Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A jelszót ne felejtsétek megadni, mert máskülönben Server code errort fog írni! A jelszó: hun
simraceseries.com
simraceseries.com
simraceseries.com
simraceseries.com
- Improved communication with X360 GamePad
- Added password support for pickup servers
- Improved Server Configurator
- Server will now stop with an error if a booking session is added in pickup mode
- Server will now stop with an error if cars in the entry list do not match the legal car entries in the server_cfg
- Server will now stop with an error if multiple tracks are selected in pickup mode (unsupported feature)
- Server will not correctly report to race lobby about the available seats in pickup mode
0.21.3
- Launcher default theme: adjustments to multiplayer session info/request buttons
simraceseries.com
Majd meg piszkalgatom. Tegnap F1 alatt irogattam bele, bar most eleg jo volt. Most meg talaltam benne egy felesleges kettospontot, es beletettem egy global verzalt a CSS-be, ne kelljen a gepelessel sem foglalkozni😉
aztán addigra kiadják a játékot is remélhetõleg, meg hát a gépembe is bele kell még majd tenni ezt-azt mert kifagy néha, de lesz majd új gépem õsszel.
részt szeretnék venni én is az online igazi emberekkel versenyzésben
KEZDÉS: 2014-07-17 20:00 |Q|R|: |10|8|: FÉRÕHELY: 24 PÁLYA: Mugello AUTÓ: BMW E92 s1
elvileg van már szélárnyék , ezzel a kombóval remélhetõleg tudjuk mis majd tesztelni...
a server hamarosan vált lehet gyakorolni...😊
ködös h mit is csinál ,elvileg ez lenne felelõs 1-es értéken azért h ne legyen olyan nagy feltöltési sebességre szüksége a servernek...
50 -100megás feltöltéseknél gyak mindegy is has kikapcsoljuk...
A log.txt-ben (nagy file) van csomó bejegyzés az ov1info-tól, de egyik se error. Csak valami .png exist
Dokumentumokban nézd meg a log-ot,h nálad van e más is...
Ez sem zavarna ha nem az az érzet lenne hogy szimet tolunk éppen, mondjuk vicces volt amikor vért izzadt valaki mögöttem hogy lenyomjon 100-as full turbóval 8 körön úgy hogy a poleból ment én meg a legvégérõl 😊 Mondjuk ez tetszett csak a parabolicaban eldurrant a turbóm😛PP a legvégén..
mondom a segítségek annyira engem nem zavarnak...ha stabilabb azzal akkor használja , legalább nem durrant le...😊eleve simplán a segítségek még lassítják is...de a vbenzin és a sérülés kikapcs azért kevésbé tolerálható szerintem...
lehet mégse a serverrel volt a baj , hanem azt írjáák h egyes appok zavarnak, zavarhatnak be....megnéztem a logfile-t és az egyik app valóban folyamatosan errorozott...
mindenesetre azért a mostani update rengeteg olyan dolgot hozott be amiért nyavajgunk már egy jó ideje...
A AC konfigban vedd le 900-rol a csuszkat 720-ra (a driverben maradjon a 900), az valamit talan segit (nem lesz szinkronban a virtualis kormeny, de az sokadlagos😛).
Es esetleg autonkent, mindegyiknek a setupjaban az FFB erot huzd le 90-95%-ra.
A szelesebb/slickesebb gumis autoknal esetleg a camber allitas is segitseht.
A régi jobb volt 😄DD Most pici korrigálásnál is rángatja el a kormányt , sõt néha nagyon könnyen be lehet kényszeríteni az utálatos ide-oda lökdösésbe .
Bár én elég erõsen játszom , majd megpróbálom vissza venni ( most 101 - 130 % ...)
Hivatalosan valtozott minden autonal es guminal a damping szamitas (mondjuk hogy a gumik "rugozasa"😛), valszeg azzal fugg ossze.
AKKOR EZ ILYEN, VAGY GUMI, VAGY A FELFÜGESZTÉS VÁLTOZOTT...
Ezek a dedikalt cuccok nagyon kellenenek. Lasd ferrari Manettio "problema". Ha a konfigban letrehozna 4-8 dedikalt gomb lehetoseget (F1-F8 neven, hozzarendelhetoen barmihez, bill, kormany, tekerok stb.), es a Python-os feluletet osszekotne ezzel a lehetoseggel, akor autonkent, minden setupban, 1-1 elore elmentett beallitashoz hozza lehetne rendelni akarmelyik ilyen gombot. Autonkent es setup-onkent mast.
Pl. a fekero elosztas allitasnal (ami van, es most mar pocktetos gombos), lenne plusz ket allitasi lehetoseg, mellettuk a gomb (F1-F8) lehetoseggel. Igy az egyiket beallithatnad "nagyon elore", a masikat "nagyon hatra"😊
De nem nekem kellene kitalalnom ezeket, foleg itt, ugy sem lesz belole semmi😄DDDDDDD
Mintha 270 fokon mennék ,pedig annak az autónak van vagy 360 fok..
gondolom emiatt is lökdösi annyira a damper...
Igazabol nekem soha nem tetszett ez a nyomogatos- leptetgetos megoldas.
Valami allithato, elmentheto fiy allasok kellenek gombokra. Nagyon elol, kicsit hatrebb, meg hatrebb.
Igazabol sem ugy allitjak ezt menetkozben, hogy hat klikk elore... 😊