Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha MINDENT egyforman sulyozunk es teszunk a kalapba (arazas, grafika, hang, fizika, FFB, tartalom, AI, napszak-idojaras-fizika-dinamika, szolgaltatasok, fps, modolas stb.) akkor messze nem olyan rossz a helyzete. De nem is nagyon van mivel osszevetni, nagyon szuk a valasztek: SMS cucc, iR, AC, SRW(!), RaceRoom(?!). Ezekbol lehet valasztani, szerintem nem all rosszul😉
Persze ha CSAK a grafikat, reszleteket es a visszajatszast nezzuk, akkor valoban nem jo a helyzet😊
De egy ilyen kategorias jateknal, azert nem art minimum egyforman kezelni a dolgokat. Nem irom, hogy a szimeknel nem fontos a grafika, mert ma mar fontos😛
Persze egy GRID/F1/NFS es hasonloknal fontosabb a grafika, latvany, hangulat, de azok NEM ezek kategoriak, NEM ennek a celcsoportmak.
Volt eddig a programnak nagyobb hibája is, mint az, hogy nem működik az ablaktörlő, meg átesik az eső. Hűha. Alex előbb írta le, hogy az rF2-t nem nézegetésre találták ki, hanem használatra - és nekem azt ne mondd, hogy amikor éppen üldözöd az ellenfeled akár online 200+ km/h-s sebesség mellett, akkor te éppen azt figyeled, hogy működik-e az ablaktörlő, átesik-e az eső vagy sem, stb.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De azert (hasznalat kozben) messze van a rondatol!
Az rF2 "rondasaganal" azt is figyelembe kell venni, hogy teljesen mas a dinamika megoldasa (idojaras, napszak, felhok, felho arnyekok, realroad stb.), amihez nem lehet olyan egyszeruen gyors es egyben latvanyos rendert kesziteni.
Pl.: az rF2-ben, a palya felbontasatol fuggoen, a palya face/plane reszleteiben, kulon-kulon dinamikus shader es fizikai reszek vannak (tapadas, groove, tukrozodes, megvilagitas, render stb).
Azert az mas kategoria, mint az AC-ban a TELJES palyara ervenyes dinamikus tapadas vagy a elore modellezett groove sotetedes.
Az rF2-be AZ kell, az AC-ba EZ meg teljesen jo. De technikailag es renderben azert mas vilag!
Ha mar kicsit OFF, bar temaba vag a dolog, ide it betolom a tegnapi videot, a helyen ugy sem nezik😄 Csak teszt volt, semmi extra, de most eppen jol jon😛
Ugyan az a palya, otfele auto ('68-as Matra, GT3 Camaro, FR3.5, Megane Trophy, NIssan GT1), ugyanaz a napszak es idojaras (!), csak hat dinamikus, mozognak a felhok, valtoznak az arnyekok stb.
AC-ban meg szerencsére pont abból van sok amit szeretek. Persze ez véletlteln de akkor is .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az AC-ban 6-8 kategoria lehet (utcai, sport, GT2, GT3, openwhell stb.), kategoriankent tobb egyforma autoval.
Az rF2-ben 10-12 kategoria van (de szinte csak versenyauto), 20 autoval, ami szinte mind kulonbozo sorozat.
Sajnos nem vagyok mindenevő 😊
Mert igazából hallottam már olyat is, aki azért mondta azt, hogy drága, mert kevés a gyári tartalom - de ugye aki elég régóta nyúzza az rF-et, az tudja, hogy az ISI nem a gyári tartalmakról volt híres.
AC-ban talán részben ez a kellemes szerintem, hogy a korrekt fizika mellett még a tartalom is rengeteg. Nekem perpill kicsit azért jön be jobban az rF2, mert nagyon tetszik ez a változó körülmény, no meg a korábbiakkal ellentétben, eléggé oda is kell figyelni az első körtől kezdve a technikára. Bár utóbbi 2 hétben nem próbáltam az AC-t, de ugye megjött ez a dinamikus dolog, amely még érdekesebbé teheti/teszi a programot. Ha még jön a változó időjárás is, akkor már egyértelműbb lesz számomra is, hogy egy AC miért jobb választás egy rF2-höz képest. 😊
Persze azokat a lehetosegeket huzzuk ki, hogy agyon akciozzak az AC-t a Steam-en, es az emberek olcso Ukran forrasokbol szerzik be!
85$ volt (lifetime), egy Codies programhoz kepest "ingyen" van😄
Azert irtam oda reflexbol, mert ez az AC topic, sokaknak meg ez is draga (35EUR), ilyen tartalommal. Sot, volt aki felhaborodott amikor meg akcioztak is (18-25EUR?!), es o korabban vette meg, bukott rajta egy csomo penzt😄
Az rF2 lenyegeben BOVEN megeri az arat! Egy baja van, de az nagyon: az elhibazott ceges hozzaallas es rossz kiadas miatt, szinte senki nem hasznalja:/
Oké, értem én, neked bejön az AC, ezért nem foglalkozol más játékkal, rendben. De itt nekem most a kérdésem olyanokra irányult, akik már próbálták az rF2-t havernál, RaceCenter-be, vagy a demót, tehát még NINCS meg neki, de SZÍVESEN megvenné, csak éppen drágának tartja.
nyilván RF2-t többször, de nekem pl az se éri meg az árát...
az árképzésből azt hinné az ember hogy sokkal többet kap, de én is drágállom , mert a felét se éri szerintem...NEKEM
ha félároln lenne akkor sesokat játszanék vele, ha nem lenne előfizetés akkor sem...
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
a csúszás alatt nyilván nem szabira mentek a többiek , amíg Kunos csinálgatja a játékot...😊
Igy tenyleg nem kell plusz ember😉
tartalmakat szerintem hipp-hopp megcsinálják amúgy is ...a kérdés csak az h milyen gyakran csepegtessék, meg egyszerre mennyit milyen áron stb...
Jo lenne meg egy AC eladasi hullam (valami csoda folytan😛) es/vagy a rendberakott engine-nel DLC-sikerek (sok bevetel😛). Ugy talan fel tudnanak venni meg 2-3 embert, es 2-3 havonta ki tudnanak tolni fantaziaduss nevu DLC-pakkokat😊
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Dolgozgatnom kellene, de ezzel kicsit sikerult elhuznom az idot😊
Köszönöm, hogy ekkora energiát fektettél a kommentedbe.
En inkabb a jo oldalat nezem. Meg el sem keszult a progi, az auto DevKit alig nehany hete jelent meg, es mar 2 valodi minosegi mod (GP2, Shelby) megjelent (a jatek auto tartalmanak majd' 6-7%) 😄 De eleve Aris multja (GTR2 P&G) es a HistorX erdeklodese is biztato. Felolem lehet 1000 mod, de ha csak az 1% minosegi, mar nyertunk a modolassal. Nem koteleo oket letolteni es hasznalni, sokan nezegetik a cuccokat, nagyon sok valszeg meg a letoltes-szandekot sem eri meg (mint a lenti kepen lathato prodoktum:😊.
Lesznek autok, palyak, sorozatok amit Kunosek sose tudnanak elkesziteni (penz, licensz, lehetoseg, kapacitas). Bar ok hosszutavon a DLC-kbol szeretnenek tovabbi profitot, de szerintem elfer egymas mellett a ket dolog (DLC vs. MOD). Persze csak akkor, ha rendberakjak az engine, es levedik a sajat tartalmat!
Annyi koze van csak, hogy egy F1C modderbol lett ficko, millimosra tudta szedni magat (megerdemelten!) a SimBin/SMS cegekbol😊 Vagyis valoszinuleg, ezeknek a cegeknek volt/van annyi nyeresege, hogy megtehette hogy ennyit "fizessen" maganak😊
Mi köze Ian Bell magánvagyonának a cég tőkéjéhez? 😄DD
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Es persze lehet modolni. Ha csak minden huszadik mod lesz jo, akkor is megeri. Jelenleg a Shelby es a GP2 boven belefer minosegben a gyari tartalmak koze!
Persze vannak bovebb tartalmat nyujto programok, de nem ezert a penzert, nem ilyen feltetelekke vagy messze nem ebben a stilusban.
Csak nehany most futo program:
iR: Rengeteg valtozatos tartalom, de 4 auto arabol itt megveszed az egesz programot😉
rF2: Pure szim, dragabb, fizetos online-nal, alap, csak versenyauto tartalommal.
R3E: Naluk is van boven, de regi fizikai engine, es a jelenlegi formajaban "hasznalhatatlan".
GRID: Legallabb haromszor ennyi, kullemre szep, de lenyegeben egyforma auto😊 Es a program is masvilag😛
CARS: Ket-haromszor ennyi tartalom, de alapbol multi-milliomos ceg, Ferrarit terelgeto fonokkel, es a program is ketszer ennyibe kerul majd, ha megjelenik.
SRW: A tartalommal itt sincs gond (+100 auto, extra valtozatosan), de alap rF1 engine, tartalomvasarlgatos, es csak hotlap es fel-arkad online:/
ACR: Meg ezt is ideveszem, bar ez mar erosen az arkad fele kozelit, de megis PC es friss. De tartalom fizetos, teljesen mas jatekstilussal es lehetoseggel, raadasul egyelore total csod.
Igazából a GT3 illetve a GT2 szériához tartozó autókat, hogy ne csak BMW vs. Maclaren versenyek legyenek.
Rosszul érzem? 😄