Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közben kijött az 1.0 lemans-ból is
Le Mans
alma2
Szoval mar csak jatszani kellene a jatekkal.
kozben toljak az updateket tegnap meg ma is jott par perce.

0.21.12
- Python :: exposed getCarsCount(), getCarLeaderboardPosition( carIndex ) , getCarRealTimeLeaderboardPosition( carIndex )
- Now fonts are read locally and not inside system folder

0.21.11
- Graphics performance improvements
- Fixed PP FXAA
- Improvements on Font management
- Linux server in server folder

szerintem

barcalaci84
salzburgringen én ilyet nem tapasztaltam...
Salzburgringen ki se lehet menni a boxutcabol, elsullyed.
barcalaci84
Thred-nak akartam írni...😊

jellemzően Tiago Lima konvertjeinél előfordul az "akna"😊

azért javítgatott már egy két pályán ezekből

hivatalos ztartalomnálé nincs ilyen, illetve a jobb modpályáknál sem...
lac coo
Nem tudom, igazából én egyszer láttam ilyent, egy pályánál egy kis részen volt hibás az aszfalt ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
<#eljen>

barcalaci84
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun

KEZDÉS: 2014.07.31. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY: 20 PÁLYA: Prato Long 1.21 AUTÓ: FIAT 500s1

pálya:PRATO 1.21

a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
Az ujabb programverziokkal is megmaradnak ezek a track bugok?
b-type
jött egy frissítés ezzel-azzal és ugye kint van Croft.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Ki kell kerülni !

Mod palyan pl. Hungaroringen is, az egyik fajta burkolat katapultalja, egy masik elnyeli az autot, ez hogyan kuzdheto le?
lac coo
Hat azt meg lehet furogattni allaithatora, nem egy ordongsseg.... Gazpedalt meg telire, az a biztos 😊

bardocz
Csak akkor érdemes a féket is. Nekem az van a legmagasabban, gázpedál 3-4 centivel alacsonyabban van.
lac coo
jaja, régóta agyalok már rajta, hogy megtoldom ...

bardocz
Na nekem az hosszabb, mint a gyári.
lac coo
az ilyen autókhoz nekem kicsit rövid már a G27 pedálja, nem tudok finoman gázt adni .... Lehet ráhegesztek valamit ...😊

Alexease
Az a 37 azert tulzas hogy sima, de valszeg megoldhato😄
macleody
Én Nordon körözgettem tegnap. Brutális, néha nem tudtam mi történik 😊
lac coo
Nekem ez már agyatlan, erre már gyakorolni kellene 😊 KB alap setuppal mentem, sok értelme nem volt .
De ez olyan gyorsan megy, rohamot kapok ...😊
Olyant én is láttam, toltam neki izgett mozgott, de szabályosan állva hagytak kigyorsításon 😊))

bardocz
Én végig h-váltóval, kuplungolva mentem, segítségek nélkül. A 37-es körök simán hozhatók így.
Alexease
Orrtolasnal en is ketszer atfogtam, de akkor az sem segit😄DDD Ha betapad akkor nincs gond, 180 fok alatt kenyelmesen befordul.
Alexease
Amugy az auto nem lenne rossz, foleg ha a turbot lehetne kormany gombokra is tenni😊 Igy eleg szerencsetlen.
De talaltam attetel beallitast, amivel eleg hasznalhato stabilan 70%-on, ovatosban 80%-on.

Igazabol csak 2 gondom volt.

Valamiert szaggat. Az elso versneyen <10fps volt az elso sikanban, meg jo hogy nem szaggattam bele valakibe😉 Aztan a masodik sikan utan 0fps😄 Ket masodpercig allokep es csak hang;D
Ki-beleptem, utana jo volt, itt-ott esett le 30fps ala. Szerintem multkor is itt volt hond, le is lett veve a szerver letszam 24-rol 15-re (ugy sem vagyunk annyian😛).

A masik gond, hogy kevesen vagyunk;D 5-6 ember ide, ehhez az autohoz nagyon keves. Foleg, hogy lathatoan, tuti, valoszinuleg a feltetelek is durvan kulonboznek (segitseges es/vagy ketpedalos-pillangos emberek). Amikor ugy gyorsit ki valaki, mint akit sinen huznak, es 4-6 masodpercet kapok koronkent, nem sok ertelme van😄

A valtassal es pedalokkal nem lehet mit kezdeni, de ilyen autokhoz jo lesz majd, ha lesz segitseg korlatozas is. Meg ugy is lazan 1-2 masodperc hatrany, de talan jobb lesz.
bardocz
Jaja. Amikor elfékeztem, és tolta az orrát, meg elveszítette a tapadást, na akkor sokat kellett tekernem.
lac coo
Jah, szerintem is ...

Alexease
900 fokon, full linearisan?
Alexease
Erzesre belenyultak, nekem is olyan mintha lazabbra vettek volna az attetelt. nem durav, mondjuk 12-rol 14-re.
lac coo
Gondom nekem sincs, csak egyszer próbáltam ezt a vasat, szentül úgy emlékeztem, hogy rohadt kicsiket kell csak kormányozni 😊

bardocz
Semmi gondom a kormánytekeréssel...
lac coo
ebben a 98-as Lotusban mindig ennyit kellett tekerni a kormányon ? Győztem pörgetni a sikánban ...

Adam Jonas
<#vigyor>

bardocz
Egyelőre setupolgatok, azt meg úgy tudom, ha megyek vagy 5 mért kört, 100as turboval 1 kör van benne, utána elfüstöl. Este meg lehet benézek majd, bár monza nem a kedvencem.
lac coo
Szerintem ezt is simán lehet blokkolni, akármilyen aero vagy gumi is van ...
De mindegy az jó így, inkább azok a rosszak, amikr hozzáérsz és már blokkol 😊

Alexease
Gondolom a brutal aero es a gumik miatt? Vagy csak igy sikerult😉
Este valszeg en is csak kiprobalom, nem hinnem hogy versenyezheto lesz. Foleg Monzan, ami padlogaz es padlo fek. Es pont a fekezes necces (egyelotlen) a pedalok/valtasok miatt.
lac coo
Ilyenből nem szabad drégát venni, fogyó cikk, én is csaptam már a földhöz 😄D

Csak kellene másik, nagyon megszoktam már....

Alexease
<#banplz>
Ilyenkor mennyivel jobb erzes, hogy nem egy 300E-es iPad-ez zuzzott szet😊
lac coo
Jah ami érdekes ezzel az F1-el, hogy padlóra lehet nyomni a féket nem blokkol, más autónál meg a negyednél már füstöl minden 😊
Nem egyszerű átülni egyikből a másikba 😊

lac coo
Tegnap szó volt a gagyi tabletről, végszóra drága gyermekem rommá is törte tegnap este ....😄DDD

lac coo
Tudom, de azért, ha összehasonlítani akarja, sérülés kikapcs, turbo felhúz, és gyíííí.

Amúgy hol lehet asérülést kapcsolgatni, még eszembe nem jutott piszkálni ...? 😊

Alexease
Ha a serules be van kapcsolva, akkor 50-60% felett nehezen birja vegig a versenyt😉 Max idomeron, 1 kor, ovatosan😉
lac coo
Ha összehasonlítani akarod, miért nem rakod te is 100-ra ?

lac coo
Hat, a ma esti kombo az nekem mar nehez, legfeljebb kcogasra tellik 😊
Bar alap turboval megyeget, de go.dolom mindenki 5000 loerovel megy majd 😊

barcalaci84
most olvastam vissza...
online van surface .ini ellenőrzés , tehát tapadással trükközni a felhasználó szerintem nem tud...
úgyhogy ha holnap 8ma ) jössz este akkor mindenkinek egyenlő feltételek lesznek (pláne h a mechanikal damage is ki van kényszerítve 😊 )
bardocz
Lol, kettő ember van előttem, akinek be van kapcsolva a sérülés, és úgy vagyok 31. helyen pro rankban, hogy a turbot én még hagytam alapon, mindenki más felhúzta végsebességek alapján 😄
barcalaci84
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun

KEZDÉS: 2014.07.30. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY: 24 PÁLYA: Monza AUTÓ: Lotus98T

a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
lac coo

Alexease
lac coo
mi a rákos fa...ér nem tudok videot beszurni ? 😊
Semmit nem ír a boxba....

barcalaci84
már megy is a salzburgring bömössel...
barcalaci84
köszi amúgy...
melóztam mostanáig,reggel meg elbas.tam 😊