Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a serverrel van gond... a pingek jók mégis repülnek...
a server nem bírja a terhelést , legalábbis hivatalos fórum alapján...
a server nem bírja a terhelést , legalábbis hivatalos fórum alapján...
Nem akarok belemaszni a reszletekbe, mert mar tobbszor kibeszeltuk, de ugy is mondhatjuk, hogy a v0.21 realis verzioszamnak tunik😊<#idiota>#idiota>
Azért dühítõ egy kicsit mert az AI meg olyan hogy megyek egyszer csak látok egy 5-el haladó autót és mögötte még 5-õt... 2014😄DDD Nem játszott ez LFS-t 10 évvel ezelõtt?
Már újrahúztam a game-t,beraktam a kibontott elsõ verziót és semmi....
Ja hogy ezt lehet? egyébként sajnos az egész egy amatõr szarkupac😞(( ez nem netcode hanem egy foshalom.. ezt 2014-ben??? na ne... megyek 2 méterre tõlem az autó 30-as ping nekem 25 egyszer csak neki megyek...
Ez pulicban is gáz ezzel komolyat versenyezni nem lehet...
ez hogy segítségeket nem lehet tiltani meg sérülést ez egy kurva nagy vicc......
Ez pulicban is gáz ezzel komolyat versenyezni nem lehet...
ez hogy segítségeket nem lehet tiltani meg sérülést ez egy kurva nagy vicc......
Még mindig a 98t-s lotussal küzdök.Egyszerûen nem tudok beállítani ai-t mert kifagy a game.Betölti az összes autót és annyi.Még 1 autónál csinálja ezt az pedig a gp2-es mod.Mi lehet a gond?
...plusz TC, ABS meg ami kell😊))
Minnel macerasabb es nehezebb egy auto, annal "ertelmetlenebb" online, foleg korlatozasi lehetosegek es szuresek nelkul. De hat ez ilyen😊
Minnel macerasabb es nehezebb egy auto, annal "ertelmetlenebb" online, foleg korlatozasi lehetosegek es szuresek nelkul. De hat ez ilyen😊
mondjuk ezzel az autóval semmi értelme multizni...
mindenki 100-on tolja a turbót sérülés kikapcsolva...
gondolom még benzin gumikopás is és perszew se kuplung se H...😊
mindenki 100-on tolja a turbót sérülés kikapcsolva...
gondolom még benzin gumikopás is és perszew se kuplung se H...😊
Ilyenkor erdemes megnezni az embereket egyenkent (foleg hogy nyilt szerver, password nelkul), kinek mekkora a pingje, mert az uj online kod miatt (fix frissitesi beallitasok), elofordulhat, hogy egy extrem lassu valaki(k) miatt szethullik az egesz rendszer.
Töröld ki a mostani sweetfx-et a gépedrõl és töltsd le ami itt van sweetfx
Így néz ki az assetto könyvtárban:
Tegnap este én is szívtam vele, újraraktam már az egészet a végén, aztán így jó lett. Játék közben az appok között van a postprocess vagy mi, van 5 állítási lehetõség (menübõl is lehet persze), a 2 és 5 az nagyon szép élénk.
Így néz ki az assetto könyvtárban:
Tegnap este én is szívtam vele, újraraktam már az egészet a végén, aztán így jó lett. Játék közben az appok között van a postprocess vagy mi, van 5 állítási lehetõség (menübõl is lehet persze), a 2 és 5 az nagyon szép élénk.
Üdv Urak!
A telemetry app sárga, piros csíkjait miképpen kell értelmezni? Nem vagyok képben... 😊
A telemetry app sárga, piros csíkjait miképpen kell értelmezni? Nem vagyok képben... 😊
www.smart-bus.hu
Nekem kiakasztotta az ac-t. Már a fõmenüben is crashelt a d3d9.dll.
Hogy állítottad br?
Hogy állítottad br?
kérdés mennyire mûködik jól 😊
Autó: Lotus 98T
Pálya: Monza
Férõhely: 26
Qual: 8 perc
Race: 8 kör
Loop: yes
Szerver szûrésekor legyen aktív a következõ ikon:
HZ-t 30-ra állítottam be illetve a jelszó is ki lett kapcsolva
simraceseries.com
na most megnéztem józanul is...😊
nem üresek a lelátók... sõt nemcsak Imolán, de a többi pályán sem (Magione-n sem pl)...
az ütközések online határozottan rengeteget javultak...és valóban sokkal jobb az autók mozgása mint eddig....
replay fájlban is fejlõdés...maradt a max 500 MB , de a többszörösét rögzíri idõben...
nem üresek a lelátók... sõt nemcsak Imolán, de a többi pályán sem (Magione-n sem pl)...
az ütközések online határozottan rengeteget javultak...és valóban sokkal jobb az autók mozgása mint eddig....
replay fájlban is fejlõdés...maradt a max 500 MB , de a többszörösét rögzíri idõben...
biztosra nem tudom , de a boxban a bal alsó sarokban a szám szerintem a server minõségét jelzi...ez maszim servernél 100 és 95 között ugrál...
saját serveren stabil 100 ha megemelem a HZ értéket...
így látva h nem lehet beállítani h egy este 2 autót legyen én elég szkeptikus vagyok az esti létszámmal kapcsolatosan...ha nem tetszik a kiválasztott autó simán nem jönnek majd ...mintahogy hiába az új autó és h amúgy tényleg jó is lett szerintem is, de nem a legjobb egy esti funra szerintem ...ahhoz túl bika és hiányzik egy gyengébb autó vagy egy bevásárlókocsi...😊
saját serveren stabil 100 ha megemelem a HZ értéket...
így látva h nem lehet beállítani h egy este 2 autót legyen én elég szkeptikus vagyok az esti létszámmal kapcsolatosan...ha nem tetszik a kiválasztott autó simán nem jönnek majd ...mintahogy hiába az új autó és h amúgy tényleg jó is lett szerintem is, de nem a legjobb egy esti funra szerintem ...ahhoz túl bika és hiányzik egy gyengébb autó vagy egy bevásárlókocsi...😊
Élesebb és szebb képet ad a SweetFx, én használom, de majd megnézegetem az újításokat. Ez SweetFx-el készült:
Mind1, egyelore marad a 15-os ertek. Mas is megy termeszetesen a szerveren, ill ha nem voltak / lesznek tomeg lagok akkor jo ez az ertek. Ha gaz fan, akkor majd szoljatok. A jelszot holnap reggel kiveszem ( amugy hun volt :-) ), mert igazabol teljesen felesleges h be legyen kapcsolva.
A kerdesem annyi, hogy holnapra milyen palyat rakjak be. A 98T szerintem maradhat ( most ugy is ez az ujdonsag), de a palya tippeket varom. ;-)
@Laci
Majd holnap vmikor osszefuthatnank ts-n, es megbeszelhetnenk h hogyan tovabb a szerver adminisztracioval kapcsolatban.
A kerdesem annyi, hogy holnapra milyen palyat rakjak be. A 98T szerintem maradhat ( most ugy is ez az ujdonsag), de a palya tippeket varom. ;-)
@Laci
Majd holnap vmikor osszefuthatnank ts-n, es megbeszelhetnenk h hogyan tovabb a szerver adminisztracioval kapcsolatban.
simraceseries.com
nekem is volt egy egész kellemesen lekezelt koccanásom az elõbb. Meg is lepõdtem, hogy egész reálisan viselkedettek az autók... <#nyes>#nyes>
50-60 fölé sztem nem kéne tenni. A hálókártya/szerver nem a sávszél miatt fog megfeküdni, hanem a sok kis apró csomag miatt...
Azt nem hiszem mert úgy mentem mint az okorpisiles 😊
Elég sok sor van bennem,de egy-két lelátó nem üres... 😊
Elég sok sor van bennem,de egy-két lelátó nem üres... 😊
Lehet, hogy rad volt kivancsi a tomeg, azert gyultek ossze.
Nalam uresek a lelatok :p
Nalam uresek a lelatok :p
szerintem
Szerintem olyasmi mint minden jateknel, masododpercenkent hanyszor kuldjon infot a kliens. (vagy itt fogadjon a szerver)
25-el ment a battlefield idaig.
25-el ment a battlefield idaig.
szerintem
rég nem mentem itt az igaz...😊 de én csak üres lelátókra emlékszem , meg ennyi pályabíróra stb-re sem...de lehet csak nem tûnt fel...😊
jelszavas a szerver, szoval azt is pipald ki, ha latni akarod.
1 ember van most rajta
1 ember van most rajta
szerintem
Elõbb mentünk kettõ 8 köröst, 70% nyélen mentem pillangozva😊) blip és kuplung volt de így végig kiforgatva is kibírta a célegyenesben meg kapta a 100-as turbót😊