Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kozben toljak az updateket tegnap meg ma is jott par perce.
0.21.12
- Python :: exposed getCarsCount(), getCarLeaderboardPosition( carIndex ) , getCarRealTimeLeaderboardPosition( carIndex )
- Now fonts are read locally and not inside system folder
0.21.11
- Graphics performance improvements
- Fixed PP FXAA
- Improvements on Font management
- Linux server in server folder
szerintem
jellemzően Tiago Lima konvertjeinél előfordul az "akna"😊
azért javítgatott már egy két pályán ezekből
hivatalos ztartalomnálé nincs ilyen, illetve a jobb modpályáknál sem...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.07.31. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY: 20 PÁLYA: Prato Long 1.21 AUTÓ: FIAT 500s1
pálya:PRATO 1.21
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De ez olyan gyorsan megy, rohamot kapok ...😊
Olyant én is láttam, toltam neki izgett mozgott, de szabályosan állva hagytak kigyorsításon 😊))
De talaltam attetel beallitast, amivel eleg hasznalhato stabilan 70%-on, ovatosban 80%-on.
Igazabol csak 2 gondom volt.
Valamiert szaggat. Az elso versneyen <10fps volt az elso sikanban, meg jo hogy nem szaggattam bele valakibe😉 Aztan a masodik sikan utan 0fps😄 Ket masodpercig allokep es csak hang;D
Ki-beleptem, utana jo volt, itt-ott esett le 30fps ala. Szerintem multkor is itt volt hond, le is lett veve a szerver letszam 24-rol 15-re (ugy sem vagyunk annyian😛).
A masik gond, hogy kevesen vagyunk;D 5-6 ember ide, ehhez az autohoz nagyon keves. Foleg, hogy lathatoan, tuti, valoszinuleg a feltetelek is durvan kulonboznek (segitseges es/vagy ketpedalos-pillangos emberek). Amikor ugy gyorsit ki valaki, mint akit sinen huznak, es 4-6 masodpercet kapok koronkent, nem sok ertelme van😄
A valtassal es pedalokkal nem lehet mit kezdeni, de ilyen autokhoz jo lesz majd, ha lesz segitseg korlatozas is. Meg ugy is lazan 1-2 masodperc hatrany, de talan jobb lesz.
De mindegy az jó így, inkább azok a rosszak, amikr hozzáérsz és már blokkol 😊
Este valszeg en is csak kiprobalom, nem hinnem hogy versenyezheto lesz. Foleg Monzan, ami padlogaz es padlo fek. Es pont a fekezes necces (egyelotlen) a pedalok/valtasok miatt.
Csak kellene másik, nagyon megszoktam már....
Nem egyszerű átülni egyikből a másikba 😊
Amúgy hol lehet asérülést kapcsolgatni, még eszembe nem jutott piszkálni ...? 😊
Bar alap turboval megyeget, de go.dolom mindenki 5000 loerovel megy majd 😊
online van surface .ini ellenőrzés , tehát tapadással trükközni a felhasználó szerintem nem tud...
úgyhogy ha holnap 8ma ) jössz este akkor mindenkinek egyenlő feltételek lesznek (pláne h a mechanikal damage is ki van kényszerítve 😊 )
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.07.30. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY: 24 PÁLYA: Monza AUTÓ: Lotus98T
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
Semmit nem ír a boxba....