Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azok csak 1.0 után jönnek elvileg ingyenes DLC.ként az Early Access-ben résztvevőknek...
nagy update pedig csak augusztus utolsó péntekén lesz...
nagy update pedig csak augusztus utolsó péntekén lesz...
Fejlesztoket hogy sanszos elerni?
irni kell a forumba?
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?forums/controllers-and-peripherals-bugs-issues.19/
Veletlen nem tudjatok, hogy a rumble beallitasok, elerhetok ini file-okbol?
irni kell a forumba?
http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?forums/controllers-and-peripherals-bugs-issues.19/
Veletlen nem tudjatok, hogy a rumble beallitasok,
Az tuti nem lesz még .
SPA érdekel mondjuk, de azt meghagyják későbbre. Ferrari annyira nem izgat .
Ha lesz is update, valami javítások lesznek és jól van.
De úgy rémlik azt mondták, hogy megint hosszabb kihagyás lesz ....
SPA érdekel mondjuk, de azt meghagyják későbbre. Ferrari annyira nem izgat .
Ha lesz is update, valami javítások lesznek és jól van.
De úgy rémlik azt mondták, hogy megint hosszabb kihagyás lesz ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Spa-t meg laferrari-t mostmár illene bedobni, ha már így belengették facebookon...
Ma este 20:00-tól ismét AC tesztfutam, ahol összekötjük a kellemest a hasznossal, teszteljük az új szerver log feldolgozó rendszerünket, emellett pedig csapatunk egy jót a kis Abarth-tal! 😊
További infók itt: Assetto Corsa - Tesztfutam 2014.08.01
További infók itt: Assetto Corsa - Tesztfutam 2014.08.01
Amúgy az elkönyvelhető volt, hogy egy idő után elfogy a lelkesedés, ez mindig így van ...
Pár szitu miatt néztem volna replayt, de nem tudom hogy kell lementeni úgy hagyományosan (kattintgatva). Azt vágom hogy kilépek és átnevezem a cr fájlt, de ha restartol a szerver akkor már buktam. Van valami kultúrál megoldás erre?
ezzel az autóval jól kijövünk, nem vészes 😊
Meg ma is és holnap este is üzletelek ,mert kell egy új tablet 😄DD
Meg ma is és holnap este is üzletelek ,mert kell egy új tablet 😄DD
Igen, ez most egy tipikusan olyan autó/pálya kombó volt, amire illett volna sokan lennünk. Viszont egyre jobb a netkód, nincsenek akkora anomáliák, lehetett koccolni finoman, még a jó ízlés határain belül. Nekem összességébe tetszett a mai fun.
Pedig ez az auto is kicsit szivatos lesz, gazelvetelre ez is hajlamos gyorsan keresztbeallni😊 Amugy nem rossz, jo ez, csak kellene meg legalabb 10 ember😛
Én egyedül voltam gyerekekkel, alapból iylen autókra mindig kapható vagyok, főleg a kisfiatra .)
nekem másodjára szakad meg a netem😞
de amúgy nekem tetszik...
de igen jobb lenne ha többen lennénk...
de amúgy nekem tetszik...
de igen jobb lenne ha többen lennénk...
Nem nagyon akar megtelni a szerver, 4-5-ember-nepszerusegnek orvend az AC😊 Persze nyar van, meg ez most nem divatos-raketa-sinauto, de akkor is necces😛
Igy meg nem sok ertelme van. Van mindig 1-2 UFO, aki masodperceket tol a mezonyre, es mindig van baleset (meg a belso iven is beloknek meg beljebb😛). Ami nem lenne problema, ha lennek 15-20-an. Ha az elso 3-5 helyrol indulok, a startnal legyorsulnak, letoltak, megeloznek 4-5-en, utana ha kitolnak, kiloknek, akor is meg mezonyben vagyok, lehet versenyezni. De egyedul autozni a mezony utan nem sok ertelme van😊
Igy meg nem sok ertelme van. Van mindig 1-2 UFO, aki masodperceket tol a mezonyre, es mindig van baleset (meg a belso iven is beloknek meg beljebb😛). Ami nem lenne problema, ha lennek 15-20-an. Ha az elso 3-5 helyrol indulok, a startnal legyorsulnak, letoltak, megeloznek 4-5-en, utana ha kitolnak, kiloknek, akor is meg mezonyben vagyok, lehet versenyezni. De egyedul autozni a mezony utan nem sok ertelme van😊
A palyat kilinkeltem a banner ala is a kiirasba. Majd megprobalom mindennap megcsinalni (ha mod palya vagy kesobb DLC😄DDD) es nem elfelejteni😊
Gagyi kormányunk van, meg lehet fejni 😄DDD
Nekem tengam folyamatosan dobálta a CPU figyelmeztetéseket (>95%).
Eddig ilyen nem volt.
Eddig ilyen nem volt.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ha olyan szar lenne, akkor nem jött volna már ide 29-edszer az F1...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Most elolvastam megegyszer😉 A korlat tuti fake, meg nincs rendes utkozes es tores modell. Maradj a palyan😛
Bar most talaltam egy Hungaroring-et (0.9.5, convert, Tiago Lima), ez frissebbnek tunik, talan mar ezt a devkit-tel csinalta. De lehet hogy ez ugyanaz, es elofordulhat hogy szar😊
Ha jol lattam, van aki szivesen fogad penz adomanyokat a KONVERTEKERT! 😊 Az AC "modolas" nagyon beindult, igazabol pofatlanabb stilusban megy mint korabban. Regebben (F1C, rF1, GTR/RACE, rF2) sokkal igenyesebbek voltak (most futoszalagon megy, az a szerencsejuk hogy "fapados"/egyszeru az AC), es legalabb hosszabban leirtak hogy kiknek a munkait vettek at.
Ha jol lattam, van aki szivesen fogad penz adomanyokat a KONVERTEKERT! 😊 Az AC "modolas" nagyon beindult, igazabol pofatlanabb stilusban megy mint korabban. Regebben (F1C, rF1, GTR/RACE, rF2) sokkal igenyesebbek voltak (most futoszalagon megy, az a szerencsejuk hogy "fapados"/egyszeru az AC), es legalabb hosszabban leirtak hogy kiknek a munkait vettek at.
Hat mert szar az igazibol is ... ! 😊
A Hungaroring szar, azt felejtsd el. Majd talan atkonvertaljak megegyszer, de most mar a normalis megoldassal.
a fizetos progi mar nem sullyed es katapultal az aszfalttol, de pl. a GP2 auto a Hungaroringen a korlattol igen.
most torlok mindent.
csak probara warezoltam, meg az egyszeruseg miatt, nehezen uralkodom mar a kaoszon, idohianyon. Igy most majd steam kell, internet. remelem online versenyre eljutok.
csak probara warezoltam, meg az egyszeruseg miatt, nehezen uralkodom mar a kaoszon, idohianyon. Igy most majd steam kell, internet. remelem online versenyre eljutok.
ott pont szidjak az AC-t 😊
hangbol valszeg nem az igazi megoldas kiszamolni a G eroket, uteseket, kerdes hogy az AC-nak van-e telemetria kimenete?
szerintem csak szandek kerdese, es akkor abbol minden megoldhato lenne, ha piaca is van.
hangbol valszeg nem az igazi megoldas kiszamolni a G eroket, uteseket, kerdes hogy az AC-nak van-e telemetria kimenete?
szerintem csak szandek kerdese, es akkor abbol minden megoldhato lenne, ha piaca is van.
Vezérlés az gyakorlatilag egyerősítő amin hangkártyáról kapja a jelet (a buttkicker is egy átalakított mélynyomó). Vagy simán rákötöd a játék hangját és egy szűrővel csak a mélyebb tartományt engeded át, vagy vannak progik rá, amik számolják a rezgést/amplitudót a szimulátor G erőiből.
Programból ami a legyegyszerűbben kezelhető(bár fizetős) az a simvibe
Még egy kis adalék:
http://www.gtplanet.net/forum/threads/is-simvibe-worth-it.297592/
Programból ami a legyegyszerűbben kezelhető(bár fizetős) az a simvibe
Még egy kis adalék:
http://www.gtplanet.net/forum/threads/is-simvibe-worth-it.297592/
kerdes hogy mi vezerli ezeket az eszkozoket
az kiraly lenne ha van egy hupli es ott seggberug
de van erre kiforrott program, vezerles, rendszer?
az kiraly lenne ha van egy hupli es ott seggberug
de van erre kiforrott program, vezerles, rendszer?
az FXAA az gusztustalan nalam, postprocess nincs is, az talan a HDR? azt en kikapcsolva tartom.
erdekes, a RF2 demoban meg be kellett kapcsolni mert anelkul nagyon ronda volt.
akkor megvehetem a jatekot? egyre jobb lesz ugy nez ki.
csak remelem a joy kezeles igy marad.
erdekes, a RF2 demoban meg be kellett kapcsolni mert anelkul nagyon ronda volt.
akkor megvehetem a jatekot? egyre jobb lesz ugy nez ki.
csak remelem a joy kezeles igy marad.
Az se rosssz, de közelsem olyan jó mint amilyet egy buttkicker-rel meg lehet csinálni. Ha nagyobb erejű rezgést akrsz, akkor csak magasabb frekvencián tudod ezt megtenni.
masszazsfotelnek csufolt kinai rezgomotoros cucc, combkozepnel es dereknal mindket oldalon rezgomotor.
egesz jonak talalom az effektet, hogy G erot valtozo erossegu rezgessel jeleznek, de ha nem tartjak meg a kesobbi updatekben, akkor kar volt faradni vele. Lehetseges belenyulni egyebkent esetleg file szinten a programba es visszaallitani a joy kezelest egy regebbi verziobol?
[ a Forza-nak mas volt a joy kezelese ott nem volt jobb bal G ero jelzes, viszont gyors rezges volt finom dolgokhoz lassu rezges razokohoz, egyet rezgett sebvaltaskor, teljesen mas koncepcio volt]
egesz jonak talalom az effektet, hogy G erot valtozo erossegu rezgessel jeleznek,
[ a Forza-nak mas volt a joy kezelese ott nem volt jobb bal G ero jelzes, viszont gyors rezges volt finom dolgokhoz lassu rezges razokohoz, egyet rezgett sebvaltaskor, teljesen mas koncepcio volt]
Biztos jo uodatek ezek, de lassan belenyulhatna a felfuggesztesbe, fulkekamera allitasba, nehol a gumiba is.Lehetne fekero allitas, kormanyszog, ilyenek, a postprocess vackaibol van mar eleg 😊)))
Oda ha lehet ne Fiat legyen 😊
Szériaautókkal meg erősebb gt-kkel jó ott menni. P4/5, F599, Zonda, Bmw z4 gt, Mclaren gt. (bár az utóbbi 3 túl sínautó lenne oda, még a végén senki se tolatna vissza a pályára a sikánok/kanyarok után )
Szériaautókkal meg erősebb gt-kkel jó ott menni. P4/5, F599, Zonda, Bmw z4 gt, Mclaren gt. (bár az utóbbi 3 túl sínautó lenne oda, még a végén senki se tolatna vissza a pályára a sikánok/kanyarok után )
- Python :: exposed getCarsCount(), getCarLeaderboardPosition( carIndex ) , getCarRealTimeLeaderboardPosition( carIndex )
ez vajon micsoda lehet? remélem az amire gondolok😊
ez vajon micsoda lehet? remélem az amire gondolok😊
nekem nemhogy vissszaewsés nem volt , de még nőtt is az fps...
az update bekapcsolta az fxaa-t és a postprocesset ulrára rakta alapból...
ha kikapcsolod az fxaa-t és post processet belövöd magadnak , akkor többb fps-ed és szebb látványod lesz mint előtte..
az update bekapcsolta az fxaa-t és a postprocesset ulrára rakta alapból...
ha kikapcsolod az fxaa-t és post processet belövöd magadnak , akkor többb fps-ed és szebb látványod lesz mint előtte..
Semmifele fps csokkenest nem lattam......
igaz, hogy a V0.21.5-tol nagy fps visszaeses volt?
A masik, remelem az xbox360 kontroller rezgo vezerlese igy marad, az oldal G eroket erzekelteti a 2 motorral, en megcsinaltam a rezgofotelemben is, bal kanyarban a jobb oldal rezeg es forditva. Az igazi hidraulikus mozgatasig jobb nem nagyon van 😊
A masik, remelem az xbox360 kontroller rezgo vezerlese igy marad, az oldal G eroket
Ferrari 599 xx?Vagy Zonda?