egyetértés és nincsenek keresztbeszervezések...😊
fél 7 kor kirakni h másfél óra múlva 20 körös verseny...
fél 7 kor kirakni h másfél óra múlva 20 körös verseny...
Este nyílt futam 20:00-kor:
Idõpont: 2014.07.20 (vasárnap)
Autó: BMW Z4 GT3
Pálya: Autodromo del Mugello
Booking: 20:00-20:05
Qual: 20:05-20:20
Táv: 110Km (nincs idõ limit)
Sajnos a weboldalunk elérésével probléma van, bõvebb infókat itt találtok:
Esti AC futam
Idõpont: 2014.07.20 (vasárnap)
Autó: BMW Z4 GT3
Pálya: Autodromo del Mugello
Booking: 20:00-20:05
Qual: 20:05-20:20
Táv: 110Km (nincs idõ limit)
Sajnos a weboldalunk elérésével probléma van, bõvebb infókat itt találtok:
Esti AC futam
Újraindítottam 15 HZ-el! Innentõl nem leszek már ma, mert bajnoki futamunk lesz.
simraceseries.com
Jonak jo, csak te altalaban nem szereted az ilyeneket😊 De lehet, hogy ezt mar fogod, ezt nem tudhatom😛
A tukor vaklarma volt, legalabbis felig-meddig. A cockpit-ben meg indig fix render van, az nem valtozott.
Kulso nezetekben dinamikusnak tunik (lehet hogy eddig is az volt, nem neztem sose😛).
Szelarnyekrol en nem hallottam sehol, ha lenne, csak beirtak volna a log file-ba?!
Kulso nezetekben dinamikusnak tunik (lehet hogy eddig is az volt, nem neztem sose😛).
Szelarnyekrol en nem hallottam sehol, ha lenne, csak beirtak volna a log file-ba?!
konkrétan m ostmár nem h 100HZ-en de sehogyse megy ...😊 vagyis megy csak nem tudok csatlakozni rá ... úgy meg nem a legjobb nekem...😊
hát most vagy 5 versenyt mentem , illetve nézedettem sehol egy csata vagy h legalább közel lennének egymáshoz...
Miert nem ? Mindenki azt mondja tok jo .
A fektavokon es kanyarokban meg a pedalozas-valtas tesz ra egy lapattal, de ez mar uncsi..., a turbo izgalmasabb😊))<#idiota>#idiota><#fogmosas>#fogmosas>
A lenyeg, hogy ezeket a versenyeket (egyelore) nem kell komolyan venni, mindig lesz valaki a mezonybol, akivel lehet versenyezni. Hogy az a elso vagy az utolso helyert megy, az szinte mindegy😛
A lenyeg, hogy ezeket a versenyeket (egyelore) nem kell komolyan venni, mindig lesz valaki a mezonybol, akivel lehet versenyezni. Hogy az a elso vagy az utolso helyert megy, az szinte mindegy😛
Talan ma este en is kit udom probalni vegre 😊))))
Most lattam az egyik videoban, legalabbis ugy nezett ki, hogy dinamikusak lettek a tukrok?!?!?! (TV es egyeb kamerabol azt latni benne amit kell, es nem a fix cockpit render kepet.) Ki kell probalni😊
Ha igen, akkor elobb-utobb lesz tukor allitas is! Nem kiabalom el, megnezem😛
Ha igen, akkor elobb-utobb lesz tukor allitas is! Nem kiabalom el, megnezem😛
amúgy nem érdekel h ki milyen segítségeket használ , eddig se lehetett tiltani mégis fasza versenyek voltak...
viszont ennél az autónál nagyon durva különbségeket okoz ez a turbo mehet 100-on dolog és ez már zavar...😊
viszont ennél az autónál nagyon durva különbségeket okoz ez a turbo mehet 100-on dolog és ez már zavar...😊
ez már liga dolog szerintem. ott egy társaság van, replay van, duma van...ott nincs olyan hogy valaki átbax 😊
Nyári public-n meg tök mindegy.
Nyári public-n meg tök mindegy.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hozzáteszem, akivel versenyeztem, neki is sérült végig a motorja, szóval egyikõnknek sem volt elõnye ebbõl. De így egy sok emberes dolognak semmi értelme.
mondom a serverrel van gond...
tényleg sokat javított az update és sokkal jobb lett minden...HA MÛKÖDIK ...😊
ki kell tapasztalni , h h kell beállítani a servert...
tényleg sokat javított az update és sokkal jobb lett minden...HA MÛKÖDIK ...😊
ki kell tapasztalni , h h kell beállítani a servert...
Na most kipróbáltam igen... minden segítség be + sérülés nélkül.. eddig azt hittem én bénultam le az évek alatt de kiderült hogy nem mert sikerült 5 másodpercet javítanom a monzai idõmön..😄DDDDD
Ez most itt erõsen becsület kassza😞(( én szenvedek meg más is valaki meg TC 100-as turbón teker lol....
Ez most itt erõsen becsület kassza😞(( én szenvedek meg más is valaki meg TC 100-as turbón teker lol....
Ez ok Alex de nekem csak most volt idõm online menni, eddig egy menet volt😊 Most mentem párat ez egy vicc egyébként mindenkinek jó volt a pinge egy ember votl akinek 120 volt de rajtál csak remegtek az autók és útánna repkedés..
Nem mert az sem megy 😄 Bármelyik másikkal megy 15-20.Ez és a gp2 az istennek sem....Már a grafikát is lejjebb vettem-le se szarja.
akkor lehet még emelni kéne a HZ-t , de most egy fos...
külföldi 15 fõs serveren mentem elõtte 0 laggal stb...
külföldi 15 fõs serveren mentem elõtte 0 laggal stb...
Azert kivancsi lennek a szerverrol egy adatatviteli log-ra, itt tuti egyeb anomalia is van. A tegnapi szamolgatas alapjan, boven vinnie kellene a szervernek, meg a 60Hz-et is. Persze, ha nem fut mas a szerveren.
Raadasul, hiaba a booking nelkuli belepes, attol meg ugyanugy feltolti az autokat. Kivancsi lennek, hogy ha nincs is bent senki, akkor azoknak az adatait ugyanugy korbetologatja a halozaton?!😊 Kepes ra😛
Raadasul, hiaba a booking nelkuli belepes, attol meg ugyanugy feltolti az autokat. Kivancsi lennek, hogy ha nincs is bent senki, akkor azoknak az adatait ugyanugy korbetologatja a halozaton?!😊 Kepes ra😛
Amit átküldtél 😄
1-20 tök mind1-nem megy.